Sjove quiz spil til danske hyggestunder

I Danmark er vi rigtigt gode til at være sammen og hygge os.

Ofte har hyggen et omdrejningspunkt, og her er et quiz spil et naturligt et af slagsen som selskabsspil.

Vi har fundet alt fra quiz spil med almen viden, hvor I virkelig får testet hinanden af, og hvor I kan dyste på paratviden og dygtighed.

Quiz spil, hvor spørgsmålene er af en mere skør og festlig karakter,  og hvor der godt kan blive sendt en latter hen over bordet.

Og quiz spil, hvor I lærer hinanden bedre at kende.

det-burde-man-jo-vide
Det burde man jo vide!

Quizzen om alt, du burde vide! (Men har glemt).

“Jegveddet, jegveddet, jegveddet – det er lige her… arrrghhh!!!”

Lige præcis den fornemmelse får man af dette spil, fyldt med spørgsmål, du burde kender svaret på, eller er sikker på, du ved, hvis bare lige du kunne komme i tanker om det….

Spørgsmålene i ‘Det burde man jo vide!’ handler udelukkende om emner og facts, som du burde have styr på, og du får derfor ikke point for de rigtige svar – men kun minuspoint for dine forkerte svar!

Det gælder så om at tabe så lidt som muligt…

Antallet af minuspoint beror på spørgsmålets sværhedsgrad. Svarer du forkert på et ultranemt spørgsmål, skal du straffes hårdt – og kan på et splitsekund blive mødt med en byge af minuspoint.

Hyggeligt spil til at spille sammen med familie eller venner.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

leverpostej-jantelov-og-klaphatteLeverpostej, jantelov og klaphatte

Leverpostej, jantelov og klaphatte – quizzen om, hvor dansk du egentlig er.

Et underholdende spil om at opføre sig som “en typisk dansker”.

Når sandheden skal frem:

Praler du med danske popgrupper, som du ikke engang synes om, når du møder folk i udlandet? Lægger du din taske på sædet ved siden af dig i bussen for at undgå, at nogen sætter sig netop der? Tænker du hvert år, at nu vinder Danmark garanteret Melodi Grand Prix´et? Har du nogensinde klappet, når flyet lander? Og har du nogensinde forsøgt at få en, som ikke taler dansk, til at sige: “Rødgrød med fløde”?

Hvis du kan svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål, har du alle muligheder for at vinde dette spil…. for Leverpostej, jantelov og klaphatte er et vildt underholdende spil, hvor du får eller mister point i forhold til, hvor typisk dansk du opfører dig… på godt og ondt.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

pinlighedsfaktor-Pinlighedsfaktor – en pinefuld quiz

Krum tæerne og sæt igang med en forskruet quiz, der vil teste din paratviden om VIRKELIGT UNDERLIGE ting.

Hvilken kropsdel på et menneske smager bedst Ifølge kannibaler? Hvad sker der, hvis du søger 241543903 i Google Billeder? Og hvordan ved blinde med en førerhund som regel, at hunden har skidt?

Pinlighedsfaktor er en forskruet og underholdende quiz med 318 tossede og sjove spørgsmål om noget, du nok ønskede, at du ikke kendte svaret på… spørgsmål, som tilmed kan være lidt pinlige at kunne svare på.

Hvis du nyder spøjse situationer, så har vi quizzen til dig.Den perfekte gave til hende eller ham, der elsker Klovn. Eller til en, der bare er… anderledes… i sin tilgang til livet. Må den pinligste viden vinde!

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

bagklogBagklog

Endelig et spil du kan vinde, selvom du ikke er den der ved mest.

Bagklog er et smart og finurligt spil. Du kan fuldstændig udkonkurrer familiens besserwisser, selvom din hukommelse er fyldt med sorte huller i hukommelsen, og de andres paratviden overgår din med flere længder.

I spillet bagklog svarer en spiller på fem spørgsmål i træk. Når der er svaret får spillerene antallet af korrekte svar at vide, men ikke hvilke svar der var korrekte.

Herefter går de samme fem spørgsmål videre til næste spiller, der skal afgøre om man vil kopiere den forrige deltagers svar, eller komme med nye bud.

Men husk at selvom en smart spiller svarer hurtigt og sikkert, er det ikke ensbetydende med at det er de korrekte svar. Og omvendt, kan den langsomme og usikre spiller lige så godt have det rigtige svar.

Bagklog spillet indeholder mere end 500 mega spændende og sjove spørgsmål om almen viden, der passer de fleste. En perfekt gaveide – og klar til at skabe en hyggelig aften med familie og venner.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

 

Gem

Gem

One thought on “Sjove quiz spil til danske hyggestunder

Comments are closed.

%d bloggers like this: