Alle julegaver ideerOplevelserOplevelser til HamOplevelser til HendeTil den som elsker?Til HamTil HendeTil studerende

Oplevelsesgave: Dinner in the Dark i Danmark

Unikke oplevelser kommer i mange spændende former og “farver”.

En af de farver er sort – som i kul sort. Det er nemlig sådan en Dinner in the Dark oplevelses i Danmark.

Når der er mørkt omkring os, så stimuleret de andre sanser. En middag, hvor du ikke har mulighed for at se den mad der bliver serveret, vil derfor gøre din madoplevelse helt unik og maden vil med sikkerhed smage af mere.

Note: Artiklen om oplevelsesgave: Dinner in the Dark er sidst opdateret D. 20/4 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> 10+ gave ideer: Romantiske middage for to

Oplevelsesgave: Dinner in the Dark på Frederiksberg

dinner in the dark, oplevelses julegave, oplevelsesgave, gaver med oplevelser, julegaven til hende, julegaven til ham, restaurant med blinde tjenere, job for blinde

Dark Waiter er Danmarks første helt mørklagte restaurant og konceptet har eksisteret siden 2008.

Her kan du få en unik mad oplevelse, du med garanti ikke har prøvet før! I Dinner en the Dark får du mulighed for at nyde en 3-retters madoplevelse i total mørke!

Betjeningen står det synshandicappede personale for, der er vant til at navigere i de mærke omgivelser. De eneste, der kan se noget på restauranten, er køkkenpersonalet, som sammensætter aftens lækre 3-retters menu til gæsterne.

Maden laves af Hansens Køkken og Bars kokke. Al servering foregår i komplet mørke, så gæsterne får et kort indblik i en blind persons hverdag og hvor unikt det er at spise i et mørklagt rum.

Hos Dark Waiter består middagen altid af en hemmelig, primært økologisk, 3-retters menu med nøje udvalgte ingredienser. Den er inkluderet øl-, vin- eller alkoholfri menu. Efter middagen serveres der også the og kaffe.

(Eventuelle ønsker om vegetarmenu eller mad allergi, informeres der om ved booking af oplevelsen.)

Dette er en oplevelsesgave man aldrig glemmer!

Oplevelsen inkluderer:

  • 3-retters menu i mørke
  • Øl-, vin-, eller alkoholfri menu
  • The og kaffe
  • Lydquizzer og sanseoplevelser

Sammen med de anderledes intense samtaler med din partner til middagen, vil der være diverse interaktive indslag i form af lydquizzer og andre sanseoplevelser.

Pris: 1.195 kr – Bestil oplevelsen “Dinner in the Dark” her.

↓↓↓

Leder du efter andre unikke oplevelsesgaver?

Oplevelses gaver til voksne, vin oplevelser, dansk vingård, vingår i danmark, oplevelses gaver til mormor, oplevelsesgaver til farmor, julegaver til vin elskeren, julegaver til hende, julegaver til ham

Besøg en dansk vingård hos MODAVI

En spændende oplevelsesgave der byder på et besøg hos en dansk vingård.

Her på de bløde, sydjyske bakker står 16.000 vinstokke plantet, men før den færdige flaske vin kan åbnes, skal mange arbejdsgange udfyldes – lige fra vinterbeskæring til opbinding, høst og gæring af druerne. Vinbonden han har altid travlt, men alligevel bliver der tid til finurlige fortællinger fra årets gang på vingården, når Modavi inviterer indenfor.

MODAVI startede med at lave dansk vin i 2004, og siden har de udvidet med en ekstra gård og utallige ekstra vinstokke. Sorterne spænder vidt og de dyrker lige fra Cabernet Cortis til Mertzling, der er druer der kan klare sig i det kolde klima mod nord.

Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her

kaffe elsker, julegave til kaffe elskeren, kaffe julegave, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, julegaver 2015, nemme julegaver, julegaver til kaffeelskeren, julegave, julegaver, køb julegaverne

Oplevelsen “Sort Kaffe Kursus”

Et kaffekursus som giver muligheden for at komme på et skønt kursus med fokus på den gode sorte kop kaffe – hos The Coffee Collective i København.

Det er et oplevelsen for ham eller hende, som vil lære at brygge den bedste kaffe derhjemme. Du lærer, hvordan de bedste bønner findes og hvordan de brygges optimalt. Er man kaffeelsker, så er en unik kaffe smagning den perfekte oplevelses-julegave.

Pris 570 kr – Køb Sort Kaffe Kursus

Kro-ophold-for-2_personer

Kro- eller hotelophold for 2 personer

Bo på et ægte landevejskro grundlagt i 1700-tallet eller på et moderne, nyrenoveret familiedrevet hotel. Modtageren af denne dejlige oplevelse kan vælge mellem mere end 30 forskellige steder rundt omkring i Danmark, som alle har det til fælles, at det er steder med historie, hjerte og sjæl.

I bliver på alle stederne budt velkommen med en flaske vin på jeres dobbeltværelse, og opholdet inkluderer selvfølgelig en lækker morgenmad og middag.

Pris: 1.199 kr – Kro- og hotelophold med middag for 2.

Bøf for 2 personer, gavekort til restauranter, oplevelsesgaver for par, oplevelsesgaver til 2 personer, gavekort til kæresten, gaver til kæresten

En god bøf for personer

Nyd en dejlig aften i hinandens selskab med en god, saftig bøf for to.

Storbyens caféer og restauranter er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne. Vælg mellem flere caféer og restauranter i Danmark og prøv deres forskellige, velsmagende bøffer og steaks tilberedt nøjagtig, som I vil have den – gennemstegt, medium eller blodrød.

Tag din kæreste eller en anden under armen og skab jer et åndehul i den hektiske hverdag, sæt jer til rette og stift bekendtskab med en mør T-bone steak, en saftig mørbrad, en lækker rib eye, en god tornedos eller en af de andre lækre steaks og bøffer.

Pris: 499 kr – Bestil En god bøf for 2 her!

Mangler du inspiration til andre oplevelses julegaver?

One thought on “Oplevelsesgave: Dinner in the Dark i Danmark

Lukket for kommentarer.