Småkage udstikker med julemotiver

Skal julens småkager have det helt rigtige udseende?

Så får du en hjælpende hånd med disse småkage udstikker med julemotiver

Note: Artiklen Småkage udstikker med julemotiver er sidst opdateret D. 13/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen. 

engel-udstikker
Engel udstikker

Småkage udstikker i form som en jule engel. Denne er fremstillet af rustfrit stål. Vask i hånden og tør godt med en klud. Længde: 7,5 cm.

Pris: 19,95 kr. – Gå til shop

Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager
Julemand udstikker

Kageudstikker formet som julemanden, der bærer en sæk med gaven over skulderen. Den er fremstillet af hvidblik og har en længde på 7 cm.

Pris: 14,95 kr. – Gå til shop

snemand-udstikker-7-cm
Snemand udstikker til julekagerne

En kageudstikker formet som en snemand med hat. Denne er fremstillet af rustfrit stål. Længde: 7 cm.

Pris: 19,95 kr. – Gå til shop

Læs også: Kagetilbehør med Snemænd

julemand-udstikker-8-cm
Julemand udstikker

Kageudstikker formet som en julemand. Denne udstikker er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask og måler ca. 8 cm.

Pris: 32 kr. – Gå til shop

Læs også: Spiseligt glimmer til julekonfekten

mini-stjerne-udstikker-25-cm
Udstikkersæt stjerner (3 stk.)

Med denne stjerneformede kageudstikker kan du lave terrasse-cookies i 3 lag. Udstikkeren består af 3 stjerner i størrelserne 3, 4 og 5 cm. Materiale: Rustfrit stål, der tåler maskinvask.

Pris: 26,96 kr. – Gå til shop

klokke-udstikker-75-cm
Juleklokke med sløjfe udstikker

Kageudstikker formet som en juleklokke med sløjfe. Denne udstikker er fremstillet af rustfrit stål og måler ca. 7,5 cm.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

juletrae-med-stjerne-udstikker
Juletræ med stjerne udstikker

Kageudstikker formet som et juletræ med stjerne på toppen. Fremstillet af rystfrit stål, der tåler maskinopvask. Længde: 6 cm.

Pris: 19,95 kr. – Gå til shop

grantrae-juletrae-udstikker-55-cm
Juletræ metaludstikker – sæt med 3 stk

Søde udstikkersæt fra Dr.Oetker, med tre forskellige størrelser af juletræ. Lav perfekte cookies eller dekorationer til jul med disse udstikkersæt lavet af rustfrit stål.

Pris: 53,96 kr. – Gå til shop

Læs også: Kagetilbehør med snefnug

snefnug-udstikker-7-cm
Snefnug udstikker med bløde hjørner

Denne kageudstikker er formet som et snefnug og har modsat den anden bløde hjørner. Den er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask og måler ca. 7 cm.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

peberkagemand-udstikker-75-cm
Peberkagemand udstikker – 7,5 cm

Kageudstikker formet som den klassiske peberkagemand. Udstikkeren er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask. Længde: 7,5 cm. En flot kagemand udstikker med julemotiver.

Pris: 19,95 kr – Gå til shop

Læs også: Kagetilbehør med peberkagemænd

peberkagemand-udstikker-75-cm
Peberkagemand udstikker – 10 cm

Kageudstikker formet som den klassiske peberkagemand. Udstikkeren er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask. Længde: 10 cm.

Pris: 29,95 kr – Gå til shop

peberkagemand-udstikker-75-cm
Peberkagemand udstikker – 13 cm

Kageudstikker formet som den klassiske peberkagemand. Udstikkeren er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask. Længde: 13 cm.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager, Kagetilbehør med peberkagemænd, julekagemænd, peberkagemænd, julekager peberkagemænd, peberkagemænd jul, peberkagemænd udstikker,
Peberkagemand udstikker – 20,5 cm

Kageudstikker formet som den klassiske peberkagemand. Udstikkeren er fremstillet af rustfrit stål. Længde: 20,5 cm. En flot kagemand udstikker med julemotiver.

Pris: 59,95 kr – Gå til shop

↓↓↓

Du kan også købe:

spiseligt-glimmer-mork-rod-5-gram
Spiselig glimmer i mørk rød

Spiseligt glimmer i mørk rød, fra Rainbow Dust. Spiseligt mørke rød glimmer giver dit konfekt et funklende look og et fantastisk finish til din kager og og muffins. Glimmeret er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

muffinsforme-juletema-150-stk
Muffinsforme med julemotiver

Muffinsforme fra Wilton i 6 forskellige flotte juledesigns. Formene tåler mikrobølgeovn. Indhold: 150 stk. Størrelse: 50 (Ø) x 32 (H) mm.

Pris: 54,95 kr. – Gå til shop

marcipan-250-g-rod
Funcakes Marcipan i rød

Rød marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Den røde marcipan er perfekt til at lave julenisser og hjerter med. Ønsker du at farven skal være mindre kraftig, kan du blande den indfarvede marcipan med ufarvet marcipan, ligesom du kan blande forskellige farver for at lave præcist de farver, du ønsker.

Pris: 31,95 kr Gå til shop

glimmer til julekonfekten, glimmer til kager, spiseligt glimmer til kager, spiseligt glimmer til julekonfekten, spiseligt glimmer til julekagerne,
Spiselig guld glimmer

Spiseligt glimmer guld fra Rainbow Dust. Det spiselige guld glimmer giver et fantastisk finish på julekonfekten og et smukt look desserter og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

snefnug-krymmelmix-50-gram
Hvid og blå Snefnug krymmel

Krymmel bestående af snefnug i farverne hvid og blå. Krymlet er oplagt til julens og vinterens bagværk. Indeholder 50 gram.

Pris: 34,95 kr. – Gå til shop

marcipan-250-g-ikke-farvet
Ufarvet Funcakes Marcipan

Ufarvet marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Super flot farvet marcipan.

Pris: 34,95 kr – Gå til shop

2 thoughts on “Småkage udstikker med julemotiver

Comments are closed.

%d bloggers like this: