Vores top 20 gaver til mandelgaven 2017!

Der er rigtig mange gode gaver, som man bruge som mandelgaver.

Men hvordan finder man en gave alle i selskabet bliver glad for at få. Eller måske en gave alle vil grine af at vinde, når mandelen er fundet?

En mandelgave behøver ikke være seriøs, eller indenfor en bestemt kategori. Man kan sagtens give snacks, gadgets, spil eller noget fjollet som mandelgave.

Vi elsker mandelgaver, og derfor har vi i år lavet VORES TOP 20 TIL MANDELGAVEN 2017. Listen er med vores favoritter til mandelgaven. Lad dig inspirer til den perfekte mandelgave!

Læs også: De bedste gaveideer til mandelgaven.

1# Marcipangris med økologisk mørk chokolade

Inden liste med mandelgaver uden en vaske ægte marcipangris øverst. Eksperter er bange for marcipangrisen vil uddø indenfor få år, og du kan bidrage til dens overlevelse ved at give den i mandelgaven 2017.

Pris: 47,28 kr – Køb Marcipangrisen her

 

2# Bluetooth nøgleting – Tile Bluetooth Tracker

Det er et mareridt morgen, middag og aften. Nøgler ligger aldrig der hvor du lagde dem sidste, og du har ikke tid til at lede efter dem, for du er allerede 5 minutter for sent. Giv en mandelgave alle voksne vil sætte pris på og en gave som fremadrettet vil blive elsker.

Pris: 229 kr – Køb mandelgaven 2017 her

romantiske gaver, design et pudebetræk, design en gave, søde gaver til kæresten

3# Design et personligt pudebetræk

Hvorfor ikke lave en personlig designet mandelgave, som vinderen kan pralle med resten af året. En af de sjove måder at gøre dette er ved et pudebetræk som du bestemmer designet på.

Lav f.eks en pude hvor der står “Årets mandelgavevinder”, “Jeg snød og fik mandlen”, Jeg er en mandelgave”, eller noget andet sjovt og underholdende.

Lav designet unikt til mandelgaven 2017. Du kan designe helt fra bunden i boligprints online design program Creatify, eller du kan uploade en fil direkte. Pudebetrækket er i 100 % eksklusiv bomuldssatin og håndsyet.

Design et pudebetræk her

 

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender

4# Jelly Belly gaveæske

Jelly Beans bliver også kaldet Jelly Belly kommer oprindelig fra USA, og er elsket af både børn og voksne over hele verden. Det er lækker slik man aldrig bliver træt af (med mindre man går en med bussemandssmag)

De smagsfyldte Jelly Belly gaveæsker er god mandelgave for både børn og voksne og en mandelgave som også kan deles med de øvrige deltagere, hvis altså der er plads efter risalamanden

Pris fra: 69 kr – Køb Jelly Belly gaveæsken her 

 

5# Wulffmorgenthaler kalender

Hver år udgiver Wulffmorgenthaler en kalender for det kommende år, men sjove tegninger, som skaber gode grin. En Wulffmorgenthaler kalender kan bruges af alle, og er en god ide til mandelgaven 2017.

Pris: 129 kr – Køb Wulffmorgenthaler kalenderen 2018

 

Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt

6# Skrabelods verdenskort

Vi rejser alle sammen, og det er vidt forskellige hvad lande vi ser og oplever. Skrabelods verdenskortet er en mandelgave alle kan få glæde af, og en gave som hurtigt bliver lavet meget personligt, når vinderen skraber de lande hun/han har besøgt i verden, eller skraber de lande hun/han ønsker at besøge i fremtiden.

Pris: 139 kr – Køb skrabelods verdenskortet her

 

7 # Speak Out børnene mod voksne

Speak Out børnene mod voksne er et brætspil som har fået rigtig meget medie opmærksomhed i 2017, og med god grund, der er skide sjovt, og det eneste krav der er, er du kan tale (eller i hvert fald prøve på det). . ”Ihhhnn schjuuuuuukøøøøøhl aaa bbbbljjjjaaaaa” – Er din cykel blå? Nej, ok. Hvad forsøger du så at fortælle mig? Speak Out familieudgaven er for børn i alle aldre, hvor børn danner hold mod de voksne, og det gælder om, at dine holdkammerater tyder hvad du forsøger at fortælle dem, lige som i det originale Speak Out selskabsspil, familieudgaven indeholder blot hylende morsomme sætninger, til både voksne og børn. Denne mandelgave er perfekt hvis der er både børn og voksne i selskabet, for lige meget hvem der vinder mandelgaven 2017, så kan de være med i spillet.

Pris: 249,95 kr – Køb spillet her

8# Gaveæske med økologisk chokolade

Vinderen af mandelgaven fortjener lidt godt til ganen. En gaveæske med økologisk chokolade af god kvalitet er en lækker præmie til den der finder årets mandel.

Pris: 114,60 kr – Køb gaveæsken her

 

9# Guinness World Records 2018

Siden 1954 har Guinness World Records bøgerne forbløffet og chokeret os med rekorder fra hele verden. Den store skører bog bliver udgivet hvert år og den bliver aldrig kedelig at kigge i. Bogen er perfekt til både børn og voksne som mandelgaven 2017.

Pris: 129,95 kr – Køb bogen her

 

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

10# Tæppe med ærmer

Med den helt rigtige markedsføring blev Snug rug en gigantisk succes i USA. I Danmark er tæppet ligeså en kæmpe succes både hos store og små og det er en super mandelgave ide til hele familien.

Tæppet fås i 5 forskellige farver: Creme, rød, brun, blå og lyserrød. . Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken. Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste mandelgaver i 2017

Pris: 259 kr – Gå til shop

 

11# Havfrue hale som tæppe

Kvinder og børn vil forgude havfrue halen, som også fungere som tæppe. Mænd vil hade dem og benytte den i smug. En mandelgave der med sikkerhed skaber smil og et par jokes over julebordet.

Pris fra: 279 kr – Køb halen her

 

popcorn maskine, bøf presser, candyfloss maskine, mini donut maskine, donut maskine, julegaven til den der har alt, julegaver til alle, nemme julegaver, julegaven til dem der ikke ønsker dig noget

12# Candyfloss maskine

Vinderen af mandelgaven bør få en Candyfloss maskine – og derefter bruge resten af juleferien på at lave candyfloss til alle andre.

Pris: 249 kr – Køb Candyfloss maskinen her

 

13# Pin Art

Intet menneske, det være sig barn eller voksen, kan passere en Pin Art uden at føle en stærk vilje, næsten en trang, til selv at lave et aftryk i den.Det gør den til den perfekte mandelgave 2017 (og i al evig fremtid)

Pris: 119 kr – Køb Pin art her

 

14# Børnenes H.C. Andersen

H.C. Andersen er en stor del af den danske julesjæl og hans historier er tidsløse. En H.C Andersen eventyr bog er den perfekte mandelgave til både børn og voksne.

Pris: 199,95 kr – Køb bogen her

 

kamerasikkerhed, webcam skjuler, webcam cover, skjul af webcam, skjul dit webcam, skjuler til webcam, kamera sikkerhed webcam skjuler

15# Webcam skjuler

Alle ejer i dag en en computer, en smartphone eller en tablet. Alle disse elektroniske enheder har kameraer indbygget, så man hurtigt kan fange hverdagens øjeblikke. Desværre kan disse kameraer også hackes og det er der desværre  mange der ikke ved. En oplagt mandelgave er derfor denne kameraskjuler, som kan skjule dit kamera når det ikke er i brug, og dermed gøre hackernes arbejde meget svære. Web cam skjuleren har fri fragt i hele Danmark.

Pris: 69 kr – Gå til shop

 

16# Mystic 8 Ball

Julen er magisk, at vinde mandelgaven er magisk og mystic 8 ball er magisk! Mandelgaven 2017 til børn og voksne kan meget vel være en mystic 8 ball

Pris: 79 kr – Køb mystic 8 ball her

 

17# Globus

Giv hele verden i mandelgaven 2017. 30 cm stor globus med lys. Perfekt til både børn og voksne og en stor gave til mandelgaven

Pris: 299,95 kr – Køb global her

 

18# Mine favoritter – Morten Ingeman

I 10 år har Morten Ingemann underholdt med sine Og det var Danmark-striber. I Mine favoritter har han udvalgt de 100 striber, som han selv sætter størst pris på. Han fortæller personligt og engageret, hvorfor lige netop de striber har en helt særlig betydning. Blandt de 100 striber finder du de sjoveste, flotteste, mest platte, men også de mere alvorlige striber, hvor Morten Ingemann laver satire over aktuelle og politiske begivenheder. Den perfekte mandelgave 2017.

Pris: 149,95 kr – Køb bogen her

 

19# Lav selv sæt – Thinking Putty Mixed By Me Holographic

Lav dit eget Thinking Putty ler, som glitrer og funkler! I Mixed By Me Holographic-kittet får du ler, glitrende farvekoncentrat og seje specialeffekter, som du kan blande sammen til dit helt unikke Thinking Putty! Leret er lavet af et unikt materiale, som kan æltes, formes, splittes ad, hoppe og slås i stykker. Mandelgaven til børn og legesyge voksne.

Pris: 179 kr – Køb lav selv ler her

 

20# Unicorn Slippers

Seriøst? Hvem vil ikke være lykke over at vinde disse søde enhjørning slippers i mandelgaven! De er super søde, varme og TOTAL UNISEX.

Pris: 169 kr – Køb Unicorn slippers her

%d bloggers like this: