Adventslysestage: 7+ Smukke lysestager til advent

Hyggelig adventslysestage: Har du adventslysestagen og adventslysene klar til 1 advent?

Vi har fundet de smukkeste adventslysestager, som passer perfekt ind i alle hjem til julen.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 8/9 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

For mange er det en hyggelig  juletradition, at tænde et nyt adventslys hver søndag i advent frem op jul. Traditionen er gammel men det betyder ikke, at adventslysestagen ikke kan være ny. Har du ikke allerede årets advent lysestager, kan du finde dem her:

Rodendahl lysestage, Rodendahl adventslysestage, lyse stage til advent, desiger advetnslysestage, lysestage med advents lys,

Rosendahl Advents Lysestage

Rosendahl har designet en eventyrlig smuk adventslysestage, som en del af deres fantastiske serie Karen Blixen. Lysestagen er designet i et elegante og minimalistiske design som passer perfekt på julebordet, i vindueskarmen eller hængende ned fra loftet.

Den klassiske stil gør det også muligt for dig at kunne udtrykke din egen personlige stil gennem forskellige udsmykninger af lysestagen.

GÅ TIL SHOP

adventslysestager, lysestager til advent, julelysestager, adventslysestage, lysetager til jul, lysestager med 4 lys, lys til advent,

Ferm Living – Candle Holder Circle

Flot og stilren adventslysestage i matpoleret messing fra Ferm Living. Circle advents lysestagen har et enkelt og unikt udtryk, og lysestagen kan både stå eller hænges op.

Lysestager har plads til 4 stearinlys, hvilket gør den velegnet som adventslysestage. Den flotte adventskrans/lysestage har et fint og råt look, og kan sagtens pyntes med evt. lidt gran eller nogle små print selv kravlenisser.

Gå til shop

george jensen adventslysestage, lysestage george jensen, danske designer lysestage, guld lysestage, stage til adventslys, adventslysestage

Georg Jensen Season Lysestage

Season adventslysestagen fra Georg Jensen er lavet i et enkelt og organisk design, som gør den meget dekorativ. Lysestagen er en klassiker i mange danske hjem, og ofte anvendt til adventslysestage.

Lysestagen kan dekoreres med bånd i flotte farver eller med grangrene. Season lysestagen fås i tre forskellige farver: blank stål, mat stål og guldbelagt. 

GÅ TIL SHOP

Nordmann copenhagen lysestage, lysestage fra Nordmann copenhagen, adventslysestage Nordmann copenhagen, stor adventslysestage,

Normann Copenhagen – Heima 4-armed adventslysestage

En smuk og simpel adventslysestage fra Normann Copenhagen, som kan stå som den er designet, eller som du kan pynte dem med nogle små grønne grene og skabe en mere julestemning omkring lysestagen.

Lysestagen vandt i februar 2010 den verdensberømte design konkurrence iF Product Design Award 2010.

Gå til shop

Elegante adventslysestager, moderne lysestager, Applicata lysestage, lysestager til advent

Applicata – LUNA lysestage (eg/sort)

LUNA lysestagen Fra Applicata består af en bakke i eg med 4 lysholdere, perfekt som advetnslysestage. Stil lysene i den sorte metal på siden. Holderne kan flyttes eller tages helt af.

Applicata LUNA lysestagen kan bruges til hverdag, men den udgøre i alt sin simpelhed også en flot lysestage til advent.

Gå til shop

AYTM Annulus adventslysestage, adventslysestage, designer adventslysestage, advents lys, lysestager til advent, julelys

The Oak Men bakke m. lysestager

Smart bakke lavet i eg. På bakken står der 4 magnetiske lysestager i stål. Placer lysestagerne hvor du vil og pynt bakken med dit yndlings julepynt når lysestagen skal bruges som advents lysestage.

Du kan også placere små adventsgaver på bakken.

Gå til shop

George jensen season lysestage, george jensen adventslysestage, lysestage george jensen, danske designer lysestage, sølv lysestage, stage til adventslys, adventslysestage

Georg Jensen Season Lysestage (Stor)

Den store season lysestagen fra Georg Jensen er til bloklys og en klassiker i mange hjem, når det kommer til adventslys. Lysestagen er lavet i blankpoleret rustfrit stål og den er utrolig smuk at se på.

Du kan med fordel dekorere stagen med farvet bånd eller grene for at markere årstiden, og den er derfor et essentielt element hele året rundt. 

GÅ TIL SHOP

nordic-light-hvid

Design House Stockholm: Nordic light 4-arms adventslysestage

Elegant adventslysestage i et enkelt design.  Adventslysestagen har 4 arme, der kan justeres som man ønsker det. Lysestagen er perfekt til f.eks lys i forskellige længder.

Gå til shop

aytm_annulus_lysestage_messing

AYTM Annulus adventslysestage

Lysestagen er i en simpelt design, dog er udseendet yderst eksklusivt med den blanke messing. Der er plads til 4 lys i Annulus lysestage fra AYTM, og den kan for eksempel med fordel bruges som adventsstage.

Gå til shop

Gem

advent, adventslysestager, advent lysestager, advents lysestager, lysestager til advent, advents lys, lys til jul, julelys, lysestager med 4 holdere,

Denne julegave artikel omhandler:

  • Adventslysestager
  • Lysestager til advent
  • Lysestager til 4 lys
  • Advents lysestager
  • Advents lys

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: