Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
SE HER: Top 25 mandelgaver 2023! - Julegaver
Alle julegaver ideerJulegave ideerJulekalenderMandelgaver

SE HER: Top 25 mandelgaver 2023!

Mandelgaver 2023: Få inspiration til de 25 bedste mandelgaver 2023.

Mandelgaven er en uundgåelig del af den danske jul, og stort set alle ønsker at finde mandelgaven, så derfor bør gaven være god!

Er du ansvarlig for mandelgaven i 2023. Og er du typen, der ikke “bare” vil give vinderen en marcipangris eller et skrabelod? Jamen så er du kommer til det helt rigtige sted! Her kan du få inspiration til TOP 25 MANDELGAVER 2023.

Julen nærmer sig, og det betyder, at det er tid til at finde den perfekte mandelgave til at sprede glæde og overraskelse after risalamanden.

Med så mange muligheder derude kan det være svært at vælge. Derfor præsenterer vi her en liste over de 25 bedste mandelgaver til 2023, der vil sikre, at alle deltagere får en fantastisk gave at tage med hjem.

Denne liste byder på en bred vifte af spændende og sjove mandelgaver, der vil appellere til enhver smag og interesse. Fra humoristiske gadgets og nyttige køkkenredskaber til lækre chokolader og delikatesser, der vil glæde enhver gane. Uanset om du leder efter noget sjovt, praktisk eller lækkert, vil du finde inspiration på denne liste.

Hver mandelgave er nøje udvalgt for at sikre kvalitet, originalitet og en høj wow-faktor. Vi har taget højde for forskellige prisklasser og interesser, så der er noget for enhver smag og ethvert budget.

Så gå på opdagelse i de 25 bedste mandelgaver til 2023, og lad dig inspirere til at finde den perfekte gave, der vil gøre julen endnu mere mindeværdig og festlig. Uanset hvilken gave du vælger, vil den helt sikkert skabe glæde og grin blandt modtagerne og tilføje en ekstra dosis julemagi til festlighederne.

Note: Artiklen om Top 25 mandelgaver 2023 er sidst opdateret D. 23/6 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

5 oplagte ideer til en god mandelgave er:

Top 25 mandelgaver i 2023

mandelgaven 2021, mandelgaver 2022, alternativ til marcipangris, alternative mandelgaver, gris powerbank, sjove powerbanks, sjove gaver

Powerbank gris

Hvis det ikke skal være en marcipangris, hvad så med en Powerbank gris? Den er PERFEKT som mandelgave til familier med tablets og telefoner over det hele.

Moji Power powerbanken er et transportabelt batteri, som kan bruges til at oplade en mobiltelefon, når du er på farten og ikke har adgang til et strømstrik.

Pris: 199,95 kr. – Køb Powerbank grisen her

mandelgaven 2022, mandelgave ideer, ideer til mandelgaven, find mandelgaven, hemmelig mandelgave, mandelgave inden kender indholdet af, sjove mandelgaver, mandelgaver 2022, indpakkede mandelgaver, nemme mandelgaver, billige mandelgaver

Hemmelig mandelgave

Vil du gerne overraskes med en lækker mandelgave juleaften, som du heller ikke selv ved hvad er? Så er dette lige noget for dig!

Mostersskur har fundet en lækker og hemmelig mandelgave 2023, hvor gaven kan være hvad som helst, hvilket giver ekstra spænding.

Mandelgaven pakkes pænt ind i gavepapir, så den er helt klar til at blive taget frem juleaften, samtidig med at ingen ved hvad der er i.

Pris: 150 kr – Køb mandelgaven her

OneToHundred Protein-marcipangris, marcipan gris, anderledes marcipan gris, sund marcipangris, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr

OneToHundred Protein-marcipangris

Normalt forbinder man marcipangrisen med at være usund, men hvorfor ikke også give en protein marcipangris i år? Denne marcipan grisen er lidt anderledes end den traditionelle marcipangris, det er nemlig en proteinboostet marcipangris, som er dyppet i uimodståelig mørk chokolade!

Pris: 39 kr – Køb marcipangrisen her

Hoptimist hund, mandelgave 2019, hoptimister, mandelgaver til børn
Hoptimist hund

Hvis du leder efter en mandelgave, der vil bringe smil og glæde til enhver, så er Hoptimist Animals Dog et perfekt valg. Denne lille figur er en del af den ikoniske Hoptimist-serie, der er kendt for deres glade og hoppende karakterer.

Hoptimist Animals Dog er formet som en nuttet hund og er lavet af høj kvalitet, der sikrer en lang levetid. Den er designet med fine detaljer, der fanger øjet og bringer figuren til live. Med sin hoppende bevægelse skaber den en legende og munter stemning, der vil bringe smil frem hos både børn og voksne. Mål: H: 7 Ø: 7 cm. Materiale: Plast.

Pris: 161 kr – Køb Hoptimist hunden her

Kidnappet brætspil, brætspil til børn, Det store ramasjang mysterie, Det store ramasjang mysterie brætspil, mandelgaver, mandelgave ideer, ideer til mandelgaven,

Kidnappet (brætspil)

Er der børn med til juleaftenen, så er her gaven for både store og små. I dette brætspil Kristian kommer i problemer gang på gang med kidnapperne. Men med din hjælp kan han måske slippe væk!

Kidnapperne bevæger sig på den ene side af det magnetiske spillebræt og forsøger desperat at skjule sporene efter deres misgerninger.

På den anden side arbejder detektiverne med at løse mysterierne, redde Kristian og sætte de fæle kidnappere bag lås og slå. Det bliver en hård kamp, som kræver en snedig hjerne og smarte strategier for at vinde.

Spillet er lavet af Det store ramasjang mysterie og er en af mange gode mandelgaver 2023, som børn og voksne får glæde af.

Pris: 349,95 kr- Se brætspillet kidnapperne her

7b3a41eea3bafbefa69566c5c32553d3
Rudolfkostume til bil

En rød tud og to horn, som man sætter fast på bilen! Ingen kan undgå at se bilen, når man kommer kørende som en supermoderne julemand!

Kostumer er ikke længere kun til mennesker og dyr, i år er bilerne også med på moden, og derfor er dette den perfekte mandelgave i år.

Pris: 119 kr – Gå til shop

marabou chokolade med personlig besked, personlig chokoalde, chokolade til mandelgaven, mandelgave chokolade, mandelgaver, gode mandelgave ideér

Personliggjort Chokoladeæske med Marabou Hjerter

Giv en unik og sød mandelgave med en lille besked på!

Du vælger selv, hvad der skal stå på den personliggjorte chokoladeæske til den nougat fyldte favorit Marabou Hjerter, og dette bliver en helt vildt fed mandelgave til både børn og voksne. I teksten kan du f.eks skrive “Tillykke med mandelgaven 2023” eller “Husk at dele mandelgaven med alle os andre”.

Pris: 149 kr. – Køb chokolade æsken her!

Æggevarmer Rudolf, Æggevarmer, skøre mandelgave, fjollede mandelgave,
mandelgaven 2022, den bedste mandelgave

Æggevarmer Rudolf

Med en sød æggehue i form af rensdyret Rudolf forvandler du et helt almindeligt æg til en ÆGstra sjov dekoration på julebordet!.

Gør morgenmaden ekstra sjov og festlig med Æggevarmer Rudolf. Denne søde æggevarmer er formet som en lille rensdyr og er perfekt til at holde dine æg varme og hyggelige. Mandelgaver bliver vist ikke meget sødere end denne lille Rudolf Æggevarmer.

Pris: 99 kr – Køb æggevarmer Rudolf her

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Tæppe med ærmer

Med den helt rigtige markedsføring blev Snug rug en gigantisk succes i USA. I Danmark er tæppet ligeså en kæmpe succes både hos store og små og det er en super mandelgave idé til hele familien.

Tæppet fås i 9 forskellige farver, blandt andet Creme, rød, brun, blå og lyserød.

Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken. Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste mandelgaver i 2023.

Pris: 279 kr – Køb tæppet med ærmer her

facemats, sjove næser, mandelgaver 2020, mandelgaven 2020, sjovt festtilbehør, tilbehør til festen

Face Mats

Er julen ikke allerede super sjov, så bliver den det efter mandelgaven er vundet!

Disse skøre face mats lokker latteren frem med det samme, når man hænger dem under næsen! Der er 40 forskellige skøre grimasser på 20 Face Mats i hver pakke!

Face Mats Ølbrikker er den perfekte tilføjelse til enhver fest eller sammenkomst, hvor der nydes kolde drikkevarer. Disse sjove ølbrikker er formet som forskellige ansigter og vil bringe smil og latter til dine gæster.

Med Face Mats Ølbrikker får du en samling af forskellige ansigter med forskellige udtryk og karakterer. Gem mandelgaven 2023 til nytårsaften og få endnu en griner der!

Pris: 89 kr – Køb de sjove face mats her

 Chokoladetrøffel i Champagneflaske, gaver til pakkelegen, chokolade til jul, julegaver, mandelgaver til børn, mandelgave 2021, spiselige mandelgave

Chokoladetrøffel i Champagneflaske

Chokoladetrøflerne fra Delafaille er fremstillet af belgisk chokolade og pudrede med et tyndt lag kakao. Leveres i flot gaveindpakning og er en børnevenlig gave til mandelgaven.

Denne julegave er perfekt til at forkæle nogen, der elsker både chokolade. Den vil skabe en festlig og lækker stemning i julehøjtiden og give modtageren en smagsoplevelse i særklasse.

Pris: 79 kr – Køb chokoladetrøfflerne her

Cookie dåse med lås på, bøtte med lås på, fede gaver til teenagere, teenage drenge gaver,

Kitchen Safe

Som et pengeskab med timerfunktion, der er perfekt til kager, fjernbetjeninger og andet, der distraherer dig. Lås de forstyrrende elementer inde, og slap af – ingen andre kan få fat i dem, mens de ligger i Kitchen Safe.

Kitchen Safe er det perfekte redskab til at hjælpe med at modstå fristelsen af snacks og uønskede spisevaner. Denne innovative og smarte opbevaringsboks hjælper dig med at holde dig på sporet, når det kommer til at opretholde sunde kostvaner eller undgå at spise for meget.

Konceptet er enkelt. Du placerer bare de fristende snacks eller andre genstande, du vil begrænse adgangen til, i Kitchen Safe, indstiller den ønskede tidslås og trykker på startknappen. Når låsen er aktiveret, kan du ikke få adgang til indholdet, før den forudindstillede tid er gået.

Pris: 499 kr – Gå til shop

Harry Potter Hogwarts puslespil, Harry Potter umulig puslespil, puslespil med Harry Potter, mandelgaven 2022, den bedste mandelgave

Harry Potter Umulig Puslespil

Selvom portrætterne på dette Harry Potter-puslespil er betydeligt mere stilfærdige end dem på Hogwarts, får du en næsten umulig udfordring! Puslespillet med 1000 brikker forestiller indrammede portrætter af karakterer fra Harry Potter-filmene – der vil være mange forskellige rammer, der skal pusles sammen uden trolddom!

Pris: 99 kr – Køb puslespillet her

julesweater, unisex, julesweater, mandelgave 2018, mandelgave 2019

Unisex julesweater

Mandelgaven 2023 kan være en flot julesweater. Alle julesweaters på julesweater.dk er unisex, så de er både til mænd, kvinder og børn. Find det perfekte design på webshoppen.

Pris fra: 299 kr – Køb julesweatre her

nutella, stor nutella, 3 kg nutella, gaver til studerende, gaver til teenagere

3 kg nutella som mandelgave

Nnutella er ofte en farvorit morgen, middag og aften. Så hvorfor ikke give et års forbrug af nutella til vinderen af mandelgaven. På Coolstuff.dk kan man købe en 3 kgs krukke med Nutella. Så burde der være Nutella langt ind i det nye år.

Denne store spand er fyldt med lækker Nutella-chokoladecreme og vil bringe et smil frem på enhver chokoladeelskers ansigt.

Med Nutella-spanden får modtageren en generøs mængde af den ikoniske chokoladespread, der kan nydes på mange forskellige måder. Brug den som pålæg på brød eller vafler, som ingrediens i kager eller som en lækker dip til frugt og kiks. Mulighederne er uendelige, og Nutella-spanden vil helt sikkert skabe glæde og smagsoplevelser.

Pris: 329 kr – Bestil 3 Kg Nutella her!

mandelgave 2021, oplevelsesgavekort, gavekorter til julegave, mandelgaver til hele familien, gaver til mandelgaven

Gavekort til en oplevelser – vinderen bestemmer selv hvilken

Køb et åbent gavekort til en eller flere oplevelser hos Truestory.

Gavekortet kan bruges til alle oplevelserne på siden og til mere end en oplevelse. Du bestemmer beløbet gavekortet skal være på, og mandelgave vinderen bliver med sikkerhed glad for denne gave, som kan bruges på et utal af forskellige oplevelser i Danmark.

Køb “Gavekort til en oplevelser” her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv! Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger.

Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Fås i flere farver.

Perfekt mandelgave til små kunstnere og deres familie.

 Pris: 329 kr – Køb tegningerammen her

Hay træhånd, Træhånd Hay, Hay design, designer gaver, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel hånd

Hay Wooden Hand

Denne Hay Wooden Hand er en unik og dekorativ genstand, der vil tilføje et strejf af stil og personlighed til ethvert hjem. Den er perfekt som en sjov og anderledes mandelgave, der vil skabe smil og glæde blandt modtagerne. Hånden er i medium og kan bruges til evt. at hænge smykker på.

Giv Hay Wooden Hand som en mandelgave, og overrask dine venner eller familiemedlemmer med dette stilfulde og sjove accessory. Det er en gave, der skiller sig ud fra traditionelle mandelgaver og vil bringe smil og beundring fra modtagerne. Mål Wooden hand medium: B: 8 cm, H: 18 cm

Pris: 148 – Køb Hay hånden her

Mystic 8 Ball

Julen er magisk, at vinde mandelgaven er magisk og mystic 8 ball er magisk! Mandelgaven til børn og voksne kan meget vel være en mystic 8 ball

Pris: 79 kr. – Køb mystic 8 ball her

enhjørning hjemmesko, unicorn hjemmesko, unicorn slippers, hjemmesko med enhjørninge, mandelgaver 2020, mandelgaven til jul, mandelgaver til børn og voksne

Unicorn Slippers

Seriøst? Hvem vil ikke være lykke over at vinde disse søde enhjørning slippers i mandelgaven! De er super søde, varme og TOTAL UNISEX.

Disse Unicorn Slippers er en fantastisk mandelgave, der vil bringe smil og lykke til alle, der bærer dem. Med deres søde og farverige design samt en touch af magi er de perfekte til at sprede glæde og skabe en hyggelig stemning.

Slipperne er formet som enhjørningehoveder og har en blød og behagelig plys-overflade, der holder fødderne varme og komfortable. De har også skridsikre såler, der giver stabilitet og sikkerhed, når man går rundt i dem.

Pris: 229 kr – Køb Unicorn slippers her

planter i dåse, dåse planter, nemme planter, billige planter, planter i gave, planter til børn, Gave til pakkeleg, mandelgaver, mandelgaver til børn

Planter i dåser

Disse blomster leveres i en pæn aluminiumsdåse, som man på et valgfrit tidspunkt kan åbne, give et skvæt vand, hvorefter man lader naturens under gå sin gang. Sød som måde mandelgave eller gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Køb planterne i dåse her

Star wars Darth Vader lampe, lampe med star wars, star wars lampe, star wars julegave, julegave med star wars

Star Wars Darth Vader Lampe

Darth Vader er den cooleste Star Wars-lampe i galaksen! Lampen forestiller hjelmen, der tilhører vores alle sammens yndlingsantagonist, og den lyser rødt fra øjne og mund, når du klikker på on-knappen. Ikke nok med det – den spiller også den klassiske Darth Vader-åndedrætslyd!

Pris: 199 kr – Køb Star Wars Dark Vader lampen her

ice cube af sten, sten isterninger, isterninger af sten
Ice Cube of Sweden

Fedtstensterninger, som holder din drink kold (eller varm) længe, uden at fortynde den! Kan genanvendes ubegrænset og ridser ikke glasset. Perfekte som mandelgave, da det er en gave man kan få glæde af i alle aldre.

Pris: 99 kr – Køb sten isterningerne her

Find flere ideer til mandelgaven i vores artikel – 30+ gave ideer til mandelgaven


Gode mandelgaver 2023 til børn, unge og voksne

Den ultimative juledessert er den danske risalamande, som indeholder mandeler. For at afgøre hvem der får mandelgaven, skal der være en hel mandel i desserten. Den som får den hele mandel vinder så mandelgaven.

I mange år var det tradition at vinderen fik en marcipangris, men til de fleste juleaftner er den tradition uddød til fordel for sundere alternativer eller mere brugbare gaver.

En god mandelgave skal passe til børn, unge og voksne – alle fra bedstemor til familiens mindste. Derfor er det vigtigt at overveje om mandelgaven passer til alle selskabets deltagere, med mindre det på forhånd er planlagt at snyde, så barnet får mandelgaven.

I vores oversigt ovenfor finder du 25 gave ideer til mandelgaven 2023. Oversigten er tænkt som en hjælpende hånd, så du ikke forgæves skal lede efter en mandelgave i timevis.

mandelgave 2022, mandelgaver 2021, mandelgaven 2021, mandelgaven 2022, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven, mandelgaven til børn og voksne, juleaften, julegaver til alle

Mandelgaver på Budget

Man kan sagtens købe en mandelgave på budget og det betyder den ikke behøver være særlig dyr. Du kan sagtens finde en mandelgave til under 200 kr, endda 100 kr. Den billigste gave på vores liste koster omkring 39 kr. Mandelgaver på budget er også en god idé, hvis du skal have mere end en mandelgave / mere end en mandel i risalamanden.

Opdag de 25 bedste mandelgaver til 2023 og gør julefesten endnu mere spændende og sjov. Disse håndplukkede gaver vil overraske og glæde dine venner og familie, og sprede en fornemmelse af festlig magi.

Gør juleaften endnu mere festlig og overrask dine gæster med de 25 bedste mandelgaver til 2023. Lad dem åbne en gave fyldt med glæde og forventning, og skab minder, der varer længe efter julen er ovre.

Hvad skal mandelgaven 2023 være?

Mandelgaven er en af de danske traditioner, som er med til at skabe stemning og grim i julen. For mange er det en ekstra tradition at holde det hemmeligt, hvem der har mandel, indtil alle har spist op – og folk begynder hurtigt at gætte på, hvem der sidder og gemmer mandel i kinden under bordet.

I 2023 skal mandelgaven være brugbar eller stimulerende. Vi er for længst over det med prutte puder og andet ubrugelig ragelse, som aldrig bliver brugt igen. Det må også meget gerne være en gave, som man kan dele. F.eks chokolade, et tæppe eller et puslespil.