Powerbanks – En mobil oplader til mobilen

Smartphones er en fast del af de fleste danskeres hverdag.

Men mange har også erfaret at en aktiv smartphone også bruger meget strøm, og de færreste kan bruge deres smartphone en hel dag, uden at løbe tør for strøm – Derfor er en powerbank en god julegave til både ham og hende – unge og gamle.

En powerbank kan også være en god idé t il f.eks til festivalturen, på ferien eller hvis man bare er én af de personer der er god til at glemme at oplade sin telefon. Med en powerbank er der ingen undskyldning længere for at løbe tør for strøm.

Vi anbefaler følgende powerbanks til julegaven:

mp-3103bk_x

PowerAdd Powerbank Apollo 2 10.000mAh med Solcellepanel

PowerbankAdd er udstyret med et stort solcellepanel, så du altid har mulighed for at oplade din smartphone, mobil, mp3-afspiller eller anden mobil enhed. Du kan lade selve Powerbanken op ved hjælp af solens stråler. Til solcellen er også 4 indikatorer, der viser informationer om opladningen af selve PowerAdd’en. Du kan se, hvor meget strøm der er på den og en indikator blinker, mens den lades op. Du kan naturligvis også oplade Apollo 2 power banken hjemmefra via din pc eller stik kontakt

PowerAdd har nogenlunde samme størrelse som en smartphone, så den er lige til at have i lommen eller i tasken, så du altid har den hos dig.

Denne Apollo 2 er udstyret med 2 USB porte, så det er muligt at oplade 2 enheder på samme tid.
Begge porte kan lade med op til 1A.

Pris: 299 kr – Gå til shop

powerbank mandelgave alletiders gaveEr du helt elektrisk efter at få en rigtig smart powerbank? Så er Power Stone Bank sagen. Strømlinet som en sten på stranden. Blød og glat at holde i hånden og skøn at se på.

Der findes to størrelser af dette design. Dette er den lille udgave og vi finder den stor nok i dagligdagen. Den store udgave er kun relevant til festival brug. Denne udgave er gråblå og kan nemt ligge i lommen. Den har en USB-port og kan oplade et smartphonebatteri op til tre gange.

Fakta om Power Stone Bank

  • Powerbank med et smart sten-design, som kan oplade smartphones, kameraer og tablets m.m.
  • Small Power Stone Bank, gråblå, Kapacitet: 5200 mAh, Størrelse: 12 x 6 x 2,5 cm, Vægt: 123 gram, 1 USB-port, hvorfra der kan oplades: Output: 5V1A, 1 Micro USB-port til opladning af powerbanken: Input: 5V1A, Blå LED-pærer, der viser strømstatus, Indbygget beskyttelse mod kortslutning

Pris: 159 kr. – Gå til Shop diggibuddyDB-2610 Transportabel PowerBank

Passer til: iPhone, iPad, Smartphone, Tablet PC, Mobiltelefoner, Kameraer, GPS, MP3- og MP4-afspillere m.fl. Bærbart eksternt batteri til enheder der oplades via USB. Genopladeligt med micro USB-kabel eller Micro USB-oplader. Overflade: gummibelagt. Kapacitet: 2600mAh. Vægt 62g.

Pris: 99 kr. – Gå til shop

Indlægget Powerbank – opladning på farten indeholder affiliatelinks

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: