Alle julegaver ideerJulegaver til drengeJulegaver til pigerJulekalenderLegetøjTil Børn

Til børnene: Rasmus Klump julekalender

Lad familiens mindste gå julen i møde med en Rasmus Klump Julekalender.

Du kan købe forskellige flotte Rasmus Klump julekalender til dine unger, med 24 spændende bøger i.

Rasmus Klump er en dansk tegneserie for børn, skabt af Carla og Vilhelm Hansen og figuren Rasmus klump har været en elsket figur siden han og hans venner så dagens lys i en tegneseriestribe den 17. november 1951 i Berlingske Aftenavis.

Siden er Rasmus Klump blevet sin helt egen verden, med film, sange, et pandekage mærke, lejetøj og nu også en julekalender.

I hjertet af julen introducerer Rasmus Klump julekalenderen en ekstra dosis magi. Bag hver låge gemmer der sig små overraskelser og glæder, der bringer smil på læben og varme i hjertet i julemåneden. Lad os dykke ind i Rasmus Klump julekalendernes fortryllende verden og udforske, hvordan de skaber en eventyrlig jul fyldt med glæde og spænding for hele familien.

Læs også >> Brio Julekalender til de mindste

Note: Artiklen om Rasmus Klump julekalender er sidst opdateret D. 11/10 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Rasmus Klump julekalender 2023

Rasmus Klump julekalender, julekalendre Rasmus Klump, julekalender Rasmus klump, Rasmus Klump julekalender til børn, anderledes julekalendere til børn, rasmus klump,

Rasmus Klump bog julekalender 2023

Rasmus Klump redder julen – en julekalender med 24 kapitler om Rasmus Klump og vennerne, som skal redde julen inden det bliver for sent.

På Nordpolen er den helt gal! Nisserne på julegave værkstedet mangler kanel, og er derfor blevet syge! Heldigvis er Rasmus Klump og vennerne på vej for at hjælpe nisserne og Julemanden. De må sejle med deres skib Mary mod Sydhavsøerne for at finde kanel, men undervejs opstår både snestorme og problemer med motoren. Mon de når at redde julen?

Kim Langer har skrevet det charmerende juleeventyr om Rasmus Klumps redning af julen i 24 små kapitler, der er oplagt at bruge som en hyggelig julekalender. “Rasmus Klump redder julen” er illustreret af Jan Solheim.

Pris: 149,95 kr – Køb Rasmus Klump julekalenderen her

Rasmus klump julekalender med bøger, 2022 Rasmus klumo julekalender, julekalender med Rasmus klump, julekalender med bøger, adventskalender med bøger, bog pixi julekalender Rasmus Klump

Rasmus Klump – Pixi bog Julekalender

Gå julen i møde Rasmus Klump og vennerne igennem 24 PIXI bøger!

Denne skønne Rasmus Klumo PIXI-julekalenderen indeholder 24 Pixi-bøger , hvilket betyder der er en til hver dag fra 1 december og frem til juleaften. Hver bog er bag en nummeret låge.

Læs historier som  det glemte tog og en overraskende tur til Månen, da Rasmus Klump og vennerne skulle ud og fælde juletræ og da Pildskadden drog på eventyr helt alene. Du går også et par H. C. Andersen-eventyr med Rasmus Klump og vennerne i hovedrollerne?

Julekalenderen er også flot som pynt på børneværelset og Pixi®-bøgerne kan naturligvis læses året rundt. Denne adventskalener er passende for børn fra ca. 3 år og op efter

Pris: 170 kr – Køb Rasmus Klump PIXI julekalenderen her

Rasmus-klump-julekalender-pakkekalender, Rasmus Klump Julekalender, julekalender med Rasmus Klump

Rasmus Klump julekalenderen

Julekalenderen med Rasmus Klump indeholder 24 lækre folieposer med små gaver med Rasmus klump og alle hans venner. De små fine gaver er nummeret med tal til hver dag i december.

Julekalenderen med gaverne er pakket ind i en flot kasse med Rasmus klump design på, inden i er alle gaverne kommer i små søde folieposer, som du nemt kan hænge på en snor, putte i julesokken eller bare ligge i vindueskarmen.

Med Rasmus Klump julekalenderen  medfølger der en sød lille julemandssæk i stof med Rasmus Klump motiv på og indvendig i kassen er der et farv-selv foto af Rasmus Klump der pynter juletræ med mine venner.

Pris: 299 kr – Gå til shop (udgået)

↓↓↓

Leder du efter en julekalender til dine børn?

Playmobil 123, playmobil julekalender, playmobil aqua julekalender, julekalender med playmobil, adventskalender med playmobil, playmobil adventskalender, playmobil aqua 123 julekalender 2022, playmobil 2022 julekalender, julekalender til børn, julekalender til små børn

Playmobil Aqua 1.2.3 Julekalender 2023

Kombiner nedtællingen til jul og juleforberedelserne med ekstra meget sjov leg i badet med året Playmobil Aqua 1.2.3 julekalender med Bathtime Fun fra 2023.

Playmobil julekalenderen har 24 låger, som er fyldt sjovt vandlegetøj, som landingsnet, fangstbakke, forskellige både og masser af dyr, f.eks pingviner, havskildpadder, hajer og fisk. Med sugekopper kan du sætte opsamlingsbakken op på kanten af badet og skabe fantasifuld leg med julekalenderens farverige indhold, som er med til at fremmer finmotorik, kreativitet og kognitiv forståelse af relationer

Køb Playmobil 1.2.3 julekalenderen 2023 her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, Julekalender med historiebøger, bøger juleklaender til børn, Gurli Gris bog julekalender til børn, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, Gurli gris julekalender 2024, Julekalender med Gurli gris 2023,

Gurli gris julekalender med historiebøger 2023

Denne omfangsrige julekalender omfatter 24 små, charmerende billedbøger, hver med 24 sider, og hver fortæller en dejlig historie om Gurli Gris og hendes livlige familie og venner.

Denne julekalender består af 24 historiebøger, hver med en eventyrlig og morsom fortælling om Gurli Gris og hendes elskede venner. I hver bog følger du Gurli Gris og hendes kammerater på spændende eventyr, hvor de oplever julemagi og sjove øjeblikke.

Disse historier er fyldt med latter, varme og værdifulde budskaber om venskab, kærlighed og gavmildhed, og de er ideelle til at sprede juleglæde blandt både børn og voksne.

Med Gurli Gris Julekalender – 24 Historiebøger kan du åbne en ny bog hver dag i december og følge med i Gurli Gris’ juleeventyr. Bøgerne er smukt illustrerede og vil give dig og dine børn timevis af fornøjelse og hygge i julemåneden.

Køb Gurli Gris julekalender med bøger her

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen 2022, julekalender med togbane, brio julekalender 2022, legetøjsjulekalender, julekalender med legetøj, Brio adventskalender,

BRIO Julekalender 2022

Med denne BRIO Julekalender 2022 bliver det nemt for de små at tælle ned til juleaften.

Hver dag i december er der bag hver låge en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-togbanesystemet. Julekalenderen indeholder 24 legetøjsdele herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden og hans kone og et unikt honningkage-juletog – alt sammen fremstillet af plastik i høj kvalitet og FSCcertificeret europæisk bøgetræ.

Fold julekalenderens front ud og se det smukke julelandskab folde sig ud – perfekt til fantasifuld leg. Julekalenderen kan bruges af børn fra 3 år og opefter.

Køb Brio julekalenderen 2022 her

Thomas Tog Julekalender, julekalender med Thomas Tog, julekalender til børn, julekalender til de mindste, kønsneutral julekalender, julekalender til både piger og drenge

Thomas Tog julekalender

Året julekalender for Thomas Tog fans, er denne kalender. Unge togkonduktører kan opdage en spændende Thomas & Friends mini overraskelse hver dag, mens de nedtæller til jul med denne adventskalender. Børn kan fejre feriesæsonen ved at pakke en anden miniature push-along-togmotor ud for hver dag i december frem til juleaften.

Køb Thomas Tog julekalenderen her

Pokemon julekalender 2023, Pokemon Deluxe julekalender, julekalender med pokemon, legetøjsjulekalender, legetøjsjulekalender med Pokemon, adventskalender 2023, adventskalender med Pokemo, pikachu julekalender til børn, legetøj julekalender med Pokemon

Pokemon Julekalender 2023

Nyd festlighederne med Pokémon Julekalenderen! Denne 24-dages kalender er fyldt med juletema Pokémon-legetøj, herunder 24 Battle Figurer på 5 cm og otte tilbehørsstykker.

Glæd dig hver dag til at lege med en ny figur eller udforske et nyt tilbehør og saml det komplette sæt til en imponerende udstilling ved årets afslutning.

Køb Pokemon julekalender 2023 her

Rasmus Klump julekalender, julekalendre Rasmus Klump, julekalender Rasmus klump, Rasmus Klump julekalender til børn, anderledes julekalendere til børn, rasmus klump, eurotoys

Hvem er Rasmus Klump

Rasmus Klump er en glad og energisk lille bjørn, der sammen med sine venner, Pingo, Skæg og Pelle sejler på eventyr og spiser pandekager.

Rasmus Klump er en dansk tegneserie, skabt af Carla og Vilhelm Hansen, der fortæller om de eventyr, Rasmus Klump og hans venner oplever. Rasmus Klump optræder altid i røde smækbukser med hvide polkaprikker og rejser jorden rundt på “Det gode skiv Mary”, som han og vennerne byggede i det første album.

Rasmus Klump begyndte som en tegneseriestribe den 17. november 1951 i Berlingske Aftenavis.

Tegneserien om Rasmus Klump er blevet udgivet i mere end 20 lande siden 1951, og antallet af solgte hæfter har for længst passeret 20 mio. eksemplarer.