SE HER: Top 25 mandelgaver 2021!

Mandelgaver 2021: Få inspiration til de 25 bedste mandelgaver 2021.

Mandelgaven er en uundgåelig del af den danske jul, og stort set alle ønsker at finde mandelgaven, så derfor bør gaven være god!

Er du ansvarlig for mandelgaven i 2021. Og er du typen, der ikke “bare” vil give vinderen en marcipangris eller et skrabelod? Jamen så er du kommer til det helt rigtige sted! Her kan du få inspiration til TOP 25 MANDELGAVER 2021.

Note: Artiklen om Top 25 mandelgaver 2021 er sidst opdateret D. 13/08 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

5 oplagte ideer til en god mandelgave er:

Top 25 mandelgaver i 2021

mandelgaven 2021, mandelgaver 2022, alternativ til marcipangris, alternative mandelgaver, gris powerbank, sjove powerbanks, sjove gaver
Powerbank gris

Hvis det ikke skal være en marcipangris, hvad så med en Powerbank gris? Den er PERFEKT som mandelgave til familier med tablets og telefoner over det hele.

Moji Power powerbanken er et transportabelt batteri, som kan bruges til at oplade en mobiltelefon, når du er på farten og ikke har adgang til et strømstrik.

Pris: 199,95 kr. – Køb Powerbank grisen her

mandelgaven 2020, mandelgave ideer, ideer til mandelgaven, find mandelgaven, hemmelig mandelgave, mandelgave inden kender indholdet af, sjove mandelgaver, mandelgaver 2020
Hemmelig mandelgave

Vil du gerne alle kan blive overrasket med en lækker mandelgave til juleaften, som du heller ikke selv ved hvad er? Så er denne hemmelige mandelgave lige noget for dig!

Noru har skabt en lækker og hemmelig mandelgave, hvor gaven fyldes med lidt af hvert. Gaven indeholder skønne kvalitetsvarer og Noru sørger for, at der er noget til enhver smag.

Mandelgaven pakkes pænt ind i flot gavepapir, så den er helt klar til at blive taget frem juleaften, samtidig med at ingen ved hvad der er i.

Pris: 199 kr – Køb mandelgaven her

Hoptimist hund, mandelgave 2019, hoptimister, mandelgaver til børn
Hoptimist hund

Sød lile Hoptimist hund i brun og hvid. Mål: H: 7 Ø: 7 cm. Materiale: Plast.

Pris: 179 kr – Gå til shop

 LED-Lysbånd med Fotoklemmer, lyskæde, lyskæde til billeder, mandelgave 2021, gode gaver til under 100 kr, gaver til max 100 kr,
LED-Lysbånd med Fotoklemmer

Et elegant og hyggeligt LED-Lysbånd med små klemmer til fotos. Lysbåndet over fire meter lang, har 10 klemmer med LED-lys bag hver og får strøm via et USB-stik. Denne mandelgave vil gøre unge såvel som gamle glade, hvis de finder mandlen.

Pris: 99 kr – Se LED-Lysbånd med Fotoklemmer her

Kidnappet brætspil, brætspil til børn, Det store ramasjang mysterie, Det store ramasjang mysterie brætspil, mandelgaver, mandelgave ideer, ideer til mandelgaven,
Kidnappet (brætspil)

Er der børn med til juleaftenen, så er her gaven for både store og små. I dette brætspil Kristian kommer i problemer gang på gang med kidnapperne. Men med din hjælp kan han måske slippe væk!

Kidnapperne bevæger sig på den ene side af det magnetiske spillebræt og forsøger desperat at skjule sporene efter deres misgerninger.

På den anden side arbejder detektiverne med at løse mysterierne, redde Kristian og sætte de fæle kidnappere bag lås og slå. Det bliver en hård kamp, som kræver en snedig hjerne og smarte strategier for at vinde.

Spillet er lavet af Det store ramasjang mysterie og er en af mange gode mandelgaver 2021, som børn og voksne får glæde af.

Pris: 299 kr- Se brætspillet kidnapperne her

Mandelgave 2019, 2019 mandelgave, den bedste mandelgave, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, jul 2019
Træskilt – Watch Me!

“I can and I will, watch me!”. Træskiltet er lavet i lyst finér af råt ubehandlet genbrugstræ med et serigrafisk tryk af aurea. Måler 12 x 16,5 cm.

Pris: 69 kr – Gå til shop

7b3a41eea3bafbefa69566c5c32553d3
Rudolfkostume til bil

En rød tud og to horn, som man sætter fast på bilen! Ingen kan undgå at se bilen, når man kommer kørende som en supermoderne julemand!

Kostumer er ikke længere kun til mennesker og dyr, i år er bilerne også med på moden, og derfor er dette den perfekte mandelgave i år.

Pris: 99 kr – Gå til shop

Baileys chokolade, Baileys Cupcakes Chokoladeæske, Baileys Chokoladeæske, chokoalder itl mandelgaven, mandelgaver til voksne, chokolade med baileys
Fyldte chokolade Baileys

Baileys chokolade formet som søde cupcakes! Æsken indeholder tolv chokoladetrøfler i forskellige smage, som alle har fået et touch af den milde irske cremelikør. Chokoladerne indeholder 1% alkohol, så de er ikke egnet til børn.

Pris: 89 kr – Køb Baileys chokoladerne her

marabou chokolade med personlig besked, personlig chokoalde, chokolade til mandelgaven, mandelgave chokolade, mandelgaver, gode mandelgave ideér
Personliggjort Chokoladeæske med Marabou Hjerter

Giv en unik og sød mandelgave med en lille besked på!

Du vælger selv, hvad der skal stå på den personliggjorte chokoladeæske til den nougatfyldte favorit Marabou Hjerter, og dette bliver en helt vildt fed mandelgave til både børn og voksne. I teksten kan du f.eks skrive “Tillykke med mandelgaven 2021” eller “Husk at dele mandelgaven med alle os andre”.

Pris: 129 kr. – Køb chokolade æsken her!

Netflix terninger, terninger til at vælge på Netflix, Dice-flix, terning flix, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen, max 70 kr,
Dice-Flix

Det store udvalg på streamning tjenesterne har gjort det super svært at vælge, hvad man skal se på Netflix. Mange bruger efterhånden mere tid på at beslutte sig, end på at se, hvad de vælger. Løs både fjernbetjeningskonflikter og beslutningsangst med Dice-Flix: to terninger, der hjælper jer med at navigere i streamingtjenesternes enorme udbud! Dette er ovenikøbet en billig mandelgave som alle i familien kan få glæde af.

Pris: 69 kr – Køb Dice-Flix her

Gavekurv fra Maggies

Gavekurven til mandelgaven er uden alkohol og er derfor velegnet til at blive vundet af både børn og voksne.

Kurven indeholder følgende ting: Pesto, Mini Bruschetta, Te, Servietter, Chokolade pinde til varm chokolade, 4 poser chokolade specialiteter, Chokoladekugler fra Pr-Chokolade.

Pris: 290 kr – Gå til shop

syngende nissehue, nissehue der kan synes, dansende nissehue, nissehue med musik, mandelgaver 2019, mandelgave 2018
Syngende og dansende nissehue

Lidt sjov og ballade til vinderen af årets mandelgave i år. Julen vare lige til påske, og den kan fejres helt dertil med en syngende og dansende nissehue.

Kvasten på huen bevæger sig i takt til musikken. Huen har et indstilleligt spænde i nakken for at passe til både små og store.

Pris: 130 kr – Køb mandelgaven 2021 her

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,
Tæppe med ærmer

Med den helt rigtige markedsføring blev Snug rug en gigantisk succes i USA. I Danmark er tæppet ligeså en kæmpe succes både hos store og små og det er en super mandelgave idé til hele familien.

Tæppet fås i 9 forskellige farver, blandt andet Creme, rød, brun, blå og lyserød.

Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken. Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste mandelgaver i 2021.

Pris: 279 kr – Køb tæppet med ærmer her

facemats, sjove næser, mandelgaver 2020, mandelgaven 2020, sjovt festtilbehør, tilbehør til festen
Face Mats

Er julen ikke allerede super sjov, så bliver den det efter mandelgaven er vundet!

Disse skøre face mats lokker latteren frem med det samme, når man hænger dem under næsen! Der er 40 forskellige skøre grimasser på 20 Face Mats i hver pakke!

Gem mandelgaven 2021 til nytårsaften og få endnu en griner der!

Pris: 89 kr – Køb de sjove face mats her

Havfrue hale som tæppe

Kvinder og børn vil forgude havfrue halen, som også fungere som tæppe. Mænd vil hade den og benytte den i smug.

Dette dejlige tæppe ligner en havfrue hale, men i stedet for fiskeskæl er det strikket i blød uld! Tæppet er formet som et rør og holder både ben og fødder varme, mens du slapper af!

En mandelgave der med sikkerhed skaber smil og et par jokes over julebordet.

Pris: 229 kr – Køb halen her

julesweater, unisex, julesweater, mandelgave 2018, mandelgave 2019
Unisex julesweater

Mandelgaven 2021 kan være en flot julesweater. Alle julesweaters på julesweater.dk er unisex, så de er både til mænd, kvinder og børn. Find det perfekte design på webshoppen.

Pris fra: 299 kr – Køb julesweatre her

mandelgave 2021, oplevelsesgavekort, gavekorter til julegave, mandelgaver til hele familien, gaver til mandelgaven
Gavekort til en oplevelser – vinderen bestemmer selv hvilken

Køb et åbent gavekort til en eller flere oplevelser hos Truestory.

Gavekortet kan bruges til alle oplevelserne på siden og til mere end en oplevelse. Du bestemmer beløbet gavekortet skal være på, og mandelgave vinderen bliver med sikkerhed glad for denne gave, som kan bruges på et utal af forskellige oplevelser i Danmark.

Køb “Gavekort til en oplevelser” her

3D pen, kuglepen der kan lave 3d, sjove 3d figure med pen, mangelgaven, mandelgaven til børn
3D-pen

Giv mandelgave vinderen mulighed for at lave 3D-tegninger og små skulpturer i plast med denne sjove 3D-pen!

Pennen lader mandelgave vinderen skabe flotte plastkunstværker i 3D. Pennen har to hastigheder og en spids som bliver ved med at være kølig, når du tegner. Super sjov gave både hvis man er barn såvel som voksen.

Pris: 279 kr. – Køb 3D pennen her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv! Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger.

Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Fås i flere farver.

Perfekt mandelgave til små kunstnere og deres familie.

 Pris: 299 kr – Køb tegningerammen her

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020
Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød.

Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne. Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og en af flere perfekte mandelgaver 2021.

 Pris: 299 kr – Køb puffin her

Hay træhånd, Træhånd Hay, Hay design, designer gaver, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel hånd
Hay Wooden Hand

Hay Wooden Hand medium er dekorativ i sig selv – hvor som helst i hjemmet. Hånden er i medium og kan bruges til evt. at hænge smykker på.

Mål Wooden hand medium: B: 8 cm, H: 18 cm

Pris: 149 – Køb Hay hånden her

Mystic 8 Ball

Julen er magisk, at vinde mandelgaven er magisk og mystic 8 ball er magisk! Mandelgaven til børn og voksne kan meget vel være en mystic 8 ball

Pris: 79 kr. – Køb mystic 8 ball her

enhjørning hjemmesko, unicorn hjemmesko, unicorn slippers, hjemmesko med enhjørninge, mandelgaver 2020, mandelgaven til jul, mandelgaver til børn og voksne
Unicorn Slippers

Seriøst? Hvem vil ikke være lykke over at vinde disse søde enhjørning slippers i mandelgaven! De er super søde, varme og TOTAL UNISEX.

Pris: 229 kr – Køb Unicorn slippers her

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne

Au Maison plaid i hvid/sort

Throws Hamam er en ny serie af lækre plaider i 100% bomuld fra Au Maison. Mål: 130 x 200 cm

Pris: 249 kr – Køb det her

planter i dåse, dåse planter, nemme planter, billige planter, planter i gave, planter til børn, Gave til pakkeleg, mandelgaver, mandelgaver til børn
Planter i dåser

Disse blomster leveres i en pæn aluminiumsdåse, som man på et valgfrit tidspunkt kan åbne, give et skvæt vand, hvorefter man lader naturens under gå sin gang. Sød som måde mandelgave eller gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Køb planterne i dåse her

Find flere ideer til mandelgaven i vores artikel – 30+ gave ideer til mandelgaven

Gode mandelgaver 2021 til børn, unge og voksne

Den ultimative juledessert er den danske risalamande, som indeholder mandeler. For at afgøre hvem der får mandelgaven, skal der være en hel mandel i desserten. Den som får den hele mandel vinder så mandelgaven.

I mange år var det tradition at vinderen fik en marcipangris, men til de fleste juleaftner er den tradition uddød til fordel for sundere alternativer eller mere brugbare gaver.

En god mandelgave skal passe til børn, unge og voksne – alle fra bedstemor til familiens mindste. Derfor er det vigtigt at overveje om mandelgaven passer til alle selskabets deltagere, med mindre det på forhånd er planlagt at snyde, så barnet får mandelgaven.

I vores oversigt ovenfor finder du 25 gaveideer til mandelgaven 2021. Oversigten er tænkt som en hjælpende hånd, så du ikke forgæves skal lede efter en mandelgave i timevis.

mandelgave 2022, mandelgaver 2021, mandelgaven 2021, mandelgaven 2022, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven, mandelgaven til børn og voksne, juleaften, julegaver til alle

Mandelgaver på Budget

Man kan sagtens købe en mandelgave på budget og det betyder den ikke behøver være særlig dyr. Du kan sagtens finde en mandelgave til under 200 kr, endda 100 kr. Den billigste gave på vores liste koster omkring 70 kr. Mandelgaver på budget er også en god idé, hvis du skal have mere end en mandelgave / mere end en mandel i risalamanden.

Hvad skal mandelgaven 2021 være?

Mandelgaven er en af de danske traditioner, som er med til at skabe stemning og grim i julen. For mange er det en ekstra tradition at holde det hemmeligt, hvem der har mandel, indtil alle har spist op – og folk begynder hurtigt at gætte på, hvem der sidder og gemmer mandel i kinden under bordet.

I 2021 skal mandelgaven være brugbar eller stimulerende. Vi er for længst over det med prutte puder og andet ubrugelig ragelse, som aldrig bliver brugt igen. Det må også meget gerne være en gave, som man kan dele. F.eks chokolade, et tæppe eller et puslespil.

%d bloggers like this: