Populære parfumer til unge piger

Når man er ung, er det vigtigt at dufte godt

og have at have den helt rigtige parfume er en del af det.

Men det er også vigtigt, hvad der står på parfume flasken (f.eks Chloe, Chanel og Dior) og hvordan den ser ud.

Note: Artiklen om Populære parfumer til unge piger er sidst opdateret D. 24/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 10+ mest populære parfumer til kvinder

Vi har samlet en liste med de mest populære parfumer til unge piger:
Escada Candy Love parfume, Escada parfume, Candy Love parfume, Escada, Candy Love parfume, de bedste parfumer i 2021, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2020
Escada – Candy Love

En ny parfume lancering fra Escada, der dufter lige så himmelsk som at komme ind i en slikbutik. Med topnoter af kandiserede æbler og en base af flødeskum og vanilje kan man ikke andet end elske denne skønne duft, som med sikkerhed bliver en af de mest populære parfumer til unge piger i 2021.

Pris: 549 kr. – Køb den populære parfume her

Chloe, Rose Tangerine, Chloe Rose Tangerine, Chloe Parfume, Rose Tangerine parfume, de bedste parfumer i 2021, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2020
Chloe – Rose Tangerine

Chloe laver romantiske klassisk kvindelige parfumer, som denne Rose Tangarine.

Parfumen fra Chloe er frisk, klar og strålende rosennote, der er en naturlig del af brandets duftidentitet. I Rose Tangerine får denne unikke rosennote et uventet strejf af frugt: Lækker mandarin giver parfumen et strålende sommer skær, mens solbær fremhæver endnu mere af parfumens karakter.

Frihed, lethed og kvindelighed – det er de grundsten, som Chloé blev bygget på, da brandet blev grundlagt for mere end 60 år siden i Paris.

Pris: 698 kr. – Køb Chloe parfumen her

populære parfumer til unge piger, Kenzo parfume, Le Monde Est Beau parfume,Kenzo Le Monde Est Beau, Kenzo, Le Monde Est Beau, parfumer til unge piger, unge piger parfume

Kenzo – Le Monde Est Beau

Kenzo´s parfume Le Monde Est Beau er blomstrede duft til piger med frugt noter. Den blev skabt til at være en optimistisk og munter duft, så den har en munter åbning med magnolia, jasmin, kirsebærblomst, sure toner af solbær og kinesisk blomst Aglaia Odorata. Flasken blev designet af Serge Mansau.

Pris: 425 kr – Køb Kenzo parfumen her

parfumer til unge piger, unge piger parfume, parfumer 2020, parfumer 2021, Ariana Grande - R E M, Ariana Grande parfume, R E M parfume, julegaver til teenagere, julegaver til piger
Ariana Grande – R E M

En drøm af en duft.. Den nye R.E.M er inspireret af Ariana Grandes store kærlighed og fascination af at gribe sine drømme, drømme stort og troen på universet. R.E.M. er skabt til at få dig til at føle at du kan gribe nu’er og erobre verdenen.

R. E.M. Eau de Parfum er delikat, feminin, varme og fruity duftnoter med et strejf af salted karamel og beroligende lavendel og sprudlende pear blossom. Populære parfume til unge piger!

Pris: 495 kr – Køb Ariana Grande parfumen her

julegaver til teenagere, julegaver til piger, parfumer til piger, parfumer til unge piger
Agent Provocateur – Miss AP Eau de Parfum

Miss AP af Agent Provocateur er en orientalsk blomsterduft til piger. Den indeholder noter af pink peber, ylang-ylang, Bourbon geranium, rose, patchouli, sandeltræ og amber.

Pris: 249 kr – Køb Agent Provocateur – Miss AP Eau de Parfum her

julegaver til teenagere, julegaver til piger, versace parfume, parfume fra versace, populære parfumer fra versace
Versace – Dylan Turquoise

Lækker, elegant, feminin og frisk. Den nye Dylan Turquoise duft fra Versace.

Skabt til piger og kvinder i alle aldre. En moderne duft i smukt design. Parfumen åbner med topnoter af pink peber, lemon og mandarin, et hjerte af jasmin, fresia, guava og solbær og en varm bund af trænoter og musk.

Pris: 499 kr – Køb Versace Parfumen her

justin_bieber_collectors_edition_billigparfumedk__31103
Justin Bieber – The Key Collectors Edition

The Key fra Justin Bieber er nøglen til en indbydende og sexet duft, fuld af energi. Du låser op til en lys mousserende duft der driller sanserne med skønne frugtnoter blandet med lyse blomster og den sensuelle moskus, træsortet og vanilje.

Pris: 175 kr – Bestil parfumen her!

nd.15287
Justin Bieber – Girlfriend

En populære parfume fra den verdens kendte Justin Bieber med navnet Girlfriend. En mere moden udgave af den tidligere så store succes Someday. Girlfriend dufter sødt af pære, vanilje orkideer, lyserød fresia, og brombær.

Pris: 219 kr – Bestil parfumen her!

Marc Jacobs Daisy Eau so fresh, Marc Jacobs Daisy, Marc Jacobs parfume, Daisy Eau so fresh parfume, parfume til kvinder, parfume til unge piger, unge piger parfume, populære parfumer til kvinder, populære parfumer til piger
Marc Jacobs – Daisy Eau so fresh

Daisy Eau So Fresh er en glade, friske og nye version af den originale Daisy parfume, som er strålende klar, elegant og fuld af charme. Daisy har i mange år været en utrolig populære parfume til unge piger.

Fortab dig i en hel blomstermark med Daisy Eau So Fresh, som er fuld af liv og perfekt til piger i alle aldre. Duften er frisk og kan både anvendes til hverdag og fest.

Pris: 475 kr. – Køb Marc Jacobs Daisy parfumen her

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 10.32.30
MARC JACOBS Daisy Dream

En af de smukkeste parfumer, må uden tvivl den nye duft fra Marc Jacobs Daisy Dream

Duften er dejlig frugt-agtig. Brombær og pære gør duften både frisk, let og sød, men uden at den er kvalmende. Parfumen er perfekt til den feminine kvinde, som går op i mode og stil. Størrelse: 50 ml

Pris: 399 kr. – Gå til shop

one_direction_that_moment_parfume_edp_billigparfume__69717
One Direction – That Moment

One Direction – That Moment er en parfume mange unge piger sværger til som deres parfume! One Directions opfølger til den tidligere Our Moment parfume. Duften bevarer de originale noter som pink grapefrugt og jasmin og blander dem i et miks af grønne æbler og violet. En base af træagtige noter og sensuel moskus.

Pris: 175 kr – Bestil parfumen her!

Valentino Donna Born In Roma Eau de Parfum, populære parfuner til kvinder, parfumer til kvinder 2020, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 parfumer i 2020
Valentino Donna Born In Roma Eau de Parfum

Valentino har med Donna Born In Roma Eau de Parfumen lavet en haute couture orientalsk blomsterduft, der taler til den super seje unge piger. Parfumens duft er bygget på en trio af jasmin blomster, blandet med en af de dyreste ingredienser i moderne parfumri, Vanilje Bourbon.

Pris: 679 kr. – Køb Valentino parfumen her

%d bloggers like this: