Tesla S

Tesla S er en 5-dørs liftback med firehjulstræk og er udstyret med to elektriske motorer.

Modellen er produceret af Tesla Inc.

I Californien, USA, hvorimod bilerne på det europæiske marked er fremstillet i det europæiske distributionscenter i Tilburg, Holland.

Artiklen er skrevet i samarbejde med autodeleshop.dk

Bilen blev præsenteret i 2012 og produceres i dag. I løbet af produktionsårene, var mange varianter tilgængelige. Det inkluderer dem med varierende parametre på kørselsafstand, acceleration og tophastighed. Derudover var de tidligere varianter kun udstyret med baghjuls- eller 4-hjulstræk, hvor de nyeste varianter har 4-hjulstræk.

Læs også >> 30+ gaveideer: Gaver til studerende

Ligesom alle Tesla modeller, er S-modellen også kendt for at være energibesparende, have høj sikkerhed og komfort, såvel som enestående dynamik. Modellen klarede Euro NCAPs kollisionstest, med 5 stjerner ud af 5 mulige.

S model 2019 i Ludicrous P100/D versionen er udstyret med 100 kWh elektrisk afstand, top hastighed på 262 km/t og 2,4 sekunder fra 0 til 100 km/t. Tesla S har, ligesom de andre modeller, som findes i dag, lavt tyngdepunkt, hvilket bliver underbygget af placeringen af batteriet – under gulvet i kabinen.

Modellen er erklæret til at være den mest aerodynamiske bil i sin klasse med den laveste luftmodstand på jorden – 0,25.

Det usædvanlige indvendige kendetegn på S-modellen er 17-tommer touchskærm, som benyttes til at styre multimedie, klimakontrol og andre funktioner i bilen. I forhold til det ydre, imponerer Tesla med skjulte dørhåndtag, som trækkes ind ved anmodning. Et andet kendetegn som Tesla er kendt for, er avanceret støjreduktion og lydtæthed.

Sammen med den næsten lydløse motor, giver den jævn kørsel uden støj. Bildele til Tesla findes på dette websted autodele24.com.

Læs også >> Giv Kay Bojesen aben i julegave

Artiklen er lavet i samarbejde med autodele24.com