Se her: Star Wars julekalender 2021

May the force be with you – Må jule “kraften” være med dig.

I 2021 bør du gå igennem julen med en Star Wars Julekalender

Til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Star Wars julekalender, har vi fundet Star Wars julekalendere fra 2021, som børn og barnlige sjæle kan tælle ned til julen med.

Læs også >> Jedi Badekåbe – Star Wars julegaven

Note: Artiklen om Star Wars julekalender 2021 er sidst opdateret D. 21/9 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Star Wars julekalender 2021

Star wars julekalender 2021, star wars julekalender, julekalender med star wars, julekalender til børn, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjulekalender til drenge

Star Wars Julekalender

Fejr jul med Star Wars og 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i de næste 24 dage helt frem til juleaften! Julekalender indeholder spændende gaver som f.eks en blyantspidser, viskelædder, tape og meget mere med billeder af Star Wars på hver gave.

Pris: 149,95 kr – Køb Star Wars julekalender 2021 her

Star Wars julekalender 2021, LEGO star wars julekalener 2021, julekalender for 2021 med LEGO Star Wars, Julekalender til drenge, 2021 legetøjsjulekalender

LEGO Star Wars Julekalender 2021 (The Mandalorian)

Star Wars fans får igen i år en fed LEGO Star Wars Julekalender. The Mandalorian er en skøn overraskelse hver dag op til jul med 2021-udgaven af LEGO Star Wars julekalenderen.

Julekalenderen indeholder 7 LEGO minifigurer/figurer/droider: Mandalorianeren og Barnet (Grogu) med kælenavnet Baby Yoda, begge i juletøj, samt en spejdersoldat, stormsoldat, tuskenrøver, IG-11 og IT-O-forhørsdroide. Børn vil også elske at bygge og lege med minimodeller såsom Razor Crest, TIE-jager, tuskenrøverens snekastende ballista, træningsmål og Barnets svævende barnevogn.

Bag lågerne i kalenderen finder du bl.a. nogle af dine yndlingsfigurer i festligt tøj, minimodeller af seje rumskibe og våben, der skyder med snebolde. Byg noget nyt hver dag, og skab ubegrænsede, sjove Star Wars eventyr i julemåneden!

Pris: 215 kr – Køb LEGO Star Wars julekalender 2021 her

Julegaver med Star Wars til ham og hende

yoda lampe, lampe med baby yoda, star wars lampe, lampe med baby yoda, star wars julegave, julegave med star wars

Baby Yoda Lampe – Star Wars

Kender du også en, som er basat af den alt for søde baby Yoda. Denne lampe er ligeså sød som den er hyggelig. Lampen har et sart lys, som gør den perfekt som natlampe.

Den lille Baby Yoda-lampe bliver en indlysende indretningsdetalje i hjemmet og er perfekt som gave eller julegave til den ivrige Star Wars- og Mandalorian-elsker, der har brug for lidt ekstra lys i hverdagen.

Måler 15 x 24 x 11 cm og er batteridreven.

Pris: 149 kr – Køb Baby Yoda Lampen her

Star Wars lampe, lampe med Star Wars, Star wars logo lampe, lampe med Star Wars logo

Star Wars Lampe

Belys merch-hylden lidt ekstra nørdet med en vaskeægte Star Wars-lampe. Du ved, “as long as there’s light, we’ve got a chance”.

Med en lampe, der er formet ligesom det ikoniske logo, kan du hver dag blive mindet om det unikke kunstværk, der kaldes Star Wars. Lad lampen oplyse the dark side af rummet, når du og dine venner har jeres årlige filmmaraton.

Pris: 219 kr – Gå til shop

darth vader morgenkåbe, star wars morgenkåbe, morgenkåbe til mænd, darth vader kostume, star wars gaver, gaver med star wars, julegaver med star wars, star wars julegaver

Darth Vader morgenkåbe

“You don’t know the power of the dark side!” Eller gør du?

Darth Vader morgenkåben er et officielt Star Wars-produkt (så der er ingen risiko for, at Bobba Fett vælter ind i dit hjem og anklager dig for at have en piratkopi) Badekåben er lavet af af 100% polyester og kan maskinvaskes.

Den er one size, men da den er temmelig stor, passer den bedst til en mand mellem M og XL.

Morgenkåbens mål: 144 cm lang, 68 cm over brystet (mål tværs over brystet fra armhule til armhule) og 62 cm i ærmelængde (mål fra skulderen til kanten af ærmet).

Pris: 329 kr – Bestil Darth Vader Badekåben her!

Star Wars Lego, Lego modeller af lego, lego julegaver, Gaver til Star Wars Fans

Star Wars Sith-fyrsterne

Lav 1 af 3 unikke portrætter af Sith-fyrster eller købe 3 sæt og kombinere dem i det ultimative kreative kunstværk. Skab et ikonisk kunstværk med LEGO® Art sættet Star Wars™ Sith™-fyrsterne.

Nyd en velfortjent pause sammen med det medfølgende soundtrack forstærker oplevelsen og giver dig mulighed for at fordybe dig i historier med relation til sættet. Når værket er færdigt, kan du afslutte processen med Star Wars signaturpladen og stolt fremvise dit projekt.

Dette LEGO sæt indgår i en samling inspirerende byggesæt til voksne med en interesse for popkultur, kunst, design og arkitektur. Sættene vil også være en fremragende gave til enhver (inklusive dig selv).

Pris: 803 kr – Bestil det her!

 Darth vader drikkedunk, drikkedunk Darth vader, star wars drikkedunk, drikkedunk med star wars

Darth vader drikkedunk

Overrask en ægte Star Wars fan med denne fantastiske Darth vader drikkedunk. Mål: ø65 25,5cm høj.

Køb Darth Vader drikkedunken her

Boby Yoda lego, lego Baby yoda, star Wars yoda lego,Star Wars Lego, Lego modeller af lego, lego julegaver, Gaver til Star Wars Fans

Lego Baby Yoda Sæt

Byg din egen søde model af Barnet fra Star Wars: The Mandalorian! Placer hoved, ører og mund i nye stillinger for at skabe masser af forskellige udtryk. Og lad Baby Yoda holde sit yndlingslegetøj – gearskifteknoppen.

Dette sæt vil være en super gaveidé til børn fra 10 år og alle Star Wars fans, og det indeholder tydelig byggevejledning, så selv LEGO nybegyndere kan nyde den sjove, kreative proces. Denne bygbare model omfatter også en informationsplade og en LEGO minifigur af Barnet som prikken over i´et på en charmerende udstillingsgenstand.

Pris: 530 kr – Køb Lego Baby Yoda her

baby yoda kop, star wars kaffekop, kaffe koop med Yoda, baby yoda, kop med baby yoda

Star Wars Baby Yoda Krus

Kender du en, som vil elske at drikke sin morgenkaffe af et krus som forstiller Baby Yoda? De store øre er perfekte som hanke, når der skal sippes glögg med familien eller en kop varm kaffe på juledag.

Køb Baby Yoda Krus her

Samler lego, At At lego model, Star Wars Lego, Lego modeller af lego, lego julegaver, Gaver til Star Wars Fans

AT-AT Lego Model

Luk op for en galakse af kreative legeeventyr med dette fantastiske LEGO® Star Wars™ rumskibsbyggelegetøj til børn: General Grievous’s stjernejager!

Fans vil elske de autentiske detaljer, der inspirerer til leg, f.eks. cockpittet, der kan åbnes, fjederbetjente skydere og optrækkeligt landingsstel. General Grievous mod Obi-Wan Dette byggesæt indeholder 3 LEGO® minifigurer – general Grievous, Obi-Wan Kenobi og en luftbåren klonsoldat med våben, så børn kan udspille klassiske actionkampe fra Star Wars: Sith-fyrsternes hævn eller finde på deres egne originale historier.

Dette byggesæt er en super gaveidé til alle unge Star Wars fans, og det er fantastisk til selvstændig eller fælles leg og vil være en flot tilføjelse til enhver LEGO samling.

Køb AT-AT Lego model her

%d bloggers like this: