Til hende: 60 gaver til under 100 kr

Kan man få gode gaver til under 100 kr? Ja det kan man!
Mangler du også en god gaver til hende med et budget på under 100 kr? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Vi har gennemsøgt nettet for at finde de bedste gaver til under 100 kr eller derunder, som er perfekte til kæresten, konen, veninden, mormor, eller søster.

Selvom budgettet er lavt og stramt, så er det stadig vigtigt at give en gave som du mener modtageren vil blive glad for at få, og som de kan bruge til noget, ellers kan du ligeså godt give dem de 100 kr i hånden. At finde en god gaver til under 100 kr kan nogen gange være en udfordring, men hvis du bruger lidt tid på det, kan du faktisk ende op med en gave der ligner den har kostet en million

Dette indlæg er inddelt i kategorier, alt efter hvilken type gave du vil gave.

Oplevelsesgaver til under 100 kr:

entre_for1_slider

Oplevelsesgave: En tur i tivoli

Med dette gavekort kan du en dejlig oplevelsesgave til en dejlig dag i Tivoli.

Den traditionsrige forlystelsespark er en oplevelse på alle tider af året. Nyd en skøn sommerdag i Haven med duften af popcorn, glade hvin fra rutsjebanen, solskin på springvandene og den legendariske eventyrlige stemning. Gavekortet kan også bruges på en fredag, hvor man kan opleve kendte kunstnere til Fredagsrock.

Pris: 100 kr – Køb oplevelse her

icebreaker_wallpaper_1

Icebreaker

Med dette gavekort kan hun vælge frit mellem alle varianter i kategorierne ’Den Originale’, ’Den Ultimative’, ’Gelatte’ og ’SmooTea’ på Baresso Coffee. Der er noget for enhver smag – også til den der ikke drikker kaffe. Lad din veninde nyde en kølig forfriskning. Hos Baresso Coffee findes et stort udvalg af lækre kolde Iceblend, som hun kan vælge frit imellem.

Pris: 100 kr – Køb oplevelse her

poverty-walk-aarhus-4

Oplevelsesgave: Guidet tur med en hjemløs

Se det Aarhus du kender, men med andre øjne. Kom et par timer med bag facaden, når hjemløse eller misbrugere giver dig et autentisk indblik i deres udgave af Smilets By. Denne byvandring skildrer deres dagligdag, og du hører deres gribende livsberetning. Med denne oplevelse vil du, eller en heldig gavemodtager, se nogle af de tilbud og mødesteder, der findes for de hjemløse og misbrugere i Aarhus.

Hver guide har sin helt unikke og hårde livshistorie, som kan omhandle et stort alkohol eller stofmisbrug. Andre fortæller om omstændigheder i tilværelsen, der har gjort, at de nu er nødsaget til at bo på gaden.

Dette er en anderledes udendørs oplevelse, der skiller sig ud fra alle andre udendørs oplevelser. Det er en oplevelse, der sætter dagligdagen i perspektiv, og det er en tur, du ikke glemmer.

Pris: 99 kr – Køb oplevelsen her

ølsmagning-oplevelsesgave

Oplevelsesgave – Gaven til hende

Elsker hun allerede øl, eller skal kæresten måske prøve en unik ølsmagning, så tag hende på en rundvisning og smagning på et af Danmarks mest populære specialbryggerier. På en guidet tur får hun historien om både bryggeri, brygningsproces og øllets historie, inden hun til sidst får lov til at smage på bryghusets velrenommerede specialøl.

Pris: 100 kr – Køb oplevelse her

Gavekort til under 100 kr

matas julegavekort, julegavekort, matias gavekort, gavekort til matas

Matas gavekort

Gavekort er altid en god gave til hende, og med mange gavekort kan du også selv vælge beløbet, som gavekortet skal være på. Sådan er det også med gavekortet fra Matas, som starter på en minimum pris på 50 kr. Hos Matas kan modtager frit vælge mellem et hav af skønheds– og pleje produkter fra en masse forskellige brands. Matas er elsket af kvinder i alle generationer.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

saxo gavekort, gavekort til saxo, julegavekort til saxo, online gavekort til saxo

Saxo gavekort

Gaven til en læsehest eller roman romantiker? Saxo er Danmarks største og første boghandel, der første gang slog dørene op for læselystne danskere, i 1961 på Østerbrogade i København. I dag er Saxo også Danmarks største og første online boghandler, og har i dag flere millioner titler. Saxo er mere end bare en boghandler, de er en udgivelsesplatform og en læringsportal. De gør meget mere end bare at tænde læselysten hos danskerne, de formidler viden ud til befolkningen.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

 

Indretning og ting til hjemmet for under 100 kr

flaskelampe

Flaskelampe

Få pæren til at designe en super fed flaskelampe. Skru led-pæren i flasken, og sæt proppen i den tomme flaske. Lad der være lys: du har nu en flaskelampe! Genopladelig via USB.

Pris: 99 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50

Livets bekræftende emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil, perfekt som gave til under 100 kr.

Pris: 99 kr – Gå til shop

 

877c3f90594a45230fdecb0fe92c39fd

Safe Clock

Ur-sikker værdiopbevaring! Uret hænger op på væggen og viser tiden, præcis som et almindeligt vægur, men indeni gemmer der sig et skjult rum. Det perfekte gemmested til smykker, og den perfekte gave til under 100 kr.

Pris: 69 kr – Gå til shop

5cff9f9e34937b6428f0cdf945131afe

Snackeez 2-in-1 mellemmåltid

Den ultimative mellemmåltids beholder. Snacks i beholderen for oven, drinks for neden. En super gave til under 100 kr.

Pris: 100 kr – Gå til shop

f567ce1b81b9bff682529ff18f81dfa8

Wine-To-Go

Coffee-to-go is so last year – Det nye er Wine-to-go! Snyd ikke din veninde eller søster for denne fantastiske gave! Wine-to-go er årets bedste gave til hende!

Pris: 69 kr – Gå til shop

clips-med-magnet

House Doctor clips på magnet i messing

Magnetiske clips med messing finish fra House Doctor. Disse clips kan man bruge dem på køleskabet eller en metalskinne. Der er 4 magneter i en pakke.

Pris: 65 kr – Gå til shop

gaver til 2 årige, gaver til 2-årige, gaver til piger på 2 år, gaver til 2 årige piger, gaver til piger, gaver til små piger, gaver til børn, gratis plakater, gratis plakater til børneværelset, gratis plakater til piger

En print selv plakat

På børneværelset.dk kan man også selv printe GRATIS plakater. De fleste har designs der passer til et børneværelse, men flere af plakaterne kan også bruges til voksne. Dette er perfekte julegaver til sidste øjeblik, såfremt du har en printer, du kan printe plakaterne med.

Se flere GRATIS print selv plakater her

Tøj, accessories og skønhed gaver til under 100 kr.

0f74d18d51dc1510bdeeca6c8d37ed6a

Towel Twister

Saml det våde hår i et superabsorberende mikrofiberhåndklæde og drej det nonchalant op på hovedet! Den perfekte og mest behagelige måde at tørre sit hår på.

Pris: 79 kr – Gå til shop

77thflea-triangle-bodychain-gold_4

Triangle Halskæde Guld

Trendy bodychain fra 77thFLEA. Kæden er guldfarvet med et pænt vedhæng for og bag. En flot designer gave til under 100 kr.

Pris: 79 kr – Gå til shop

Skærmbillede 2017-01-23 kl. 20.29.12

Cyber-pearl Øreringe i Hvid

Luksuøse, store perleøreringe, fra 77thFlea. Små perler foran og store perler med similidetalje bagpå. Super moderne øreringe.

Pris: 69 kr – Gå til shop

77thflea-gold-choker-gold-coloured

Gold choker Halskæde Guldfarvet
Bred, guldfarvet choker, fra 77thFlea. Halskæden lukkes i nakken med justerbar karabinhage.
Pris: 79 kr – Gå til shop
77thflea-pat-sunglasses-brown-turtle_2
Pat Solbriller i Brunmeleret og guld

Super fede solbriller fra 77thFLEA som får enhver til at ligne en rockstar. Solbrillerne er designet i brunmeleret og guld.

Pris: 89 kr – Gå til shop

77thflea-gold-swirl-necklace-gold-coloured

Gold Swir Halskæde i guldfarve
Luksuøs halskæde, fra 77thFlea. Denne smukke halskæde lukkes med justerbar karabinhage i nakken. Perfekt gave til 100 kr.
Pris: 99 kr – Gå til shop

Film til gaver for under 100 kr.

snehvide-og-de-syv-smaa-dvaerge-special-edition-disney_29066

Snehvide og de syv små dværge filmen

Gaver til under 100 kr kan også være en Disney klassiker, og Snehvide og de syv små dværge skøn Disney film, som både unge og gamle kan sætte pris på. Filmen er næsten 80 år efter sin præmier stadig en af Disneys mest elskede klassikere. Snehvide er historien om den smukke og godhjertede prinsesse Snehvide som elskes af alle i sit kongerige, undtagen den onde stedmoder, Dronningen. Da det magiske spejl en dag udser Snehvide til den smukkeste i landet, bliver dronningen rasende og beordrer at Snehvide slås ihjel. Snehvide flygter ind i skoven, hvor hun møder de syv små dværge: Brille, Gnavpot, Flovmand, Lystig, Søvnig, Prosit og Dumpe, der tager sig af hende. Men da Dronningen finder ud af at Snehvide stadig lever, udtænker hun en ondskabsfuld plan for én gang for alle at slippe af med hende.

Pris: 99,95 kr – Køb Snehvide her

bambi-diamond-edition-disney_124588

Disneys bambi

Bambi er fortællingen om et ungt dådyr, som en dag vil blive Skovens Konge. Men vejen er lang. Der er meget, han må lære og meget, han skal forstå. Til at hjælpe sig har Bambi ikke kun sine venner, Stampe, Hr. Ugle og det generte stinkdyr Blomst, men også sin stolte far. Han er den eneste, der kan redde ham fra de farer, der lurer i skoven.

Pris: 99,95 kr – Køb bambi her

alice-i-eventyrland-60-aars-jubilaeumsudgave-disney_124587

Disneys Alice i Eventyrland

Tag med Alice når hun jagter den hvide kanin og havner i det forunderlige Eventyrland. Det er et skrupskørt sted, der bare bliver mere og mere underligt jo længere ind, Alice kommer. På det vilde eventyr møder hun en række uforglemmelige figurer: Hattemageren, Påskeharen, Tvilling Di og Tvilling Dum, Filurkatten, Hjerter Dame og mange flere.

Pris: 99,95 kr – Køb Alice i eventyrland her

81EaEMb2bCL._SL1500_

Teorien Om Alting

Om Filmen: Eddie Redmayne i sit livs præstation som den berømte videnskabsmand Stephen Hawking. Han var en gang en sund, aktiv ung mand, men Hawking modtager en rystende diagnose som 21-årig, netop som han møder og forelsker sig i sin Cambridge medstuderende Jane Wilde (Felicity Jones). Jane kæmper utrætteligt ved hans side, mens han kaster sig ud i sit livs mest ambitiøse videnskabelige arbejde med at studere præcist det, han ikke har – tid. Sammen trodser de umulige odds og opnår mere end nogen kunne have drømt om.

Pris: 49,95 kr – Bestil DVD -Teorien om Alting her!

jeg-er-stadig-alice_322704

Jeg Er Stadig Alice

Om Filmen: Alice Howland er lingvistikprofessor, lykkeligt gift og har tre voksne børn med sin mand. Under en forelæsning begynder hun at glemme ord, og hun finder efterfølgende ud af, at det er tidlige tegn på Alzheimers. Nu bliver både Alices familie og ikke mindst hendes egen selvforståelse prøvet til det yderste.

Pris: 49,95 – Bestil DVD -Jeg Er Stadig Alice her!

hundredefodsrejsen_296100

Hundredefodsrejsen

Om Filmen: Da en farverig indisk familie åbner en karrycafé i en lille sydfransk landsby, lægger de sig hurtigt ud med det fine Michelin-restaurant på den anden side af gaden. Og især med dens iskolde indehaver, Madame Mallory (Helen Mirren). Men i sit ihærdige forsøg på at forhindre tilflytternes planer, opdager Madame Mallory hemmeligheden bag den indiske succes. Og det forandrer hendes verden på en måde, som ingen havde kunnet forudse…

Pris: 49,95 kr – Bestil DVD -Hundredefodsrejsen her!

Bøger som gave til under 100 kr.

Pigerne-fra-Englandsbåden

Pigerne fra Englandsbåden

Om bogen: To danske piger forsvinder sporløst på englandsbåden i 1985. Årtier senere dukker et foto af dem op i en kuffert hos en antikvitetshandler i kystbyen Brine. Den danske journalist Nora Sand, som arbejder for bladet Globalt i London, rodes tilfældigt ind i en gammel sag med en engelsk massemorder, der afsoner livstid i det berygtede fængsel Wolf Hall. De bestialske mord viser sig at trække spor tilbage til Danmark, og snart frygter Nora for sit eget liv.

Pris: 99,95 kr – Køb bogen her

9788702123326

3096 dage

Om bogen: Historien om Natascha Kampusch, den østrigske pige der blev kidnappet på åben gade i 1998 og først slap fri efter 8 år, kan få det til at gyse i enhver. Hun var på vej til skole, da hun blev grebet af en mand som kastede hende ind i sin varevogn og kørte væk med hende. De næste par år tilbragte hun i et specialkonstrueret rum på få kvadratmeter i mandens kælder, indtil han havde knækket hende så grundigt, at han kunne tage hende op i huset. Her måtte hun arbejde som hans slave; han sultede hende, tæskede hende og misbrugte hende. Indtil hun endelig, en sommerdag i 2006, så sit snit til at stikke af.Natascha Kampuschs 3096 dage er rystende læsning. Men den er også, på en bagvendt facon, opløftende læsning. Hendes beskrivelse af sine prøvelser er præget af en dyb trang til forståelse, dels af hvad det vil sige for et barn at blive frarøvet sin identitet på den måde, og dels af, hvad det var for et menneske, hun kom i kløerne på – og som var hendes eneste menneskelige kontakt mens hun voksede op.Det er en enestående personlig historie, men det er også en almengyldig beretning om de sider af den menneskelige natur, vi ikke har lyst til at se i øjnene og et studie i menneskelig indsigt.

Pris: 99,95 kr – Køb bogen her

mine-100-ting

Mine 100 ting

Om bogen: En meget morsom og rørende ´feel-good´ roman – blandt de bedste i chicklit-genren. Hvis du kun måtte beholde 100 genstande blandt alt det skrammel, du har samlet gennem livet, hvad ville det så være for ting? Hvad ville de repræsentere – hvilke minder, sejre, øjeblikke, mennesker?Gina er i starten af 30´erne, hun bor i det skønneste hus og har sit eget firma som byggeprojektleder. Julen nærmer sig, da hun opdager, at hendes mand Stuart har en affære. Stuart var der for hende, da hun havde allermest brug for det.

Da hun fik brystkræft, støttede han hende hele vejen, tog med hende til alle samtaler, skrev ned, hvad lægerne sagde, og stillede de rigtige spørgsmål, men så snart behandlingen var ovre, og Gina så ud til at være rask, stod sandheden om deres forhold klart.

De var bare rigtig gode venner, intet andet.Gina flytter ind i en lille lejlighed og beslutter sig for at starte helt forfra. Hun laver en liste over de 100 vigtigste ting, som hun vil beholde, resten bliver givet til genbrug.

Dette betyder dog, at Gina må se sin fortid i øjnene, og for at komme videre i livet må hun tilgive andre og ikke mindst sig selv.Vi møder Naomi, den uundværlige, trofaste og ærlige veninde, Buzz, en stakkels greyhound, et ægtepar, der hyrer Gina til at hjælpe med istandsættelsen af det hus, Gina altid har drømt om at bo i, Ginas mor, der ikke er den mest omgængelige person, samt den hundeglade Rachel, vi blev præsenteret for i den første roman af Dillon, Ensomme hjerter og herreløse hunde. Romanen handler om håb, tab og tro på fremtiden. Og i høj grad om at leve i nuet.

Pris: 82,95 kr – Køb bogen her

om-at-være-kone-saudi-arabien

Om at være kone i Saudi-Arabien

Om bogen: Som en af vor tids største olieproducenter spiller Saudi-Arabien en væsentlig rolle i den moderne verden, men det er samtidig et samfund, der i høj grad isolerer sig fra omverdenen. Landet anses for at være den arabiskeverdens konservative højborg og regeres af en stor og magtfuld kongefamilie, mens samfundsordenen håndhæves strengt af det religiøse politi.

Men hvordan former livet sig i et land, hvor kvinder skal være indhyllet i sort fra top til tå, når de færdes offentligt? Hvor ægteskaber er arrangerede og polygami et udbredt fænomen? Hvor medierne censureres? Hvor velfærdmodellen bygger på almisser, og den sociale underklasse importeres fra andre lande? Og hvor blodet flyder på torvene hver fredag efter middagsbønnen, når bødlen har befriet samfundet for storforbrydereog småkriminelle?

Meghan D. Jakobsen fik brug for hele følelsesregistret i mødet med denne meget fremmedartede verden og dens lige så fremmedartede befolkning, da hun i forbindelse med sin mands arbejde boede to år i den saudiske hovedstad, Riyadh.

Pris: 59,95 kr – Køb bogen her

 

et-tilbud-du-ikke-kan-afslå

Et tilbud du ikke kan afslå

Om bogen: Lola har ingen intentioner om at sige ja, da hendes kærestes mor, der ikke mener, at hun er god nok til hendes søn, tilbyder hende 10.000 pund for at slå op med Dougie. Men så opdager Lola en hemmelighed, der får hende til at genoverveje tingene. En hemmelighed, der vil splitte hendes familie for evigt.Der er ingen garanti for, at Dougie og Lola vil blive ved med at være kærester, og ved at sige ja til pengene kan Lola hjælpe et af de mennesker, hun elsker allerhøjest i denne verden. Da Lola møder Dougie ti år senere, er hendes følelser for ham stadig de samme. Men hun knuste hans hjerte, og inden længe finder han endda ud af, at hun blev betalt for at gøre det. Hun kan aldrig fortælle ham sandheden, så kan hun vinde ham tilbage?

Pris: 69,95 kr – Køb bogen her

9788779557512
Evas øje

Om bogen: Eva Magnus troede, at hun var en realistisk billedkunstner og en fornuftig, enlig mor, fortrolig med sine egne ønsker og behov. Men så dukker Marie Urban pludselig op igen – hendes barndomsveninde, som hun dengang delte alting med. Marie fortæller sagligt, at hun er blevet luder. Luksusprostitueret. Og det fortæller hun netop den dag, hvor Eva står foran indkøbscentret med en tegnebog, der bugner – men kun af ubetalte regninger. Eva er i færd med at overskride nogle grænser, hun aldrig før så meget som havde tænkt på at nærme sig.

Pris: 69,95 kr – Køb bogen her

9788740007398

Hedeturen går til køkkenet

Om bogen: Hedeturen går til køkkenet er fyldt med lækre og indbydende opskrifter med ingredienser, der med dokumenteret effekt kan reducere de klassiske symptomer og gener forbundet med overgangsalderen. En kort introduktion beskriver de kropslige og mentale forandringer, der sker i forbindelse med overgangsalderen, og hvordan vi selv kan være med til at påvirke vores hormonbalance gennem den mad, vi spiser.

Bogens opskrifter dækker alle dagens måltider og indeholder foruden morgenmad, frokost og aftensmad, power tinkturer og tonics samt en 6-ugers symptomlindrende superkur. Til hver opskrift er knyttet et symptombarometer, der viser, hvilke gener netop denne opskrift er særlig god til at lindre.

Pris: 99,95 kr – Køb bogen her

Spil til gaver for under 100 kr.

mandelgave 2017, 2017 mandelgave, mandelgaven 2017, sjov mandelgave, mandelgave, mandelgave 2018, mandelgaven 2018, find mandelgave 2017Bezzerwizzer Bricks – det danske sprog

Bezzerwizzer er kendt for både at samle folk, såvel som skille dem ad. Udgaven om det danske sprog er udentvivl ingen undtagelse i Bezzerwizzer spil som kan skabe diskussioner og små debatter. Giv denne som gave, og kryds finger for hun ikke er en dårlig taber.

Pris: 59,95 kr – Køb Bezzerwizzer her

2267283

Bezzerwizzer bricks – berømte romancer

Om spillet: Er hun en håbløs romantiker? Dette er quizzen til alle, der er vilde med romantik. Spillet indeholder 60 spørgsmål om berømte romancer, og kan spilles separat eller sammen med Bezzerwizzer original. Inkl. kategoribrik til Bezzerwizzer.

Pris: 59,95 kr – Køb Bezzerwizzer her

2194741_1

Bezzerwizzer Bricks – storbyer

Om spillet: Har hun også slentret på Ramblaen, kysset på Karlsbroen eller været til tops i Empire State Building? Kender hun Berlin eller London som din egen bukselomme? Her er quizzen til alle dem, der elsker storbyens puls. Fra 2 spillere. Fra 15 år.

Pris: 59,95 kr – Køb Bezzerwizzer her

Fandt du stadig ikke gaven til hende? Så lad sig inspirere her:

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: