Året julepynt til huset – Star Shower julelys

Vil du også gerne have byens flotteste julepynt på huset i år?

Men gider du heller ikke at sætter meter lyskæde op rundt om huset, bare for at tage det ned igen om en månedstid?

Lyskæder er rigtig flotte, men alene tiden det tager at vikle dem ud er trættende og derefter skal de sættes op og tages ned igen indenfor kort tid. Det er der heldigvis en nem og flot løsning på det problem!

Læs også >> Strikke julekalender til december hygge

Note: Artiklen om Star Shower er sidst opdateret D. 01/09 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Pynt dit hus med en lys projekter fra Star Shower julelys

Star Shower juelys er en ny smart løsning til at pynte dit hjem til jul på næsten ingen tid. Star Shower forvandler dit hjem om til gadens smukkeste julehus på 1 sekund, og du kan endda skifte mønstre på lyset igennem december, så dit hus hele tiden fremstår jule festligt og flot i de holde måneder.

Det smarte Star Shower system består af en lille laser maskine, som kaster flot julelys op på dit hus og rundt i din have. Den er nem og hurtig at installere og kræver blot strøm for at virke. (Se video nederst i artiklen)

Du vælger selv om lysene på dit hus skal være i røde og grønne farver, mønstre eller blonke. Den indbyggede sensor sørger selv for at tænde for Star Shower når det bliver mørkt udenfor, og slukker den af sig selv om dagen.

Star Shower rækker helt op til 300 m2 fra laseren og er nem at montere, hvor som helst man ønsker det, igennem et plastik spyd i bunden af laseren.

Star Shower til også pynte rigtig flot på dit hus til nytåret, hvor du eventuelt kan skifte farven eller mønsteret

Bestil Star Shower her!
↓↓↓

DU KAN OGSÅ KØBE

Night Stars Laser julelys med årstidernes mønstre

6 dekorative mønstre til enhver årstid og begivenhed.

Night Stars laserlys er den hurtigste, nemmeste og billigste måde hvorpå du kan forvandle dit hjem til en dekorativ oplevelse for familie, venner, naboer og for forbipasserende. Du placere nemt og hurtigt projektoren i din have, indendørs, på laden eller under verandaen og derefter kan du vælge mellem 6 forskellige mønstre alt efter hvilken højtid du fejrer.

Projektorens 6 forskellige mønstre sætter scenen for fejring af mærkedage, helligdage, højtider, forsamlinger og hyggelige aftener året rundt, hvad enten det er jul, nytår, halloween eller fejring af en fødselsdag.

Projektorens 6 forskellige mønstre:
– Snefnug
– Græskar & flagermus
– Balloner
– Hjerter
– Stjerner
– Fyrværkeri

Du kan nemt skifte mønterne fra dag til dag, så dit hus altid fremstår festligt.

Pris: 649 kr – Køb julelys projekteren her

star shower julelys, julelys star shower, laser julelys, julelys via laser, star shower, køb star shower

Laserlys – Christmas Lights 5 Mønstre

Vælg mellem 5 forskellige dekorative mønstre
Christmas Lights laserlys sætter scenen for en hvilken som helst fejring af højtider, helligdage, mærkedage, forsamlinger og hyggelige aftenener året rundt, og er den hurtigste, billigste og nemmeste måde hvorpå du kan forvandle dit hjem til en dekorativ oplevelse for venner, familie og forbipasserende.

Projektoren giver ekstra stemning af farvet lys i grøn og rød dit hjem og have, som projekteres ud i 5 forskellige mønstre – Stjerner, Juletræer, Snefnug, Prikker, Julestokke

TIP: Med den medfølgende fjernbetjening har du kontrol over dine Christmas Lights overalt i og omkring huset. Timeren løber i 2, 4, 6 eller 8 timer.

star shower julelys, julelys star shower, laser julelys, julelys via laser, star shower, køb star shower
Nem inden- og udendørs installation

Christmas Lights projektoren er en fantastisk erstatning for lanterner, julelys og lyskæder, fordi den både er dekorativ, vandresistent, vejrbestandig og forseglet mod støv og snavs, mens den ikke skaber bøvl med sammenviklede ledninger, som oftest opleves med de traditionelle lyskæder, og der er med projektoren endvidere taget højde for besparelse af tid og besvær.

Du kan nemt placere den diskrete projektor i din have, indendørs i dit hjem, på laden, ved poolen eller som belysning ud over større landskaber og skal blot tilslutte den til en strømkilde, for at nyde den smukke belysning og hyggelige atmosfære.

Pris: 699 kr – Bestil Christmas Light her!

jule-lys-star-shower
Christmas Lights – Laser julelys

Laser Julelyset er den hurtigste, nemmeste og billigste løsning på at forvandle ethvert hjem til en dekorativ oplevelse for familie, venner samt forbipasserende og sætter scenen for fejring af mærkedage, helligdage, højtider, forsamlinger og hyggelige aftener året rundt.

Spar tid med et laser julelys

Der er med Christmas Lights laserlyset endvidere taget højde for besparelse af tid og besvær – den diskrete projektor skal blot placeres i din have, indendørs i dit hjem, på laden, ved fiskedammen eller som belysning udover større landskaber og tilsluttes en strømkilde. Projektoren er vejrbestandig, vandresistent og forseglet mod støv og snavs, skaber ikke bøvl med sammenviklede ledninger, som oftest opleves med de traditionelle lyskæder, og er en fantastisk erstatning af julelys.

Lav dit helt eget laserlys show til jul eller særlige anledninger

Køb flere for ekstra hygge og effekt og nyd det stemningsfulde lys i grøn og/eller rød med dens medfølgende fjernbetjening, der giver dig fuld kontrol over din belysning eller sæt dens timer til en varighed på 2, 4, 6 eller 8 timer.

Pris: 999 kr – Bestil Christmas Light her!  

Laser julelys projektor

4 dekorative stjerneprojiceringer tilbyder dig den hurtigste, nemmeste og billigste måde hvorpå du omgående kan forvandle dit hjem til en dekorativ juleoplevelse for familie, venner, naboer og for forbipasserende. Du kan ubesværet placere projektoren udendørs i din have, indendørs eller på laden, mfl., og vælge mellem 4 forskellige belysninger, alt efter hvilket humør du er i.

star shower julelys, julelys star shower, laser julelys, julelys via laser, star shower, køb star shower, julelys projekter, lys på hus, projekter til julelys, snefnug lys på hus,

Laserlyset kaster tusindvis af stjerner op på dit hus, i din have eller på dine indendørs vægge og du vælger selv, om de skal være røde, røde og grønne, eller kun grønne, mens du også kan indstille projektoren til at funklende/blinkende belysning.

Projektorens 4 forskellige belysninger
– Rødt lys
– Grønt lys
– Rødt og grønt lys
– Rødt og grønt blinkende lys

Projektorens 4 forskellige stjerneprojiceringer sætter scenen for fejring af højtider, helligdage, mærkedage, forsamlinger og hyggelige aftener året rundt, hvad enten det er jul, nytår, fejring af en fødselsdag eller du blot er i humør til at simulere en himmelsk atmosfære.

Pris 299 kr – Køb Magic night – Laser julelys projektor her

Manillo.dk er ene forhandler af Star Shower i Danmark. Manillo giver altid 14 dages returret på deres varer og fri fragt når du køber for over 500 kr i deres webshop.

I videoen kan du nemt og hurtigt se, hvordan det virker:

GemLæs også >> DOWNLOAD: Gratis julehjerte skabelon med tynde linjer

4 thoughts on “Året julepynt til huset – Star Shower julelys

Lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: