Advents lys: 8+ Smukke advent lysestager

Smukke advent lysestager: Har du advents lysene klar til 1 advent?
Vi har fundet de smukkeste advents lysestager, som passer perfekt ind i alle hjem til julen.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 18/6 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

For mange er det en hyggelig  juletradition at tænde et nyt adventslys hver søndag frem op jul. Har du ikke allerede årets advent lysestager, kan du finde dem her:

ferm-living-candleholder-circle-small

Ferm Living Candle holder Circle

Smuk lysestage i matpoleret messing fra Ferm Living. Circle advents lygestagen har et enkelt og unikt udtryk, og lysestagen kan både stå eller hænges op.

Lysestager har plads til 4 stearinlys, hvilket gør den velegnet som advents lysestage. Den flotte adventskrans/lysestage har et fint og råt look, og kan sagtens pyntes med evt. lidt gran eller nogle nisser .

Gå til shop

normann-heima-4-armed-candlestick

Normann Heima 4-armed advents lysestage

Smuk simpel advents lysestage fra Normann som kan stå som den er, eller du kan pynte dem med nogle små grønne grene og skabe en mere julet stemning.

Gå til shop

5710565005192

Applicata – LUNA lysestage (eg/sort)

LUNA lysestagen består af en bakke i eg med 4 holdere. Stil lysene i den sorte metal på siden. Holderne kan flyttes eller tages helt af.

Applicata LUNA lysestagen kan bruges til hverdag, men er også perfekt som adventsstage.

Gå til shopcandle-tray-eg-pThe Oak Men bakke m. lysestager

Smart bakke lavet i eg hvorpå der står 4 magnetiske lysestager i stål. Placer lysestagerne hvor du vil og pynt bakken med dit yndlings jule accessories når lysestagen skal bruges som advents lysestage.

Gå til shop

nordic-light-hvid

Nordic light 4-arms advents lysestage fra Design House Stockholm

Smuk lysestage i et enkelt design.  Advents lysestagen har 4 arme, der kan justeres som man ønsker det. Lysestagen er perfekt til lys i forskellige længder.

Gå til shop

aytm_annulus_lysestage_messing

AYTM Annulus advents lysestage

Lysestagen er i en simpelt design, dog er udseendet yderst eksklusivt med den blanke messing. Der er plads til 4 lys i Annulus lysestage fra AYTM, og den kan for eksempel med fordel bruges som adventsstage.

Gå til shop

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: