Sjove brætspil og quiz spil til danske familie hygge

I Danmark er vi rigtigt gode til at være sammen og hygge os.

Ofte har hyggen et omdrejningspunkt, og her er et brætspil eller quiz spil et naturligt must.

Vi har fundet alt fra quiz spil med almen viden, hvor I virkelig får testet hinanden af, og hvor I kan dyste på paratviden og dygtighed. Quiz spil, hvor spørgsmålene er af en mere skør og festlig karakter,  og hvor der godt kan blive sendt en latter hen over bordet.

Vi har også fundet både sjove og klassiske brætspil af forskellig art, som familier med børn i alle aldre kan spille sammen.

Note: Artiklen om sjove brætspil og quiz spil til danske familie hygge er sidst opdateret D. 12/07 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Sjove brætspil og quiz spil til danske familie hygge

pinlighedsfaktor-
Pinlighedsfaktor – en pinefuld quiz

Krum tæerne og sæt i gang med en forskruet quiz, der vil teste din paratviden om VIRKELIGT UNDERLIGE ting.

Hvilken kropsdel på et menneske smager bedst Ifølge kannibaler? Hvad sker der, hvis du søger 241543903 i Google Billeder? Og hvordan ved blinde med en førerhund som regel, at hunden har skidt?

Pinlighedsfaktor er en forskruet og underholdende quiz med 318 tossede og sjove spørgsmål om noget, du nok ønskede, at du ikke kendte svaret på… spørgsmål, som tilmed kan være lidt pinlige at kunne svare på.

Hvis du nyder spøjse situationer, så har vi quizzen til dig.Den perfekte gave til hende eller ham, der elsker Klovn. Eller til en, der bare er… anderledes… i sin tilgang til livet. Må den pinligste viden vinde!

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

bagklog
Bagklog

Endelig et spil du kan vinde, selvom du ikke er den der ved mest.

Bagklog er et smart og finurligt spil. Du kan fuldstændig udkonkurrer familiens besserwisser, selvom din hukommelse er fyldt med sorte huller i hukommelsen, og de andres paratviden overgår din med flere længder.

I spillet bagklog svarer en spiller på fem spørgsmål i træk. Når der er svaret får spillerene antallet af korrekte svar at vide, men ikke hvilke svar der var korrekte.

Herefter går de samme fem spørgsmål videre til næste spiller, der skal afgøre om man vil kopiere den forrige deltagers svar, eller komme med nye bud.

Men husk at selvom en smart spiller svarer hurtigt og sikkert, er det ikke ensbetydende med at det er de korrekte svar. Og omvendt, kan den langsomme og usikre spiller lige så godt have det rigtige svar.

Bagklog spillet indeholder mere end 500 mega spændende og sjove spørgsmål om almen viden, der passer de fleste. En perfekt gaveide – og klar til at skabe en hyggelig aften med familie og venner.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender

Bean Boozled Jumbo Spinner Jelly Belly

Skal fredagsslikket kombineres med et spil? Jelly Beans-spillet kombinerer tre ting, som vi virkelig elsker: At spille spil, spise slik og se på, mens andre spiser noget virkeligt ulækkert!

Reglerne er barnligt enkle: Drej pilen for at finde ud af, hvilken farve du skal spise. Find en slikbønne i en tilsvarende farve, og spis den. “Problemet” er bare, at Bean Boozled-æsken indeholder Jelly Beans i 8 forskellige farver men 16 forskellige smage. Samme udseende, men altså to MEGET forskellige smage. Og du ved ikke, hvilken smag du får. Spiller det nogen rolle? Ja, tjek lige indholdslisten og døm selv.

I Bean Boozled bliver hvert tyg en oplevelse og en sjov måde at være sammen som familie! Se mange flere Jelly Belly gaver her!

Pris: 99 kr – Gå til shop

Kidnappet brætspil, brætspil til børn, Det store ramasjang mysterie, Det store ramasjang mysterie brætspil, mandelgaver, mandelgave ideer, ideer til mandelgaven,

Kidnappet (brætspil)

Kristian kommer i problemer gang på gang med kidnapperne. Med din hjælp kan han måske slippe væk!

Kidnapperne bevæger sig på den ene side af det magnetiske spillebræt og forsøger desperat at skjule sporene efter deres misgerninger.

På den anden side arbejder detektiverne med at løse mysterierne, redde Kristian og sætte de fæle kidnappere bag lås og slå. Det bliver en hård kamp, som kræver en snedig hjerne og smarte strategier for at vinde.

Spillet er lavet af Det store ramasjang mysterie og er en af mange gode gaver, som børn og voksne får glæde af.

Pris: 215 kr – Se brætspillet kidnapperne her

gaver til 100 kr, julegaver til 100 kr, gaver til pgier for 100 kr, de bedste gaver for 100 kr,spil for 100 kr, spil for under 100 kr.

Ludo Spillet

Ludo er et klassisk brætspil som er kendt af de fleste og kan spilles og nydes af hele familien. Dette spil indeholder en spilleplade med 4 mands Ludo på den ene side og 6 mands Ludo på den anden side. 

Spillet kan spilles af mellem 2-6 deltagere fra 6 år og opefter. Et tidsløst brætspil til familie hygge.

Køb Ludo brætspillet her

Poo Curling Spil, Curling Spil, mandelgave, sjov mandelgave

Poo Curling Spil

Gør curling til et skidesjovt spil med disse skidesøde små lortebunker i stedet for kedelige gamle sten. Ram toilettet flest gange også vinder du.

 Pris: 119 kr – Køb spillet her

leverpostej-jantelov-og-klaphatte
Leverpostej, jantelov og klaphatte

Leverpostej, jantelov og klaphatte – quizzen om, hvor dansk du egentlig er.

Et underholdende spil om at opføre sig som “en typisk dansker”.

Når sandheden skal frem:

Praler du med danske popgrupper, som du ikke engang synes om, når du møder folk i udlandet? Lægger du din taske på sædet ved siden af dig i bussen for at undgå, at nogen sætter sig netop der? Tænker du hvert år, at nu vinder Danmark garanteret Melodi Grand Prix´et? Har du nogensinde klappet, når flyet lander? Og har du nogensinde forsøgt at få en, som ikke taler dansk, til at sige: “Rødgrød med fløde”?

Hvis du kan svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål, har du alle muligheder for at vinde dette spil…. for Leverpostej, jantelov og klaphatte er et vildt underholdende spil, hvor du får eller mister point i forhold til, hvor typisk dansk du opfører dig… på godt og ondt.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

Kryds og tværs, brætspil, Kryds og Tværs bratspil, brætspil til voksne, voksen brætspil, Brætspil til familier, Gaver til studerende

  Kryds og Tværs brætspil

Kryds og tværs er et sjovt spil, som går ud på, at man med terningerne skal danne så mange ord som muligt på kryds og tværs. De forskellige terninger har anført forskellige point, og man skal danne ord, inden tiden løber ud.

Ubrugte terningers værdi sammentælles og trækkes fra pointsummen. Vinderen er den, der har flest point ved spillets slutning. Perfekt gave til alle, som nyder sjove stunder med familie og venner.

Pris: 99 kr – Køb Kryds og Tværs spillet her

Scrabble, brætspil, Scrabble bratspil, brætspil til voksne, voksen brætspil, Brætspil til familier, Gaver til studerende

Scrabble Jubilæumsudgave

Scrabble blev først produceret i Tyskland i 1955 af Spear-Spiel, Nürnberg. Dette Scrabble jubilæumsudgave er en trofast gengivelse af den klassiske første udgave.

Den leveres med det originale sæt bogstaver (119 stykker træ), træbænke og et højkvalitets lærred-dækket bord. Spil verdens mest populære ordspil med denne unikke udgave, der kombinerer det bedste fra gamle og nye. Det er den klassiske genudgivelse af det populære spil, lavet ved hjælp af de nyeste produktionsmetoder.

Pris: 499 kr – Køb Scrabble spillet her

Matador brætspil, Matador spil, Matador junior spil, junior spil af matator, brætspil til familier, julegaver til børn

Matador Juniorudgave

Matador er spillet, som generationer af danskere har taget til deres hjerter mens vi har købt huse og hoteller og afkrævet afgifter af vores kæres familiemedlemmer. Her er spænding spekulation og spilleglæde for hele familien. Junior Matador er tilpasset mindre børn og kan spilles af 2-5 deltagere.

Pris: 199 kr – Køb Matador brætspillet her

Flip tac toe, brætspil til familier, familie spil, julegaver til børn,

Flip tac toe

Klassisk kryds og bolle spil i ny loppespilsversion. Afprøv din træfsikkerhed ved at få brikkerne til at hoppe over på spillepladens felter. Alle spiller samtidig, og den, det først lykkes at få 3 på stribe, har vundet. 2-6 spillere, fra 5 år.

Pris: 99,95 kr – Køb Flip tac toe spillet her

One thought on “Sjove brætspil og quiz spil til danske familie hygge

Lukket for kommentarer.