SE HER: Play-Doh Julekalender til børn

Play-Doh julekalender til børn er fortjener en  julekalender som kan skabe glæde og underholdning igennem hele julen. Den er ideel til børn der har en god fantasi. Som altid er PLAY-DOH uden farlige giftstoffer, som kan skade børnene.

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december. Julekalenderen indeholder 24 forskellige farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere!

 

play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh

Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

UDGÅET

 

Historien bag PLAY DOH

Oprindeligt var PLAY DOH et industriprodukt til at fjerne tapeter med i USA i 1930’erne. Det blev fremstillet af en blanding af salt, mel, vand, bohrsyre og silikoneolie. I 1950 34n3 blev en skolelærer  opmærksom på, at der manglede et modelleringsprodukt, som børn med lethed ville kunne formgive, og derefter blev produktet introduceret til skoleklasser som PLAY-DOH. Siden voksede produktets popularitet og udbredelse til resten af verden, for i 2003 at blive udråbt til “Århundredes Legetøj” af Toy Industry Association i USA. Ud over Play Doh julekalender, findes der et utal af Play doh produkter på det danske marked.

Bag om PLAY DOH

PLAY-DOH er et blødt og nemt formbart materiale til børn. Det smitter ikke af og det er nemt at gøre rent når legen er slut. – Produktet er naturligvis helt uden nogle former for farlige giftstoffer, hvilket gør det sikkert for børnene at lege med.

Derfor skal du købe en Play Doh julekalender

En Play Doh julekalender skaber glæde gennem kreativ leg og fantasifuld leg. Produktet indeholde ingen farlige giftstoffer, og barnet kan lege alene eller sammen med venner eller søskende. Julekalenderen med Play Doh kan kombineres med Play Dohs øvrige sortiment.

Find inspiration til flere julekalender til børn her!

Gem

%d bloggers like this: