Giv veninden eller kollegaen en flot gavekurv

Kender du en som fortjener en lækker gavekurv i år?

En smuk gavekurv er den perfekte måde at vise nogen, at de betyder noget for dig.

Men det kan hurtig tage lang tid selv at sammensætte en god gavekurv, og derfor har vi været online, for at finde årets flotteste gavekurve, som du kan få leveret nemt og hurtigt til din egen, eller gavemodtagerens dør.

Læs også >> Oversigt: 30+ gaver til bedsteforældre

Note: Artiklen om Giv veninden eller kollegaen en flot gavekurv er sidst opdateret D. 4/3 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Find den her: En flot gavekurv
Gavekurv I love you, kærligheds gavekurv, gavekurv, sød gavekurb, søde gaver til kæresten, romantiske gaver til kæresten
Gavekurv – I love you

En smuk lille kurv med lækkert chokolade og en lemonade samt et sødt budskab som gør denne gave super romantisk og sød. Perfekt som gave til en du holder meget af.

Pris: 250 kr – Køb gavekurven her

Gavekurv I love you, kærligheds gavekurv, gavekurv, sød gavekurb, søde gaver til kæresten, romantiske gaver til kæresten,
Gavekurv – Pink kurv med søde lækkerier

Flot pink kurv med masser lækkerier, perfekt som en romantisk gave til kæresten eller en nær veninde.

Kurven indeholder: Chokoladetræfler m. havsalt, Grøn te, 50g, Chips m. spicy chorizo, Lemonade m. grapefrugt, Lemonade m. mandarin, Gaveæske fra Summerbird m. marcipan-hjerter, Summerbird dragerede mandler, Bolcher Chokoladekugler.

Pakkes fint ind i gavekurv m. træuld, cellofan, bånd m.m.

Pris: 350 kr – Køb kurven her

gavekurv
Teacup kurv

En gavekurv med lækker te, kaffe og delikatesser.

Gavekurven er pakket ind i klar cellofan, pyntet med bånd, og de vedlægger gerne et kort, hvis man ønsker det. I så fald bedes du skrive det i notatfeltet ved bestillingen.

Gavekurven indeholder julete, julekaffe, chokolade og en lækker vin til julebordet

Pris: 229 kr – Bestil kurven her

Du kan også sammensætte din egen kurv på Teacup.dk og selv vælge, hvad der skal være i kurven.

gavekurv-vin-l
Kurv med vin

Giv en lækker gavekurv til en du holder af. Her får du en gavekurv med et lækkert udvalg fra Teacup – lige klar til at forære væk.

Kurven består af: 1 x italiensk rødvin, 1 x krydderolie, 2 x te, 2 x kaffe, 2 x chokolade, 1x nougat, 1 x lakrids, 1 x karamel.

Pris: 359 kr – Bestil gavekurven her

gavekurv-te-p
Gavekurv med Te

Kender du en som elsker Te og søde sager, så er denne gavekurv perfekt til dem. Denne gavekurv er fint pakket ind i cellofan og er klar til at give væk som gave.

Gavekurven indeholder: 4 x 100 gram løs te i høj kvalitet, Tedåse, Tefilter og 4 x konfekture.

Har du specielle ønsker til de 4 poser te, så kan du notere det ved bestillingen – ellers så vælger vi 4 poser; grøn, sort, rød og urtete.

Gavekurven er fint indpakket kurv fyldt med lækkerier fra Teacup’s sortiment. Din gavekurv er pakket ind i klar cellofan, pyntet med bånd, og vi vedlægger gerne et kort, hvis du ønsker.

Pris: 289 kr – Bestil gavekurven her

Gavekurv fra Maggies

Gavekurven er uden alkohol og indeholder følgende: Pesto, Mini Bruschetta, Te, Servietter, Chokolade pinde til varm chokolade, 4 poser chokolade specialiteter, Chokoladekugler fra Pr-Chokolade.

Pris: 290 kr – Gå til shop

julekurv, firmagave kurv, gavekurv værtindegave, julegave kurv, mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, gaver til mormor
Gavekurv med Cider, Te og Sødt

Perfekt gave til tedrikkeren – Yndlingste og søde sager. I gavekurven er der et udvalgt af rigtig gode blandinger, der er blandt vores mest populære te blandinger. Læs indholdet her. Kurven pakkes ind i cellofan med bånd, så den er lige til at overrække.

Pris: 179 kr – Gå til shop

Mangler du inspiration til andre julegaver?

%d bloggers like this: