Top 25 mandelgaver i 2019!

Mandelgaver 2019: Få inspiration til de 25 bedste mandelgaver 2019.

Mandelgaven er en uundgåelig del af den danske jul, og stort set alle ønsker at finde mandelgaven, så derfor bør den en god gave!

Hvis du er ansvarlig for årets mandelgave, og ikke ønsker bare at give vinderen en marcipangris eller et skrabelod, så kan du her få inspiration til TOP 25 MANDELGAVER 2019.

5 oplagte ideer til en god mandelgave er:

Top 25 mandelgaver i 2019 Hemmelig mandegave

Vil du gerne overraskes med en lækker mandelgave juleaften, som du heller ikke selv ved hvad er? Så er dette lige noget for dig!

Noru har skabt en lækker og hemmelig mandelgave, hvor gaven fyldes med lidt af hvert. Gaven indeholder skønne kvalitetsvarer og Noru sørger for, at der er noget til enhver smag.

Mandelgaven pakkes pænt ind i gavepapir, så den er helt klar til at blive taget frem juleaften, samtidig med at ingen ved hvad der er i.

Pris: 199 kr – Køb mandelgaven her
Hoptimist hund, mandelgave 2019, hoptimister, mandelgaver til børnHoptimist hund

Sød lile Hoptimist hund i brun og hvid. Mål: H: 7 Ø: 7 cm. Materiale: Plast.

Pris: 199 kr – Gå til shopSkærmbillede 2015-11-24 kl. 16.03.44

Hoptimist snemand – Baby snowman small

Hoptimist i form af en hvid baby snemand, med navnet Snowman.

Materiale: Plastik. Mål: H: 10,5 Ø: 7,5 cm.

Pris: 199 kr- Se Hoptimist Snowman her

6549763ca21dc7c9a9363841fe8d11d5

Gin og tonic Shampoo

Gør mandelgave vinderen klar til nytår med en Shampoo, der dufter af gin og tonic. Gin og tonic er klassikernes klassiker, og perfekt at tage et bad i!

Pris: 119 kr – Gå til shop

Mandelgave 2019, 2019 mandelgave, den bedste mandelgave, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, jul 2019

Træskilt – Watch Me!

“I can and I will, watch me!”.
Træskiltet er lavet i lyst finér af råt ubehandlet genbrugstræ med et serigrafisk tryk af aurea. Måler 12 x 16,5 cm.

Pris: 69 kr – Gå til shop

7b3a41eea3bafbefa69566c5c32553d3

Rudolfkostume til bil

En rød tud og to horn, som man sætter fast på bilen! Ingen kan undgå at se bilen, når man kommer kørende som en supermoderne julemand! Kostumer er ikke længere kun til mennesker og dyr, i år er bilerne også med på moden, og derfor er dette den perfekte mandelgave i år.

Pris: 99 kr – Gå til shop

Gavekurv fra Maggies

Gavekurven er uden alkohol og indeholder følgende: Pesto, Mini Bruschetta, Te, Servietter, Chokolade pinde til varm chokolade, 4 poser chokolade specialiteter, Chokoladekugler fra Pr-Chokolade.

Pris: 290 kr – Gå til shop

syngende nissehue, nissehue der kan synes, dansende nissehue, nissehue med musik, mandelgaver 2019, mandelgave 2018

Syngende og dansende nissehue

Lidt sjov og ballade til vinderen af årets mandelgave. Julen vare lige til påske, og den kan fejres helt dertil med en syngende og dansende nissehue. Kvasten på huen bevæger sig i takt til musikken. Huen har et indstilleligt spænde i nakken for at passe til både små og store.

Pris: 130 kr – Køb mandelgaven 2019 her

VR headset, virtuel reality briller, vooni virtuel reality briller, Vooni VR briller, Vooni VR headset

Vooni® VR Box Headset med Controller

Virtual reality eller VR, som det forkortes til, er meget sjovere end den virkelige verden. Dyk dybt ned i havet heller fly i luftballon høj over bjergene! Prøv en superspændende rutsjebane! Flyv omkring i et jagerfly! Hvis du kan forestille dig det, så er der nogen, der kan programmere det, og så er der sikkert også nogen, der gør det. Den perfekte mandelgave til både børn og voksne er Vooni® VR Box Headset med Controller.

Pris: 199 kr – Køb mandelgaven 2019 her

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Tæppe med ærmer

Med den helt rigtige markedsføring blev Snug rug en gigantisk succes i USA. I Danmark er tæppet ligeså en kæmpe succes både hos store og små og det er en super mandelgave ide til hele familien.

Tæppet fås i 5 forskellige farver: Creme, rød, brun, blå og lyserrød. . Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken. Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste mandelgaver i 2019.

Pris: 249 kr – Gå til shop

face-mats-ølbrikkerFace Mats Ølbrikker

Er julen ikke allerede super sjov, så bliver den det efter mandelgaven er vundet! Disse skøre øl mats ølbrikker lokker latteren frem med det samme, når man hænger dem under næsen! Der er 40 forskellige skøre grimasser på 20 Face Mats i hver pakke!

Pris: 89 kr – Gå til shop

mandelgave 2018, 2018 mandelgave, top 25 mandelgaver, mandelgave inspiration, find mandelgaven her,

Garder med dannebrogsflag

Håndmalet garder med dannebrogsflag. Mål: 7 x 7 x 5,5 cm (L x B x H)

Pris: 129,50 kr – Gå til shop

Havfrue hale som tæppe

Kvinder og børn vil forgude havfrue halen, som også fungere som tæppe. Mænd vil hade dem og benytte den i smug. Dette dejlige tæppe ligner en havfruehale, men i stedet for fiskeskæl er det strikket i blød uld! Tæppet er formet som et rør og holder både ben og fødder varme, mens du slapper af! En mandelgave der med sikkerhed skaber smil og et par jokes over julebordet.

Pris fra: 279 kr – Køb halen her

julesweater, unisex, julesweater, mandelgave 2018, mandelgave 2019

Unisex julesweater

Mandelgaven 2018 kan være en flot julesweater. Alle julesweaters på julesweater.dk er unisex, så de er både til mænd, kvinder og børn. Find der perfekte design på webshoppen.

Pris fra: 299 kr – Køb julesweatre her

Gavekort til en oplevelser – vinderen bestemmer selv hvilken

Køb et åbent gavekort til en eller flere oplevelser hos Duglemmerdetaldrig. Gavekortet kan bruges til alle 336 oplevelser og til mere end en oplevelse. Du bestemmer beløbet gavekortet skal være på, og mandelgave vinderen bliver med sikkerhed glad for denne gave.

Køb “Gavekort til en oplevelser” her

Bluetooth nøgleting – Tile Bluetooth Tracker

Det er et mareridt morgen, middag og aften. Nøgler ligger aldrig der hvor du lagde dem sidste, og du har ikke tid til at lede efter dem, for du er allerede 5 minutter for sent. Giv en mandelgave alle voksne vil sætte pris på og en gave som fremadrettet vil blive elsker.

Pris: 269 kr – Køb mandelgaven 2019 her

emoji power bank, powerbank emoji, powerbank smiley face, smiley face powerbank, mandelgave 2019,

Spralla® emoji Powerbank

Lad en enhjørning eller en grinende emoji skaffe mere strøm til mobilen! Med Spralla Smiley Powerbank har du altid ekstra strøm med til mobilen, så du roligt kan fortsætte med at sende sms’er, surfe og tage billeder! Vælg mellem flere søde emojies.

Pris: 159 kr – Køb powerbanken her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv! Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt mandelgave til små kunstnere og deres familie.

 Pris: 269 kr – Køb tegningrammen her

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020

Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød. Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne. Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og den perfekte mandelgave.

 Pris: 399 kr – Køb puffin her

Karikaturtegning, personlige karaikaturtegning, tegninger af familien, mandelgave 2019, bedste mandelgaver

Karikatur tegning som mandelgave

Er I en lille tæt familie som er samlet til jul, eller skal mandelgaven være et minde om dig som den fantastiske jule-værtinde, hvorfor så ikke gøre mandelgaven til en personlig gave som alle i selskabet vil blive glad for at få. En karikaturtegning er en sjov og anderledes måde at få et portræt  og et tegning der passer ind alle steder i jeres hjem.

Bestil en karikaturtegning her.

Mystic 8 Ball

Julen er magisk, at vinde mandelgaven er magisk og mystic 8 ball er magisk! Mandelgaven til børn og voksne kan meget vel være en mystic 8 ball

Pris: 79 kr – Køb mystic 8 ball her

Unicorn Slippers

Seriøst? Hvem vil ikke være lykke over at vinde disse søde enhjørning slippers i mandelgaven! De er super søde, varme og TOTAL UNISEX.

Pris: 129 kr – Køb Unicorn slippers her

mandelgave til børn, mandelgave 2019, bøger til børn, sjove mandelgaver, mandelgaver til hele familien

Bogen Om Verden

Hvordan er Jorden egentlig opstået? Har her virkelig været helt mørkt engang? Og hvornår kom menneskene til?

Det er det, Johan Olsen prøver at give os svar på i Bogen om verden. Han forklarer os om The Big Bang, der begyndte det hele. Om solen og stjernerne og altings byggesten, atomerne – der er en slags legoklodser, som alle ting er bygget af.

Bogen er god og intressant læsning for både børn og voksne

Køb bogen her

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne

Au Maison plaid i hvid/sort

Throws Hamam er en ny serie af lækre plaider i 100% bomuld fra Au Maison. Mål: 100 x 185 cm

Pris: 149 kr – Køb det her

%d bloggers like this: