Sød hagesmæk med navn på

Når man er småbørns familie er der mange måder, hvorpå man kan skabe julestemning.
Har man helt små børn, er en sød og anderledes måde med en julehagesmæk.

Hos dinegenverden.dk kan man købe en flot julehagesmæk med juletræ på. Derudover kan barnets navn broderes på hagesmækken, så den bliver helt personlig.

Læs også: Røde gaver til pakkelegen.

Note: Artiklen om sød hagesmæk med navn på er sidst opdateret D. 15/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Sød hagesmæk med navn på

julehagesmaek-med-navn

Pris: 69 kr. inkl navne brodering – Gå til shop

↓↓↓

Mangler du inspiration til julegaver til familien mindste? Find julegaven her:

julesok med navn på, personlig julesok, julesok til børn, børn julesok med navn

Hos Abeungen.dk kan du købe en julesok med dit barns navn broderet på, så julemanden aldrig er i tvivl om, hvortil gaverne skal leveres.

Julesokken er en klassisk og elegant julesok i rød med hvid hjerte med broderi og perler. Sokken er håndlavet, og med mange fine detaljer på blandt andet en hank i toppen, en spids “næse” og blonder under broderiet med navnet.

Denne julesok er lavet af uld og bomuld. Broderi er lavet af bomuld og facetperler. Julesokken måler: Længde 22,5 x Højde 31 cm.

Pris: 149 kr  – Gå til shop

ref-1322063-just-think-toys-bathblocks-water-blocks-ball-run-21-pcs-reusable-storage-bag-iii-w150-h150-crop
BathBlocks badelegetøj

BathBlocks byggesæt (21 dele) med vandbane til badet er virkelig underholdende badelegetøj, som består af flydende byggeklodser der klistrer når de kommer i vand.

Bath Blocks er præmierede og patenterede produkter og har allerede en stor fanskare i både børn og voksne i USA. De gør det ekstra sjovt at gå i bad og er også en rigtig god gaveide. Bath Blocks stables som almindelige byggeklodser, men når de bliver våde hænger de sammen som magneter og klæber også fast på de fleste typer væg i våd tilstand. BathBlock er nemmet at bruge, sjove at lege med og stimulerer fantasien og giver utallige muligheder for leg. BathBlocks begynder byggesæt med store klodser, der kan sammensættes frit efter egen fantasi – eller klæbes op på fliserne! BathBlocks er fremstillet i hårdt (men super let) skum, fri for phthalater og andre skadelige stoffer.

Pris kr. 249 kr – Gå til shop

9788711513941
Peter Pedal bøger

Når man er barn, og ikke selv har lært at læse, så er en god bog til oplæsning en af de bedste ting i verden. Peter Pedal bøgerne har været populære i flere generationer.  Peter Pedal er en abe og hans ejer/bedste ven er “manden med den gule hat”. Igennem årene har Peter Pedal været hovedpersonen i en række billedbøger af det tyske kunstnerpar H. A. Rey og Margaret Rey. Bogen De allerbedste historier med Peter Pedal indeholder 12 klassiske historier: Peter Pedal og fødselsdagsfesten, Peter Pedal besøger en chokoladefabrik, Peter Pedal i legetøjsbutikken, Peter Pedal bager pizza, Peter Pedal hos tandlægen, Peter Pedal besøger en brandstation, Peter Pedals første skoledag, Peter Pedal bager pandekager, Peter Pedal opdager en dinosaur, Peter Pedal besøger en boghandel, Peter Pedal på telttur, Glædelig jul, Peter Pedal!

Pris:  149,95 kr – Køb bogen her

brio30332_1
BRIO Dachsie Trækhund

Det skønneste klassiske trækdyr fra BRIO. Børnene vil elske at gå tur med den fine gravhund Dachsie. Dachsie hunden måler 20 x 9,3 x 8,8 cm. og er i smukt sortlakeret træ. De fine røde hjul og gule ører giver det sidste pift, og den gule knop for enden af halen vil underholde de mindste. Gravhunden fra BRIO blev født i 1953 og har været elsket af børn lige siden.

Pris: 149 kr – Se Brio Trækhund her

%d bloggers like this: