Retro skilte til hjemmet

Retro skilte er i øjeblikket topmoderne.

Derudover er de en oplagt gave til ham eller hende der har alt!

Retro skilte er en nem måde at hjælp til skabe lidt stemning i hjemme.

Man kan nemt skabe en fed nostalgiske stil med emaljeskilte. Emaljeskiltene er en oplagt julegave til alle dem som elsker den retro eller romantiske stil i deres hjem, eller på deres værelse.

Emaljeskilte kan bruges i størstedelen af hjemmets rum, da der er lavet skilte i mange forskellige print og farver. Metalskiltene findes i forskellige farver og motiver. Der er tekster som omhandler venskab, kærlighed, husregler eller som fortæller om kæledyrene med et glimt i øjet.

Note: Artiklen om Retro skilte til hjemmet er sidst opdateret D. 30/6 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Før i tiden blev emaljeskilte brugt i forretningsøjemed til at reklamere for et produkt, men i dag er de mere punkt en reklame.

Læs også >> PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 50 Kr.

Nicewall finder du et stort udvalg emaljeskilte. Mangler du inspiration, så se vores forslag her:

pakkelegsgaver, Coca cola retro skilt, retro skilte med Coca cola, Retro skilte, gaver til under 50 kr,
Coca Cola retro skilt

Super fedt og retro-agtigt skilt med 7 forskellige flasker fra Coca Cola som de har set ud igennem tiderne. Dette er bestemt en gave man gerne vil vinde i pakkelegen.

Pris: 49 kr – Køb Coca Cola Retro skiltet her

retro skilte, coca cola skilte, emalje skilte,
Retro Coca Cola

Et rigtig retro emaljeskilt med et udvalg af gamle Coca Cola flasker. Hæng det i køkkenet, i hjemmebaren eller det hyggelige hjørne, hvor du elsker at nyde en iskold cola.

Pris: 49 kr – Retro metalskilt med et udvalg af gamle Coca Cola flasker

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50
“Always look on the bright side of Life” – emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil.

Pris: 49 kr – Gå til shop

skilte til hjemme, emalje skilte, retro skilte, VIP skilt
VIP lounge

Kun adgang for VIPs – Very Important Persons. Metalskiltet har sort baggrund og hvid tekst samt en kongekrone som understreger hvor VIP det er. Derudover er der retrodetaljer i brunlige nuancer.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Wine retro skilt, Vin retro skilte, retro skilte, sjove retro skilte, pakkelegsgaver, gaver til under 50 kr,
Retro skilt med vin fra hele verden

Metalskilt med en liste af de mest populære druesorter i verden. Under hver drue kan man læse om vinens karakteristika og hvor vinen kommer fra i verden.

Pris: 49 kr – Køb Retro skiltet her

Retro skilte med kaffe, kaffe skilt, retro skilte til hjemmet, emalje skilte med kaffe, metal skilt med kaffe
GemCoffee Menu – Know your Coffee

På dette metalskilt kan du se alle de kendte kaffetyper og se, hvad og hvor meget kaffen består af. Altså er det opskrifter forskellige varianter af kaffe.

Dekorativt skilt til køkkenet. Der er opskrift på espresso, latte macchiato, caramel macchiato, flat white, cappuccino, doppio, irish coffee, americano og cafe latte.

Pris: 49 kr – Køb Retro kaffe skilt her

Retro skilte med citater på, retro citat skilt, søde skilte til væggen, emalje skilte, sjove retro skilte, retro skilte til drengeværelset, skilte med Zombies, Beware of Zombies
GemBeware of Zombies skilte

Dette skilt advarer om farlige zombier i området. Der står ‘Beware of Zombies’, der på dansk betyder ‘Pas på zombier’.

Det kan stå som en sjov bemærkning om, hvad der kan vente gæster i hjemmet. Måler: 20×30 cm.

Pris: 49 kr – Køb Zombie skiltet her

Retro skilte, Retro skilte til hjemmet, Retro skilte til væggen, køb Retro skilte, Retro skilte julegave, julegave, Laught live love skilt, Live Love and laught emalje skilt
GemLive, Love and Laugh emalje skilte

Metalskilt i retro farver og et slidt look med teksten “Live, love and laugh” og en stor gul smiley.

Pris: 49 kr – Køb Retro Emalje skilte her

Free beer tomorrow skilt, Gratis øl i morgen skilt, Retro skilte, Retro skilte til hjemmet, Retro skilte til væggen, køb Retro skilte, Retro skilte julegave, julegave,

Free Beer Tomorrow skilt

Metalskilt med et slidt look og teksten “Free beer tomorrow”. Øllene er gratis – bare først i morgen. Så er det bare at håbe, at vennerne ikke kommer dagen efter og hænger dig op på den…

Dette emaljeskilt er til dig, som elsker smagen af øl. Og som elsker at dele øl med dine venner. Hæng dette metalskilt på det sted, hvor I ofte plejer at mødes en til øl. Om end det er i garagen, værkstedet eller inde i stuen. Metalskiltet vil være med til at sætte den helt rette stemning. Og lægge op til sjov og ballade, når du giver ’fri øl i morgen’.

De rustikke kanter og den gule farve er med til at give metalskiltet sit helt unikke udtryk. Det er retro, råt og klassisk. Måler: 20×30 cm.

Pris: 49 kr – Køb øl skiltet her

Free lunch tomorrow skilt, Gratis frokost i morgen skilt, Retro skilte, Retro skilte til hjemmet, Retro skilte til væggen, køb Retro skilte, Retro skilte julegave, pakkeleg gaver
GemFree Lunch Tomorrow skilt

Sjovt skilt med teksten ‘Free Lunch Tomorrow’. På dansk betyder det ‘Gratis frokost i morgen’. Så du kan tilbyde alle dine gæster helt gratis frokost, men det er først i morgen. Og i morgen er det så i morgen… og så videre.

Skiltet er i retro stil med et rustet udseende med lys baggrund og blå og rød skrift. Måler: 20×30 cm.

Pris: 49 kr – Køb frokost skiltet her

Retro skilte med citater på, retro citat skilt, søde skilte til væggen, emalje skilte, sjove retro skilte, retro skilte til drengeværelset
Silence is a good Answer emalje skilt

Skilt med teksten “Sometimes Silence is a really good Answer”. Nogle gange er stilhed et rigtig godt svar. Måler: 20×30 cm.

Pris: 49 kr – Køb Retro Emalje skilt her