Populære parfumer til unge piger

Når man er ung, er det vigtigt at dufte godt

og have at have den helt rigtige parfume er en del af det.

Men det er også vigtigt, hvad der står på parfume flasken (f.eks Chloe, Marc Jacobs og DKNY) og hvordan den ser ud, så den pynter flot på pige værelset eller på toilettet, hvor vennerne ser, hvilken parfume man går med.

Note: Artiklen om Populære parfumer til unge piger er sidst opdateret D. 02/07 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 10+ mest populære parfumer til kvinder 2022

Populære parfumer til unge piger 2022

Chloe, Rose Tangerine, Chloe Rose Tangerine, Chloe Parfume, Rose Tangerine parfume, de bedste parfumer i 2021, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2020

Chloe – Rose Tangerine

Chloe laver romantiske klassisk kvindelige parfumer, som denne Rose Tangarine.

Parfumen fra Chloe er frisk, klar og strålende rosennote, der er en naturlig del af brandets duftidentitet. I Rose Tangerine får denne unikke rosennote et uventet strejf af frugt: Lækker mandarin giver parfumen et strålende sommer skær, mens solbær fremhæver endnu mere af parfumens karakter.

Frihed, lethed og kvindelighed – det er de grundsten, som Chloé blev bygget på, da brandet blev grundlagt for mere end 60 år siden i Paris.

Pris: 649 kr. – Køb Chloe parfumen her

populære parfumer til unge piger, Kenzo parfume, Le Monde Est Beau parfume,Kenzo Le Monde Est Beau, Kenzo, Le Monde Est Beau, parfumer til unge piger, unge piger parfume

Kenzo – Ca Sent Beau

En sand klassiker fra Kenzo, lanceret tilbage i 1989.

Feminin og elegant med duftnoter af mandarin, pacthouli og bergamot, midternoter af tuberose, orangeblomst, jasmin og ylang-ylang og sluttende på en varm bund af amber, varm cremet vanilje og forførende musk.

Pris: 389 kr – Køb Kenzo parfumen her

Nicki Minaj Minajesty, Nicki Minaj parfume, parfume til unge piger, parfume til piger, Nicki Minaj parfume flaske, populære parfumer,

Nicki Minaj – Minajesty

Minajesty af Nicki Minaj er en frugtagtig blomsterduft til kvinder, der åbner op med frugtige noter af bær, fersken og frisk citron, mens hjertet omfavner en masse florale noter fra blandt andet magnolia, og bunden bidrager med en sødmefuld varme.

Pris: 275 kr – Køb Nicki Minaj parfumen her

parfumer til unge piger, unge piger parfume, parfumer 2020, parfumer 2021, Ariana Grande - R E M, Ariana Grande parfume, R E M parfume, julegaver til teenagere, julegaver til piger

Ariana Grande – R E M

En drøm af en duft.. Den nye R.E.M er inspireret af Ariana Grandes store kærlighed og fascination af at gribe sine drømme, drømme stort og troen på universet. R.E.M. er skabt til at få dig til at føle at du kan gribe nu’et og erobre verdenen.

R. E.M. Eau de Parfum er delikat, feminin, varme og fruity duftnoter med et strejf af salted karamel og beroligende lavendel og sprudlende pear blossom. Populære parfume til unge piger!

Pris: 499 kr – Køb Ariana Grande parfumen her

DKNY parfume til piger, DKNY parfume til kvinder, bedste parfumer til piger, unge pige parfume, julegaver til unge piger, julegaver til piger

DKNY – Be 100% Delicious

En lækker duft i ‘Be Delicious’ serien fra DKNY, som blandt andet dufter af solbær, appelsinblomst og sandeltræ, der er med til at give duften en frisk blomstrende fornemmelsen. DKNY parfumen giver fornyet energi

Be 100% Delicious er perfekt som en lag-på-lag duft, layering dufte kan bruges for sig selv, eller mixes med andre dufte.

Pris: 349 kr – Køb DKNY parfumen her

julegaver til teenagere, julegaver til piger, parfumer til piger, parfumer til unge piger

Agent Provocateur – Miss AP Eau de Parfum

Miss AP af Agent Provocateur er en orientalsk blomsterduft til piger. Den indeholder noter af pink peber, ylang-ylang, Bourbon geranium, rose, patchouli, sandeltræ og amber.

Pris: 249 kr – Køb Agent Provocateur – Miss AP Eau de Parfum her

julegaver til teenagere, julegaver til piger, versace parfume, parfume fra versace, populære parfumer fra versace

Versace – Dylan Turquoise

Lækker, elegant, feminin og frisk. Den nye Dylan Turquoise duft fra Versace.

Skabt til piger og kvinder i alle aldre. En moderne duft i smukt design. Parfumen åbner med topnoter af pink peber, lemon og mandarin, et hjerte af jasmin, fresia, guava og solbær og en varm bund af trænoter og musk.

Pris: 489 kr – Køb Versace Parfumen her

Marc Jacobs Daisy Eau so fresh, Marc Jacobs Daisy, Marc Jacobs parfume, Daisy Eau so fresh parfume, parfume til kvinder, parfume til unge piger, unge piger parfume, populære parfumer til kvinder, populære parfumer til piger

Marc Jacobs – Daisy Eau so fresh

Daisy Eau So Fresh er en glade, friske og nye version af den originale Daisy parfume, som er strålende klar, elegant og fuld af charme. Daisy har i mange år været en utrolig populære parfume til unge piger.

Fortab dig i en hel blomstermark med Daisy Eau So Fresh, som er fuld af liv og perfekt til piger i alle aldre. Duften er frisk og kan både anvendes til hverdag og fest.

Pris: 595kr. – Køb Marc Jacobs Daisy parfumen her

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 10.32.30
MARC JACOBS Daisy Dream

En af de smukkeste parfumer, må uden tvivl den nye duft fra Marc Jacobs Daisy Dream

Duften er dejlig frugt-agtig. Brombær og pære gør duften både frisk, let og sød, men uden at den er kvalmende. Parfumen er perfekt til den feminine unge pige, som går op i mode og stil. Størrelse: 50 ml

Pris: 575 kr. – Gå til shop

Valentino Donna Born In Roma Eau de Parfum, populære parfuner til kvinder, parfumer til kvinder 2020, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 parfumer i 2020

Valentino Donna Born In Roma Eau de Parfum

Valentino har med Donna Born In Roma Eau de Parfumen lavet en haute couture orientalsk blomsterduft, der taler til den super seje unge piger. Parfumens duft er bygget på en trio af jasmin blomster, blandet med en af de dyreste ingredienser i moderne parfumri, Vanilje Bourbon.

Pris: 679 kr. – Køb Valentino parfumen her

Escada Candy Love parfume, Escada parfume, Candy Love parfume, Escada, Candy Love parfume, de bedste parfumer i 2021, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2020

Escada – Candy Love

En ny parfume lancering fra Escada, der dufter lige så himmelsk som at komme ind i en slikbutik. Med topnoter af kandiserede æbler og en base af flødeskum og vanilje kan man ikke andet end elske denne skønne duft, som med sikkerhed bliver en af de mest populære parfumer til unge piger i 2021.

Pris: 595 kr. – Køb den populære parfume her