Alle julegaver ideerTilbehør til Jul

Adventslysestage: 7+ Smukke lysestager til advent

Hyggelig adventslysestage: Har du adventslysestagen og adventslysene klar til første advent?

Vi har fundet de smukkeste adventslysestager, som passer perfekt ind i alle hjem til julen.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 10/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

For mange er det en hyggelig  juletradition, at tænde et nyt adventslys hver søndag i advent frem op jul. Traditionen er gammel men det betyder ikke, at adventslysestagen ikke kan være ny. Har du ikke allerede årets advent lysestager, så find inspiration her.

Adventslysestage til advent:

55° N Adventstal til lysestager Black Powder Coated Steel, 55° N Adventslysestager, adventslysestager, lysestage til adventslys, 4 lys lysestager, jule oppyntning,

55° N Adventslysestage- Black Powder Coated Steel

Smukke og stilrene adventslysestager i sort. Passer til 55° N slim light lysestagerne, men de små tal kan tilføjes til enhver lysestage. Lav nemt den fineste adventsdekoration ved at tilføje grangrene, grankogler eller små nisser.

Køb adventslysestagerne her

adventslysestager, lysestager til advent, julelysestager, adventslysestage, lysetager til jul, lysestager med 4 lys, lys til advent,

Ferm Living – Candle Holder Circle

Den skulpturelle lysestage er nemlig skabt i et enkelt og tidløst design. Den flotte og stilrene adventslysestage i matpoleret messing fra Ferm Living. Circle advents lysestagen har et enkelt og unikt udtryk, og lysestagen kan både stå eller hænges op.

Lysestager har plads til 4 stearinlys, hvilket gør den velegnet som adventslysestage. Den flotte adventskrans/lysestage har et fint og råt look, og kan sagtens pyntes med evt. lidt gran eller nogle små print selv kravlenisser.

Gå til shop

Kähler Christmas Tales adventsfigur, KählerAdventsstage, KählerAdventslysestager, adventslysestager fra Kähler adventslysestager, lysestage til adventslys, 4 lys lysestager, jule oppyntning,

Kähler Christmas Tales adventsfigur

En flot nyhed fra Kähler som består af en smuk adventsfigur i hvidt benporcelæn. Den har plads til fire lys, så den minder om en adventslysestage, men den kan også sagtens stå fremme alle dage op til jul. Figuren er lavet af hvidt porcelæn med forskellige farvede glasurer i naturlige, nordiske nuancer.

Alle Thora Finnsdottirs keramiske fortællinger har et julebudskab, der afspejler hendes eksperimenterende, udforskende tilgang til form og fortælling, hvor hun tager udgangspunkt i fortællinger og traditioner fra Kählers kunst og design.

Køb Kähler adventslysestagen her

Kähler Nobili adventslysestage, KählerAdventsstage, KählerAdventslysestager, adventslysestager fra Kähler adventslysestager, lysestage til adventslys, 4 lys lysestager, jule oppyntning,

Kähler Nobili adventslysestage

Kähler lysestagen er en del af Nobili-serien og har fire uddybninger til stearinlys, som alle har forskellige højder på den ovale buede bund. Dette skaber smuk, iøjnefaldende variation, når lysene er tændt. 

Lysestagen måler 33 x 13 cm. og kommer i en smuk snehvid farve. På lysestagen er der to små juletræer, der fungerer som dekoration og gør lysestagen oplagt som adventskrans. De små træer har et væld af håndskårne huller, der pynter, men de er ikke til stearinlys. Adventslysestagen er særdeles velegnet at placere på midten af bordet eller i vindueskarmen.

Køb Kähler adventslysestagen her

george jensen adventslysestage, lysestage george jensen, danske designer lysestage, guld lysestage, stage til adventslys, adventslysestage

Georg Jensen Season Lysestage

Season adventslysestagen fra Georg Jensen er lavet i et enkelt og organisk design, som gør den meget dekorativ. Lysestagen er en klassiker i mange danske hjem, og ofte anvendt til adventslysestage.

Lysestagen kan dekoreres med bånd i flotte farver eller med grangrene. Season lysestagen fås i tre forskellige farver: blank stål, mat stål og guldbelagt. 

GÅ TIL SHOP

Bloomingville Wenze Adventsstage, Bloomingville Adventslysestager, adventslysestager fra Bloomingville, adventslysestager, lysestage til adventslys, 4 lys lysestager, jule oppyntning,

Bloomingville Wenze Adventsstage

Wenze adventsstage fra Bloomingville er et dekorativt stykke, der vil tilføje et feminint touch til dit hjem. Denne lysestage er lavet af messingmetal og kan bruges til at hænge i loftet eller stilles på et bord. Der er plads til fire stearinlys, et til hver adventsdag. Hæng små ornamenter for lidt ekstra detial.

Køb adventslysestagen her

Ernst adventslysestage, Ernst Adventsstage, ErnstAdventslysestager, adventslysestager fra Ernst adventslysestager, lysestage til adventslys, 4 lys lysestager, jule oppyntning, simpel adventslysestage

Ernst Adventslysestage med håndtag

En smuk adventslysestage fra Ernst. Den har et stilrent og minimalistisk design og kan med lethed kombineres med andre Ernst produkter. Lysestagen kommer med små håndtag på siderne, så du enkelt og let kan flytte den rundt, hvor du vil have den.

Køb lysestagen her

Normann adventslysestage, Normann Adventsstage, Normann Adventslysestager, adventslysestager fra Normann adventslysestager, lysestage til adventslys, 4 lys lysestager, jule oppyntning, simpel adventslysestage

Normann Copenhagen – Heima 4-armed adventslysestage

En smuk og simpel adventslysestage fra Normann Copenhagen, som kan stå som den er designet, eller som du kan pynte dem med nogle små grønne grene og skabe en mere julestemning omkring lysestagen.

Lysestagen vandt i februar 2010 den verdensberømte design konkurrence iF Product Design Award.

Gå til shop

Ernst adventslysestage, Ernst Adventsstage, ErnstAdventslysestager, adventslysestager fra Ernst adventslysestager, lysestage til adventslys, 4 lys lysestager, jule oppyntning, simpel adventslysestage

Ernst Metal lysestage til 4 lys sort

Elegant og minimalistisk sort lysetage. Denne lysestage fra det populære Ernst er udført i holdbart metal. Den passer perfekt ind i alle hjem, og kan med fordel benyttes som en adventslysetage og kan eventuelt pyntes med forskellige juledekorationer, som gran og små nisser.

Køb Ernst lysestagen her

Ernst adventslysestage, Ernst Adventsstage, ErnstAdventslysestager, adventslysestager fra Ernst adventslysestager, lysestage til adventslys, 4 lys lysestager, jule oppyntning, simpel adventslysestage

Ernst Rektangulær advent lysestage

Skab en hyggelig stemning med denne adventslysestage fra Ernst. Lysestagen er tilmed stilren og elegant, og så passer den både ind i det klassiske og moderne hjem. Denne adventslysetage er tidløs, og kan bruges igen og igen.

Køb Ernst advent lysestagen her

Elegante adventslysestager, moderne lysestager, Applicata lysestage, lysestager til advent

Applicata – LUNA lysestage (eg/sort)

LUNA lysestagen Fra Applicata består af en bakke i eg med 4 lysholdere, perfekt som advetnslysestage. Stil lysene i den sorte metal på siden. Holderne kan flyttes eller tages helt af.

Applicata LUNA lysestagen kan bruges til hverdag, men den udgøre i alt sin simpelhed også en flot lysestage til advent.

Gå til shop

AYTM Annulus adventslysestage, adventslysestage, designer adventslysestage, advents lys, lysestager til advent, julelys

The Oak Men bakke m. lysestager

Smart bakke lavet i eg. På bakken står der 4 magnetiske lysestager i stål. Placer lysestagerne hvor du vil og pynt bakken med dit yndlings julepynt når lysestagen skal bruges som advents lysestage.

Du kan også placere små adventsgaver på bakken på adventssøndag.

Gå til shop

George jensen season lysestage, george jensen adventslysestage, lysestage george jensen, danske designer lysestage, sølv lysestage, stage til adventslys, adventslysestage

Georg Jensen Season Lysestage (Stor)

Den store season lysestagen fra Georg Jensen er til bloklys og en klassiker i mange hjem, når det kommer til adventslys. Lysestagen er lavet i blankpoleret rustfrit stål og den er utrolig smuk at se på.

Du kan med fordel dekorere stagen med farvet bånd eller grene for at markere årstiden, og den er derfor et essentielt element hele året rundt. 

GÅ TIL SHOP

nordic-light-hvid

Design House Stockholm: Nordic light 4-arms adventslysestage

Elegant adventslysestage i et enkelt design.  Adventslysestagen har 4 arme, der kan justeres som man ønsker det. Lysestagen er perfekt til f.eks lys i forskellige længder.

Gå til shop

Rodendahl lysestage, Rodendahl adventslysestage, lyse stage til advent, desiger advetnslysestage, lysestage med advents lys,

Rosendahl Advents Lysestage

Rosendahl har designet en eventyrlig smuk adventslysestage, som en del af deres fantastiske serie Karen Blixen. Lysestagen er designet i et elegante og minimalistiske design som passer perfekt på julebordet, i vindueskarmen eller hængende ned fra loftet.

Den klassiske stil gør det også muligt for dig at kunne udtrykke din egen personlige stil gennem forskellige udsmykninger af lysestagen.

GÅ TIL SHOP (Udgået)

aytm_annulus_lysestage_messing

AYTM Annulus adventslysestage

Lysestagen er i en simpelt design, dog er udseendet yderst eksklusivt med den blanke messing. Der er plads til 4 lys i Annulus lysestage fra AYTM, og den kan for eksempel med fordel bruges som adventsstage.

Gå til shop (Udgået)

Gem

guld lysestager, lysestager til advents lys, advents lys stager,advent, adventslysestager, advent lysestager, advents lysestager, lysestager til advent, advents lys, lys til jul, julelys, lysestager med 4 holdere,
advent, adventslysestager, advent lysestager, advents lysestager, lysestager til advent, advents lys, lys til jul, julelys, lysestager med 4 holdere,

Denne julegave artikel omhandler:

  • Adventslysestager
  • Lysestager til advent
  • Lysestager til 4 lys
  • Advents lysestager
  • Advents lys

Gem

Gem

Gem