Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
SE HER: Voksen julekalender med Rom 2023 - Julegaver
Alle julegaver ideerJulekalenderTil den som elsker?Til HamTil Hende

SE HER: Voksen julekalender med Rom 2023

Julekalender med Rom: Den perfekte julekalender til de voksne

En helt fantastisk julekalender til ham eller hende der elsker at nyde Rom, er helt sikker en julekalender MED ROM!.

Vi har fundet en håndfuld julekalendere med rom til jer i denne guide.

Læs også >> Julekalender med alkohol i

Note: Artiklen om Voksen julekalender med Rom 2023 er sidst opdateret D. 31/8 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Voksen julekalender med Rom 2023

Rom julekalender, julekalender med rom, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol rom, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med øl, julekalender med juleøl, juleklaender med gin, julekalender med alkohol, whisky julekalender rom 2021, rom julekalender 2021, julekalender til voksne.

Adventskalender med Rom

 En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Rom.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 faktaark fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Køb rom julekalenderen fra smageklubben her

julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021, alkohol julekalender

Adventskalender med rom ( Michaels favoritter)

Modtag en advents julekalender med 4 x 100 ml smageflasker med premium rom udvalgt af Smageklubben – kendt som “Michaels favoritter”.

Udover smage flaskerne modtager du en folder med beskrivelser, smagsnoter og facts om de udvalgte lækkerier.

De 4 smage flasker indeholder MOUNT GAY XO, 43%, PUNTACANA CLUB TESORO X.O, PUNTACANA CLUB ESPLENDIDO V.S og DIPLOMATICO NO 3 BATCH POT STILL RUM.

Du bestemmer selv, hvilke du vil åbne første advent og hvilken du vil gemme til sidste advent, lige før jul

Køb rom julekalender fra smageklubben her

Rise rom julekalender, Rom julekalender A.H. Riise Spirits, julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021

Rom Julekalenderen 2023 fra A.H. Riise Spirits

Smag dig igennem de forskellige rom lige her i julekalenderen. Romjulekalender med 24 flasker rom. Hver flaske indeholder 2 cl, som er nok til at drikke rent over is eller med din foretrukne mixer

A.H. Riise fik i sin tid lov til at være apoteker på St. Thomas på De Vestindiske Øer, der dengang var en dansk koloni. Her startede A.H. Riise med at producere både rom og bitter, som blev brugt som en slags medicin mod blandt andet maveonde. At produkterne så også smagte godt, at folk også havde lyst til at indtage dem til festlige lejligheder, satte gang i en større produktion i gang.

I dag står A.H. Riise Spirits for produktionen af mange forskellige rom på De Vestindiske Øer.

Køb Rom julekalenderen fra A.H. Riise Spirits her

Mac Y rom julekalender, Rom julekalender Mac Y, julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021, Mac Y julekalender

Rom Julekalenderen fra Mac Y

Mac Y har i år valgt at lave en julekalender med rom udelukkede fra Rom Nation. Julekalenderen præsenterer Rum Nation brede udvalg af rom og rombaseret spiritus.

Der er hele 24 forskellige rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgeligt en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

I onlinekalenderen vil du finde endnu mere information fra Rum Nation omkring brandet og de forskellige produkter. På bunden af kalenderen finder du en alfabetisk indholdsfortegnelse og det link, der fører til en online kalender, hvor lågerne åbnes dagligt, en af gangen. Der kan du læse, se og høre omkring det produkt der er i flasken.

En stor verden af smagsoplevelser åbner sig for os, der godt kan lide en rom om dagen i den mørke december måned.

Køb Rom julekalenderen fra Mac Y her

rom julekalender dansk, dansk rum julekalender,julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2022,

Rom julekalender (Great Dane Rum)

Denne julekalender med Rom bestående af 4 x 5 cl nummererede flasker med lækker rom, som kan nydes på kolde aftener, eller hver søndag i advent.

Det er danskproduceret rom fra Great Dane Rum + lækkert rom glas med Great Dane Rum logo. Destilleret på melasse. Rom flaskerne leveres i en flot æske.

Køb Rom Adventskalderen her

 ↓↓↓

Inspiration: Julekalender til voksne

Karamelleriet julekalender, karamel julekalender, julekalender med karamel, julekalender til voksne, voksen julekalender 2020, voksen julekalender 2020, julekalender med slik i, julekalender med karamel til voksne

Karamelleriets julekalender 2023

Karamelleriet har lavet én utroligt smukke julekalender i 2023, fyldt med deres skønne gourmet karameller. Hver låge inderholder 2 karameller, så du kan dele med din bedre halvdel – eller have en ekstra god julehverdag. Karamelleriets julekalender giver en magisk jule rundtur i Karamelleriets verden af håndlavede karameller.

Alle karamellerne er håndlavede, og af høj kvalitet. Der er både forskellige smage, heriblandt de nye julesmage: Hr. Frost & Frk. Tø. Derudover laver Karamelleriet karamellerne i forskellige konsistenser og smagsvarianter – lige fra klassiske flødekarameller og syrlige frugtkarameller til bløde karameller med chokolade og hårde klippestykker.

Julekalenderen er i år cool i mere end en forstand: udseendet er cool/sejt, med sin tidløse sølv og glimmer farve, som vil passe i ethvert hjem. Derudover en kølig nuance, som vil minde om de kolde vintermåneder hvor vi samles og hygger. Igen i år 2023 en ufatteligt smuk julekalender fra Karamelleriet.

Køb Karamelleriets julekalender her

mallows julekalender, julekalender med slik, julekalender til voksne, julekalender til kvinder, voksen julekalender med slik, julekalender med skumfiduser, skumfidus julekalender, Mallows julekalender, julekalender med skumfidus mallows

The Mallows Julekalender 2023

En flot og sjov julekalender, fyldt med de lækreste skumfiduser, som er fulde af smag. Du finder en masse smagsvarianter bag de 25 låger.

Bag hver låge finder du 2 lækre skumfiduser – 8 forskellige smagsvarianter.

Alle skumfiduserne er økologiske og håndlavet med 100% kærlighed. Hver smag er specielt udvalgt og alle ingredienserne er helt i højsædet, så du får den bedst mulige oplevelse, når du tager en bid af disse store luftige skumfiduser.

Køb skumfidus julekalenderen her

baileys julekalender, julekalender med baileys, julekalender med alkohol, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, alkohol julekalender

Baileys XL Julekalender 2023

Baileys-kalenderen model XL! Choklade og likør er jo lidt af en drømmekombination, og nu kan du tælle ned til juleaften med gode trøffelkugler, der smelter i munden!

Tæl ned til juleaften som aldrig før med denne lækre alkohol julekalender til voksne! Bagved lågerne i Baileys-kalenderen gemmer der sig mælkechokoladetrøfler med mildt Baileys-fyld i forskellige smage. Perfekt gave til den voksne slikelsker, der fortjener en anderledes julekalender!

Køb Baileys julekalenderen her

Orion Julekalender med sexlegetøj PREMIUM udgave, Orion PREMIUM julekalender, premium orion julekalender, julekalender med erotisk legetøj, erotisk julekalender, julekalender til par

Orion Julekalender med sexlegetøj – PREMIUM udgave

Den ultimative julekalenderoplevelse venter med Premium Julekalenderen. Lad spændingen og forventningerne bygge sig op, mens du åbner en ny låge hver dag og opdager en overraskelse, der giver ekstra glæde og magi til december måned.

Premium Julekalenderen er ikke bare en almindelig kalender – den er fyldt med eksklusive gaver og luksuriøse overraskelser, der passer til enhver smag. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller give en ekstraordinær gave til en du holder af, så er denne julekalender en fantastisk måde at sprede juleglæde på.

Kalenderen er fyldt med 24 erotiske overraskelser: Perfekt til at afprøve, nyde og give i gave – uanset om du er nybegynder eller legetøjskender. PREMIUM-indhold med brandede produkter har en værdi på 5739 kr, du betaler kun 1399 kr .

Pris 1399 kr – Køb Orions Premium julekalender med sexlegetøj her

chokolade julekalender til børn, chokolade julekalender til voksne, luksus chokolade julekalender, chokolade julekalender med kvalitets chokolade,

Sv. Michelsen – Luksus julekalender hus med fyldt chokolade til 2 personer

Stor luksus chokolade julekalender fra Sv. Michelsen Chokolade.

Stor julekalender som lukkes op. Den indeholder 2 stykker dessertchokolade bag hver låge – altså nok til deling eller dobbelt forkælelse til dig selv. Denne delekalender indeholder klassiske dessertchokolader lavet på fairtrade kakao.

Alle Sv. Michelsens produkter er desuden håndlavede. Prøv kontorets favorit: den unikke orangechokolade bag en af lågerne.

Køb Sv. Michelsen Luksus chokolade julekalenderne her

julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2022, julekalender med rom 2022, alkohol julekalender, julekalender med god alkohol, året julekalender, den bedste julekalender

julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021
julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2019, julekalender med rom 2019

Gem

GemUdgået Rom julekalender

Rom julekalender, julekalender med rom, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol rom, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med øl, julekalender med juleøl, juleklaender med gin, julekalender med alkohol, whisky julekalender rom 2021, rom julekalender 2021, julekalender til voksne.

Smageklubbens Julekalender med blandet spiritus

Den ultimative alkohol julekalender for voksne. Denne julekalender består af 24 x 100 ml flasker med blandet premium spiritus fra Smageklubben.

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med blandet premium spiritus samt 24 ligeledes nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger. Flaskerne er pakket sikkert i vores flotte gaveæske med plads til 4 x 100 ml flasker i hver æske.

Der garanteres at kalenderen indeholder minimum 4 flasker af hver af følgende spiritustyper: Rom, Whisky, Gin og Cognac – så du kan få smagt lidt af hvert i december

Køb alkohol julekalenderen fra smageklubben her

 

Rom julekalender, julekalender med rom, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol rom, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med alkohol, whisky julekalender rom 2021, rom julekalender 2021, julekalender til voksne.

Julekalender med Rom, Whisky eller Cognac

Sød julekalender til ham eller hende der er til lækker specialspiritus. Flasken indeholder 10 cl. Rom 40 % fra Cuba og Barbados – Grotte blend 1 Spiritus type: Rom 40 % fra Cuba og Barbados – Grotte blend 1.

Køb julekalenderne med alkohol her (udgået)

Rom julekalender, julekalender med Rom, Julekalender med alkohol, alkohol julekalender,

Egoista – Rom adventskalender +1 

Adventskalender fra Egoista med hele 5 udvalgte rom – en til hver søndag i advent, og en ekstra til jul, nytår eller en anden dag med ekstra forkælelse.

Hver rom kommer i et glasrør med 60 ml i hver, altså indeholder kalenderen i alt 30 cl. Der er eksklusive rom og vintage rom i, så en luksus spiritus kalender til romentusiasten.

Køb julekalenderen med Rom her (udgået)

24 days of rum, rom julekalender 24 days of rum, 24 days of rum julekalender,julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2019, julekalender med rom 2019,
DEN ORIGINALE ROM JULEKALENDER – 24 DAYS OF RUM

Velsmagende kvalitets rum til hver dag i 24 dage. I denne julekalender får du mulighed for at smage en ny rom hver dag i december! 24 Days of Rum 2019 indeholder 24 forskellige rom, i 20 ml flasker fra 24 forskellige lande verden over.

Julekalenderen med rom er en julekalender med kvalitets rom fra mange forskellige steder i verden. Kvaliteten er i top, og miniflaskerne er nøje udvalgt, så hver dag frem til jul bliver en unik smagsoplevelse.

Julekalenderen er inkl. 2 stk. Romglas, så du kan nyde din julekalender med stil. Denne lækre kalender er den perfekt gave til enhver romelsker og romentusiast, eller til dig selv.