SE HER: Play-Doh Julekalender til børn

Play-Doh Julekalender – En julekalender som kan skabe glæde og underholdning igennem hele julen.

Den er ideel til børn der har en god fantasi. Som altid er PLAY-DOH uden farlige giftstoffer, som kan skade børnene.

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december. Julekalenderen indeholder 24 spændende og farvestrålende Play-Doh bøtter i forskellige farver og 24+ former for tilbehør, f.eks en nissehue, rensdyr gevir, stjerne udstikker og meget meget mere, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere!

play doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh, Julekalender 2021

Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Den store julekalender indeholder blandt PLAY-DOH leer i 10 forskellige farver, støbeform til et juleventyr, modeller, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer, som f.eks snemænd, juletræer og rensdyr!

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

Køb Play-Doh julekalenderen 2021 her

 
Historien bag PLAY DOH

Oprindeligt var PLAY DOH et industriprodukt til at fjerne tapeter med i USA i 1930’erne. Det blev fremstillet af en blanding af salt, mel, vand, bohrsyre og silikoneolie. I 1950 34n3 blev en skolelærer  opmærksom på, at der manglede et modelleringsprodukt, som børn med lethed ville kunne formgive, og derefter blev produktet introduceret til skoleklasser som PLAY-DOH. Siden voksede produktets popularitet og udbredelse til resten af verden, for i 2003 at blive udråbt til “Århundredes Legetøj” af Toy Industry Association i USA. Ud over Play Doh julekalender, findes der et utal af Play doh produkter på det danske marked.

Bag om PLAY DOH

PLAY-DOH er et blødt og nemt formbart materiale til børn. Det smitter ikke af og det er nemt at gøre rent når legen er slut. – Produktet er naturligvis helt uden nogle former for farlige giftstoffer, hvilket gør det sikkert for børnene at lege med.

Derfor skal du købe en Play Doh julekalender

En Play Doh julekalender skaber glæde gennem kreativ leg og fantasifuld leg. Produktet indeholde ingen farlige giftstoffer, og barnet kan lege alene eller sammen med venner eller søskende. Julekalenderen med Play Doh kan kombineres med Play Dohs øvrige sortiment.

Find inspiration til flere julekalender til børn her!
Pakkekalender, jule forhandler, julegaver, julegaver til alle, julegaver 2022, julekalender 2022, julegaver 2021, køb julegaven her, nemme julegaver, julekalender til børn, Julekalender til voksne
GemPå udkig efter julekalenderen 2021 til børnene?
Julekalender 2021, Cars julekalender, Bumle julekalener, Lynet mc queen, Julekalender til drenge 2021, Drenge julekalender 2021,
Cars Julekalender 2021

Med denne Disney Pixar Cars julekalender fra 2021 bliver det sjovt at tælle ned til juleaften.

Julekalenderen indeholder 24 små overraskelser med karakterne og elementer fra Lynet Mc Queens store, seje univers. Få Lynet, Bumle og meget mere i denne Cars julekalender.

Køb Cars Julekalenderen her

Minecraft julekalender, julekalender med minecraft, julekalender 2021, julekalendere til drenge, julekalenere til pigere, anderledes julekalendere
Minecraft Julekalender 2021

Den perfekte kalender til alle de computerglade Minecraft fans. Julekalender der indeholder 24 små overraskelser med Minecraft tema. Gemt bag hver låge er der en overraskelse til hver dag i december helt frem til juleaften.

Se Minecraft julekalender her

slim julekalender, julekalender med slim, legetøjsjulekalender, anderledes julekalender til børn
Magic Slime Julekalender

Slime bobler, smelter og er slasket. Børn er fascineret af denne formbare, tyktflydende masse. Hver dag åbnes døren til en ny låge med Magic Slime julekalender. Magic Slime kan se frem til 24 store overraskelser, herunder små pakker med slimede masser i en lang række farver og specialeffekter. Derudover kan det eksklusive indhold bruges til selv at fremstille MAGIC SLIME eller til at designe etiketter.

Køb slim legetøjsjulekalenderen til børn her

%d bloggers like this: