SE HER: Voksen julekalender med Rom 2019

Julekalender med Rom: Den perfekte julekalender til de voksne

En helt fantastisk julekalender til ham eller hende der elsker at nyde Rom, er helt sikker en julekalender MED ROM!.

Vi har fundet en håndfuld julekalendere med rom til jer i denne guide:

24 days of rum, rom julekalender 24 days of rum, 24 days of rum julekalender,julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2019, julekalender med rom 2019,

DEN ORIGINALE ROM JULEKALENDER – 24 DAYS OF RUM

Velsmagende kvalitets rum til hver dag i 24 dage. I denne julekalender får du mulighed for at smage en ny rom hver dag i december! 24 Days of Rum 2019 indeholder 24 forskellige rom, i 20 ml flasker fra 24 forskellige lande verden over.

Julekalenderen med rom er en julekalender med kvalitets rom fra mange forskellige steder i verden. Kvaliteten er i top, og miniflaskerne er nøje udvalgt, så hver dag frem til jul bliver en unik smagsoplevelse.

Julekalenderen er inkl. 2 stk. Romglas, så du kan nyde din julekalender med stil. Denne lækre kalender er den perfekt gave til enhver romelsker og romentusiast, eller til dig selv.

Køb den originale rom Julekalenderen her

 

julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2019, julekalender med rom 2019

Rom Julekalender 2019 fra Mac Y

Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist og har Danmarks største sortiment af kvalitetsrom. Derfor er denne kalender sammensat af udsøgte, eksklusive rom importeret fra hele verden. Der er hele 24 forskellige slags rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december.

Kræs for de fleste. Hver dag til jul tager julekalenderen dig med på en rejse rundt i Romens unikke verden. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgelig en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

En genial kalendergave til  manden, konen, kæresten, bedstefar, bedstemor eller måske fra børnene til Mor og Far. Julekalenderen er også et oplagt indkøb til som selvforkælelses gave til december!

Rom julekalenderen indeholder 24 forskellige og nøje udvalgte ROM fra hele verden.

Køb Julekalenderen med rom her

Rise rom julekalender, Rom juleklaender Mac y,julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2019, julekalender med rom 2019

Rise Rom Julekalender 2019

Nyhed fra Rise Rom – Rom julekalender 2019. Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist, og har Danmarks største sortiment af kvalitetsrom.

Denne flotte rom julekalender sammensat af udsøgte, eksklusive rom importeret fra hele verden. Der er hele 24 forskellige slags rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december.

Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgelig en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

Køb Rise Rom Julekalenderen her

 

Rom julekalender, julekalender med rom 2017, rom julekalender 2018, julekalender til voksne.

Smageklubbens Rom julekalender

Denne julekalender / adventskalender med Rom bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med premium rom, som kan nydes på kolde aftener, eller hver søndag i advent. Rom flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte Rom, som er i julekalenderen.

Køb Rom Adventskalderen her

julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2019, julekalender med rom 2019

Julekalender med blandet spiritus

Denne julekalender for voksne er den ultimative måde at komme velsmagende igennem december. Julekalenderen bestående af 24 x 100 ml flasker med blandet premium spiritus. Vi garanterer at kalenderen indeholder minimum 4 flasker af hver af følgende spiritustyper: Rom, Whisky, Gin og Cognac. Det udvalgte spiritus i denne julekalender har en gennemsnitlig helflaske pris på mere end 300 kr!

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med blandet premium spiritus samt 24 ligeledes nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger.

Køb julekalenderen her

 ↓↓↓
Inspiration: Julekalender til voksne

Julekalender med Gin

En velsmagende julekalender / adventskalender til voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med premium gin fra Smage klubben.

 Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier. Gin flaskerne leveres i en flot gaveæske som gør julekalenderen meget stilfuld.

Køb Gin julekalender her

Julekalender med Whisky

En julekalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med premium whisky.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske, som gør julekalenderen stilfuld. Der medfølger derudover 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de whiskyer du smager på i december.

Køb Whisky Julekalender her

julekalendere til ham, julekalender til kæresten, julekalender til hende, anti julekalender, julekalender til den der hader jul, julehader julekalender

Ulykkekage Anti-Julekalender

Anti-julekalenderen er fyldt med 24 kulsorte Ulykkekager, som alle indeholder små meddelelser i stil med “You may be ugly, but you’re also incredibly stupid” og “I hope you’ve got pets, because you haven’t got any friends”.

Anti-adventskalenderen får ham eller hende garanteret i den rette miserable sindsstemning forud for årets lavpunkt af en højtid.

Køb Anti-julekalenderen her

Amorelie Erotisk Julekalender

Årets frækkeste julekalender KUN for voksne! Stilfuld design og frække gaver hver dag frem til jule gør denne erotiske julekalender til årets varmeste hit!

Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 4200 kr! Prisen er tilgengæld kun 1399 kr. Den erotiske julekalender passer til både kvinder og mænd uanset orientering. 

Køb erotisk julekalender her

Værktøjs julekalender til ham

Få leveret en færdig pakkekalender til manden direkte til hoveddøren. Pakkekalenderen er ideel til den unge, eller til “gør det selv” manden. Alle gaverne kan bruges af alle, og vil være brugbart for selv dem der har en del værktøj i forvejen, da varerne oftest skiftes ud. Se listen med indhold her.

Køb værktøjs julekalenderen her

 

Summerbird julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, chokolade julekalender til voksne

Summerbirds Julekalender Classic 2019

Summerbird julekalender med økologisk luksus-chokolade. Julekalenderen ano 2019 er designet i en stilren sølv farve med små lyserøde blomster på æsken.

Hver er de 24 låger er markeret med hvide bogstaver. Nyd julen med skøn økolgisk kvalitets chokolade fra Summerbird. Pris: 330 kr.

Køb Summerbird julekalenderen her

 

H C andersen julekalender, chokolade juleklaender med kvalitets chokolade, kvalitets chokolade julekalender, julekalender med kvalitetes chokolade 2019, julekalender med chokolade til voksne

H.C. Andersen Chokolade Julekalender

H.C. Andersen Chokolade Julekalender fra den danske chokolade producent Konnerup & Co.
Julekalenderen er en sød historisk julekalender formet som en bog, og når du åbner den kommer 24 små låger frem, hvor du finder én lækker flødechokolade til de 24 dage op til jul. Chokoladen har en dejlig kraftig og god smag, hvor kvaliteten kommer tydeligt kommer frem.

Køb Chokolade julekalenderen her

 
Rom Julekalender – 24 days of rum fra 2018 (udgået)

julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2019, julekalender med rom 2019

 

Gem

Gem

%d bloggers like this: