30+ gaveideer: Gaver til studerende

Gaver til studerende: Livet som studerende kan ofte være hårdt.

Dårlig økonomi, lange nætter med lektier (eller byture) og hårde eksamener er hverdagen for mange studerende.

Når man gerne vil finde gode gaver til studerende, bør du overveje at gaven måde er brugbar, praktisk, og nem at bruge/have i en ofte lille studielejlighed eller værelse, så den studerende her mulighed for at opbevare gaven.

Note: Artiklen om gaver til studerende er sidst opdateret D. 19/11 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Julegaver til Alle kommer her med 30+ gave ideer til gaver til studerende (både piger og drenge)

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Tæppet kan fås i 9 forskellige farver, blandt andet Creme, rød, grøn, brun, blå og lyserød. Tæppet med ærmer er perfekt gave til studerende, så der kan spares på varmen, mens der læses lektier om vinteren. Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken.

Pris 279 kr – Køb tæppet med ærmer her

æggekoger til mikroovn, koger til æg i mikroovn, gaver til studerende, gode gaver til unge, gode gaver til dem der flytter hjemmefra,

Æggekoger til mikroovn

Super nem æggekoger til mikrobølgeovnen Boiley Æggekoder til 1 æg gør det nemt at lave gode æg i mikroovnen

1 æg – Pris: 59 kr – Køb den her

Øl i julegave, øl holder, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, flaskeholder i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mand

Flaskeholder i Træ

Overrask den studerende med en smuk ølkasse i træ, perfekt til at tage med til fest eller med på picnicen. På siden er der en praktisk kapselåbner. Flaskeholderen har plads til 6 flasker (33 cl), Hvert rum måler 8,5 x 7,5 cm. Materiale: kejsertræ (flaskeholder), zinklegering (kapselåbner)

Pris: 129 kr – Gå til shop

Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt

Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er sort med guld skrabeeffekt.

Verdenskortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver. Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm.

Pris: 179 kr. – Bestil verdenskortet her.

grøntsags poser, frugt poser, frugt net, grønsagsnet, miljøvenlige poser, genanvendelige poser til grøntsager, miljøvenlige gaver, gaver til kvinder

Miljøvenlige poser til frugt og grønt

Hjælp den studerende med at droppe de dyre plastposer og miljøskadelige engangsposer og bær frugt og grønt hjem i netposerne Veggio!

Sælges i 5-pack med poser i tre forskellige størrelser. Poserne er holdbare og tåler at blive brugt igen og igen. Perfekt til alle, der gerne vil reducere dit plastforbrug.

Pris: 39 kr – Køb de miljøvenlige poser her

Wally and Whiz, Wally and Whiz  vingummi, vingumme Wally and Whiz, kvalitets vingummi, mandelgave 2020, mandelgave 2021, pakkelegsgaver

Wally and Whiz vingummi

Fortjener den studerende lækre Wally and Whiz vingummier, til at forkæle sig selv med? Vingummien er vegansk og sælges i flotte gavepakker. Vælg mellem flere forskellige smagskombinationer af frugt, bær og lakrids.

Pris: 59 kr – Køb Wally and Whiz vingummi her

KB_39250_02-2.w480.h480.wm, kay bojesen abe, gave til studerende, gaver til unge under uddannelse, dyr fra kay bpjesen,

Kay Bojesens Abe – Den Lille Abe

Den lille abe fra Kay Bojesen har en total højde på 20 cm og er en design klassiker. Dette er den mest almindelig og den abe de fleste har i deres hjem. Størrelsen gør den god som dekoration på lamper, dører eller som pynt på en hylde. Den lille abe er lavet i Teak- og limbatræ.

Selvom man er studerende, så er det stadig lækkert at eje en smuk design klassiker.

Pris: 629 kr. – Køb den lille abe her

Se Kay Bojesens aber i flere størrelser her

flyt hjemmefra kogebog, kogebog til studerende, gaver til studerende, julegaver til studerende,

Flytte Hjemmefra Kogebog

Flytte hjemme fra kogebogen er til den studerende som skal flytte hjemmefra, eller som netop er flyttet hjemmefra, og som for første gang selv skal til at stå for alt fra indkøb og madlavning i hverdagen.

Med denne kogebog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid – og efterlader stort set ingen opvask.

Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f. eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk.

Pris: 199,95 kr – Køb kogebogen her

bog til studerende, anderledes kogebøger, anderledes kogebog, street food, kogebog til unge, gaver til studerende

Street Food Derhjemme – Katrine Klinken

Mad, der er sjovt for den studerende at lave derhjemme med og til venner og familie.

Mange af os elsker at gå på streetfood-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Streetfood er ofte hyggemad med megen smag og lækker konsistens, og det er netop sådan noget mad, unge studerende også rigtig godt kan lide.

Streetfood Derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i køkkenet, og ikke mindst til unge, der er flyttet hjemmefra og har brug for inspiration til mad for få penge.

Pris: 179,95 kr – Køb bogen her

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver

Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbelt vægge og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 189 kr – Gå til shop

Bridgewalking Lillebælt, Bridgewalking over Lillebælt, lillebælt gå på bro, adrenalin oplelveser, højdeskræk oplevelser, opleveser i Jylland, Oplevelser på fyn, Oplevelser i middelfart, gå på en bro, unikke oplevelser i Danmark, Bridgewalk Danmark, julegaver 2021

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Giv en unik oplevelse til den studerende.

Dette er den første af sin slags i Europa. Her får du/gavemodtageren en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor du mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt.

Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under dig giver dig en adrenalinoplevelse, du sent vil glemme.

Pris: 245 kr – Book oplevelsen her

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smukt Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til de studerende. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant julegave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

kattegat centeret haj, kattegat centeret, haj dyk, truestory.dk, unik julegave, andrenalin julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, julegave, julegave 2021, haj dyk i kattegatcenteret

Haj dyk i kattegat centeret

I Kattegatcentret kan man dykke med hajer – hvad enten man er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give gave-modtageren en oplevelser for livet, og man kan være sikker på, at sikkerheden er i top.

Selv erfarne dykkere har sjældent stået over for en 2,5 meter lang havål eller set en haj i øjnene, men nu har man muligheden! I Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium kommer  den heldig gavemodtager, helt tæt på. Forsvind i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden. Kun adskilt af glasvæggen ind til nabotanken kan man sende vores fem forskellige hajarter et haj-five! En af mange gode oplevelser gaver til studerende fra truestory.dk

Pris fra: 800 kr – Bestil Haj dyk her!

gigantisk marabou, gigantisk chokolade, chokolade, mandelgave til voksne, mandelgave til børn, mandelgaver til børn og voksne, chokolade mandelgave, gaver til studerende, gode gaver til studerende

Gigantisk marabou chokolade

På en SU er der ikke mange penge til slik og søde sager, men med denne gigantiske marabou chokolade er der nok til at dele med familie og venner.

I denne store chokoladeæske får du hele 16 x 100 grams Marabou-mælkechokolade! Kartonen er udformet som en Marabou mælkechokolade og måler 70 x 29 cm.

 Pris: 345 kr – Køb gaven til studerende her

nivo-grill, grill til studerende, gode gaver til studerende, gode gaver til unge mennesker, julegaver til studerende, julegaver til folk på SU, grill fra Nido,

Nido Grill

Selvom man er studerende, så er det stadig super hyggeligt at kunne grille.
Nido grillen er kvadratisk, som gør at man har en god stor overflade til at grille maden på, taget i betragtning af grillens størrelse og derudover er den i et super lækkert design.

Grillen er ideel som gave til studerende, som har en lille altan, eller til dem som ønsker at tage grillen med til stranden eller i parken.

Pris: 599,95 kr – Bestil Nido grillen her!

oplevelser til ham, oplevelser til hende, julegave oplevelser, oplevelser til jul, oplevelser i julegave, meyers bageskole

Bagekursus hos Meyers Madhus

Brød er dyrt i supermarkedet men nemt selv at bage. På dette bagekurses hos Meyers Madhus arbejdes der med de mest interessante, aromatiske meltyper og der bliver gået i dybeden med surdej. Resultatet bliver et fantastisk stykke Grantoftegårdbrød og en masse ny bagekundskab.

Generelt er der i oplevelsen fokus på, hvordan brødene kan varieres, både hvad angår ingredienser og teknikker. For eksempel vil den studerender med denne oplevelsesgave lærer at bage i både metal- og træforme, at bruge hævekurve og meget andet.

En fantastisk oplevelsesgave for den studerende, som gerne vil udfordre og udvikle sine kundskaber i hjemmebageriet.

Pris: 1395 kr – Gå til shop

Lékué Cheese Maker, lav din egen ost, hvordan laver man sin egen ost, oste laver maskine, lav ost, gaver til bedstemod, gaver til mormor,

Lékué Cheese Maker

Hvem vil ikke gerne lærer at lave sin egen ost? Mange studerende vil sikkert gerne, da det er en hyggelig fritidsaktivitet og en fantastisk måde at spare penge på!

Med Lékués friskostsættet kan du nemt lave din egen friskost hjemme i køkkenet og derefter tilsætte lige den smag du ønsker. Sættet til at lave friskost består af en skål, en si og et låg. Derudover skal du kun bruge to ingredienser: Mælk og noget surt som f.eks. citron eller vineddike.

Dette er en perfekt gaveidé til studerende som elsker at lave mad fra bunden, studerende som dyrker en simplere livsstil eller folk som gerne vil bruge deres hænder.

Pris: 249 kr – Bestil den her

uashmama-vasketoejspose

Uashmama Vasketøjspose

En af de “bedste” gaver til studerende er en Vasketøjspose!. Denne sorte vasketøjskurv fra Uashmama lavet i bæredygtigt og slidstærkt papirsmateriale. Her i modellen med label du kan skrive på.

Vasketøjskurven er lavet således, at den kan knappes sammen med de andre farver af vasketøjskurve i serien. Den kan også bruges til f.eks. tomme dåser, pantflasker og aviser i bryggerset.

Der er en lille klap på vasketøjsposen som du kan knappe af og på. På denne kan du med kridt f.eks. skrive “Lyst tøj”, “Mørkt tøj”.

Paper Bags kan vaskes om og om igen og stadig fastholde formen. De vil med tiden blive mere og mere “krøllet” i selve strukturen i materialet, dette er blot en charme ved det lækre materiale.

Pris: 499 kr – Gå til shop

økologisk senge tøj, økologisk sengetøj til voksne, økologisk voksen sengetøj, sengetøj økologisk voksne, sengetøj til voksne i økologisk stof, økologisk stof sengetøj, sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, gode julegave ideer,

Liewood Voksen sengetøj – Stone grey

Liewood økologisk sengetøj i tidsløst grå design. Den flotte grå farve som passer til både kvinder og mænd. Sættet er i 100% økologisk (65% økologisk hør og 35% økologisk bomuld). Utrolig lækker og blød kvalitet.

Liewood har brugt en usynlig lynlås til dynebetrækket, Du slipper samtidig for snore og knapper der kan falde af med tiden.

Pris: 999 kr – Bestil økologisk sengetøjet her!

skaermbillede-2016-10-31-kl-23-14-34

Giv en velduftende parfume

En parfume er altid en god gave til studerende, som ønsker at lugte godt før eksamen.

billigparfume.dk finder ud et stort udvalg af ægte parfumer, til langt under butiks prisen, og siden har også mange parfume sæt, hvor man f.eks kan få parfume og cremer i samme duft og stil.

Se mere på Billigparfume.dk

c4b826df2f8cf613ecda63a92273e9c8

Donuts maskine

Et vaffeljern til at lave mini donuts er noget alle studerende kan bruge! Maskinen er super nem at bruge: Varm maskinen op, hæld dejen ind i maskinen, og kort efter har du 7 lækre donuts, lige til at spise. En lækre maskine findes ikke!

Pris: 289 kr – Bestil den her

powerbank mandelgave alletiders gave
Power Stone Bank

Kender du en studeredende, der kæmper med lange dage på studiet? Så er Power Stone Bank sagen.

Strømlinet som en sten på stranden. Blød og glat at holde i hånden og skøn at se på. Der findes to størrelser af dette design. Denne udgave er gråblå og kan nemt ligge i lommen. Den har en USB-port og kan oplade et smartphonebatteri op til tre gange.

Pris: 189 kr. – Gå til Shop

2259003

Biograf tur Gavekort

Et gavekort er altid en gave til studerende, som skaber glæde.

Biograftur gavekortet kan bruges af alle fra ung til gammel, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

nutella, stor nutella, 3 kg nutella, gaver til studerende, gaver til teenagere
3 kg nutalla som gave til studerende

Når man er studerende, er alt dyrt, inklusiv et glas nutalle. Så hvorfor ikke give et års forbrug af nutalla til den hårdtarbejdende studerende. På Coolstuff.dk kan man købe en 3 Kgs krukke med Nutalla. Så burde der være Nutella langt ind i det nye år.

Pris: 359 kr – Bestil 3 Kg Nutella her!

Kryds og tværs, brætspil, Kryds og Tværs bratspil, brætspil til voksne, voksen brætspil, Brætspil til familier, Gaver til studerende

  Kryds og Tværs brætspil

Kryds og tværs er et sjovt spil, som går ud på, at man med terningerne skal danne så mange ord som muligt på kryds og tværs. De forskellige terninger har anført forskellige point, og man skal danne ord, inden tiden løber ud.

Ubrugte terningers værdi sammentælles og trækkes fra pointsummen. Vinderen er den, der har flest point ved spillets slutning. Perfekt gave til studerende, som nyder sjove stunder med familie og venner.

Pris: 99 kr – Køb Kryds og Tværs spillet her

Scrabble, brætspil, Scrabble bratspil, brætspil til voksne, voksen brætspil, Brætspil til familier, Gaver til studerende

Scrabble Jubilæumsudgave

Scrabble blev først produceret i Tyskland i 1955 af Spear-Spiel, Nürnberg. Dette Scrabble jubilæumsudgave er en trofast gengivelse af den klassiske første udgave.

Den leveres med det originale sæt bogstaver (119 stykker træ), træbænke og et højkvalitets lærred-dækket bord. Spil verdens mest populære ordspil med denne unikke udgave, der kombinerer det bedste fra gamle og nye. Det er den klassiske genudgivelse af det populære spil, lavet ved hjælp af de nyeste produktionsmetoder.

Pris: 499 kr – Køb Scrabble spillet her

bæredygtig håndklæder, miljøvenlig, bæredygtig hverdag, bæredygtige produkter til badeværelset, bæredygtige julegaver, bæredygtige gaver

Håndklæde i økologisk bomuld

Tænk bæredygtigt og giv hende der har alt, et økologisk håndlæge. Dette er et lækkert håndklæde fra Ferm Living i størrelsen 50 x 100 cm.

Fås i fire flotte farver: lysegrå og grå. Materiale: 100% økologisk bomuld

Pris: 149 kr – Bestil det økologiske håndklæde her!

miljøvenlig, aktivt kul, kul til vand,, bæredygtige gaver, bæredygtige julegaver

Sumi Stick af aktivt kul til vandrensning

Med disse stænger af aktivt kul, kan du få gourmet-vand i hjemmet – kullet renser postevandet for organiske opløsningsmidler, pesticider og tungmetaller.

Disse stænger er uundværlige i det grønne køkken – vandet smager bare bedre. Brug også stængerne i din kaffemaskine for blødere vand og en fyldigere kaffe.

Sticken måler ca. 10cm i længden.

Pris: 99,95 kr – Køb gaven til studerende her

Fold up toilet taske, toilettaske man kan folde ud, toilettaske til studerende, udfoldelig toilettaske, toilettaske til unge, gaver til studerende

Fold up toilettaske

Som studerende bor man ofte småt og nogle gange må man dele toilet faciliteter med andre studerende. Hvis det er tilfældet, så er en fold ud toilettaske utrolig hjælpsom.

Du løsner bare løbegangene på siderne og åbner hele tasken, så den folder sig ud som en stor dug. Materiale: 100% polyester. Tåler vaskemaskine, 40 °C.

Pris: 89 kr. – Køb fold ud toilettasken her

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver

Luksusbrunch for 2 personer

Nyd en dejlig formiddag mens I får serveret en velsmagende luksus brunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver. Forkælelse og en god oplevelses gave til studerende.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

Denver Wake-up Light Vækkeur, væggeur med lys, væggeur til bedsteforældre, mormor julegave, denver vækkeur med lys, vækkeur med lys,

Denver Wake-up Light Vækkeur

Få en lys start på dagen med et vækkeur med daggrysimulator! Dette wake-up light lader dig vågne til gradvist stærkere lys og lyden af fugle kvidre eller naturlyd. Vækkeur med lys og fugle kvidre får dig til at vågne på den rigtige måde hver morgen!

Wake-up Light fungerer også som hyggebelysning med en pære, der skifter mellem farverne grøn, gul, rød, lilla og blå.

Vælg mellem 7 forskellige vækkelyde (blandt andet fugle kvidre og bølgebrus)

Pris: 199 kr – Gå til shop

Hay garderobestativ, Hay tøjstativ, tøjstativ, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel tøjstativ

Hay tøjstativ

Hay Loop Stand hall – Et moderne tøjstativ fra Hay.

Hay Loop Stand hall er både velegnet som privat tøjstativ og som dekorativt interiør på offentlige steder, hvor der er behov for god bøjleplads. Mål: W 39 cm, L 45 cm, H 150 cm

Perfekt tøjstativ til den lille studielejlighed eller studie værelse.

Pris: 1199 – Køb Hay tøjstativ her

Hay træhånd, Træhånd Hay, Hay design, designer gaver, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel hånd

Hay Wooden Hand

Hay Wooden Hand medium er dekorativ i sig selv – hvor som helst i hjemmet. Hay hånd medium kan bruges til evt. at hænge smykker på.

Mål Wooden hand medium: B: 8 cm, H: 18 cm

Pris: 169 – Køb Hay hånden her

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay

HAY – Colour Kasse

En af 2021´s mest lækre og funktionelle design idéer. Kassen kan bruges til opbevaring af bøger, skoleudstyr eller smykker. Perfekt gave til studerende.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Vissevasse plakat, plakat med vissevasse, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, mandelgaven 2020

VISSEVASSE Plakat – Danmark Klitterne

Et af Danmarks kendetegn: Klitterne. Med denne plakat får du følelsen af dansk sommer frem. Et af danskernes helt store favorit steder igennem sommeren er de klitterne rundt om i Danmark.

Plakaterne passer ind flere forskellige steder i hjemmet. Plakaten er lavet af svensk miljøvenligt FSC-papir, og er produceret i Danmark. Mål: 30×40 cm. Plakater er altid perfekte som gaver til studerende, da de ikke fylder meget men pynter smukt på væggen eller køleskabet.

Pris: 249 kr – Køb Visse vasse plakaten her

Gaver til studerende, julegaver til studerende, Gaver til studerende 2016, Gaver til studerende 2017, gaver til studenter, gaver til drenge, gaver til piger, gaven til studenten, gave til student, studentergave, gaver til studerende universitet, universitet studerende julegave, julegave til universitets studerende,

Fandt du ikke de rigtige gaver til studerende?

Måske indeholdte vores liste ikke noget, du kunne bruge. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er den studerende vil sætte mest pris på at få i julegave.

Nedenfor får du endnu flere idéer til gaver til studerende:

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Truestory og Go dream.
  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Mormor sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg Trendyliving.

One thought on “30+ gaveideer: Gaver til studerende

  • Pingback: Matas Gavekort | nopandering.com

Lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: