PRINT SELV: Flot fold-selv papir sløjfe

Julegaver til alle ønsker at sprede den gode julestemning med et stort udvalg af flotte gratis downloads, som du kan downloade og printe ud. Du kan blandt andet printe vores gratis kravlenisser, gratis bordkort, gratis skabeloner til julepynt, gratis til og fra kort til julen. [sociallocker id=”3222″] [/sociallocker]

Gratis Fold-selv sløjfe i papir

Download Gratis Fold-selv papir sløjfe

Denne unikke fold-selv papir sløjfe kan du pynte årets julegaver med et helt personligt twist. Vores design består af 3 forskellige papir sløjfer i lyserød, grøn og blå. Den lyserød og grøn er designet med en flot fade effekt som går fra lys til mørk. Den blå er designet en en fast farve.

Du kan kvit og frit bruge disse papir sløjfer til personligt brug, så du kan pynte alle dine julegaver med dem – Glædelig jul!

FOLDE GUIDE

Print skabelonen ud og klip den ud.

Start med at folde båndet i midten. Fold derefter de udestående flapper. Flapperne er senere dem der skal lukke sløjfen sammen.

Bøj buerne på midten.
Pres buerne.

Pres derefter båndet den modsatte retning, som vist på billedet, så sløjfen får et bånd på hver side.

Med folderne lukker du sløjfen sammen på bagsiden. Luk den eventuelt med en lille klat lim eller tape.

Vend sløjfen om og ret den let til med fingrene, så den er ser flot og naturlig ud. Sløjfen kan også bruges som til-og-fra kort, ved at skrive på båndet. Ønsker du at dekorerer papirsløjfen yderlig, så pynt den f.eks med glimmer, palietter eller farver.

Download Gratis Fold-selv papir sløjfe

Fold-selv papir sløjfen er den perfekte måde at pynte en julegave eller en fødselsdagsdag uden at det koster dig noget. Sløjfen kan gratis downloades og printes ud. Må frit benyttes til personlig brug. Videregivning og videresalg er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Julegaver til alle. Glædelig jul!
Gem

Gem

%d bloggers like this: