Til hende: 30+ Gaver til under 100 kr

Kan man få gode gaver til under 100 kr? Ja det kan man!
Mangler du også en god gaver til hende med et budget på under 100 kr?

Så er du kommet til den rigtige guide!

Vi har gennemsøgt nettet for at finde de bedste gaver til under 100 kr eller derunder, som er perfekte til kæresten, konen, veninden, mormor, eller søster.

Selvom budgettet er lavt og stramt, så er det stadig vigtigt at give en gave, som du mener modtageren vil blive glad for at få, og som de kan bruge til noget, ellers kan du ligeså godt give dem de 100 kr i hånden.

At finde en god gaver til under 100 kr kan nogle gange være en udfordring, men hvis du bruger lidt tid på det, kan du faktisk ende op med en gave der ligner den har kostet en million

Dette indlæg er inddelt i kategorier, alt efter hvilken type gave du vil gave.

Oplevelsesgaver til under 100 kr:

poverty-walk-aarhus-4
Oplevelsesgave: Guidet tur med en hjemløs

Se det Aarhus du kender, men med andre øjne. Kom et par timer med bag facaden, når hjemløse eller misbrugere giver dig et autentisk indblik i deres udgave af Smilets By. Denne byvandring skildrer deres dagligdag, og du hører deres gribende livsberetning. Med denne oplevelse vil du, eller en heldig gavemodtager, se nogle af de tilbud og mødesteder, der findes for de hjemløse og misbrugere i Aarhus.

Hver guide har sin helt unikke og hårde livshistorie, som kan omhandle et stort alkohol eller stofmisbrug. Andre fortæller om omstændigheder i tilværelsen, der har gjort, at de nu er nødsaget til at bo på gaden.

Dette er en anderledes udendørs oplevelse, der skiller sig ud fra alle andre udendørs oplevelser. Det er en oplevelse, der sætter dagligdagen i perspektiv, og det er en tur, du ikke glemmer.

Pris: 99 kr – Køb oplevelsen her

Kanalrundfart københavn, oplevelser til under 100 kr, oplevelesesgaver til 100 kr, oplevelsesgaver til under 100 kr, oplevelsesgaver i københavn

Kanalrundfart i København

Københavns kanaler tager dig med rundt til de mest kendte seværdigheder. Hør fortællingerne om hovedstadens spir, tårne og kendte bygninger eller tag et billede af Den Lille Havfrue, når båden kommer forbi Langelinie. Det er ikke svært at forstå, hvorfor over en halv million mennesker hvert år vælger at opleve Københavns historie fra vandet.

Pris: 95 kr – Køb oplevelsen her

ravsafari, oplevelser i vestjylland, oplevelsesgaver i vestjylland, gaver til under 100 kr, oplevelsesgaver til under 100 kr
Ravsafari med Jyllandsakvariet

Historien fortæller, at da gudinden Frejas tårer ramte havet, forvandlede de sig til rav. Mange år efter kan vi i dag være heldige at finde “gudindetårer”, hvis vi ved, hvor vi skal lede.

Kender du en der trænger til en spændende oplevelse, så køb en ravsafari, og find ud af mere om Nordens guld. Oplevelsen indeholder: 1,5-2 timers guidet ravtur, læring om hvor, hvornår og hvordan du finder rav og hvis du er heldig, finder du måske også små stykker rav.

Pris: 100 kr – Køb oplevelsen her

Spøgelsesvandring, københavn oplevelser, oplevelser i København,
Spøgelsesvandring i København med Ghosttour

Det vrimler med spøgelser og gode historier fra fortiden i København. I skæret fra staldlygten tages du med rundt i den danske hovedstad. Byvandringen foregår efter mørkets frembrud, hvor du lærer omkring flere steder, der har med spøgelser at gøre. De medrivende, nye og ældre historier er hentet frem fra gamle arkiver og fra almindelige mennesker, der selv har oplevet det hele tæt på.

Kom tættere på historierne om ånderne i Det Grøndlandske Hus, om den lille, døde 8-årige pige og besøg byens ældste kirkegård.

Pris: 100 kr – Køb oplevelsen her

whiskysmagning, whiskysmagning i thy,  oplevelser til under 100 kr, oplevelesesgaver til 100 kr, oplevelsesgaver til under 100 kr, oplevelsesgaver,
Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Det hele starter med kornet på gården hos Thy Whisky, som de har dyrket i århundreder. For det er kornet som skaber whiskyen. Her har den flittige vestenvinden, taget fat i de enkelte aks, og kastet dem frem og tilbage i en dans her på kanten af Nationalpark Thy.

Det er både nye og gamle kornsorter, der dyrkes på markerne, og når høsten går ind, er arbejdet med det næste års fade skudt i gang. Her udvikler de sig efter flere år til de gyldne dråber, der har vagt opsigt blandt verdens fremmeste whiskykendere, langt fra slægtgårdens marker og Thy’s smukke landskab.

Pris: 100 kr – Køb oplevelsen her

Indretning og ting til hjemmet for under 100 kr

vissevasse notebook, Vissevasse design, flot notebook, 100 kr gaver,
Vissevasse notebook

Sød notesbog fra Vissevasse. Notesbogen kan bruges til at skrive dejlig minder, store tanker eller hvad du får lyst til. Bogen er A5 størrelse med 216 sider i 100 grams Cream wood-free papir.

Bogens omslag er lavet af 350 grams white kraft papir. Notesbogen skifter mellem to farver papir. Den første side i notesbogen har en side til praktisk information som navn, adresse og telefonnummer. Siderne er blanke.

Pris: 79 kr. – Køb Vissevasse notebook her

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50
Livets bekræftende emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil, perfekt som gave til under 100 kr.

Pris: 49 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-13-50-01
Retro Coca Cola skilt

Et retro skilt har aldrig været mere moderne, og det her er faktisk en pakkelegs gave nogle kunne blive glade for. Skiltet viser en tidslinje af 6 Coca Cola flasker frem til den vi kender i dag. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil, perfekt som gave til under 100 kr.

Pris: 99 kr – Gå til shop

skilte til hjemme, emalje skilte, retro skilte, VIP skilt
VIP lounge

Kun adgang for VIPs – Very Important Persons. Metalskiltet har sort baggrund og hvid tekst samt en kongekrone som understreger hvor VIP det er. Derudover er der retrodetaljer i brunlige nuancer.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Retro skilte med kaffe, kaffe skilt, retro skilte til hjemmet, emalje skilte med kaffe, metal skilt med kaffe
GemCoffee Menu – Know your Coffee

På dette metalskilt kan du se alle de kendte kaffetyper og se, hvad og hvor meget kaffen består af. Altså er det opskrifter forskellige varianter af kaffe.

Dekorativt skilt til køkkenet. Der er opskrift på espresso, latte macchiato, caramel macchiato, flat white, cappuccino, doppio, irish coffee, americano og cafe latte.

Pris: 49 kr – Køb Retro kaffe skilt her

Mandelgave 2019, 2019 mandelgave, den bedste mandelgave, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, jul 2019
Træskilt – Watch Me!

“I can and I will, watch me!”.
Træskiltet er lavet i lyst finér af råt ubehandlet genbrugstræ med et serigrafisk tryk af aurea. Måler 12 x 16,5 cm.

Pris: 69 kr – Gå til shop

gaver til 2 årige, gaver til 2-årige, gaver til piger på 2 år, gaver til 2 årige piger, gaver til piger, gaver til små piger, gaver til børn, gratis plakater, gratis plakater til børneværelset, gratis plakater til piger
En print selv plakat

På børneværelset.dk kan man også selv printe GRATIS plakater. De fleste har designs der passer til et børneværelse, men flere af plakaterne kan også bruges til voksne. Dette er perfekte julegaver til sidste øjeblik, såfremt du har en printer, du kan printe plakaterne med.

Se flere GRATIS print selv plakater her

metal sugerør, sugerr af metal, stål sugerør, sugerør af stål,sugerør af bambus, bambu sugerør, bambus sugerør, sugerør af naturligvis produkter, naturlige sugerør, nedbrydelige sugerørmiljøvenlige sugerør, bio nedbrydelige sugerør,
Metalsugerør fra KitchPro

Sugerør i rustfrit stål lader dig nyde dine drikke med stil uden at bidrage til plastik forureningen. Du vasker bare dine metal sugerør, og så kan du bruge dem igen og igen. Flot og miljøvenligt!

Pris: 69 kr – Køb miljøvenlige sugerør her

søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg
Lav selv Isstjerne

Nu kan hun selv lave flotte lamper af is til at stille i haven eller på altanen! Fyld den medfølgende form med vand og læg den i fryseren. Når vandet er frosset til is har man sine egne hjemmelavet isstjerne lysestager.

Pris: 79 kr – Gå til shop

frække gaver, sjove gaver til pakkelegen, voksen gaver, skrabelod med sexstillinger, gaver til pakkeleg
50 Ways To Lay Scratch Poster

Den sjove skrabeposter 50 Ways to Lay er fin diskret når den bliver åbnet, men under hvert af de 50 felter gemmer der sig frække ting og sager.

Skrab en ny stilling frem hver dag, eller skrab dem allesammen på én gang og kør et maraton i sengehalmen!

Pris: 79 kr – Bestil skrabelod plakaten her

ice cube af sten, sten isterninger, isterninger af sten
Ice Cube of Sweden

Fedtstensterninger, som holder din drink kold (eller varm) længe, uden at fortynde den! Kan genanvendes ubegrænset og ridser ikke glasset.

Pris: 99 kr – Køb sten isterningerne her

grøntsags poser, frugt poser, frugt net, grønsagsnet, miljøvenlige poser, genanvendelige poser til grøntsager, miljøvenlige gaver, gaver til kvinder
Miljøvenlige Poser til Frugt og Grønt

Vi bør alle sammen være så miljøvenlige som muligt og det kræver nye tiltag i hverdagen.

Drop engangsplastposerne og bær frugt og grønt hjem i netposerne Veggio! Poserne er holdbare og tåler at blive brugt igen og igen. Perfekt til alle, der gerne vil reducere dit plastforbrug. Sælges i 5-pack med poser i tre forskellige størrelser.

Pris: 49 kr – Køb de miljøvenlige poser her

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay
HAY – Colour Kasse

En af 2020´s mest lækre og funktionelle design idéer. Kassen kan bruges til opbevaring af gamle billeder, strikketøj eller hjemmelavet småkager. Vi har alle ting, så denne type af gaver til max 100 kr er perfekte for mange.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

yogurt kop, genanvendelig morgenmads kop, kop til yoghurt

Yoghurt kop

En praktisk kop til både yoghurt og mysli gør mellemmåltidet til en enkel pause, når du er på farten!

Pris: 49 kr – Køb yoghurt koppen her

Simple Goods - Hygiene Spray Aloe Vera, gaver til under 100 kr, Simple Goods Hygiene Spray
Simple Goods Hygiene Spray – Aloe Vera

Denne skønne rensespray fra Simple Goods renser dybt mellem fibrene i forskellige tekstiler. Derudover er den også med til at modvirke allergiske reaktioner fra støvmider, pollen og hår fra kæledyr.

Sprayen indeholder udelukkende naturlige, veganske og probiotiske mikroorganismer der nedbryder de skadelige bakterier.

Pris: 99 kr – Køb sprayen her

Tøj, accessories og skønhed gaver til under 100 kr.

Fold up toilet taske, toilettaske man kan folde ud, toilettaske til studerende, udfoldelig toilettaske, toilettaske til unge, gaver til studerende
Fold up toilettaske

De fleste kvinder har et problem med at holde make uppén samlet, så hvorfor ikke lade gaven, være en brugbar en af slagsen?

Man løsner bare løbegangene på siderne og åbner hele tasken, så den folder sig ud som en stor dug. Materiale: 100% polyester. Tåler vaskemaskine, 40 °C.

Pris: 89 kr. – Køb fold ud toilettasken her

0f74d18d51dc1510bdeeca6c8d37ed6a
Towel Twister

Saml det våde hår i et superabsorberende mikrofiberhåndklæde og drej det nonchalant op på hovedet! Den perfekte og mest behagelige måde at tørre sit hår på.

Pris: 79 kr – Gå til shop

77thflea-gold-choker-gold-coloured
Gold choker Halskæde Guldfarvet

Bred, guldfarvet choker, fra 77thFlea. Halskæden lukkes i nakken med justerbar karabinhage.

Pris: 24 kr – Gå til shop

ansigtsmaske, maske til ansigtet, gaver til under 100 kr, Masque Me Up Pre Party Moisturizing Mask
Masque Me Up Pre Party Moisturizing Mask

Miquras mest eksklusive 3-lags ansigtsmaske til brug i dagene op til weekenden/helgen eller lige inden/før makeuppen lægges. Pre-Party ansigtsmasken gennemfugter huden og giver en primer-effekt. De 3 lag i masken består af tencel og hydrogel, som holder på serummet og slutter tæt til ansigtet, samt et ydre folielag, der sørger for, at serummet trænger ind i huden uden at tørre ud i selve masken.

Pris: 59 kr – Køb masken her

Bioselect Peeling Oliven Shower Scrub, Bioselect Shower Scrub, gaver til hende, wellness gaver
Bioselect Peeling Oliven Shower Scrub

Oliven Badescrub (Olive Shower Scrub) med Dictamelia, honning og knuste olivenkerner. Afskrubbende kropssæbe, der med de knuste olivenkerner, fjerner døde hudceller og efterlader en fantastisk følelse af friskhed og foryngelse af kroppen.

Pris: 59 kr – Køb Shower scrub her

Badeanstalten Ansigtsmaske, Ansigtsmaske fra badeanstalten, badeanstalten
Badeanstalten Ansigtsmaske Opstrammende Okkergokker

Ansigtsmasken absorberer urenheder og overskydende hudfedt. Lerets indhold af silicium virker opstrammende og forbedrer hudens overfladetekstur.

Pris: 33 kr – Køb masken her

økologisk skintonic, skintonic økoligsk, økologisk hudpleje,
Urtekram Nordisk Birk økologisk skintonic

Urtekram har ladet sig inspirere af de nordiske birkeskove og kornblomstens blide duft til at skabe denne lækre økologiske skintonic.

Urterne er hentet i deres eget økologiske Urteri. Opstrammende skintonic med vegetabilsk alkohol, fugtgivende birkesukker og aloe vera, der efterlader huden frisk og gennemfugtet. Påføres med en vatrondel.

Pris: 66,50 kr – Gå til shop

Film til gaver for under 100 kr.

snehvide-og-de-syv-smaa-dvaerge-special-edition-disney_29066
Snehvide og de syv små dværge filmen

Gaver til under 100 kr kan også være en Disney klassiker, og Snehvide og de syv små dværge skøn Disney film, som både unge og gamle kan sætte pris på. Filmen er næsten 80 år efter sin præmier stadig en af Disneys mest elskede klassikere. Snehvide er historien om den smukke og godhjertede prinsesse Snehvide som elskes af alle i sit kongerige, undtagen den onde stedmoder, Dronningen. Da det magiske spejl en dag udser Snehvide til den smukkeste i landet, bliver dronningen rasende og beordrer at Snehvide slås ihjel. Snehvide flygter ind i skoven, hvor hun møder de syv små dværge: Brille, Gnavpot, Flovmand, Lystig, Søvnig, Prosit og Dumpe, der tager sig af hende. Men da Dronningen finder ud af at Snehvide stadig lever, udtænker hun en ondskabsfuld plan for én gang for alle at slippe af med hende.

Pris: 99,95 kr – Køb Snehvide her

askepot-diamond-edition_4735
Disneys Askepot

Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder. Tænk hvis hun fik mulighed for at komme til bal på kongeslottet og danse med prinsen…Og pludselig – med hjælp fra vennerne Tim og Bum, en god fe og en magisk fortryllelse, går drømmen i opfyldelse! Men tiden er knap, ved midnat brydes fortryllelsen og hun forvandles fra en skønhed til en helt almindelig pige igen. Disneys klassiker om Askepot er til dato en af de mest populære film.

Pris: 99,95 kr – Køb Askepot her

bambi-diamond-edition-disney_124588
Disneys bambi

Bambi er fortællingen om et ungt dådyr, som en dag vil blive Skovens Konge. Men vejen er lang. Der er meget, han må lære og meget, han skal forstå. Til at hjælpe sig har Bambi ikke kun sine venner, Stampe, Hr. Ugle og det generte stinkdyr Blomst, men også sin stolte far. Han er den eneste, der kan redde ham fra de farer, der lurer i skoven.

Pris: 99,95 kr – Køb bambi her

alice-i-eventyrland-60-aars-jubilaeumsudgave-disney_124587
Disneys Alice i Eventyrland

Tag med Alice når hun jagter den hvide kanin og havner i det forunderlige Eventyrland. Det er et skrupskørt sted, der bare bliver mere og mere underligt jo længere ind, Alice kommer. På det vilde eventyr møder hun en række uforglemmelige figurer: Hattemageren, Påskeharen, Tvilling Di og Tvilling Dum, Filurkatten, Hjerter Dame og mange flere.

Pris: 99,95 kr – Køb Alice i eventyrland her

81EaEMb2bCL._SL1500_

Teorien Om Alting

Om Filmen: Eddie Redmayne i sit livs præstation som den berømte videnskabsmand Stephen Hawking. Han var en gang en sund, aktiv ung mand, men Hawking modtager en rystende diagnose som 21-årig, netop som han møder og forelsker sig i sin Cambridge medstuderende Jane Wilde (Felicity Jones). Jane kæmper utrætteligt ved hans side, mens han kaster sig ud i sit livs mest ambitiøse videnskabelige arbejde med at studere præcist det, han ikke har – tid. Sammen trodser de umulige odds og opnår mere end nogen kunne have drømt om.

Pris: 49,95 kr – Bestil DVD -Teorien om Alting her!

jeg-er-stadig-alice_322704

Jeg Er Stadig Alice

Om Filmen: Alice Howland er lingvistikprofessor, lykkeligt gift og har tre voksne børn med sin mand. Under en forelæsning begynder hun at glemme ord, og hun finder efterfølgende ud af, at det er tidlige tegn på Alzheimers. Nu bliver både Alices familie og ikke mindst hendes egen selvforståelse prøvet til det yderste.

Pris: 49,95 – Bestil DVD -Jeg Er Stadig Alice her!

Bøger som gave til under 100 kr.

Pigerne-fra-Englandsbåden
Pigerne fra Englandsbåden

Om bogen: To danske piger forsvinder sporløst på englandsbåden i 1985. Årtier senere dukker et foto af dem op i en kuffert hos en antikvitetshandler i kystbyen Brine. Den danske journalist Nora Sand, som arbejder for bladet Globalt i London, rodes tilfældigt ind i en gammel sag med en engelsk massemorder, der afsoner livstid i det berygtede fængsel Wolf Hall. De bestialske mord viser sig at trække spor tilbage til Danmark, og snart frygter Nora for sit eget liv.

Pris: 75 kr – Køb bogen her

9788702123326
3096 dage

Om bogen: Historien om Natascha Kampusch, den østrigske pige der blev kidnappet på åben gade i 1998 og først slap fri efter 8 år, kan få det til at gyse i enhver. Hun var på vej til skole, da hun blev grebet af en mand som kastede hende ind i sin varevogn og kørte væk med hende. De næste par år tilbragte hun i et specialkonstrueret rum på få kvadratmeter i mandens kælder, indtil han havde knækket hende så grundigt, at han kunne tage hende op i huset. Her måtte hun arbejde som hans slave; han sultede hende, tæskede hende og misbrugte hende. Indtil hun endelig, en sommerdag i 2006, så sit snit til at stikke af.Natascha Kampuschs 3096 dage er rystende læsning. Men den er også, på en bagvendt facon, opløftende læsning. Hendes beskrivelse af sine prøvelser er præget af en dyb trang til forståelse, dels af hvad det vil sige for et barn at blive frarøvet sin identitet på den måde, og dels af, hvad det var for et menneske, hun kom i kløerne på – og som var hendes eneste menneskelige kontakt mens hun voksede op.Det er en enestående personlig historie, men det er også en almengyldig beretning om de sider af den menneskelige natur, vi ikke har lyst til at se i øjnene og et studie i menneskelig indsigt.

Pris: 75 kr – Køb bogen her

mine-100-ting
Mine 100 ting

Om bogen: En meget morsom og rørende ´feel-good´ roman – blandt de bedste i chicklit-genren. Hvis du kun måtte beholde 100 genstande blandt alt det skrammel, du har samlet gennem livet, hvad ville det så være for ting? Hvad ville de repræsentere – hvilke minder, sejre, øjeblikke, mennesker? Gina er i starten af 30´erne, hun bor i det skønneste hus og har sit eget firma som byggeprojektleder. Julen nærmer sig, da hun opdager, at hendes mand Stuart har en affære. Stuart var der for hende, da hun havde allermest brug for det.

Da hun fik brystkræft, støttede han hende hele vejen, tog med hende til alle samtaler, skrev ned, hvad lægerne sagde, og stillede de rigtige spørgsmål, men så snart behandlingen var ovre, og Gina så ud til at være rask, stod sandheden om deres forhold klart.

De var bare rigtig gode venner, intet andet.Gina flytter ind i en lille lejlighed og beslutter sig for at starte helt forfra. Hun laver en liste over de 100 vigtigste ting, som hun vil beholde, resten bliver givet til genbrug.

Dette betyder dog, at Gina må se sin fortid i øjnene, og for at komme videre i livet må hun tilgive andre og ikke mindst sig selv.Vi møder Naomi, den uundværlige, trofaste og ærlige veninde, Buzz, en stakkels greyhound, et ægtepar, der hyrer Gina til at hjælpe med istandsættelsen af det hus, Gina altid har drømt om at bo i, Ginas mor, der ikke er den mest omgængelige person, samt den hundeglade Rachel, vi blev præsenteret for i den første roman af Dillon, Ensomme hjerter og herreløse hunde. Romanen handler om håb, tab og tro på fremtiden. Og i høj grad om at leve i nuet.

Pris: 70 kr – Køb bogen her

om-at-være-kone-saudi-arabien
Om at være kone i Saudi-Arabien

Om bogen: Som en af vor tids største olieproducenter spiller Saudi-Arabien en væsentlig rolle i den moderne verden, men det er samtidig et samfund, der i høj grad isolerer sig fra omverdenen. Landet anses for at være den arabiskeverdens konservative højborg og regeres af en stor og magtfuld kongefamilie, mens samfundsordenen håndhæves strengt af det religiøse politi.

Men hvordan former livet sig i et land, hvor kvinder skal være indhyllet i sort fra top til tå, når de færdes offentligt? Hvor ægteskaber er arrangerede og polygami et udbredt fænomen? Hvor medierne censureres? Hvor velfærdmodellen bygger på almisser, og den sociale underklasse importeres fra andre lande? Og hvor blodet flyder på torvene hver fredag efter middagsbønnen, når bødlen har befriet samfundet for storforbrydereog småkriminelle?

Meghan D. Jakobsen fik brug for hele følelsesregistret i mødet med denne meget fremmedartede verden og dens lige så fremmedartede befolkning, da hun i forbindelse med sin mands arbejde boede to år i den saudiske hovedstad, Riyadh.

Pris: 59,95 kr – Køb bogen her

9788779557512
Evas øje

Om bogen: Eva Magnus troede, at hun var en realistisk billedkunstner og en fornuftig, enlig mor, fortrolig med sine egne ønsker og behov. Men så dukker Marie Urban pludselig op igen – hendes barndomsveninde, som hun dengang delte alting med. Marie fortæller sagligt, at hun er blevet luder. Luksusprostitueret. Og det fortæller hun netop den dag, hvor Eva står foran indkøbscentret med en tegnebog, der bugner – men kun af ubetalte regninger. Eva er i færd med at overskride nogle grænser, hun aldrig før så meget som havde tænkt på at nærme sig.

Pris: 69,95 kr – Køb bogen her

Fandt du stadig ikke gaven til hende? Så lad sig inspirere her:
gaver til under 100 kr, gaver til 100 kr, julegaver til 100 kr, gaver til pgier for 100 kr, de bedste gaver for 100 kr