Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Til hende: 30+ Gaver til under 100 kr - Julegaver
Alle julegaver ideerIndretningOplevelser til HendeTil HendeTøj og smykker

Til hende: 30+ Gaver til under 100 kr

Kan man få gode gaver til under 100 kr? Ja det kan man!

Mangler du også en god gaver til hende med et budget på under 100 kr?

Så er du kommet til den rigtige guide!

Vi har gennemsøgt nettet for at finde de bedste gaver til under 100 kr eller derunder, som er perfekte til kæresten, konen, veninden, mormor, eller søster.

Selvom budgettet er lavt og stramt, så er det stadig vigtigt at give en gave, som du mener modtageren vil blive glad for at få, og som de kan bruge til noget, ellers kan du ligeså godt give dem de 100 kr i hånden.

At finde en god gaver til under 100 kr kan nogle gange være en udfordring, men hvis du bruger lidt tid på det, kan du faktisk ende op med en gave der ligner den har kostet en million

Note: Artiklen om Til hende: 30+ Gaver til under 100 kr er sidst opdateret D. 6/12 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Dette indlæg er inddelt i kategorier, alt efter hvilken type gave du vil gave.

Oplevelsesgaver til under 100 kr:

Kanalrundfart københavn, oplevelser til under 100 kr, oplevelesesgaver til 100 kr, oplevelsesgaver til under 100 kr, oplevelsesgaver i københavn

Kanalrundfart i København

Københavns kanaler tager dig med rundt til de mest kendte seværdigheder. Hør fortællingerne om hovedstadens spir, tårne og kendte bygninger eller tag et billede af Den Lille Havfrue, når båden kommer forbi Langelinie. Det er ikke svært at forstå, hvorfor over en halv million mennesker hvert år vælger at opleve Københavns historie fra vandet.

Pris: 109 kr – Køb oplevelsen her

ravsafari, oplevelser i vestjylland, oplevelsesgaver i vestjylland, gaver til under 100 kr, oplevelsesgaver til under 100 kr

Ravsafari med Jyllandsakvariet

Historien fortæller, at da gudinden Frejas tårer ramte havet, forvandlede de sig til rav. Mange år efter kan vi i dag være heldige at finde “gudindetårer”, hvis vi ved, hvor vi skal lede.

Kender du en der trænger til en spændende oplevelse, så køb en ravsafari, og find ud af mere om Nordens guld. Oplevelsen indeholder: 1,5-2 timers guidet ravtur, læring om hvor, hvornår og hvordan du finder rav og hvis du er heldig, finder du måske også små stykker rav.

Pris: 79 kr – Køb oplevelsen her

Spøgelsesvandring, københavn oplevelser, oplevelser i København,

Spøgelsesvandring i København med Ghosttour

Det vrimler med spøgelser og gode historier fra fortiden i København. I skæret fra staldlygten tages du med rundt i den danske hovedstad. Byvandringen foregår efter mørkets frembrud, hvor du lærer omkring flere steder, der har med spøgelser at gøre. De medrivende, nye og ældre historier er hentet frem fra gamle arkiver og fra almindelige mennesker, der selv har oplevet det hele tæt på.

Kom tættere på historierne om ånderne i Det Grøndlandske Hus, om den lille, døde 8-årige pige og besøg byens ældste kirkegård.

Pris: 60 kr – Køb oplevelsen her

whiskysmagning, whiskysmagning i thy,  oplevelser til under 100 kr, oplevelesesgaver til 100 kr, oplevelsesgaver til under 100 kr, oplevelsesgaver,

Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Det hele starter med kornet på gården hos Thy Whisky, som de har dyrket i århundreder. For det er kornet som skaber whiskyen. Her har den flittige vestenvinden, taget fat i de enkelte aks, og kastet dem frem og tilbage i en dans her på kanten af Nationalpark Thy.

Det er både nye og gamle kornsorter, der dyrkes på markerne, og når høsten går ind, er arbejdet med det næste års fade skudt i gang. Her udvikler de sig efter flere år til de gyldne dråber, der har vagt opsigt blandt verdens fremmeste whiskykendere, langt fra slægtgårdens marker og Thy’s smukke landskab.

Pris: 100 kr – Køb oplevelsen her

Byvandring i det gamle Aalborg med Niarn, ålborg byvandring, byvandring med Niarn, oplevelser til under 100 kr, oplevelser i aalborg, oplevlser i ålborg, byvandring i Ålborg, oplevelsesgaver, oplevelser til hende, oplevelser til ham

Byvandring i det gamle Aalborg med Niarn

Giv en kvinde du holder af den ultimative guidede tur i Aalborg med StoryHunt, der tager dig med på en rejse gennem byens fortid. Den ca. 1-timers audio tour, fortalt af musiker Niarn fra Aalborg, fører dig gennem 14 fascinerende stop, hvor du vil dykke ned i Aalborgs rige historie.

En fordel ved StoryHunt er, at du kan starte turen, når det passer dig, og udforske byen i dit eget tempo. Som en ekstra godbid har du mulighed for at afslutte din historiske rejse med kaffe og kage hos Duus Vinkjælder. Lad StoryHunt være jeres guide, mens I opdager Aalborgs hemmeligheder og skjulte perler.

Pris: 99 kr – Køb oplevelsesgaven i Aalborg her

Cocktails og Comedy på Citizen, Comedy på Citizen, , oplevelser til under 100 kr, oplevelser i Købenahvn, oplevelser i københavn, comedy i København, oplevelsesgaver, oplevelser til hende, oplevelser til ham

Cocktails & Comedy på Citizen

Få en helaftensoplevelse med latter, cocktails eller øl på en Open Mic Standup! Start din aften med en valgfri cocktail eller en forfriskende fadøl. Fra kl. 19:00 begynder 1,5 times åbent mikrofon standup-show, hvor skarpe og friske jokes serveres til din underholdning. Baren er åben fra kl. 18:00 til midnat, så du kan nyde din yndlingsdrik og slappe af i en hyggelig atmosfære.

Pris: 60 kr – Køb oplevelsesgaven i København her

Indretning og ting til hjemmet for under 100 kr

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50

Livets bekræftende emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil, perfekt som gave til under 100 kr.

Pris: 49 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-13-50-01

Retro Coca Cola skilt

Et retro skilt har aldrig været mere moderne, og det her er faktisk en pakkelegs gave nogle kunne blive glade for. Skiltet viser en tidslinje af 6 Coca Cola flasker frem til den vi kender i dag. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil, perfekt som gave til under 100 kr.

Pris: 99 kr – Gå til shop

skilte til hjemme, emalje skilte, retro skilte, VIP skilt

VIP lounge

Kun adgang for VIPs – Very Important Persons. Metalskiltet har sort baggrund og hvid tekst samt en kongekrone som understreger hvor VIP det er. Derudover er der retrodetaljer i brunlige nuancer.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Retro skilte med kaffe, kaffe skilt, retro skilte til hjemmet, emalje skilte med kaffe, metal skilt med kaffe

GemCoffee Menu – Know your Coffee

På dette metalskilt kan du se alle de kendte kaffetyper og se, hvad og hvor meget kaffen består af. Altså er det opskrifter forskellige varianter af kaffe.

Dekorativt skilt til køkkenet. Der er opskrift på espresso, latte macchiato, caramel macchiato, flat white, cappuccino, doppio, irish coffee, americano og cafe latte.

Pris: 49 kr – Køb Retro kaffe skilt her

gaver til 2 årige, gaver til 2-årige, gaver til piger på 2 år, gaver til 2 årige piger, gaver til piger, gaver til små piger, gaver til børn, gratis plakater, gratis plakater til børneværelset, gratis plakater til piger

En print selv plakat

På børneværelset.dk kan man også selv printe GRATIS plakater. De fleste har designs der passer til et børneværelse, men flere af plakaterne kan også bruges til voksne. Dette er perfekte julegaver til sidste øjeblik, såfremt du har en printer, du kan printe plakaterne med.

Se flere GRATIS print selv plakater her

metal sugerør, sugerr af metal, stål sugerør, sugerør af stål,sugerør af bambus, bambu sugerør, bambus sugerør, sugerør af naturligvis produkter, naturlige sugerør, nedbrydelige sugerørmiljøvenlige sugerør, bio nedbrydelige sugerør,

Metalsugerør fra KitchPro

Sugerør i rustfrit stål lader dig nyde dine drikke med stil uden at bidrage til plastik forureningen. Du vasker bare dine metal sugerør, og så kan du bruge dem igen og igen. Flot og miljøvenligt!

Pris: 69 kr – Køb miljøvenlige sugerør her

søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg

Lav selv Isstjerne

Nu kan hun selv lave flotte lamper af is til at stille i haven eller på altanen! Fyld den medfølgende form med vand og læg den i fryseren. Når vandet er frosset til is har man sine egne hjemmelavet isstjerne lysestager.

Pris: 89 kr – Gå til shop

ice cube af sten, sten isterninger, isterninger af sten

Ice Cube of Sweden

Fedtstensterninger, som holder din drink kold (eller varm) længe, uden at fortynde den! Kan genanvendes ubegrænset og ridser ikke glasset.

Pris: 99 kr – Køb sten isterningerne her

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay

HAY – Colour Kasse

En af 2020´s mest lækre og funktionelle design idéer. Kassen kan bruges til opbevaring af gamle billeder, strikketøj eller hjemmelavet småkager. Vi har alle ting, så denne type af gaver til max 100 kr er perfekte for mange.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

yogurt kop, genanvendelig morgenmads kop, kop til yoghurt

Yoghurt kop

En praktisk kop til både yoghurt og mysli gør mellemmåltidet til en enkel pause, når du er på farten!

Pris: 49 kr – Køb yoghurt koppen her

Fugle fodrebræt, fodrebræt til vindue, fugle fodrebræt til viduet, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen max 70 kr,

Fugle fodrebræt til vinduet

Alle har et vindue i deres hjem og på det vindue kan dette søde fuglefodrebræt sidde fast på. Lad gaven være mange timers hygge hvor hun kan dyde udsigten til de små fugle som sidder på den anden side af ruden og spiser.

Pris: 79 kr – Køb fuglefodrebræt her

Simple Goods - Hygiene Spray Aloe Vera, gaver til under 100 kr, Simple Goods Hygiene Spray

Simple Goods Hygiene Spray – Aloe Vera

Denne skønne rensespray fra Simple Goods renser dybt mellem fibrene i forskellige tekstiler. Derudover er den også med til at modvirke allergiske reaktioner fra støvmider, pollen og hår fra kæledyr.

Sprayen indeholder udelukkende naturlige, veganske og probiotiske mikroorganismer der nedbryder de skadelige bakterier.

Pris: 74 kr – Køb sprayen her

Vinglasholder til Badeværelset mandelgave, Vinglasholder til Badeværelset, Vinglasholder til badet, pakkelegsgaver til voksne, pakkelegsgaver, pakkelegs gaver til under 80 kr, gaver til pakkeleg, søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg,, hvidvinsglas, flotte hvidvins glas, julesok til voksne, vinbeholder til jul, vinbeholder, julesok vinholder

Vinglasholder til Badeværelset

Så glad i bad og nyd et glas vin i mens.

Glasholderen er designet til at fastgøre sikkert til fliser eller glasoverflader uden brug af værktøj eller boring.  Vinglasholderen har en stabil konstruktion, der kan holde op til to glas, hvilket gør det ideelt til romantiske badeaftener eller bare for at skabe en spa-lignende atmosfære derhjemme.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Grønne Fingre Gavesæt, havesæt, mini gartner sæt, kom igang som gartner, gaver til under 100 kr, gaver til hende,

Grønne Fingre Gavesæt

Dyk ned i planteverdenen og dyrk de grønne færdigheder med denne Grønne Fingre Gavesæt! Perfekt til dem, der ønsker at forvandle deres hjem til en frodig oase eller for dem, der vil udforske glæden ved havearbejde.

Dette gavesæt er den ultimative gave til både begyndere og erfarne haveentusiaster.  Pakket ind i en stilfuld metalæske finder du alt, hvad du behøver for at kickstarte en mini-have.

Med planteredskaber, havegarn, saks, frøkuverter, plantemarkører, penne og et hæfte med dyrkningstips, vil du være udstyret med de essentielle redskaber og viden til at skabe din egen grønne oase.

Pris: 99 kr – Gå til shop

Tøj, accessories og skønhed gaver til under 100 kr.

Fold up toilet taske, toilettaske man kan folde ud, toilettaske til studerende, udfoldelig toilettaske, toilettaske til unge, gaver til studerende
Fold up toilettaske

De fleste kvinder har et problem med at holde make uppén samlet, så hvorfor ikke lade gaven, være en brugbar en af slagsen?

Man løsner bare løbegangene på siderne og åbner hele tasken, så den folder sig ud som en stor dug. Materiale: 100% polyester. Tåler vaskemaskine, 40 °C.

Pris: 99 kr. – Køb fold ud toilettasken her

0f74d18d51dc1510bdeeca6c8d37ed6a

Towel Twister

Saml det våde hår i et superabsorberende mikrofiberhåndklæde og drej det nonchalant op på hovedet! Den perfekte og mest behagelige måde at tørre sit hår på.

Pris: 79 kr – Gå til shop

ansigtsmaske, maske til ansigtet, gaver til under 100 kr, Masque Me Up Pre Party Moisturizing Mask

Masque Me Up Pre Party Moisturizing Mask

Miquras mest eksklusive 3-lags ansigtsmaske til brug i dagene op til weekenden/helgen eller lige inden/før makeuppen lægges. Pre-Party ansigtsmasken gennemfugter huden og giver en primer-effekt. De 3 lag i masken består af tencel og hydrogel, som holder på serummet og slutter tæt til ansigtet, samt et ydre folielag, der sørger for, at serummet trænger ind i huden uden at tørre ud i selve masken.

Pris: 59 kr – Køb masken her

Masque Me Up Hair Steam Mask, hår maske, hårkur, miqura hårkur, gave til pakkelegen

Masque Me Up Hair Steam Mask

Denne Hår maske er god til tørt og skadet hår og efterlader håret med et glansfuldt og sundt look. En praktisk one-step-kur, der giver dig en premium salonbehandling derhjemme.

Perfekt til en sød kvinde, som fortjener en god gave som koster under 100 kr.

Pris: 69 kr – Gå til shop

Bioselect Peeling Oliven Shower Scrub, Bioselect Shower Scrub, gaver til hende, wellness gaver

Bioselect Peeling Oliven Shower Scrub

Oliven Badescrub (Olive Shower Scrub) med Dictamelia, honning og knuste olivenkerner. Afskrubbende kropssæbe, der med de knuste olivenkerner, fjerner døde hudceller og efterlader en fantastisk følelse af friskhed og foryngelse af kroppen. Skøn som julegave til en der fortjener lidt forkælelse.

Pris: 99 kr – Køb Shower scrub her

Badeanstalten Ansigtsmaske, Ansigtsmaske fra badeanstalten, badeanstalten

Badeanstalten Ansigtsmaske Opstrammende Okkergokker

Ansigtsmasken absorberer urenheder og overskydende hudfedt. Lerets indhold af silicium virker opstrammende og forbedrer hudens overfladetekstur.

Pris: 33 kr – Køb masken her

økologisk skintonic, skintonic økoligsk, økologisk hudpleje,

Urtekram Nordisk Birk økologisk skintonic

Urtekram har ladet sig inspirere af de nordiske birkeskove og kornblomstens blide duft til at skabe denne lækre økologiske skintonic.

Urterne er hentet i deres eget økologiske Urteri. Opstrammende skintonic med vegetabilsk alkohol, fugtgivende birkesukker og aloe vera, der efterlader huden frisk og gennemfugtet. Påføres med en vatrondel.

Pris: 62 kr – Gå til shop

Bøger som gave til under 100 kr.

Pigerne-fra-Englandsbåden

Pigerne fra Englandsbåden

Om bogen: To danske piger forsvinder sporløst på englandsbåden i 1985. Årtier senere dukker et foto af dem op i en kuffert hos en antikvitetshandler i kystbyen Brine. Den danske journalist Nora Sand, som arbejder for bladet Globalt i London, rodes tilfældigt ind i en gammel sag med en engelsk massemorder, der afsoner livstid i det berygtede fængsel Wolf Hall. De bestialske mord viser sig at trække spor tilbage til Danmark, og snart frygter Nora for sit eget liv.

Pris: 79,95 kr – Køb bogen her

mine-100-ting

Mine 100 ting

Om bogen: En meget morsom og rørende ´feel-good´ roman – blandt de bedste i chicklit-genren. Hvis du kun måtte beholde 100 genstande blandt alt det skrammel, du har samlet gennem livet, hvad ville det så være for ting? Hvad ville de repræsentere – hvilke minder, sejre, øjeblikke, mennesker? Gina er i starten af 30´erne, hun bor i det skønneste hus og har sit eget firma som byggeprojektleder. Julen nærmer sig, da hun opdager, at hendes mand Stuart har en affære. Stuart var der for hende, da hun havde allermest brug for det.

Da hun fik brystkræft, støttede han hende hele vejen, tog med hende til alle samtaler, skrev ned, hvad lægerne sagde, og stillede de rigtige spørgsmål, men så snart behandlingen var ovre, og Gina så ud til at være rask, stod sandheden om deres forhold klart.

De var bare rigtig gode venner, intet andet.Gina flytter ind i en lille lejlighed og beslutter sig for at starte helt forfra. Hun laver en liste over de 100 vigtigste ting, som hun vil beholde, resten bliver givet til genbrug.

Dette betyder dog, at Gina må se sin fortid i øjnene, og for at komme videre i livet må hun tilgive andre og ikke mindst sig selv.Vi møder Naomi, den uundværlige, trofaste og ærlige veninde, Buzz, en stakkels greyhound, et ægtepar, der hyrer Gina til at hjælpe med istandsættelsen af det hus, Gina altid har drømt om at bo i, Ginas mor, der ikke er den mest omgængelige person, samt den hundeglade Rachel, vi blev præsenteret for i den første roman af Dillon, Ensomme hjerter og herreløse hunde. Romanen handler om håb, tab og tro på fremtiden. Og i høj grad om at leve i nuet.

Pris: 49,95 kr – Køb bogen her

Harry Potter Hogwarts puslespil, Harry Potter umulig puslespil, puslespil med Harry Potter, mandelgaven 2022, den bedste mandelgave

Harry Potter Umulig Puslespil

Selvom portrætterne på dette Harry Potter-puslespil er betydeligt mere stilfærdige end dem på Hogwarts, får du en næsten umulig udfordring! Puslespillet med 1000 brikker forestiller indrammede portrætter af karakterer fra Harry Potter-filmene – der vil være mange forskellige rammer, der skal pusles sammen uden trolddom! Her er mange timers underholdning og en kærlig gave til under 100 kr.

Pris: 99 kr – Køb puslespillet her

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender

Bean Boozled Jumbo Spinner Jelly Belly

BeanBoozled Jelly Beans Box, 6th Edition, er et spil, der garanterer spænding, overraskelser og måske endda en smule mod. Denne sjove og udfordrende æske med slik byder på en unik oplevelse, der vil teste dine smagløg og få latteren til at briste løs.

Spillet indeholder en række farverige og tilsyneladende lækre gelébønner. Men pas på! Bag de tiltalende farver gemmer der sig både velsmagende og grusomme smagsvarianter. For hver farve er der to forskellige smage, hvoraf den ene er lækker og den anden er totalt ulækker.

BeanBoozled Jelly Beans er det perfekte spil til en sjov aften med venner eller familie. Det er en udfordring, der kan teste din mod og dit held. Hver deltager tager en gelébønne uden at vide, hvilken smag de vil få. Det er et spil om at tage chancer, forvente det uventede og måske endda overvinde en smule modvilje.

Smagsvarianterne spænder fra de lækre som hindbær og karamel popcorn til de mere kontroversielle som hundemad og rådne æg. Det er en rejse gennem smagsspektret, der kan føre til både jubel og afsky, og som garanteret vil skabe en uforglemmelig oplevelse.

BeanBoozled Jelly Beans Box, 6th Edition, er ikke kun et spil, men også en måde at udfordre vores forventninger og eksperimentere med vores smagssanser. Det er en chance for at prøve noget nyt og se, hvordan vi reagerer på forskellige smagsoplevelser.

Uanset om du er modig nok til at tage udfordringen op eller bare vil underholde dig selv og dine venner, er BeanBoozled Jelly Beans Box, 6th Edition, et sjovt og overraskende valg. Det er et spil, der skaber glæde, grin og muligvis nogle mindeværdige øjeblikke. Så hvis du er klar til at smage på eventyret, så er BeanBoozled Jelly Beans Box, 6th Edition, det perfekte valg.

I Bean Boozled bliver hvert tyg en oplevelse og en sjov måde at være sammen som familie! Se mange flere Jelly Belly gaver her!

Pris: 99 kr – Gå til shop

Flip tac toe, brætspil til familier, familie spil, julegaver til børn,

Flip tac toe

Klassisk kryds og bolle spil i ny loppespilsversion. Afprøv din træfsikkerhed ved at få brikkerne til at hoppe over på spillepladens felter. Alle spiller samtidig, og den, det først lykkes at få 3 på stribe, har vundet. 2-6 spillere, fra 5 år.

Pris: 65 kr – Køb Flip tac toe spillet her

Trivia Quiz, quiz spil, quiz spil julegave, quiz spil med venner, pakkelegsgaver, gaver til pakkeleg, gaver til under 100 kr

Video Games Trivia Spil

Dette episke quiz-spil er ikke kun et must-have for enhver gamingnørd, men det er også en cool dekoration til bogreolen med sin Gameboy-emballage. Dybt dig i spiluniverset med 300 finurlige spørgsmål, der dækker både gamle og nye tv-spil.

Tag spillet frem som en sjov opvarmning inden den store spilaften eller dediker en hel aften til tv-spiltrivia. Forestil dig at diskutere, hvilket VR-spil der er baseret på Rick and Morty, udforske New Donk City eller forundres over, hvordan Cloud Imperium Games’ crowdfundingprojekt i 2018 indsamlede 200 millioner dollars til et uudgivet tv-spil.

Pris: 99 kr – Køb quiz spillet her

Fandt du stadig ikke gaven til hende? Så lad sig inspirere her.

gaver til under 100 kr, gaver til 100 kr, julegaver til 100 kr, gaver til pgier for 100 kr, de bedste gaver for 100 kr