30+ gaveideer: Gaver til studerende

Gaver til studerende: Livet som studerende kan ofte være hårdt, med dårlig økonomi, lange nætter med lektier (eller byture), og hårde eksamener.

Når man gerne vil finde gode gaver til studerende, bør du overveje at gaven måde er brugbar, praktisk, og nem at bruge/have i en ofte lille studielejlighed.

Julegaver til Alle kommer her med 30+ gave ideer til gaver til studerende (både piger og drenge)

131157381537487486

Sendentanke.dk – Luksus gavekortet

Luksus gavekort er et åbent gavekort til Sendentanke.dk.

Dette er gavekortet alle kan bruge, da modtageren af gavekortet her frit kan vælge imellem alle vores gavekort og oplevelser. Gavekortet kan f.eks bruges til Matas, Just-Eat, Unisport, et Wellness ophold, Inspiration og Zalando.

Pris: Fra 50 kr – Gå til shop

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Tæppet kan fås i 5 forskellige farver: Creme, rød, brun, blå og lyserrød. Tæppet med ærmer er perfekt gave til studerende, så der kan spares på varmen, mens der læses lektier om vinteren. Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken.

Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste gaver til studerende.

Pris: 259 kr – Gå til shop

Æggekoger til mikroovn

Super nem æggekoger til mikrobølgeovnen Boiley Æggekoder til 1 æg gør det nemt at lave gode æg i mikroovnen

1 æg – Pris: 59 kr – Køb den her

mp-3103bk_x

PowerAdd Powerbank Apollo 2 10.000mAh med Solcellepanel

PowerbankAdd er udstyret med et stort solcellepanel, så du altid har mulighed for at oplade din smartphone, mobil, mp3-afspiller eller anden mobil enhed. Du kan lade selve Powerbanken op ved hjælp af solens stråler. Til solcellen er også 4 indikatorer, der viser informationer om opladningen af selve PowerAdd’en. Du kan se, hvor meget strøm der er på den og en indikator blinker, mens den lades op. Du kan naturligvis også oplade Apollo 2 power banken hjemmefra via din pc eller stik kontakt

PowerAdd har nogenlunde samme størrelse som en smartphone, så den er lige til at have i lommen eller i tasken, så du altid har den hos dig.

Denne Apollo 2 er udstyret med 2 USB porte, så det er muligt at oplade 2 enheder på samme tid.
Begge porte kan lade med op til 1A.

Pris: 299 kr – Gå til shop

94a79815b3bc39bb31fd57e5c3cb5ce1

Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er sort med guld skrabeeffekt.

Deluxe kortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver. Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm.

Pris: 219 kr. – Bestil verdenskortet her.

KB_39250_02-2.w480.h480.wm

Kay Bojesens Abe – Den Lille Abe

Den lille abe fra Kay Bojesen har en total højde på 20 cm. Dette er den mest almindelig og den abe de fleste har i deres hjem. Størrelsen gør den god som dekoration på lamper, dører eller som pynt på en hylde. Den lille abe er lavet i Teak- og limbatræ.

Pris: 660 kr. – Køb den lille abe her

Se Kay Bojesens aber i flere størrelser her

flyt hjemmefra kogebog, kogebog til studerende, gaver til studerende, julegaver til studerende,

Flytte Hjemmefra Kogebog

Flytte hjemme fra kogebogen er til den studerende som skal flytte hjemmefra, eller som netop er flyttet hjemmefra, og som for første gang selv skal til at stå for alt fra indkøb og madlavning i hverdagen.

Med denne kogebog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid – og efterlader stort set ingen opvask.

Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f. eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk.

Pris: 159,95 kr – Køb kogebogen her

flyt hjemmefra bog, bog til studerende, gaver til studerende, julegaver til studerende,

Sådan får du styr på dit liv

Skal du til at flytte hjemmefra? Så er denne bog ideel for dig.

I bogen kan du læse alt, som du bør vide, første gang du skal bo selv eller med en ven eller en kæreste. Undgå forvirring og kaos under flytningen, og spar penge når du er flyttet ind. Få styr på dit liv som udeboende for første gang med Hjemmefra!

Pris: 119,95 kr – Køb bogen her

Bridgewalking-over-lillebælt

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når du, eller gavemodtageren, får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor du mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under dig giver dig en adrenalinoplevelse, du sent vil glemme.

Pris: Fra 289 kr – Book oplevelsen her

bagklogBrætspil – Bagklog

Endelig et spil du kan vinde, selvom du ikke er den der ved mest.

Bagklog er et smart og finurligt spil. Her kan man fuldstændig udkonkurrer familiens besserwisser, selvom ens hukommelse er fyldt med sorte huller i hukommelsen, og de andres paratviden overgår din med flere længder.

I spillet bagklog svarer en spiller på fem spørgsmål i træk. Når der er svaret får spillerene antallet af korrekte svar at vide, men ikke hvilke svar der var korrekte.

Herefter går de samme fem spørgsmål videre til næste spiller, der skal afgøre om man vil kopiere den forrige deltagers svar, eller komme med nye bud.Men husk at selvom en smart spiller svarer hurtigt og sikkert, er det ikke ensbetydende med at det er de korrekte svar. Og omvendt, kan den langsomme og usikre spiller lige så godt have det rigtige svar.

Bagklog spillet indeholder mere end 500 mega spændende og sjove spørgsmål om almen viden, der passer de fleste. En perfekt gaveide – og klar til at skabe en hyggelig aften med familie og venner.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smukt Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til de studerende. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant julegave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

kattegat centeret haj, kattegat centeret, haj dyk, detglemmerdualdrig.dk, unik julegave, andranalin julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, julegave, julegave 2015

Haj dyk i kattegat centeret

I Kattegatcentret kan man dykke med hajer – hvad enten man er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give gave-modtageren en oplevelser for livet, og man kan være sikker på, at sikkerheden er i top.

Selv erfarne dykkere har sjældent stået over for en 2,5 meter lang havål eller set en haj i øjnene, men nu har man muligheden! I Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium kommer  den heldig gavemodtager, helt tæt på. Forsvind i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden. Kun adskilt af glasvæggen ind til nabotanken kan man sende vores fem forskellige hajarter et haj-five! En af mange gode oplevelser gaver til studerende fra Detglemmerdualdrig.dk

Pris: 800 kr – Bestil Haj dyk her!

bog-aesker

Bog-Æske – Atmosphere collection

Smart bog til opbevaring fra House Doctor. En god gave til studerende, som i forvejen har mange bøger, men alt for lidt opbevaringsplads. Bog æskerne er praktiske til opbevaring af diverse småting som fjernbetjeninger og kuglepenne og små blokke. Stil bøgerne på bogreolen, de ligner fuldstændigt almindelige bøger. En af mange smarte gaver til studerende fra House Doctor

Pris: 169 kr – Gå til shop

gigantisk marabou, gigantisk chokolade, chokolade, mandelgave til voksne, mandelgave til børn, mandelgaver til børn og voksne, chokolade mandelgave, gaver til studerende, gode gaver til studerende

Gigantisk marabou chokolade

På en SU er der ikke mange penge til slik og søde sager, men med denne gigantiske marabou chokolade er der nok til at dele med familie og venner.

I denne store chokoladeæske får du hele 16 x 100 grams Marabou-mælkechokolade! Kartonen er udformet som en Marabou mælkechokolade og måler 70 x 29 cm.

 Pris: 249 kr – Køb gaven hernivo-grillNido Grill

Selvom man er studerende, så er det stadig super hyggeligt at kunne grille.
Nido grillen er kvadratisk, som gør at man har en god stor overflade til at grille maden på taget i betragtning af grillens størrelse og derudover er den i et super lækkert design.

Grillen er ideel som gave til studerende, som har en lille altan, eller til dem som ønsker at tage grillen med til stranden e.lign. Grillen fås også i hvid

Pris: 599,95 kr – Bestil Nida grillen her!

oplevelser til ham, oplevelser til hende, julegave oplevelser, oplevelser til jul, oplevelser i julegave, meyers bageskole

Bagekursus hos Meyers Madhus

Om kurset:

På kurset arbejdes der med de mest interessante, aromatiske meltyper og der bliver gået i dybeden med surdej. Resultatet bliver et fantastisk stykke Grantoftegårdbrød og en masse ny bagekundskab.

Generelt er der i oplevelsen fokus på, hvordan brødene kan varieres, både hvad angår ingredienser og teknikker. For eksempel vil den heldige gavemodtager lærer at bage i både metal- og træforme, at bruge hævekurve og meget andet.

En fantastisk oplevelsesgave for den studerende, som gerne vil udfordre og udvikle sine kundskaber i hjemmebageriet.

Pris: 1200 kr – Gå til shop

uashmama-vasketoejspose

Uashmama Vasketøjspose

En af de “bedste” gaver til studerende er en Vasketøjspose!. Denne sorte vasketøjskurv fra Uashmama lavet i bæredygtigt og slidstærkt papirsmateriale. Her i modellen med label du kan skrive på.

Vasketøjskurven er lavet således, at den kan knappes sammen med de andre farver af vasketøjskurve i serien. Den kan også bruges til f.eks. tomme dåser, pantflasker og aviser i bryggerset.
Der er en lille klap på vasketøjsposen som du kan knappe af og på. På denne kan du med kridt f.eks. skrive “Lyst tøj”, “Mørkt tøj”.

Paper Bags kan vaskes om og om igen og stadig fastholde formen. De vil med tiden blive mere og mere “krøllet” i selve strukturen i materialet, dette er blot en charme ved det lækre materiale.

Pris: 419 kr – Gå til shop

paradis-gavekort

Paradis Is Gavekort

Glæd en hårdt arbejdende fattigrøvs studerende med et gavekort til den danske iskæde, der er et sandt paradis for iselskere. Her kan den heldige modtager også finde lækkerier, hvis vejret viser sig fra sin mindre gavmilde side. Paradis tilbyder nemlig også et stort udvalg af vellavede kaffevarianter og chokolade. Paradis har lækkerier, der passer til enhver smag – og alt slags vejr. Paradis gavekortet er en af de gaver til studerende som man kan nyde alene eller sammen med vennerne.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her


bodum-stempelkande-sort-1-l

Bodum Stempelkande

Forkæl en kaffe-elskende studerende med Bodums Caffettiera stempelkande. Stempelkanden er en klassisk stempelkaffekande til den store kaffetørst.

Tilsæt din favoritkaffe, kogende vand – rør, vent og pres, så har du aromatisk kaffe, der er en nydelse for både øje og gane. Kanden kan indeholde op til 1 liter svarende til 8 kopper kaffe. Farve: sort.

Pris: 299,95 kr – Bestil den her!

Skærmbillede 2015-11-24 kl. 16.03.44Hoptimist Snemanden Snowman

Vinterens sejeste Hoptimist er en snemand, med navnet Snowman. Han er lille, sød og perfekt til at skabe små smil, når hverdagen bliver trist og grå. Materiale: Plastik.  Mål: H: 10,5 Ø: 7,5 cm.

Pris: 199 kr – Se Hoptimist Snowman her

økologisk senge tøj, økologisk sengetøj til voksne, økologisk voksen sengetøj, sengetøj økologisk voksne, sengetøj til voksne i økologisk stof, økologisk stof sengetøj, sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, gode julegave ideer,

Liewood Voksen sengetøj – Stone grey

Liewood økologisk sengetøj i tidsløst grå design. Den flotte grå farve som passer til både kvinder og mænd. Sættet er i 100% økologisk (65% økologisk hør og 35% økologisk bomuld). Utrolig lækker og blød kvalitet.

Liewood har brugt en usynlig lynlås til dynebetrækket, Du slipper samtidig for snore og knapper der kan falde af med tiden.

Pris: 999 kr – Bestil økologisk sengetøjet her!

økoligsk sengetøj, økologisk sengetøj til voksne, bæredygtigt sengetøj, sengetøj i bæredygtige materialer, sengetøj til teenagere

Økologisk sengetøj fra Smallstuff

Yndigt sengesæt i voksen størrelse fra Smallstuff i 100% økologisk bomuld. Sættet er med nedtonede små blomster ovealt.

Størrelse:140x200cm. Har snorelukning i dynebetrækket, og leveres i matchende stofpose.

Pris: 539 kr. – Bestil økologisk sengetøjet her!

skaermbillede-2016-10-31-kl-23-14-34

Giv en velduftende parfume

En parfume er altid en god gave til studerende, som ønsker at lugte godt før eksamen.

billigparfume.dk finder ud et stort udvalg af ægte parfumer, til langt under butiks prisen, og siden har også mange parfume sæt, hvor man f.eks kan få parfume og cremer i samme duft og stil. Se mere på Billigparfume.dk

c4b826df2f8cf613ecda63a92273e9c8

Donuts maskine

Et vaffeljern til at lave mini donuts er noget alle studerende kan bruge! Maskinen er super nem at bruge: Varm maskinen op, hæld dejen ind i maskinen, og kort efter har du 7 lækre donuts, lige til at spise. En lækre maskine findes ikke!

Pris: 199 kr – Bestil den her

københavn plakat, plakat københavnDanmark plakat fra Vissevasse

Lille, grafisk plakat af Storebæltsbroen, der fra 1998 forbandt Fyn og Sjælland. Mål: 30 x 40 cm.

Pris: 250 kr – Se plakatten her

powerbank mandelgave alletiders gave

Power Stone Bank

Kender du en der kæmper med lange dage på studiet? Så er Power Stone Bank sagen.

Strømlinet som en sten på stranden. Blød og glat at holde i hånden og skøn at se på. Der findes to størrelser af dette design. Dette er den lille udgave og vi finder den stor nok i dagligdagen. Den store udgave er super relevant til festival brug.

Denne udgave er gråblå og kan nemt ligge i lommen. Den har en USB-port og kan oplade et smartphonebatteri op til tre gange.

Pris: 159 kr. – Gå til Shop

2259003

Biograf tur Gavekort

Et gavekort er altid en gave studerende som skaber glæde.

Biograftur gavekortet kan bruges af alle fra ung til gammel, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 289 kr – Køb gavekort her

nutella_julegave3 kg nutalla som gave til studerende

Når man er studerende er alt dyrt, inklusiv et glas nutalle. Så hvorfor ikke give et års forbrug af nutalla til den hårdtarbejdende studerende.På Coolstuff.dk kan man købe en 3 Kgs krukke med Nutalla. Så burde der være Nutella langt ind i det nye år.

Pris: 279 kr – Bestil 3 Kg Nutella her!

mandelgave 2017, sjove mandelgaver, sjov mandelgave, mandelgaver 2017

Papa Bear Skruetrækker

Denne her bjørn er slet ikke så dum, som den ser ud! For i virkeligheden er det en bitsskruetrækker i høj kvalitet! Den kommer med seks forskellige bits, der holdes fast i klingen med en magnet. En god gave til den studerende som er flyttet hjemmefra eller som snart skal.

 Pris: 149 kr – Bestil her

kamerasikkerhed, webcam skjuler, webcam cover, skjul af webcam, skjul dit webcam, skjuler til webcam, kamera sikkerhed webcam skjuler

Webcam skjuler

Alle studerende ejer i dag en en computer, en smartphone eller en tablet.

Alle disse elektroniske enheder har kameraer indbygget, så man hurtigt kan fange hverdagens øjeblikke. Desværre kan disse kameraer også hackes og det er der desværre mange der ikke ved. En oplagt gave til de studerende er derfor denne kameraskjuler, som kan skjule dit kamera når det ikke er i brug, og dermed gøre hackernes arbejde meget svære. Web cam skjuleren har fri fragt i hele Danmark.

3 stk, pris: 89 kr – Gå til shop

Vooni Splash Speaker

Elsker den studerende at hører musik og tale i telefon, mens de er i bad – så er den perfekte gave her.  En våd drøm for alle badenymfer og et fed gadget er denne vandsætte Vooni Splash Speaker!

Pris: 299 kr – Gå til shop

0dda137308ca6bd81b7fb56cb8bb3c4d

Vooni 7-port USB-hub

Syv porte, syv strømafbrydere – en USB-hub. Til dem, der har brug for at få mest muligt ud af sit USB-stik.

Overførsel med USB 3.0 (datasprog for “enormt hurtigt”). Perfekt til de travle studerende.

Pris: 279 kr – Gå til shop

det-burde-man-jo-vide
Det burde man jo vide! – Quizzen om alt, du burde vide! (Men har glemt).

“Jegveddet, jegveddet, jegveddet – det er lige her… arrrghhh!!!”

Lige præcis den fornemmelse får man af dette spil, fyldt med spørgsmål, du burde kender svaret på, eller er sikker på, du ved, hvis bare lige du kunne komme i tanker om det….

Spørgsmålene i ‘Det burde man jo vide!’ handler udelukkende om emner og facts, som du burde have styr på, og du får derfor ikke point for de rigtige svar – men kun minuspoint for dine forkerte svar!

Det gælder så om at tabe så lidt som muligt…

Antallet af minuspoint beror på spørgsmålets sværhedsgrad. Svarer du forkert på et ultranemt spørgsmål, skal du straffes hårdt – og kan på et splitsekund blive mødt med en byge af minuspoint.

Hyggeligt spil til at spille sammen med familie eller venner.

Pris: 199 kr. – Bestil Quiz spillet her

Small flower økologisk VOKSEN sengetøj fra Smallstuff

Yndigt sengesæt i voksen størrelse fra Smallstuff i 100% økologisk bomuld. Sættet er med nedtonede små blomster ovealt. Har snorelukning i dynebetrækket, og leveres i matchende stofpose. MÅL:140x200cm

Pris: 599,00 kr. – Bestil sengetøjet her!

økologisk senge tøj, økologisk sengetøj til voksne, økologisk voksen sengetøj, sengetøj økologisk voksne, sengetøj til voksne i økologisk stof, økologisk stof sengetøj, sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, gode julegave ideer,
Ferm Living VOKSEN økologisk sengetøj  – Duset blå med måner

Sengetøj til voksen dyne og pude i det fine design fra Ferm Living. På sengetøjet er der print af nattehimlen med måner, galakser og stjerneskud på en falmet blå baggrund.Det er 100% økologisk GOTS certificeret bomuld,  som sikre kvaliteten og miljøet. Sengetøjet lukkes med en lynlås. Mål: dyne: 140 x 200 cm, pude: 63 x 60 cm.

Pris: 649,00 kr. – Bestil sengetøjet her!

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, gaver til mormor

Gavekurv med Bobler, Luksus og Sødt

De studerende fortjener lidt lækkert i julen. Giv dem f.eks denne flotte gavekurv. Det hele kommer i flot gavekurv med forskellig lækkert fyld, f.eks chokolade, kaffe og vin. Gavekurven er flot pakket ind i cellofan.

Pris: 279 kr – Gå til shop

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne

Au Maison plaid i hvid/sort

Throws Hamam er en ny serie af lækre plaider i 100% bomuld fra Au Maison. Mål: 100 x 185 cm

Pris: 149 kr – Køb det her

Fandt du ikke den rigtige gave til den studerende?

Måske indeholdte vores liste ikke noget, du kunne bruge. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er den studrende vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Mormor sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

One thought on “30+ gaveideer: Gaver til studerende

  • Pingback: Matas Gavekort | nopandering.com

Comments are closed.

%d bloggers like this: