Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Se her: Star Wars julekalender 2023 - Julegaver
Alle julegaver ideerJulegave ideerJulekalenderLegetøj

Se her: Star Wars julekalender 2023

May the force be with you – Må jule “kraften” være med dig.

I 2023 bør du gå igennem julen med en Star Wars Julekalender.

Til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Star Wars julekalender, har vi fundet Star Wars julekalendere fra 2022, som børn og barnlige sjæle kan tælle ned til julen med.

Læs også >> Jedi Badekåbe – Star Wars julegaven

Note: Artiklen om Star Wars julekalender 2023 er sidst opdateret D. 6/10 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Star Wars julekalender 2023

Funko Pop! Star Wars Julekalender

Funko pop julekalender, julekalender med funko pop, Funko pop star wars julekalender, Star Wars julekalender, julekalender med star Wars, julekalender til drenge, julekalender til børn, julekalender 2023, 2023 julekalender til børn, legetøjsjulekalendere til børn, Gaver med Star Wars, Star Wars fan, legetøjs julekalender 2023, julekalender til drenge, Star Wars Lego julekalender, julekalender til børn 2023, pige julekalender med lego,

Funko Pop! Star Wars Julekalender

Tag med på en episk rejse gennem galaksen i julens ånd med Funko Pop! Star Wars julekalenderen.

Denne julekalender er den ultimative gave til enhver Star Wars-fan, der ønsker at krydre julen med et strejf af galaktisk eventyr. Bag hver låge gemmer der sig en lille overraskelse fra Star Wars-universet. Funko Pop!-figurerne er ikoniske, detaljerede og utroligt charmerende, og i denne julekalender finder du dem klædt i julede kostumer og klar til at sprede juleglæde.

Du kan forvente at finde dine yndlingskarakterer i festlig juleudsmykning og måske endda nogle sjove overraskelser, der kun hører julen til. Det er den perfekte måde at kombinere din kærlighed til Star Wars med den skønne juletid.

Pris: 499 kr – Køb Funko Pop! Star Wars julekalender her

Star wars julekalender 2021, star wars julekalender, julekalender med star wars, julekalender til børn, legetøjsjulekalender til børn, legetøjsjulekalender til drenge

Star Wars Julekalender

Fejr jul med Star Wars og 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i de næste 24 dage helt frem til juleaften! Julekalender indeholder spændende gaver som f.eks en blyantspidser, viskelædder, tape og meget mere med billeder af Star Wars på hver gave.

Pris: 149,95 kr – Køb Star Wars julekalender her

Star wars julekalender, julekalender lego, lego julekalender, lego star wars julekalender 2023, juleklaender med lego star wars, julekalender til drenge, Star Wars Lego julekalender, julekalender til børn 2023, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends, legetøjs julekalender 2023

LEGO Star Wars Julekalender 2023

Opbyg spændingen frem mod jul med daglige overraskelser fra LEGO Star Wars™ julekalenderen 2023! Blev overrasket når du finder dine yndlingsfigurer i festligt tøj, minimodeller af fartøjer, udstyr, våben, scener samt sjovt tilbehør findes alt sammen i årets Lego Star Wars julekalender.

Pris: 249 kr – Køb LEGO Star Wars julekalender 2023 her

Julegaver med Star Wars til ham og hende

Star Wars Boba Fett Lampe, star wars lampe, star wars julegave, 
Boba Fett Lampe, julegaver til ham,

Star Wars Boba Fett Lampe

Denne lampe er ikke kun en kilde til lys, men en ægte hyldest til en af Star Wars’ mest berygtede figurer, Boba Fett.

Lampen har form som Boba Fetts ikoniske hjelm og er designet med en utrolig sans for detaljer. Når den tændes, udsender den et blødt, behageligt lys, der skaber den perfekte atmosfære for enhver Star Wars-fan.

Placer denne lampe på dit skrivebord, i stuen eller på natbordet for at tilføre et strejf af galaktisk æstetik til dit rum. Det er ikke kun en praktisk lampe, men også et stykke Star Wars-kunst.

Pris: 469 kr – Køb Boba Fett Lampen her

yoda lampe, lampe med baby yoda, star wars lampe, lampe med baby yoda, star wars julegave, julegave med star wars

Baby Yoda Lampe – Star Wars

Kender du også en, som er basat af den alt for søde baby Yoda. Denne lampe er ligeså sød som den er hyggelig. Lampen har et sart lys, som gør den perfekt som natlampe.

Den lille Baby Yoda-lampe bliver en indlysende indretningsdetalje i hjemmet og er perfekt som gave eller julegave til den ivrige Star Wars- og Mandalorian-elsker, der har brug for lidt ekstra lys i hverdagen. Måler 15 x 24 x 11 cm og er batteridreven.

Pris: 199 kr – Køb Baby Yoda Lampen her

Star Wars The Mandalorian Lampe, Star Wars lampe, Lampe med Star Wars, Star Wars julegave, julegaver med Star Wars, Mandalorian lampe

Star Wars The Mandalorian Lampe

Star Wars Mandalorian lampen giver dig den hyggeligste belysning i hele galaksen. Djin Djarins hjelm passer perfekt både som natlampe og hyggebelysning i hjemmet hos den ultimative Star Wars fan. Lampen kan bruges med både mikro-USB-kabel og batterier.

Pris: 199 kr – Køb Star Wars The Mandalorian lampen her

Star wars Darth Vader lampe, lampe med star wars, star wars lampe, star wars julegave, julegave med star wars

Star Wars Darth Vader Lampe

Darth Vader er den cooleste Star Wars-lampe i galaksen! Lampen forestiller hjelmen, der tilhører vores alle sammens yndlingsantagonist, og den lyser rødt fra øjne og mund, når du klikker på on-knappen. Ikke nok med det – den spiller også den klassiske Darth Vader-åndedrætslyd!

Pris: 199 kr – Køb Star Wars Dark Vader lampen her

Star Wars lampe, lampe med Star Wars, Star wars logo lampe, lampe med Star Wars logo

Star Wars Lampe

Belys merch-hylden lidt ekstra nørdet med en vaskeægte Star Wars-lampe. Du ved, “as long as there’s light, we’ve got a chance”.

Med en lampe, der er formet ligesom det ikoniske logo, kan du hver dag blive mindet om det unikke kunstværk, der kaldes Star Wars. Lad lampen oplyse the dark side af rummet, når du og dine venner har jeres årlige filmmaraton.

Pris: 219 kr – Gå til shop

 Darth vader drikkedunk, drikkedunk Darth vader, star wars drikkedunk, drikkedunk med star wars

Darth vader drikkedunk

Overrask en ægte Star Wars fan med denne fantastiske Darth vader drikkedunk. Perfekt til at vise din sande styrke i skolen eller på arbjedspladsen. Overfladen på Darth vader drikkedunken er en flot mat sort.

Pris: 79,95 kr – Køb Darth Vader drikkedunken her

Boby Yoda lego, lego Baby yoda, star Wars yoda lego,Star Wars Lego, Lego modeller af lego, lego julegaver, Gaver til Star Wars Fans

Lego Baby Yoda Sæt

Byg din egen søde model af Barnet fra Star Wars: The Mandalorian! Placer hoved, ører og mund i nye stillinger for at skabe masser af forskellige udtryk. Og lad Baby Yoda holde sit yndlingslegetøj – gearskifteknoppen.

Dette sæt vil være en super gaveidé til børn fra 10 år og alle Star Wars fans, og det indeholder tydelig byggevejledning, så selv LEGO nybegyndere kan nyde den sjove, kreative proces. Denne bygbare model omfatter også en informationsplade og en LEGO minifigur af Barnet som prikken over i´et på en charmerende udstillingsgenstand.

Pris: 749 kr – Køb Lego Baby Yoda her

baby yoda kop, star wars kaffekop, kaffe koop med Yoda, baby yoda, kop med baby yoda

Star Wars Baby Yoda Krus

Kender du en, som vil elske at drikke sin morgenkaffe af et krus som forstiller Baby Yoda? De store øre er perfekte som hanke, når der skal sippes glögg med familien eller en kop varm kaffe på juledag.

Pris: 179 kr – Køb Baby Yoda Krus her

Star-wars-krus

Farveskiftende Star Wars-krus

Skal far have et nyt krus til kaffen, så er dette farveskiftende Star Wars krus perfekt som julegaven til en Star Wars fan. Lyssværdene og BB-8 toner frem på krusene når de er varme.

Pris: 129 kr – Gå til shop

Star Wars julekalender, julekalender med star Wars, julekalender til drenge, julekalender til børn, julekalender 2022, 2022 julekalender til børn, legetøjsjulekalendere til børn, Gaver med Star Wars, Star Wars fan