SE HER: Top 25 mandelgaver 2020!

Mandelgaver 2020: Få inspiration til de 25 bedste mandelgaver 2020.

Mandelgaven er en uundgåelig del af den danske jul, og stort set alle ønsker at finde mandelgaven, så derfor bør gaven være god!

Er du ansvarlig for mandelgaven 2020? Og er du typen, der ikke “bare” vil give vinderen en marcipangris eller et skrabelod? Jamen så er du kommer til det helt rigtige sted! Her kan du få inspiration til TOP 25 MANDELGAVER 2020.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 11/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

5 oplagte ideer til en god mandelgave er:

Top 25 mandelgaver i 2020
mandelgaven 2020, mandelgave ideer, ideer til mandelgaven, find mandelgaven, hemmelig mandelgave, mandelgave inden kender indholdet af, sjove mandelgaver, mandelgaver 2020

Hemmelig mandegave

Vil du gerne alle kan blive overrasket med en lækker mandelgave til juleaften, som du heller ikke selv ved hvad er? Så er dette lige noget for dig!

Noru har skabt en lækker og hemmelig mandelgave, hvor gaven fyldes med lidt af hvert. Gaven indeholder skønne kvalitetsvarer og Noru sørger for, at der er noget til enhver smag.

Mandelgaven pakkes pænt ind i gavepapir, så den er helt klar til at blive taget frem juleaften, samtidig med at ingen ved hvad der er i.

Pris: 199 kr – Køb mandelgaven her

mini lightbox, æske du kan skrive beskeder på, mandelgaver til børn og voksne, biograf box, mandelgaver 2020

Mini Lightbox med Magnet

Mangelgave vinderen kan pralle med din gevinst med små beskeder eller skrive kærlighedserklæringer til familien med denne mini lightbox med magnet.

Den batteridrevne lystavle inkluderer 120 assorterede bogstaver, tal og tegn, du kan vælge mellem!

Pris: 69 kr. – Køb lightboxen som mandelgave her

Hoptimist hund, mandelgave 2019, hoptimister, mandelgaver til børn
Hoptimist hund

Sød lile Hoptimist hund i brun og hvid. Mål: H: 7 Ø: 7 cm. Materiale: Plast.

Pris: 199 kr – Gå til shop

Kidnappet brætspil, brætspil til børn, Det store ramasjang mysterie, Det store ramasjang mysterie brætspil, mandelgaver, mandelgave ideer, ideer til mandelgaven,
Kidnappet (brætspil)

Kristian kommer i problemer gang på gang med kidnapperne. Med din hjælp kan han måske slippe væk!

Kidnapperne bevæger sig på den ene side af det magnetiske spillebræt og forsøger desperat at skjule sporene efter deres misgerninger.

På den anden side arbejder detektiverne med at løse mysterierne, redde Kristian og sætte de fæle kidnappere bag lås og slå. Det bliver en hård kamp, som kræver en snedig hjerne og smarte strategier for at vinde.

Spillet er lavet af Det store ramasjang mysterie og er en af mange gode mandelgaver 2020, som børn og voksne får glæde af.

Pris: 350 kr- Se brætspillet kidnapperne her

harry potter pulsespil, kugle puslespil, mandelgaver til børn, mandelgaver til børn og voksne, the golden snich pulsespil, sjove mandelgaver

Harry Potter Golden Snitch Puslespils bold

Et sjovt og anderledes pulsespil der passer perfekt som mandelgave til både børn og voksne!. Dette 3D-puslespillet har 242 brikker og er en perfekt gave til alle Harry Potter-fans og mandelgave vindere i 2020!

Pris: 153 kr – Køb puslespils bolden her

Mandelgave 2019, 2019 mandelgave, den bedste mandelgave, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, jul 2019
Træskilt – Watch Me!

“I can and I will, watch me!”. Træskiltet er lavet i lyst finér af råt ubehandlet genbrugstræ med et serigrafisk tryk af aurea. Måler 12 x 16,5 cm.

Pris: 69 kr – Gå til shop

7b3a41eea3bafbefa69566c5c32553d3

Rudolfkostume til bil

En rød tud og to horn, som man sætter fast på bilen! Ingen kan undgå at se bilen, når man kommer kørende som en supermoderne julemand! Kostumer er ikke længere kun til mennesker og dyr, i år er bilerne også med på moden, og derfor er dette den perfekte mandelgave i år.

Pris: 99 kr – Gå til shop

marabou chokolade med personlig besked, personlig chokoalde, chokolade til mandelgaven, mandelgave chokolade, mandelgaver, gode mandelgave ideér

Personliggjort Chokoladeæske med Marabou Hjerter

Giv en unik mandelgave med en lille besked på!

Du vælger selv, hvad der skal stå på den personliggjorte chokoladeæske til den nougatfyldte favorit Marabou Hjerter, og dette bliver en helt vildt fed mandelgave til både børn og voksne.

Pris: 129 kr. – Køb chokolade æsken her!

Gavekurv fra Maggies

Gavekurven til mandelgaven er uden alkohol.

Kurven indeholder følgende ting: Pesto, Mini Bruschetta, Te, Servietter, Chokolade pinde til varm chokolade, 4 poser chokolade specialiteter, Chokoladekugler fra Pr-Chokolade.

Pris: 290 kr – Gå til shop

syngende nissehue, nissehue der kan synes, dansende nissehue, nissehue med musik, mandelgaver 2019, mandelgave 2018
Syngende og dansende nissehue

Lidt sjov og ballade til vinderen af årets mandelgave. Julen vare lige til påske, og den kan fejres helt dertil med en syngende og dansende nissehue. Kvasten på huen bevæger sig i takt til musikken. Huen har et indstilleligt spænde i nakken for at passe til både små og store.

Pris: 130 kr – Køb mandelgaven 2020 her

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,
Tæppe med ærmer

Med den helt rigtige markedsføring blev Snug rug en gigantisk succes i USA. I Danmark er tæppet ligeså en kæmpe succes både hos store og små og det er en super mandelgave idé til hele familien.

Tæppet fås i 5 forskellige farver: Creme, rød, brun, blå og lyserød.

Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken. Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste mandelgaver i 2020.

Pris: 249 kr – Køb tæppet med ærmer her

facemats, sjove næser, mandelgaver 2020, mandelgaven 2020, sjovt festtilbehør, tilbehør til festen
Face Mats

Er julen ikke allerede super sjov, så bliver den det efter mandelgaven er vundet!

Disse skøre face mats lokker latteren frem med det samme, når man hænger dem under næsen! Der er 40 forskellige skøre grimasser på 20 Face Mats i hver pakke!

Gem mandelgaven 2020 til nytårsaften og få endnu en griner der!

Pris: 89 kr – Køb de sjove face mats her

Havfrue hale som tæppe

Kvinder og børn vil forgude havfrue halen, som også fungere som tæppe. Mænd vil hade den og benytte den i smug.

Dette dejlige tæppe ligner en havfrue hale, men i stedet for fiskeskæl er det strikket i blød uld! Tæppet er formet som et rør og holder både ben og fødder varme, mens du slapper af!

En mandelgave der med sikkerhed skaber smil og et par jokes over julebordet.

Pris: 229 kr – Køb halen her

julesweater, unisex, julesweater, mandelgave 2018, mandelgave 2019
Unisex julesweater

Mandelgaven 2020 kan være en flot julesweater. Alle julesweaters på julesweater.dk er unisex, så de er både til mænd, kvinder og børn. Find det perfekte design på webshoppen.

Pris fra: 299 kr – Køb julesweatre her

Gavekort til en oplevelser – vinderen bestemmer selv hvilken

Køb et åbent gavekort til en eller flere oplevelser hos Duglemmerdetaldrig.

Gavekortet kan bruges til alle oplevelserne på siden og til mere end en oplevelse. Du bestemmer beløbet gavekortet skal være på, og mandelgave vinderen bliver med sikkerhed glad for denne gave.

Køb “Gavekort til en oplevelser” her

emoji power bank, powerbank emoji, powerbank smiley face, smiley face powerbank, mandelgave 2019,
Spralla® emoji Powerbank

Lad en enhjørning eller en grinende emoji skaffe mere strøm til mobilen!

Med Spralla Smiley Powerbank har du altid ekstra strøm med til mobilen eller tabletten, så du roligt kan fortsætte med at sende sms’er, spille spil og tage billeder!

Vælg mellem flere forskellige sjove emojies.

Pris: 165 kr. – Køb powerbanken her

3D pen, kuglepen der kan lave 3d, sjove 3d figure med pen, mangelgaven, mandelgaven til børn

3D-pen

Giv mandelgave vinderen mulighed for at lave 3D-tegninger og små skulpturer i plast med denne sjove 3D-pen! Pennen lader mandelgave vinderen skabe flotte plastkunstværker i 3D. Pennen har to hastigheder og en spids som bliver ved med at være kølig, når du tegner.

Pris: 279 kr. – Køb 3D pennen her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv! Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger.

Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Fås i flere farver.

Perfekt mandelgave til små kunstnere og deres familie.

 Pris: 269 kr – Køb tegningerammen her

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020
Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød.

Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne. Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og en af flere perfekte mandelgaver 2020.

 Pris: 399 kr – Køb puffin her

Hay træhånd, Træhånd Hay, Hay design, designer gaver, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel hånd
Hay Wooden Hand

Hay Wooden Hand medium er dekorativ i sig selv – hvor som helst i hjemmet. Hånden er i medium og kan bruges til evt. at hænge smykker på.

Mål Wooden hand medium: B: 8 cm, H: 18 cm

Pris: 149 – Køb Hay hånden her

Mystic 8 Ball

Julen er magisk, at vinde mandelgaven er magisk og mystic 8 ball er magisk! Mandelgaven til børn og voksne kan meget vel være en mystic 8 ball

Pris: 79 kr. – Køb mystic 8 ball her

enhjørning hjemmesko, unicorn hjemmesko, unicorn slippers, hjemmesko med enhjørninge, mandelgaver 2020, mandelgaven til jul, mandelgaver til børn og voksne
Unicorn Slippers

Seriøst? Hvem vil ikke være lykke over at vinde disse søde enhjørning slippers i mandelgaven! De er super søde, varme og TOTAL UNISEX.

Pris: 129 kr – Køb Unicorn slippers her

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne

Au Maison plaid i hvid/sort

Throws Hamam er en ny serie af lækre plaider i 100% bomuld fra Au Maison. Mål: 100 x 185 cm

Pris: 149 kr – Køb det her

planter i dåse, dåse planter, nemme planter, billige planter, planter i gave, planter til børn, Gave til pakkeleg, mandelgaver, mandelgaver til børn
Planter i dåser

Disse blomster leveres i en pæn aluminiumsdåse, som man på et valgfrit tidspunkt kan åbne, give et skvæt vand, hvorefter man lader naturens under gå sin gang. Sød som måde mandelgave eller gave til pakkelegen.

Pris: 39 kr – Køb planterne i dåse her

Find flere ideer til mandelgaven i vores artikel – 30+ gave ideer til mandelgaven

%d bloggers like this: