Alle julegaver ideerTil HendeTøj og smykker

10+ klassiske dufte til kvinder

Moden indenfor dufte er ligesom moden i tøj.

Nogle ting skifter konstant, mens andre bliver til udødelige klassikere.

Hvis du gerne vil forkæle en kvinde, du holder af med en klassisk duft, som aldrig går af mode, så er dette den perfekte guide til dig.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 10/9 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har samlet en oversigt over de 10+ bedste klassiske dufte til kvinder (en liste, der aldrig går af mode)

parfumer til kvinder, parfume til kvinder 2021, populære parfumer til kvinder, parfumer til kvinder 2020, dufte til kvinder, julegaver til kvinder, julegaven til hende, julegaven til konen, julegaven til kæresten.

Chanel – Chanel No. 5

What do I wear in bed?” “Why, Chanel no. 5 off course” sagde legendariske Marilyn Monroe engang, da en frisk journalist spurgte sexkillingen, hvad hun sov i.

Det blev ordene der skabte den til dato mest legendariske parfume. Chanel No 5 er den første duft lanceret af modeskaber Gabrielle “Coco” Chanel og den er blevet beskrevet som “verdens mest legendariske duft”.

Den klassiske duft, der blev lanceret i 1921, har i mere end 100 år begejstret sofistikerede kvinder kloden over. Ifølge Chanel selv dufter No. 5 slet og ret af kvinde. Chanel har sagt om parfumen “That is what I was waiting for. A perfume like nothing else. A woman’s perfume, with the scent of a woman’

Chanel No. 5  har en blid blomsterduft med en blanding af moderne blomster med ylang-ylang, rav, iris, patchouli, neroli, jasmin og rose. Størrelse: 50 ml.

Gå til shop

klassiske parfumer til kvinder, klassiske parfumer, populære parfumer 2017, populære parfumer 2018, populære parfumer 2019, populære parfumer til kvinder, de bedste parfumer til kvinder, gaver til kvinder, gaver til ældre kvinder

Eternity – Calvin Klein

Calvin Kleins klassiker Eternity stammer helt tilbage fra 1988, og var en hyldest til hans ægteskab og treenigheden mellem kærlighed, familie og sjælefred.

Navnet til parfumen kommer efter håb på evig lykke og kærlighed. Duften er ren og frisk, og netop renhed er noget, som de fleste mænd godt kan lide.

Parfumes klassiske duft er et mix af lækre friske duftnoter af citrus, mikset med florale, frugtagtige og rene noter. Bunden er klassisk, varm og sensuel, lidt krydret og med varme fra musk og træagtige noter. Størrelse: 100 ml.

Gå til shop

Hugo Woman – Hugo Boss

Hugo Woman stammer fra 1997. Den klassiske duft gik sloganet: ”Don’t Imitate – Innovate”, og det slogan passer perfekt til den stærke og selvstændige kvinde, som parfumen henvender sig til.

Hugo Boss parfumen har duftnoter af bla. mandarin og boysenbær sammen med florale noter af jasmine og iris. Duften har en varm base af sensuel amber og træagtige duftnoter. Størrelse: 75 ml.

Gå til shop

lady-million-parfume

Paco Rabanne, Lady Million

År efter år er dette en af de bedst sælgende parfume til kvinder fra Paco Rabannes – Lady 1 Million, hvor også herreudgaven er den mest sælgende til mænd.

Den yderst luksuriøse parfume til kvinder, som har en meget elegant, feminin, frisk og sød langvarig duft som består af hindbær, neroli, citron, lette blomsternoter, gardenia, arabisk jasmin og patchouli samt honning og rav.

Flakonen til Lady Million forestiller en diamant mens udgaven 1 Million til mænd er udformet som en guldbar, begge signalerer glamour og eksklusivitet. Smukt og stilfuldt design, der pynter på en hver hylde.

Gå til shop

Be Delicious – DKNY

Be Delicious fra DKNY dufter af citrus – og måske derfor er den blevet en uddødelig klassisk duft.

En stor amerikansk undersøgelse foretaget af Glamour.com viser nemlig, at mænd ELSKER duften af citrus. Duften indeholder bl.a. noter af citrus, solbær, viol, grapefrugt, jasmin og tyrkisk rose.

Gå til shop

Daisy – Marc Jacobs

Den ikoniske designer Marc Jacobs har mange klassiske designs bag sig, også når det kommer til dufte til kvinder.

Marc Jacobs måske mest ikoniske duft er Daisy, som på få år er blevet en klassiker til kvinder. Duften blev lanceret i 2007. Parfumen er frisk og feminin med en legende uskyld. På toppen af Daisy er et blomstermotiv af blomsten Daisy med en vintage kant.

Marc Jacobs Daisy parfume har en duft af jordbær, violet blade, rød grapefrugt, gardenia, violet kronblade, jasmin kronblade, moskus, vanilje og white Woods.

Gå til shop

gucci-bamboo-til-hende-parfume, parfumer til kvinder, klassiske parfumer, julegaver til kvinder, julegaven til hende, gode parfumer til kvinder, gode parfumer til piger,

Gucci Bamboo

Guccis Bamboo fra 2015 er hurtigt blevet en mega succes, og på rekord tid blevet en klassisk duft. Gucci Bamboo afspejler Gucci-kvindens forskellige sider: hendes kvindelighed, selvtillid, viden og styrke. Blød og intens på samme tid. Træagtige og varme noter giver genlyd i duftens hjerte og base.

Duften har naturlige, varme og sensuelle duftnoter, berusende vanilje, amber, træagtige noter mikset med florale pift af feminin orange blomst Casablanca Lily og delikat ylang ylang. Design og flakon er stilren og luksuriøs.

Gå til shop

klassiske parfumer til kvinder, klassiske parfumer, populære parfumer 2021, populære parfumer 2020, populære parfumer 2022, populære parfumer til kvinder, de bedste parfumer til kvinder, gaver til kvinder, gaver til ældre kvinder

Coco Mademoiselle – Chanel

Chancel har lavet mere end én klassiker, og udover No5. er en af Chanels helt store klassikere Coco Mademoiselle.

Chanel lancerede Coco Mademoiselle i 2001, og den var elsket med det samme. Duften rammer både yngre og ældre kvinder, og den er både god til både hverdag og fest. Coco Mademoiselle er en parfume med en let, luftig og elegant Eau de Parfum, fuld af karisma og fængslende med sin uanfægtede elegance.

Gå til shop

klassiske parfumer til kvinder, klassiske parfumer, populære parfumer 2020, populære parfumer 2021, populære parfumer 2020, populære parfumer til kvinder, de bedste parfumer til kvinder, gaver til kvinder, gaver til ældre kvinder

J’adore Eau Lumiere – Christian Dior

J’adore Eau de Parfum´s reklamefilm er husket af mange, er en moderne klassiker fra Dior.

Parfumen blev lanceret i 2016 og den allerede klassiske duft er en unik og rig blanding af vel-afbalanceret blomsterbuket, som forener de mest noble blomster; ylang-ylang fra Comodorerne, damascenarosen og sambac jasmin.Duften er en sensuel og raffineret duft, der med sit legendariske ry, er den ultimative kærlighedserklæring.

Gå til shop

Flower – Kenzo

I 2000 blev denne smukke blomst lanceret. Enkel og smuk parfume som hurtigt blev en elsket klassiker. Flasken er parfumens ikoniske kendetegn, da det ligner en valmue vokser i flasken. Parfumen er den perfekte gave til den stilrene kvinde der fortjener en unik klassisk duft i gave.

Gå til shop

armani_si_edp_billigparfumedk__83047

Giorgio Armani – Armani Sí

Armani Si til kvinder blev lancerer af modehuset Armani i 2014 og den dag i dag en af Armanis mest populære parfumer. Sì Eau de Parfum er en feminin duft til den moderne kvinde med en elegant, sofistikeret duft fra fra solbær og solbærbusken, mens de midterste toner stammer forårsblomsten fresia og maj rosen. Basen udgøres af vanilje, patchouli og lyse trænoter.som har et moderne, sødt og feminint touch.

Gå til shop

klassiske parfumer til kvinder, klassiske parfumer, populære parfumer 2017, populære parfumer 2018, populære parfumer 2019, populære parfumer til kvinder, de bedste parfumer til kvinder, gaver til kvinder, gaver til ældre kvinder

CK All – Calvin Klein

CK All er en sprudlende og frisk duft med citrus og træagtige noter. En stor amerikansk undersøgelse foretaget af Glamour.com viser, at mænd ELSKER duften af citrus, hvilket gør denne parfume super populær. CK All er en unisex parfume og kan derfor bruges af mænd og kvinder eller deles.

Gå til shop