Strikke julekalender til december hygge

Strikke julekalender til en du holder af: Kender du også en der elsker at strikke?

Skal bedstemor, mor eller veninden have årets hyggeligste kreative julekalender, så skal du forære dem en garn julekalender til strik og hækle projekter (særligt hvis du ønsker dig nye sokker eller et halstørklæde i julegave)

Vi har fundet en lille håndfuld garn julekalendere med spændende overraskelser i hver, så tiden op til jul ikke behøver være nær så lang.

Hver dag eller ugentlig får du en overraskelse og et håndgribeligt projekt, som det er muligt at gå i gang med. Lav fx sokker, huer, et multifarvet halstørklæde eller et par børnevanter. En strikkejulekalender med garn giver dig mange timers sjov og underholdning, mens du venter. Denne julekalender er også perfekt at kombinere med en Te julekalender.

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Note: Artiklen om strikke julekalender er sidst opdateret D. 5/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Strikke julekalender til december hygge

kreativ julekalender, strikkejuleklaender, julekalender med strik, julekalender med garn, julekalenere til kreative, krea julekalender
Infinity Hearts Strikke Julekalender 2020

Forkæl dig selv eller en du holder af, med en julekalender fra Infinity Hearts.

Julekalenderen har en værdi af 1471 kr selvom prisen kun er 499 kr. Denne kreative julekalender indeholder 24 pakker med forskellige varer indenfor strik/hækling, hobby og tilbehør hertil.

Infinity Hearts Julekalenderen er en limited edition og findes kun i et begrænset antal.

Køb den kreative julekalender med garn her

strikke julekalender, julekalender med garn, julekalender med strik, julekalender med hækle, hækle julekalender, kreativ julekalender, garn julekalender, julekalender til hende, julekalender til kvinder
Strikke julekalender – Pony Julekalender 2020

Hyggelig kreativ strikke eller hækle julekalender fra Pony (2020 udgave). Julekalenderen har 24 låger med lækre produkter fra Pony indeni. 

Ponys julekalender indeholder 24 fine æsker med forskelligt tilbehør til strik, hækling og broderi. Den perfekte decembergave til én der elsker kreativt håndarbejde. Varerne i julekalenderen er af høj værdi, sammenlignet med normal pris for varen og dermed er dette en garn julekalender, som virkelig giver værdi for pengene.

Køb julekalender med garn her

julekalender med garn, julekalender strik julekalener, kreativ julekalender, julekalender med kreative projekter, strikke julekalender til øvede
Önling’s adventskalender til øvede strikkere 2020

Hvis du vil sikre at din december bliver fyldt med julehygge, forkælelse og gode strikkeoplevelser, så køb den hyggelige adventskalender-box.

Adventskalenderen indeholder brugbare projekter til kvinder, som er sjove og udfordrende at strikke. Projekterne i de 4 pakker er IKKE julerelaterede.

Du får 4 hyggelige pakker, som er fint indpakket og klar til at stille frem på kaminen. Hver pakke indeholder garn til ét projekt, en opskrift samt ekstra overraskelser! Niveauet er for let øvede / øvede strikkere.

Køb strikke julekalenderen til øvede her

strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med garn, krea julekalender, kreativ julekalender, julekalender til de kreative, julekalender med strik, julekalender med garn
Önling’s adventskalender til begynder strikkere 2020

Er du ny-strikker som er blevet bidt af at lave lækre håndarbejdes projekter, så er denne adventskalender lige noget for dig. 

Du får 4 hyggelige adventspakker som er fint indpakket. Hver søndag får du en pakke, som indeholder garn og opskrift til ét brugbart strikkeprojekt, som er sjovt at strikke og nemt at gå til, samt en ekstra gave. Opskrifterne er skrevet i let forståeligt sprog uden forkortelser. Projekterne i adventskalenderen er IKKE julerelaterede, så når du er færdig har du 4 fine julegaver, eller ting du selv kan bruge i din hverdag

Køb strikke julekalenderen til begyndere her

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative
Mayflower julekalender til Hækle projekter

En skøn hækle adventskalender til den kreative hækler. Denne adventskalender indeholder b.l.a. eksklusive jule-opskrifter, der kun forefindes i kalenderen.

Derudover har producenten fået udviklet en specielt hæklenålesæt, der ligeledes er Limited Edition og kun forefindes i denne kalender.

Køb hækle adventskalenderen her (Udgået)

Mayflower Adventskalender med Strik

En skøn strikke adventskalender til den kreative. Julekalenderen med strik indeholder b.l.a. et lunt projekt til vinterkolde fødder og en lækker juleopskrift i Mayflower Easy Care. Derudover indeholder kalenderen det fineste sæt af udskiftelige rundpinde i karbon.

Køb strikke adventskalenderen her (udgået)

Vil du gerne brodere en julekalender?

Måske er du ikke på udkig efter en strikke julekalender, men i stedet ønsker at brodere en smuk julekalender til dig selv, dine børn eller børnebørn inden jul.

Vi har samlet den perfekte oversigt til dig her, med kreative julekalendere, du kan lave:

Permin Broderikit Aida Julekalender med Julemand og Snemand

Størrelse: 80x127cm. Materiale: Akrylgarn. Type: Aida 1,6 trådet. Farve: Ecru

Køb julekalenderen med garn her

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative
Permin Broderikit Hør Julekalender med Moderne Nisser

Størrelse: 48x58cm. Type: Hør 10 trådet. Vaskeanvisning: 40°. Materiale: DMC Mouliné

Køb julekalenderen her

Permin Broderikit Aida Julekalender med Julemand ved Kirke

Størrelse 55x42cm. Materiale: DMC Mouliné. Type: Aida 4,4 trådet. Vaskeanvisning: 40°

Køb den kreative julekalender her

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative
Permin Broderikit Aida Julekalender med Julemand

Størrelse: 35x57cm. Materiale: DMC Mouliné. Type: Aida 5,4 trådet

Køb julekalenderen med garn her

Permin Broderikit Aida Julekalender Nisser med Kat

Størrelse: 38x53cm. Materiale: DMC Mouliné. Vaskeanvisning: 40°

Køb julekalenderen her

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative
Permin Broderikit Aida Julekalender Juletræ 30x71cm

Størrelse: 30×71 cm. Materiale: DMC Mouliné. Vaskeanvisning: 40°

Køb julekalenderen her

 
Om strikke julekalenderen fra Opal (udgået)

Opal Julekalender er udformet som en stor bog med masser af juleeventyr. Indpakningen i sig selv indbyder til hygge i de mørke vintertimer og indholdet gør kun hyggen og spændingen endnu større. Kalenderen måler ca 40 cm i højden og ca 29 cm i bredden. Når bogen er lukket, måler den ca 10,5 cm og kan enten ligge ned eller stå op. Opslået måler den ca 40 cm i bredden.

Inde i julekalenderen finder du 24 låger, som er nummeret, så du skal finde den næste i rækken for hver dag. Hvad der er bag låge er en overraskelse men vi kan afslører, at der bag hver låge ligger en 15g nøgle af Opal garn. Hver nøgle har en ny og spændende farvekombination, er printet og har en banderole med juletema. Alle banderolerne er forskellige, så du får altså hele to overraskelser hver dag – garnets farve og banderolens motiv.

Hvis du tænker, at både du og din veninde, mor eller søster kunne tænke jer en kalender, så skal I ikke blive overraskede, når I ikke får samme indhold hver dag. Nøglerne ligger forskelligt, så du måske får nøgle A 1. december, mens din veninde først får den senere på måneden. Det gør også Opal Julekalender til en perfekt gave, for I kan glæde jer sammen samtidig med at I får forskellige overraskelser.

Alt i alt indeholder Opal Julekalender ca 360 g garn i 24 forskellige farvekombinationer.

%d bloggers like this: