Alle julegaver ideerIndretningOplevelser til HendeTil HendeTøj og smykkerWellness

40+ gaveideer – Gaver til Farmor, mormor og bedstemor

Gaver til Farmor, mormor og bedstemor:

Hun er den sødeste person i verden.

Derfor fortjener hun verdens bedste gaver, både i hverdag og til jul.

Læs også >> Gaver til mormor

Note: Artiklen om gaver til farmor, mormor og bedste er sidst opdateret D. 14/7 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

I vores liv er der kvinder, der har en helt særlig plads i vores hjerter – vores farmor, mormor og bedstemor. De har været der for os gennem tykt og tyndt og har altid været en kilde til kærlighed og omsorg. Nu nærmer julen sig, og det er på tide at finde den perfekte gave til disse elskede kvinder i vores liv.

I denne artikel vil vi præsentere et udvalg af gaver, der vil bringe smil og varme til farmor, mormor og bedstemor.

Når man skal købe en gave /gaver til farmor, bedstemor og mormor bør man tænke på, hvad hun vil blive glade for at få, og hvad hun normalt sætter pris på i sin hverdag. Julegaver til mormor, farmor og bedste bør reflektere, hvad hun holder af i sin hverdag, hendes vaner og hendes hobbyer.

Hvis hun f.eks elsker te, så køb nogle unikt designet og lækre tekopper. Elsker hun at bage, så overvej at give hende en spændende oplevelse til et bagekursus, så hun får mulighed for at lærer noget nyt indenfor hendes hobby.

Elsker hun at strikke, så giv hende nye strikkepinde og hvis hun pris på klassisk design fra sin egen barndom eller ungdom, så køb en flot design klassikere som f.eks Hoptimisterne eller Royal Copenhagen.

Her er vores bud på gode gaver til farmor, mormor og bedstemor:

500x0

Farmor – minder og gemmer

Det er sjovt at give sin historie videre til de næste generationer, og det er sjovt for børnebørn at lære om deres familie, fra en tid de ikke selv har oplevet.

Med “Farmor – minder og gemmer” er der mulighed for at lave en næsten helt uundværlig scrapbog. Enhver farmor kan dele sine minder, erfaringer, tanker og holdninger med sit barnebarn, og på den måde kan barnebarnet lære sin farmor bedre at kende. Bogen består af 7 kapitler, hvor der er plads til ord, billeder og hvor der skal svares på spørgsmål. En perfekt gave til farmor til jul eller fødselsdag.

Pris: 229,95 kr – Bestil bogen her!

gaver til mormor, gave til mormor, julegaver til mormor, julegave mormor, gode gaver til mormor, gode julegaver til mormor, gaver til bedstemor, gave til bedstemor, gaver til farmor

Mormor – minder og gemmer

Hvis du også gerne vil bevare minderne om din mormor er “Mormor – minder og gemmer” den perfekte julegave til mormor. Bogen giver mormor muligheden for at dele sine minder, tanker, erfaringer og holdninger med sine børnebørn. Bogen indeholder 7 kapitler med plads til tekst og billeder, og hvert kapitel er fyldt med spørgsmål.

Pris: 229,95 kr – Køb bogen til mormor her

farmor

Farmor fortæl nu – giv dine erindringer videre

“Farmor fortæl nu” er den ultimative scrapbog, lavet af Elma Van Vliet til farmødre, der nu har muligheden for at dele sine erindringer med deres børnebørn.

Et liv er langt, og mange minder forsvinder, den dag et menneske går bort, men med “Farmor fortæl nu” er der en glimrende grund til at sætte sig ned og mindes sin historie – for at give den videre. Bogen er fyldt med gode spørgsmål, der skal besvares, og der er mulighed for at sætte fotos og andet ind. Det kan betyde meget at kende sin families historie, og så er det også sjovt at få at vide, hvordan farmor var, da hun var lille, og hvad hun har oplevet i løbet af sit lange liv.

En skøn gavebog til farmor.

Pris: 199,95 kr – Bestil bogen her!

mormor-fortael-nu-bogen

Mormor, fortæl nu – Giv dine erindringer videre

“Mormor, fortæl nu” er den oplagte gave til mormor. I bogen kan mormor skrive og fortælle om sit liv, om det hun har oplevet, hendes første møde med morfar, hun kan indsætte billeder og skabe flere historier. Bogen kan hun således give til dit barn og de kan sammen få mange timer til at gå med historierne, som aldrig går bort. En fantastisk gave til mormor.

Pris: 199,95 kr – Bestil bogen her!

gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor,

Plakat – Hos Farmor

Denne plakat vil bringe et smil frem på mormors/farmos ansigt, når hun ser de søde og hjertevarmende ord, der beskriver, hvad det betyder at være hos hende. Plakaten er en smuk dekoration til hendes hjem og vil minde hende om de særlige øjeblikke og den kærlighed, der er blevet delt gennem årene. Perfekt som julegave.

Pris: 249 kr – Køb plakaten her

gaver til mormor, gave til mormor, julegaver til mormor, julegave mormor, gode gaver til mormor, gode julegaver til mormor, gaver til bedstemor, gave til bedstemor, gaver til farmor

Mormor definition plakat

Giv mormor en gave, der fortæller hende, hvor meget hun betyder for dig, og hvor taknemmelig du er for hendes ubetingede kærlighed.

En Mormor er betegnelsen på morens mor. Denne her citatplakat er en sød og sjov hyldest til Mormor. Mor kan meget, men Mormor kan alt.

Denne plakat er mere end bare ord på papir. Den er en hyldest til mormors unikke rolle i vores liv og minder os om, hvor speciel og værdifuld hendes kærlighed er. Med smukke ord og en æstetisk fremstilling er denne plakat en smuk dekoration til mormors hjem.

Køb plakaten her

gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor,

Farmor definition plakat

En Farmor er betegnelsen på fars mor. Denne her citatplakat er en sød og sjov hyldest til farmor. Den perfekte gave til farmor, som skaber både smil og glæde! Køb en sød og sjov gave der fortæller alt det du ikke selv fortæller. Definitionsplakaterne er lavet netop så de passer som gave.

Køb plakaten her

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Hvad er mere ikonisk end Danmarkskortet? Det symboliserer vores stolthed, vores fællesskab og vores kærlighed til dette smukke land. Hvis du leder efter den perfekte gave til din farmor, mormor eller bedstemor, så er en plakat med Danmarkskortet en fantastisk idé.

Smuk Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant gave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

Chloe, Rose Tangerine, Chloe Rose Tangerine, Chloe Parfume, Rose Tangerine parfume, de bedste parfumer i 2023, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2023

Chloe – Rose Tangerine

Chloe laver romantiske klassisk kvindelige parfumer, som denne Rose Tangarine.

Parfumen fra Chloe er frisk, klar og strålende rosennote, der er en naturlig del af brandets duftidentitet. I Rose Tangerine får denne unikke rosennote et uventet strejf af frugt: Lækker mandarin giver parfumen et strålende sommer skær, mens solbær fremhæver endnu mere af parfumens karakter.

Frihed, lethed og kvindelighed – det er de grundsten, som Chloé blev bygget på, da brandet blev grundlagt for mere end 60 år siden i Paris.

Pris: 649 kr. – Køb Chloe parfumen her

Gucci Flora Gorgeous Gardenia, parfumer 2021, populære parfumer til kvinder, parfume til kvinder, gucci parfume, parfume fra gucci 2023, Gucci, Flora Gorgeous Gardenia

Gucci – Flora Gorgeous Gardenia

En skøn og lækker duft fra Gucci i Flora Gorgeous Gardenia serien, som både dufter fantastisk og pynter på badeværelset. Parfumen åbner med duftnoter af pæreblomst, et hjerte af gardenia og jasmin og en varm og sensuel bund af patchouli og brun sukker.

En elegant, intens og sensuel duftoplevelse, blomstrende, sød og forførende. En duft til farmor, mormor og bedstemødre i alle aldre.

Pris: 695 kr. – Køb Gucci parfumen 2022 her

hygge spillet, familie spil, spil man ikke kan vinde, mandelgaver til børn, gaver til børn, mandelgaver 2020, mandelgave 2021

Hyggespillet Quizspil

Hygge spillet Quizspil har 300 sjove og uventede spørgsmål, du kan blive stillet i quizspillet Hyggespillet.

Her er der ingen tabere, men du kan regne med underholdende samtale, hvor du både lærer dig selv og dine modspillere lidt bedre at kende! Spil er perfekte gaver til bedstemødre og hendes børnebørn når de skal hygge.

Pris: 139 kr – Køb gaven her

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart, Gin & Tonic Cruise i Odense, oplevelser i Odense, oplevelsesgaver i Odense, G&T cruise

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Lad farmor, mormor eller bedstemor sætte sig godt til rette på bådens bænke,hvorfra de kan nyde udsigten til den grønne natur og nipper til en kølig Gin & Tonic. Der er næppe nogen bedre måde at opleve Odense Å på.

Dette unikke Gin og Tonis cruise tager 1,5 time og undervejs bliver der serveret 3 gin og tonics. Den ene bliver serveret i smukke Fruens bøge. Undervejs på turen bliver du også introduceret til de forskellige gins samt for en masse sjove historier undervejs.

Pris: 299 kr. – Køb oplevelses gaver til farmor, mormor og bedstemor her

Overnatning keramikkursus hos Kattholt, keramikkursus hos Kattholt, oplevelsesgaver til hende, oplevelsesgaver til mormor, gaver til mormor, gaver til bedstemor,

Overnatning & keramikkursus hos Kattholt

Et keramikkursus med overnatning på Kattholt er den perfekte gave til din bedstemor. Kattholt er en charmerende keramikworkshop beliggende i smukke omgivelser, hvor deltagerne kan udforske kunsten og teknikken bag keramik.

På kurset vil dine gavemodtagere have mulighed for at lære forskellige keramiske teknikker, som at dreje leret på en drejeskive, forme og dekorere deres egne keramikgenstande. De vil blive guidet af erfarne keramikere, der deler deres ekspertise og kreativitet.

Efter en dag med kreativ udfoldelse kan dine gavemodtagere slappe af og nyde en overnatning på stedet. Det giver dem mulighed for at fordybe sig i den inspirerende atmosfære og fortsætte deres keramiske eventyr dagen efter.

Giv dine kære bedstemor et keramikkursus med overnatning på Kattholt som en julegave, og lad dem opleve den glæde og tilfredsstillelse, der kommer ved at skabe noget unikt og håndlavet. Det er en gave, der giver mulighed for læring, kreativ udfoldelse og en mindeværdig oplevelse.

Priser fra: 2500 kr. for 2 personer – Køb oplevelsesgaven til farmor, mormor og bedstemor her

Sambusakursus med MultiFoods, madlavningskursuser, madlavnings kursus, oplevelsesgaver til hende, oplevelsesgaver til mormor, gaver til mormor, gaver til bedstemor, Sambusak madlavningskursus,

Sambusakursus med MultiFoods

Et sambusa-kursus hos Multifoods er en unik og smagsfuld oplevelse, der vil glæde enhver madentusiast eller nogen, der ønsker at lære nye køkkenfærdigheder. Sambusa er en traditionel afrikansk ret, der består af fyldte dejpakker, der er fyldt med lækre ingredienser og krydderier.

På kurset vil dine gavemodtagere blive introduceret til sambusaens hemmeligheder og lære at forberede dejen, tilberede forskellige fyldninger og mestre teknikken til at forme og lukke sambusaerne. De vil blive guidet af erfarne kokke, der deler deres autentiske opskrifter og tips til at opnå den perfekte smag og konsistens.

Undervejs vil dine gavemodtagere ikke kun lære at lave sambusaer, men de vil også få en forståelse for den kulturelle betydning bag denne spændende afrikanske ret. Det er en fantastisk mulighed for at udforske nye smagsoplevelser og udvide deres kulinariske horisont.

Giv dine kære et sambusa-kursus hos Multifoods som en julegave, og lad dem opleve glæden ved at lære nye madlavningsteknikker og opdage de rige smagsnuancer af afrikansk køkken. Det er en gave, der ikke kun vil give dem en uforglemmelig oplevelse, men også give dem evner og inspiration til at eksperimentere med mad derhjemme.

Pris: 299 kr. – Køb Sambusa kurset her

natursvampe, naturligsvampe, hvorfor bruge natursvampe, derfor skal du bruge natursvampe, natursvampe bad, bad natursvampe

Cocoon Natursvamp Honeycomb 12 cm

Honeycomb natursvampen stammer fra Middelhavet, hvor den vokser på 10-80 meters dybde. Natursvampen har fået sit navn Honeycomb, som betyder bikube, ikke fordi den har noget med honning at gøre, men på grund af svampens mange store kanaler, der får svampen til at ligne en bikube.

Natursvampen Honeycomb er utrolig lækker og er ideel som vaskesvamp til både ansigt og krop. Perfekt gave til bedstemor, mormor eller farmor. En natursvamp er, som ordet beskriver, en svamp skabt af naturen og altså ikke en kunstigt fremstillet svamp.

Svampen er kendt for sine store kanaler, der gør svampen utrolig blød. De mange store kanaler gør også at svampen kan optage og komme af med en masse vand under brug. Dette gør svampen utrolig anvendelig, når man bruger svampen med sæbe, da den er let at rengøre.

Pris: 149,95 kr – Gå til shop

Elia Aroma diffuser, Aroma diffuser, Aromalamoen, gaver til mormor, gaver til farmor, gaver til bedstemor, gaver til hende

Elia Aroma diffuser

Elia Aroma Diffuser er den perfekte gave til din farmor, mormor eller bedstemor, der elsker at skabe en behagelig og afslappende atmosfære derhjemme. Denne intelligente aromadiffuser giver dem mulighed for at nyde de gavnlige egenskaber ved æteriske olier og skabe en beroligende duftoplevelse.

Elia Aroma Diffuser har en stilfuld og moderne design, der passer perfekt ind i ethvert hjem. Den har forskellige indstillinger, der giver mulighed for at justere både duftintensiteten og lysstyrken. Din farmor, mormor eller bedstemor kan vælge mellem forskellige dufte og skabe den perfekte stemning efter deres præferencer.

Ud over at skabe en behagelig duftoplevelse har Elia Aroma Diffuser også en luftfugterfunktion, der kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten derhjemme.

Giv Elia Aroma Diffuser som en gave til din farmor, mormor eller bedstemor, og lad dem skabe en afslappende og behagelig atmosfære i deres hjem. Det er en gave, der viser omtanke og giver dem mulighed for at forkæle sig selv med velvære og selvpleje.

Pris: 489 kr – Køb Elia Aroma Diffuser her

 My Happy Feet Sokker, sokker til mormor, gaver til farmor julegaver til bedstemor, gode julegaver, happy feet strømper,

My-Happy Feet Sokker

My-Happy Feet Alignment sokker er designet til at separere, strække og rette dine tæer, for at minimere den daglige stress dine fødder er udsat for af voldsom brug ifm sport eller for smalle og korte sko.

Brug My-Happy Feet Alignment sokker dagligt i nogle få minutter eller timer, eller sov med dem på – det vil helt sikkert give dig sundere fødder og afhjælpe eventuelle problemer.

My-Happy Feet Alignment sokker hjælper også med at strække og motionere dine fødder, så de føles behagelige igen. Dette vil selvfølgelig ikke ske i løbet af nogle få dage, men fortsæt med at benytte dine My-Happy Feet sokker i en kort periode, og du vil mærke en forskel.

Dine tæer vil begynde at blive mere strakte og udrettede, og du vil have færre smerter i tæerne. My-Happy Feet Alignment sokkerne kan benyttes hvis du fx har hammer-tæer, knyster, skæve tæer, hæl smerter, og bare til simpel velvære for dine fødder.

My-Happy Feet Alignment sokker er for alle, uanset alder også farmor, mormor og bedstemor.

Pris: 149 kr – Køb My-Happy Feet sokker her

vinsmagning-aarhus-koebenhavn-5, vinsmagning, vinsmagning i århus, gaver til mormor, oplevelsesgaver til bedstemor, gode gaver til mormor

Oplevelsesgave: Vinsmagning

Truestory kan du bestille et julegavekort til Vinsmagning i Århus eller København.

Vinsmagningen foregår i samarbejde med det anerkendte Kjær & Sommerfeldt, som tager deltageren med på en rejse gennem vinens smagfulde, komplekse verden. Under vinsmagningen kommer man rundt i verden og smager de klassiske druer fra verdens bedste områder.

Vinsmagningen garanterer at man bliver kælet for smagsløgene og at deltageren lærer, hvordan man smager, dufter og vurderer vine. Oplevelsen henvender sig til den nysgerrige begynder og den let øvede vinsmager.

Vinsmagningen varer i 2-3 timer og der serveres 6-8 vine, samt brød og vand.

Denne oplevelse er en yderst populær julegave til mormor, bedstemor eller farmor, der elsker vin, og gerne vil lære mere om smagning og valg af vine på et helt grundlæggende niveau.

Pris: 399 kr – Bestil gavekort til vinsmagning her

julegaver til vinelskeren, vin elskeren gaver, gaven til vin elskeren, vin bøger, vin smagning

Vinen til maden – Forfatter Søren Frank.

Om bogen: Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt – det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.

Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der – og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.

Bestil Vinen til maden her!

Instant Taste Marinade Pistol, Marinade Pistol, marinade til kød, marinade værktøj, gaver til morfar, julegaver til farfar, gave til bedstefar

Instant Taste – Marinade Pistol

Instant Taste har lavet denne super smarte marinade pistol som er perfekt som gave.

Marinade pistolen gør at man altid får marineret kødet godt, som gør det saftigt og smagsfuldt, og som ovenikøbet gør at det ikke brænder på. Marinaderne til pistolen er lavet i samarbejde med den folkekære tv kok Claus Holm, som mange bedstemødre elsker.

Pris: 169 kr – Køb Marinade Pistol

2259003

Biograftur Gavekort

Et gavekort til en oplevelse er altid en gave som skaber glæde, og hvis du gerne vil have farmor, mormor eller bedstemor med i biografen, så er et gavekort til en biograftur for 2 personer en oplagt gave. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

 Lær at vinterbade, introduktion til vinterbadning, sådan vinterbader man, kom i gang med vinterbadning, vinterbadning, vinterbadning oplevelsesgave, Oplevelsesgaver til voksne, oplevelser i naturen, oplevelsesgaver i naturen for voksne, gaven til hende, gaven til konen, gaven til manden, gaven til ham,

Introduktion til vinterbadning

Kender du en mormor / farmor / bedstemor som gerne vil i gang med at vinterbade, men ikke helt ved hvordan hun skal gribe det an? Så er denne oplevelsesgave ”introduktion til vinterbadning” den perfekte julegave til hende.

Oplevelsen består af en Introduktion til vinterbadning med VinterBaderen, gennemgang af gode råd til hvordan du selv kommer i gang med vinterbadning, 1-3 dyp i havet ved Ballehage Strand i Aarhus, Snekkersten Strand eller Gl. Ålbo Camping ved Kolding.

Vinterbadning handler både om den mentale forberedelse samt det fysiske, som I bliver introduceret for samt hyggelig afslutning med et glas gode bobler.

Priser fra 399 kr – Køb Vinterbadnings oplevelsen her

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg
Røde rengøringstøfler

Skal Farmor, bedstemor eller mormor have det sjovt, mens hun gør rent?

Så skal du købe røde rengøringstøfler til hende. Sweeping Slippers ”slipper” man for at finde gulvskrubben frem. På med tøflerne, og glid rundt omkring på gulvet, så bliver det skinnende rent!

Pris: 69 kr – Køb gaven til farmor her

wellness-oplevelse-massage, massage til mor

Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

Hvis din farmor, mormor eller bedstemor har brug for lidt ekstra forkælelse og velvære, så er en gave fra Klinik for Fysiurgisk Massage i Viborg en fantastisk idé. Her kan hun nyde en dybdegående og afslappende massage, der vil lindre spændinger, øge blodcirkulationen og efterlade hende følelsen af total afslapning.

Massagen udføres af dygtige og erfarne massører, der skræddersyr behandlingen til hendes individuelle behov. Uanset om hun har brug for at lindre muskelsmerter, forbedre fleksibiliteten eller bare ønsker at stresse af og give sig selv lidt selvforkælelse, vil en massage fra Klinik for Fysiurgisk Massage være en uforglemmelig oplevelse.

Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen. Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min. 45 minutter.

Pris 399 kr – Køb massage gavekortet her!

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver, gaver til farmor, morgenmads oplevelse

Luksusbrunch for 2 personer

Giv søde farmor eller mormor en dejlig formiddag med luksus brunch for 2 personer. Farmor kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizo pølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som man på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med frisk perlende, mousserende vin.

Pris: 399 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

hoptimist fødselsdag, fødselsdags hoptimist, mandelgave 2022, mandelgave 2021, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver

Hoptimist – Small Birthday

Hoptimist Characters er en perfekt gave til din farmor, mormor eller bedstemor, der ønsker at bringe lidt glæde og smil ind i deres hjem. Disse charmerende og farverige figurer vil sprede positiv energi og skabe en hyggelig atmosfære.

Bedstemor, farmor og mormor skal ALTID fejres for at være fantastiske. Birthday baby bumble kan bruges som dekoration på alle festlige lejligheder eller som sød dekoration i hjemmet.

Pris: 199 kr. – Køb hoptimisten her

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen

Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Angry Mama rengøring til mikrobølgeovnen er en praktisk og sjov gave til din farmor, mormor eller bedstemor, der ønsker at holde deres køkken rent og ryddeligt. Denne innovative gadget gør det nemt at fjerne snavs og madrester fra mikrobølgeovnen på en effektiv måde.

Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af!

Med Angry Mama kan din farmor, mormor eller bedstemor spare tid og kræfter på rengøringen af mikrobølgeovnen og i stedet fokusere på at lave lækre måltider. Det er en sjov og praktisk gave, der vil bringe smil og bekvemmelighed til deres køkken.

Pris: 59 kr – Gå til shop

balance disk, balance bræt, værktøjer til genoptræning af balance, julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar,

Balance Disc

Balance Disc er en fantastisk gave til din farmor, mormor eller bedstemor, der ønsker at forbedre deres balance og styrke deres krop. Denne intelligente træningsenhed er designet til at styrke musklerne, forbedre kropsstabiliteten og øge kropsbevidstheden.

Med Balance Disc kan din farmor, mormor eller bedstemor udføre en bred vifte af øvelser, herunder balanceøvelser, styrketræning og strækøvelser. Den skaber en udfordrende og aktiv træning, der kan tilpasses deres individuelle behov og evner.

Balance Disc er også let at transportere og kan bruges både derhjemme og i fitnesscentret. Den er ideel til alle aldre og fitnessniveauer, og din farmor, mormor eller bedstemor vil elske at bruge den til at forbedre deres helbred og trivsel.

Giv Balance Disc som en gave til hende, og hjælp hende med at opnå en stærkere og mere balanceret krop. Det er en gave, der viser omtanke for deres velvære og sundhed. Discen en er fyldt med luft, som skaber den “levende” effekt.

Denne Balance disc kan bruges til hele kroppen – stående, siddende, liggende, hoppende osv. Den er et nyt alternativ til det traditionelle vippebrædt, hvor bedstemor også kan træne ankler og knæ.

Pris: 249 kr – Køb den her

emalje skilt, skilte med engelske tekster, retro skilte, gaveideer til farmor, sjove skilte, gaver til bedstemor

 Emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Retro skilte med kaffe, kaffe skilt, retro skilte til hjemmet, emalje skilte med kaffe, metal skilt med kaffe

GemCoffee Menu – Know your Coffee

På dette metalskilt kan du se alle de kendte kaffetyper og se, hvad og hvor meget kaffen består af. Altså er det opskrifter forskellige varianter af kaffe.

Dekorativt skilt til køkkenet. Der er opskrift på espresso, latte macchiato, caramel macchiato, flat white, cappuccino, doppio, irish coffee, americano og cafe latte.

Pris: 49 kr – Køb Retro kaffe skilt her

bog-om-slaegtsforskning, Slægtsforskerens ABC,  en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning, Slægtsforskeren, bøger om Slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC – en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i at lære mere om forskning af slægten. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, lægdsruller, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m.

Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med forskning af slægten på arkiverne og på internet.

Pris: 249,95 kr – Gå til shop

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver

Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbeltvægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 249 kr – Gå til shop

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay, mandelgave ide 2021, mandelgave 2022, gaver til farmor, gaver til teenage drenge

HAY – Colour Kasse

En af 2020´s mest lækre og funktionelle design idéer til søde bedstemor, mormor eller farmor. Kassen kan bruges til opbevaring af gamle billeder, strikketøj eller hjemmelavet småkager. Vi har alle ting, så denne gave er perfekt til farmor eller mormor.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

julegave til farmor, bryggesæt til kaffe, gaver til kaffe elskeren, kaffe gaver, kaffe bryggesæt fra Kinto, Kinto kaffe bryggesæt, bryggesæt fra Kinto, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven, mandelgaven 2021

Bryggesæt fra Kinto

Kintos super lækre slow-bryggesæt hjælper med at brygge perfekt filterkaffe hver eneste gang!

I dette sæt får du en flot varmebestandig glaskaraffel, et filter i rustfrit stål og en holder til at sætte filteret i. Det hele kan stables, for at undgå spildplads. Sættet giver dig mulighed for at brygge 2 forskellige kopper kaffe med henholdsvis papirfilter eller med det rustfrie stålfilter. Stålfilteret efterlader kaffeolie, så den filtrerede kaffe har en rig aroma smag. Kaffefilter i papir giver en mere rund og klar smag af kaffe.

Bryggesættet er super nemme at rengøre i opvaskemaskinen, og sættet kan stables, således at det fylder minimalt på køkkenbordet og i skabet.

Pris 599 kr – Køb gaven her

gaver til farmor, gaver til mormor, gaver til bedstemor, gode gaveideer til farmor, børnehækel, lær at hækle, bøger om hækling, hækling bøger, gode gaver ideer til hende

Hæklebøger

Hvis Farmor, bedstemor eller mormor elsker at hækle men mangler inspiration til nye projekter, så er en hæklebog en god gave.

Populariteten inden for hækling er steget markant de seneste år, hvilket har gjort det naturligt, at der er kommet flere og flere bøger om emnet. Der er rigtigt mange designere, som bruger tid og ressourcer på at skrive bøger til de mange hækleentusiaster i Danmark. Hæklebøger er egnet til både begyndere, øvede og erfarne. Hæklebøgerne sælges fra 59 kr.

Find hæklebøger her

gaver til farmor, gaver til mormor, gaver til bedstemor, gode gaveideer til farmor, børnestrik, lær at strikke, bøger om strikning, strikke bøger, gode gaver ideer til hende

Bøger med strikkeopskrifter

Hvis mormor, bedstemor eller farmor er mesterstrikkeren, der kan strikke alt, men trænger til nye ideer, så giv en bog med strikkeopskrifter. På hjemmesiden Rito.dk er der et stort udvalg af bøger, som er blevet udgivet af nogle af de mest anerkendte danske forlag og designere.

Det er bøger, som du med fordel kan bestille, hvis du er klar til at udforske nye opskrifter inden for strikning. Bøgerne er opdateret med de nyeste og mest moderne strikkeopskrifter, som appellerer til forskellige behov. Dermed er der helt sikkert også en bog, som du vil finde interessant på baggrund af dine ønsker og behov.

Find strikkebøger her

smykkestativ, stativ til halskæder, stativ til smykker, coral til smykker, opbevaring af smykker, smykke opbevaring, gave til farmor, have ideer til mormor, bedstemor gave ideer, smykke opbevaring

Dot Aarhus Hang On Smykkeholder i Valnød/Sort

Enhver bedstemor fortjener et smukt sted til at hænge sine smykker på.

Dot Aarhus Hang er en stilfuld og moderne vægdekoration, der vil glæde din farmor, mormor eller bedstemor. Med sit minimalistiske og elegante design vil det tilføje et strejf af skønhed og personlighed til deres hjem.

Denne vægdekoration er lavet af metal i en smuk geometrisk form, der skaber et unikt og iøjnefaldende udseende.

Med dette skønne smykkestativ er de sidste småting på badeværelset sikret en plads. Holderen kan bruges til øreringe, halskæder, armbånd og andre småting. Det minimalistiske design er endnu en gang kombineret med funktionalitet. Måler: H: 15 x B 8 x D: 13 cm

Pris: 425 kr. – Køb smykkestativet her

planter i dåse, dåse planter, nemme planter, billige planter, planter i gave, planter til børn, Gave til pakkeleg, mandelgaver, mandelgaver til børn

Planter i dåser

Elsker mormor, bedstemor eller farmor at få blomster? Hvad så med at give dem blomster på dåse.

Disse blomster leveres i en pæn aluminiumsdåse, som man på et valgfrit tidspunkt kan åbne, give et skvæt vand, hvorefter man lader naturens under gå sin gang. De eneste blomster der overlever at blive pakket ind til jul.

Pris: 49 kr – Køb planterne i dåse her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2021, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv!

Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt gave til farmor, mormor eller bedste mor, som får mange tegninger.

 Pris: 329 kr – Køb tegningrammen her

meditationspude, gaver til gravide, gaver til farmor, meditationspude med boghvedeskaller, miljøvenlige gaver, meditationspude miljøvenlig

Zafu/ Meditationspude m boghvedeskaller

Asana runde Deluxe Zafu meditationspude er lavet med 100% økologisk boghvedeskaller i GOTS certificeret økologisk bomuld.

En Deluxe Zafu (der betyder siddepude) er oprindeligt forbundet med Zen meditation.

Asana GOTS certificerede Zafu meditationspuder er nemme at flytte rundt med, og giver optimal støtte til kroppen i forskellige siddende og liggende stillinger. Puden ændrer ikke form og er yderst komfortabel. Den vejer 2,5 kg.

Meditationspuden er fyldt med økologiske bogvedeskaller. De er lette, ikke specielt kompakte, reduceres ikke til støv, sunde, lugtfri, hypoallergene og holder sig luftige og friske.

Zafu pudens betræk kan aftages og betrækket kan vaskes ved 40°. Puden har inderbetræk, så der er styr på indholdet, når betrækket skal vaskes. Størrelse: Diameter 35 cm – Højde 15 cm

Pris: 299 kr – Se meditationspuden her!

fodbad, fodmassage bad, mandelgaver, julegaver til mormor, gaver til mormor, gode julegaver itl kvinder, luksus julegaver

Zenkuru® Sammenklappeligt Fodbad med Massage og Varme

Mormor, bedstemor og farmor elsker med sikkerhed et godt fodbad, med massage og varme. Dette sammenklappelige fodbad har IR-varme og masserer trætte fødder med både luftbobler og vibrationer. Fodbadet er kompakt og nemt at opbevare, når mormor ikke bruger det.

Pris: 369 kr – Køb fodbadet her

Kim Larsen - Mine Unge År - Selvbiografi, kim larsen selvbiografi, selvbiografi kim larsen, mandelgave 2018, mandelgave 2019, mandelgaver 2018, bøger til mandelgave,

Kim Larsen – Mine Unge År – Selvbiografi

Kim Larsen egne erindringer: I det sidste halve år før sin død arbejdede Kim Larsen på en erindringsbog i samarbejde med forfatteren Jens Andersen.

De to nåede at gennemføre en række lange interviews, hvor Kim Larsen fortalte om sin slægt, sine rødder, sin barndom og sin ungdom – hele tiden frem til starten af 1970’erne og det store gennembrud med Gasolin.

De mange timers samtale mellem Kim Larsen og Jens Andersen danner basis for en bog, som nu udkommer med familiens fulde opbakning. Denne skønne bog er den perfekte gave til farmor, mormor eller bedstemor, som har sunget med på Kim Larsen i sine unge dage. Denne bog er en af mange bestseller bøger som er gode som gaver til farmor, bedstemor eller mormor.

Pris: 75 kr – Køb Kim Larsens Selvbiografi her

Vinreol, Koziol vinreol, morderne vinreol, gaver til far, julegaver til far, fødselsdagsgaver til far

Vinreol – SET UP fra Koziol

Vinreol fra Koziol i sort. Her har du mulighed for at skabe en vinreol i den størrelse du ønsker.
Et fag består af fire kvarter elementer som er samlet til et modul.

Et modul har plads til 8 flasker. Flere moduler kan købes enkeltvis, så man kan udvide til en endnu større reol. Mål: Dybde: 23,3 cm, Højde: 36 cm, Bredde: 35,4 cm

Pris: 281 kr – Køb vinreolen her

vin reol, Alessi vin reol, gaver morfar, gaver til farfar, julegave til morfar, julegave til farfar, gode gaver til morfar, morfar julegave, morfar gave,

Alessi vinreol i hvid

Uanset om mormor, bedstemor eller farmor er en ægte vinconnaisseur eller bare nyder et glas i ny og næ, så tager hendes vinflasker sig flot ud i Alessi vinreol.

Denne vinreol er designet med et moderne og minimalistisk udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning.

Vinreolen er fremstillet af holdbart stål i en smuk hvid finish, der tilføjer et strejf af elegance og stil til rummet. Den kan rumme op til 12 vinflasker, hvilket gør den ideel til at organisere og præsentere en samling af deres foretrukne vine.

Med Alessi Vinreol White kan din farmor, mormor eller bedstemor nemt opbevare og tilgå deres vine uden at skulle lede efter dem i skabe eller skuffer. Det er en praktisk og stilfuld løsning, der vil bringe glæde og bekvemmelighed til deres vinoplevelser.

Giv din farmor, mormor eller bedstemor en Alessi Vinreol White som en julegave, og lad dem nyde at organisere og vise deres vinflasker på en elegant måde. Det er en gave, der både er funktionel og dekorativ, og som vil vække begejstring hos enhver vinelsker.

Pris: 487 kr – Gå til shop

Nordlund vingård, dansk vingåd, besøg en dansk vingård, vingård i danmark, vin til gave, unikke gaver, vin smagningsoplevelser, oplevelsesgaver,

Dansk vingård hos Nordlund

Nordlund er en økologisk vingård, der midt i naturens bakkede landskab producerer dansk vin, og vinbonden står klar i marken til at vise dig rundt og give dig en pause fra byens støj.

Hvad er inkluderet:

  • 1,5 times oplevelse på en dansk, økologisk vingård
  • Rundvisning i vinmarkerne, produktionen & vinkælderen
  • Vinvonden giver 3 forskellige smagsprøver af vine fra egen vingård
  • Snacks
  • Historier om Nordlund fortalt af vinbonden selv
  • Mulighed for at købe vin med hjem

Pris: 225 kr – Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her

mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Fandt du ikke den rigtige gave til farmor, mormor eller bedstemor.

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener farmor, mormor eller bedstemor vil sætte mest pris på at få i julegave. Her er flere forslag til gaver til farmor, mormor og bedstemor.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spa oplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek truestory.dk og Go dream. Oplevelses gaver til farmor, mormor eller bedstemor er altid en succes.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff, som har et kæmpe udvalg af skøre men alligevel brugbare ting.
  • Indretning: Farmor sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøger Trendyliving.
gave til farmor, gave til bedstemor, bedstemor gave ideer, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaver til bedstemor, gave ideer til mormor, gode gaver til bedstemor, julegaver til 2021, gaven til farmor, gaver til kvinder, gaver til konen, julegaver til farmor, julegaver til mormor, oplevelsesgaver til farmor, julegaven 2021, oplevelsesgaver til kvinder
gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor,

Gem

GemGaver til Farmor

Farmor [ˈfɑˀˌmoɐ̯] er fars moder. Nogle har en farmor mens andre har farmødre. Farmor er en vigtig del af mange vigtige familier, og derfor er det også vigtigt at hun får en julegave, som er perfekt til hende. Gode gaver til farmor er når man har fundet en gave eller flere, som dækker et behov, opfylder en drøm eller gør hverdagen lidt mere luksus. At finde gaver til farmor kan godt være en udfordirng, mens vi lovet, at det er besværet værd når hun får den.

GemGaver til Mormor

Mormor [ˈmɒˀˌmoɐ̯] er mors moder. Nogle har en mormor mens andre har mormødre. Mormor er ofte en højt elsket person, som skaber glæde og kærlighed. Derfor fortjener hun også en gave, som er specielt udvalgt til hende! En god gave er en gave som opfylder en drøm, hjælper med at løse et problem eller et behov eller som gør hverdagen lidt mere luksus.

Gaver til bedstemor

Bedstemor kan både være en farmor eller en mormor, som bare har valgt at tage den ultimative titel som den BEDSTE-mor. Fordi hun er den bedste, så fortjener hun også at få den bedste gave man kan forestille sig.

Gem

Gem