SE HER: Rom julekalender til voksne (2018 udgave)

Rom Julekalender 2018 fra Mac Y

En helt fantastisk julekalender til ham eller hende, der elsker en god Rom.

Årets udgave af rom julekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist og har Danmarks største sortiment af kvalitets rom. Derfor er denne kalender sammensat af udsøgte, eksklusive rom importeret fra hele verden.

Få inspiration til flere julekalendere til voksne nederst på siden.

Rom julekalender 2018, julekalender til voksne, adventskalender med rom, rom adventskalender, julekalender med rom, voksen rom julekalender, mac y rom julekalender, rom julekalender mac y,

Der er hele 24 forskellige slags rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der til er der en beskrivelse til hver dags rom, så du kan tilegne dig ny viden om dagens whisky fra julekalenderen.

En genial kalendergave til  manden, konen, kæresten, bedstefar, bedstemor eller måske fra børnene til Mor og Far. Julekalenderen er også et oplagt indkøb til som selvforkælelses gave til december!

Køb Julekalenderen med rom her

 
Inspiration: Julekalender til voksne
Whisky Julekalender 2018

Whisky julekalenderen 2018 fra Mac Y. Mac Y er importør af Whisky, og har derfor mange at vælge imellem – heriblandt er de bedste udvalgt til dette års julekalender.

Hver dag får du ny information om dagens 2 cl whisky bag på julekalender lågen, ved at følge med i den online julekalender.

På den måde kan du hver dag lære noget nyt om din yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.

 Køb Whisky julekalender her

 

Julekalender med Gin

En velsmagende julekalender / adventskalender til voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med premium gin fra Smage klubben.

 Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier. Gin flaskerne leveres i en flot gaveæske som gør julekalenderen meget stilfuld.

Køb Gin julekalender her

 

Julekalender med Whisky

En julekalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med premium whisky.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske, som gør julekalenderen stilfuld. Der medfølger derudover 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de whiskyer du smager på i december.

Køb Whisky Julekalender her

Karamelleriets julekalender 2018

Kalramelleriets julekalender giver en magisk jule rundtur i Karamelleriets verden af håndlavede karameller. Karamellerne er lavet  i forskellige konsistenser og smagsvarianter – lige fra klassiske Flødekarameller og syrlige frugtkarameller til bløde karameller med chokolade og hårde klippestykker.

Bag hver låge gemmer sig 2 stykker slik, som du kan nyde for dig selv eller dele med en du holder af.

Køb Karamelleriets julekalender her

 

Amorelie Erotisk Julekalender

Årets frækkeste julekalender KUN for voksne! Stilfuld design og frække gaver hver dag frem til jule gør denne erotiske julekalender til årets varmeste hit! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 4200 kr! Prisen er tilgengæld kun 1399 kr. Den erotiske julekalender passer til både kvinder og mænd uanset orientering. 

Køb erotisk julekalender her

Gem

Gem

%d bloggers like this: