10+ Makeup julekalendere til hende

En Makeup julekalender er enhver beauty piges juledrøm.

Forkæl dig selv eller en skønhed du holder af, med en Make-up eller skønhedsprodukt julekalender.

Markedet indenfor make-up julekalendere og julekalendere med skønhedsprodukter er de seneste år eksploderet og det er i dag muligt at få lækre kvalitets julekalender med make-up og skønhedsprodukter indenfor enhver prisklasse.

Det er muligt at få en kvalitets julekalender med makeup indenfor en lang række af de mest populære mærker på det danske marked og i denne guide kan du finde rigtig mange af dem.

En Make up julekalender er også en perfekt måde at få udviddet sin samling af læbestifter, øjenskygger, makeup børster osv.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 03/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har samlet en liste med vores favoritter indenfor Makeup julekalenderne i år:

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter

NYX Professional Makeup Julekalender

NYX PMU har lavet en skøn make up julekalender julekalender: Diamonds & Ice. Bag de 24 låger finder du et miks af makeup og selvforkælelse.

Den høje kvalitet, de lækre ingredienser og det skønne look fra NYX Professional Makeup forkæler dig, en veninde eller din datter fra d. 1. december til juleaften med lækkert makeup.

Og du får lov at prøve det hele i december. Hvis du er fan af NYX PMU i forvejen, er denne makeup julekalender lige dig. Selve julekalenderen er udformet i et smart og hipt design, der sagtens kan vises frem i hjemmet.

Køb NYX Make-up julekalenderen her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter
Miss Cutie Pie Julekalender med Sminke

Miss Cutie Pie Julekalender med Sminke er en lækker julekalender til makeup elskeren, der gerne vil have en fest og fuld fart på hver dag i december.

Denne kalender er med 24 overraskelser, der beriger din makeuppung hver eneste dag lige fra d. 1 december og helt ind til juleaften. I kalenderen finder du den fedeste kombination af makeup, så du kan skabe et utal af looks, og slippe din indre stylist løs.

Bag hver låge i Miss Cutie Pie gemmer der sig skøn sminke, sjove negledekorationer og praktisk skønhedstilbehør, som sætter farve på december.

Køb Make-up julekalenderen her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, sminke julekalender, julekalender sminke, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter
Make-up julekalender til hende

Fortjener kvinden i dit liv en julekalender som gør hende glad hver dag?

Make-up Julekalenderen indeholder blandt andet rouge, øjenskygge og læbestift, så kvinden kan blive klar til enhver julefrokost eller jule komsammen.

I Make-up julekalenderen er der også flotte negledekorationer og praktisk skønhedstilbehør såsom sminkebørste og et lille spejl. Julekalenderen med sminke bliver en perfekt overraskelse til en, der har brug for at tage sig lidt ekstra af sig selv før jul!

Køb Make-up julekalender her

neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender
Neglelak Julekalender

Neglelak julekalenderen er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens hun venter på jul.

Er det glitter, pastel eller glitrende metallic-lak, som matcher dit juloutfit bedst?

Det er en ny flot farve eller noget andet, som hører til neglepleje, hver dag – I rette tid før juleaften har du masser af flot lak, du kan vælge og vrage imellem.

Køb Neglelak julekalender her

Essie julekalender, Essie neglelak julekalender, neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender

Essie neglelak julekalender

Den smukke juleboks indeholder 24 negleprodukter, der sørger for at du oplever en bred palette af farver og effekter.

Udover de glædelige overraskelser i julemåneden, har du bagefter super lækre og højkvalitets lakker til enhver lejlighed.

Julekalenderen er en helt perfekt gave til hende, der fortjener lidt ekstra og som du gerne vil give en glædelig overraskelse.

Køb Neglelak julekalender her

Naturfarm Adventskalender, naturfarm julekalender, julekalender naturfarm, julekalender med husplejeprodukter,
Naturfarm Økologisk Adventskalender

Smuk hud i december? Adventskalenderen indeholder økologiske AMBER produkter.

I denne økologiske julekalender finder du Amber Cleansing Bar 125 g, Kit med Amber Bath & Shower Gel 25 ml., Amber Soft Shampoo 25 ml., Amber Body Lotion 25 ml., Amber Face & Body Scrub 25 ml, Amber Roll-on Deo 60 ml, Amber Day & Night Face Cream.

Køb Naturfarm julekalender her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter
Jeffree Star Cosmetics Julekalender

Årets Jeffree Star Cosmetics Julekalender 2020 er fyldt 24 lækre makeup overraskelser, én til hver dag i december, med et udvalg af gaver fra Jeffree Star Cosmetics fantastiske makeup univers og lækre produkter.

Kun det bedste til én ægte Jeffree Star Cosmetics fan. Forkæl dig selv, eller dine nærmeste med den ultimative Jeffree Star Julekalender 2020.

Køb Cosmetics julekalenderen her

Bomb Cosmetics Bath Bomb Julekalender

Vil du gerne prøve en anderledes wellness julekalender? Så er denne julekalender med Bath Bomb perfekt til dig.

Badebombe-kalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne skrubbecremer, som gør julebadet ekstra lækkert!

Bag de 24 låger i julekalenderen finder du bath bombs og “mallows”, som takket være deres kombination af æteriske olier, kakao- og sheabutter smelter i det varme vand og spreder velduft samtidig med, at de genfugter din hud.

Du finder også skrubbecreme, sæbe og håndcreme, som både plejer og frisker op, så du føler dig klar til julens mange arrangementer.

Køb Bath Bomb julekalenderen her

bath bomb julekalender, julekalender til kvinder, julekalender med sæbe, welness julekalender, julekalender med wellness indhold,

Spa-Julekalender fra Keep Calma Llama

Denne julekalender med badebomber (bath bombs) og sæber forvandler den mørke december til et hyggelig hjemmespa

Den bedste måde at geare ned på er selvfølgelig med et helt udramatisk og afslappende varmt bad, og den søde Keep Calma Llama lader dig gøre lige præcis dette!

Bag hver låge gemmer der sig en ny badebombe eller sæbe i flotte farver og sjove former. Kalenderen passer perfekt som overraskelse til en, der fortjener at fylde badekarret, læne sig tilbage og bare nyde.

Køb Bath Bomb julekalenderen her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter
House of Stars Cult Cosmetics – Silver Julekalender

I Silver Julekalenderen finder du 24 lækre kalendergaver udvalgt fra vores populære mærker.

Julekalenderen er pakket ind i en smuk sort eller hvid luksus gaveæske med silkebånd. Hver pakke  er indpakket i sølv gavepose med stjerner med dato i – så du har en pakke til hver dag til den 24 december. Den perfekte lux make up julekalender til enhver hudpleje og makeup fan.

Køb Make up julekalenderen fra House of Stars her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender smike, julekalender til piger, julekalender med huspleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter
House of Stars Cult Cosmetics – Star Julekalender

I julekalenderen finder du 24 lækre kalendergaver udvalgt fra houseofstars.dks bestseller brands. Den perfekte pakkekalender til enhver hudpleje og makeup fan.

Houseofstars.dk har pakket julekalenderen ind i en sort el hvid luksus gaveæske med bånd, og hver enkel pakke i gavepose med dato på, så du får en lækker gave til og med den 24 december.

Note: Indholdet er et mix af full-sizes og minis – Der er ingen brevprøver i kalenderen. 

Køb julekalenderen med sminke her

Babor Julekalender

Den hårde og stressende juletid er altid hård ved din hud.

Derfor er denne eksklusive julekalender perfekt til dig, eller til en du har kær, som bør huske sig selv i den travle december måned.

Så forkæl dig selv med noget lækker mig-tid hver aften, med de 10 forskellige ampuller, som er fordelt ud bag de 24 låger

Køb julekalenderen med Make up her

↓↓↓

Fandt du ikke julekalenderen til hende? Få inspiration til flere julekalendere her:
vingummi julekalender, julekalender med vingummi, voksen julekalender, slik julekalender, julekalender med slik, uleklaender med vingummi, wally og whiz julekalender, wally and whiz julekalender
Vingummi julekalender fra Wally & Whiz

Hver dag indtil juleaften vil kæresten bliver forkælet med lækker vingummi.

Wally & Whiz laver lækker gourmet vingummi i særklasse. Kvaliteten er i top, der anvendes kun de bedste råvarer, og der tilsættes inden tilsætningsstoffer. Der er ikke tilsat gluten, konserveringsmidler eller animalske tilsætninger. De er 100 % vegetariske. Er certificeret vegansk og vegetarisk.

Køb vingummi julekalenderen her

Noru Te Julekalender

Den er ikke økologisk men den indeholder alligevel alt det bedste fra Noru´s te sortiment og mikset det med lækre søde sager, i denne flotte adventskalender. Hele herligheden er pakket ind i 4 flotte gaver, der bringer lykke hos den heldige der skal pakke dem op.

Noru pakker alle gaverne ind i smukt gavepapir lavet af genbrugsmateriale og nummererer dem fra 1 – 4. Det er kun NORU der ved hvad der er i pakkerne, men de lover at du ikke bliver skuffet.

Bestil Noru´s te julekalender her

romantisk julekalender til par, par julekalender, kærlighedsjulekalender til par, julekalender med sexlegetøj, juleklaender itl voksne, voksen julekalender med sex legetøj, eroitsk juleklaender til voksne,erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

 Fyld dele december måned med kærlighed og hygge!

Denne romantiske kalender har ekstra ordinært 31 låger og kan åbnes når som helst på året (vi foreslår december!).

Bag hver låge er der et forslag til tre forskellige aktiviteter i som par kan lave sammen – vælg mellem en sjove ting at lave sammen, romantiske gestus eller hed og sexet inspiration, I kan bruge, når I kryber ned under dynen! 

Så tag en romantisk pause fra hverdagstristessen og gør dig parat til en hel måned fuld af sex, romantik og glæde med kærlighedskalenderen til par!

Køb den romantiske julekalender her

mallows julekalender, julekalender med slik, julekalender til voksne, julekalender til kvinder, voksen julekalender med slik, juleklaender med skumfiduser, skumfidus julekalender

The Mallows Julekalender

En flot og sjov julekalender, fyldt med de lækreste skumfiduser, som er fulde af smag. Du finder en masse smagsvarianter bag de 25 låger.

Bag hver låge finder du 2 lækre skumfiduser – 8 forskellige smagsvarianter.

Alle skumfiduserne er økologiske og håndlavet med 100% kærlighed. Hver smag er specielt udvalgt og alle ingredienserne er helt i højsædet, så du får den bedst mulige oplevelse, når du tager en bid af disse store luftige skumfiduser.

Køb skumfidus julekalenderen her

Malmö chokoladefabrik, julekalender fra Malmö chokoladefabrik, Malmö chokoladefabrik julekalender, økologisk chokolade fra Malmö chokoladefabrik, chokolade julekalender økologisk, økologisk chokolade julekalender, økologisk julekalender, økologisk chokolade

Malmö Chokladfabrik: Økologisk Chokolade Julekalender

En fantastiske økoligsk chokolade julekalender fra Malmö Chokladfabrik. I den økologiske julekalender er der 24 lågerog hver låge gemmer sig ét styk god økologisk kvalitets-chokolade.

Alt chokoladen er lavet på økologiske råvarer og samtidig med de er Fairtrade-mærket.

Designet på kalenderen er simpel og elegant, med grønne og brunlige tykke skriver på tværs af det firkantede design. Alle tal og bogstaver på julekalenderen står med en pæn guldskrift, så der er en ”rød tråd” i designet.

Køb den økologisk chokolade julekalender her

Se flere julekalendere til kvinder og mænd her!

%d bloggers like this: