10+ gaveideer: Gavekort til udendørs oplevelser

Udendørs oplevelser er året gavehit blandt både mænd og kvinder – unge og ældre.

En udendørs oplevelses gave er en oplevelse, der hiver gavemodtageren væk fra den kedelige hverdag, og skaber nye uforglemmelige minder.

Når det kommer til udendørs oplevelser, så findes der et stort udvalg af fede oplevelser, som f.eks bridgewalking højt over vandet, eller en dag i den svenske natur på mountain bike.

Udendørs oplevelser henvender til både mænd og kvinder i alle aldre, men nogle oplevelser er naturligvis mere attraktive for en bestemt aldersgruppe, eller et bestemt køn.

Vi har fundet frem til nogle af de bedste udendørs oplevelseser, som du hurtigt og nemt kan købe et flot gavekort til online:

windsurfing-westwind-7

Windsurfing – Cold Hawaii

Windsurfing er en fed udendørs oplevelse. Kender du en som er glad for action, vand og uforglemmelige oplevelser, så skal personen uden tvivl en tur til Klitmøller, også kendt som Cold Hawaii, hvor bølger og vejr næsten altid er skræddersyet til en fed dag på vandet.

Dette er den perfekte oplevelse til dem, som gerne vil stifte bekendtskab med sporten, men selvfølgelig også oplagt, som en udfordrende oplevelsesgave til ham eller hende, det trænger til et uforglemmeligt minde.

Pris: 375 kr – Køb Windsurfing her

falkoner-for-en-dag-8

Falkoner for en dag

En fed og anderledes udendørs oplevelse – Kom helt tæt på rovfuglen og oplev en af falkonerernes mest populære rovfugle – højen. Højen bliver sendt ‘på jagt’ fra din arm for at vende tilbage til dig og sætte sig på den handske, du bærer. Det er noget helt uforglemmeligt ved at stå med en stor rovfugl på armen, og man mærker tydeligt dens styrke og tilstedeværelse. Mærk suset, når du kalder rovfuglen til dig, og den styrtdykker, for roligt at lande på din handske.

En professionel falkoner, vil guide dig igennem det skønne naturområde i Midtjylland, og sætte dig ind i grundprincipperne om falkoner jagt.

Det er ikke længere lovligt at jage med rovfugle i Danmark, men du vil få et fantastisk indblik i, hvordan en jagt foregik, og hvordan falkoner og rovfuglen samarbejder om at jage bytte. Efter ‘jagten’ vil det være muligt at se de andre rovfugle og ugler.

Pris: 1.450 kr – Køb oplevelsen her

forskajak-for-begyndere-wallpaper_2

Foskajak for begyndere

Lær at overvinde naturkræfterne og få en fed udendørs oplevelse i den skønne svenske natur!

Foskajak er en af de mest populære og ultimative adventure-sportsgrene. På dette begynderkursus bliver deltageren sat ind i de grundlæggende teknikker til at beherske en Foskajak i kraftfuldt vand, og derefter får man lov til at prøve kræfter med flodens rivende vandstrømme, hvor den egner sig bedst for begyndere. Hvis deltageren er fyldt af mod, kan  man også prøve den berømte “eskimovending”.

Pris: 1.250 kr – Køb oplevelsen i Sverige her

oplevelse-klatring-naturen

Klatring i Naturen

En af årets mest populære udendørs oplevelses gaver er klatring i naturen, hvor deltageren får en fed outdoor oplevelse i den smukke danske natur.

Klatring i Naturen er for alle og kræver ingen erfaring. Man skal blot medbringe gåpåmod og gøre sig klar til en sjov og anderledes dag, hvor instruktører er med hele vejen til at hjælpe. Denne gave er også oplagt som firmagave.

Pris: 595 kr – Book adrenalin oplevelsen her

file_173_1-compress
Skovtur i trætoppene

En tur op i 3, 5, 7, 10 og 15 meters højde. Her får man en dag fyldt med oplevelser, udfordringer og adrenalin kick for alle aldersklasser. Der er 7 klatrebaner og 16 svævebaner placeret i træerne. Den laveste er en halv meter høj, og den højeste er 15 meter.

Banerne er opdelt i farver efter sværhedsgrad, ligesom pisterne på en skiferie. Man bliver udfordret på banerne med ikke mindre end 86 forhindringer i alle sværhedsgrader.  Man vælger selv de baner der passer bedst til ens temperament, vovemod og lyst til udfordringer. De mindste børn kan starte på banen placeret en halv meter over jorden, og de voksne kan overveje hvor højt de selv tør klatre.

Er man 15 år eller derover kan man også prøve ”The Scary Monkey” – et vildt udspring fra 15 meters højde.

Pris fra: 219 kr – Køb oplevelsen her

proev-flyboard-3_1696x1126

Kom ud og prøv et Flyboard

Et flyboard er et board, som ens fødder er fastspændt på, og via en kæmpe slange med jetdyser, der er tilsluttet en vandscooter, flyver man over vandet, hvis man er god til at holde balancen. Ellers må man en smuttur ned i vandet. Dette er en fed udendørs oplevelse, og det er dog lettere, end det ser ud til!

Udendørs oplevelsen med  Flyboard  inkludere en tur på vandet, hvor man med denne populære vandsport flyver over vandet i 2-8 meters højde.

Pris: Fra 749 kr – Book adrenalin oplevelser her

Bridgewalking-over-lillebælt

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik udendørs oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når den heldige gavemodtager får en guidet tur hen over Danmarks egen Lillebæltsbro i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor man mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen på ansigtet.

Pris: Fra 179 kr – Book Adrenalin oplevelser her

bungyjump1

Bungyjump

Bungyjump er en vild og uforglemmelig udendørs oplevelse, som alle bør prøve minimum én gang i deres liv. Et Bungyjump er en grænseoverskridende oplevelse, som skaber sug i maven og smil på løben.

Før Bungyjumpet:
Efter at du er blevet vejet, tjekket for løse genstande og andre sikkerhedshensyn, fastgøres du til de bundsolide udstyr som, hos Bungyjump Copenhagen, årligt tjekkes og godkendes af Force Instituttet i forhold til at kunne udføre Bungyjump. Det er din garanti for at alt udstyr (body harness, leg straps, elastikker og streatchers) er af højeste kvalitet. Herefter er det tid til springet fra 69 meter – udover vandet – god fornøjelse!

Pris: 549 kr – Køb Bungyjump her

 

file_178_1

Kør et militærkøretøj

Føl spændingen ved helt anderledes kørsel i disse imponerende, ægte militærkøretøjer. Du kan nu få lov at testkøre 2 af disse fantastiske og legendariske enten pansrede køretøjer, eller køretøjer til transport i terræn omkring Leichester i Storbritannien.
Grib denne utrolige chance og styr selv f.eks. en kampvogn, et amfibiekøretøj, en troppetransport brugt af specialenheder, en pansret schout car eller en rigtig arbejdshest af en militær-truck.

Denne oplevelse giver dig mulighed for at køre 2 militærkøretøjer efter eget valg. Vælg mellem:

– BV 206 Hägglund
– BRDM2 Russian APC
– Bedford MJ
– Ferret MK2 Armoured Shout Car
– FV432 Amoured Personal Carrier

Meget enestående og med garanti uforglemmelig kørefornemmelse – powerfull driving the military way!

Pris: 899 kr – Køb oplevelsen her

poverty-walk-aarhus-4

Guidet tur med en hjemløs oplevelsen

Se det Aarhus du kender, men med andre øjne. Kom et par timer med bag facaden, når hjemløse eller misbrugere giver dig et autentisk indblik i deres udgave af Smilets By. Denne byvandring skildrer deres dagligdag, og du hører deres gribende livsberetning. Med denne oplevelse vil du, eller en heldig gavemodtager, se nogle af de tilbud og mødesteder, der findes for de hjemløse og misbrugere i Aarhus.

Hver guide har sin helt unikke og hårde livshistorie, som kan omhandle et stort alkohol eller stofmisbrug. Andre fortæller om omstændigheder i tilværelsen, der har gjort, at de nu er nødsaget til at bo på gaden.

Dette er en anderledes udendørs oplevelse, der skiller sig ud fra alle andre udendørs oplevelser. Det er en oplevelse, der sætter dagligdagen i perspektiv, og det er en tur, du ikke glemmer.

Pris: 99 kr – Køb oplevelsen her

urban-high-roping-7

Urban High Roping

Urban High Roping er en unik adrenalin oplevelse i højderne, som bare skal prøves af alle adrenalin-junkies.

I samarbejde med Urban Ranger Camp, kan Duglemmerdetaldrig.dk tilbyde en heldig gavemodtager, en oplevelse på verdens højeste High Roping bane – 10 minutter fra centrum af København!

Urban Ranger Camp beskriver oplevelsen således:
Urban High Roping er bygget af franske specialister helt oppe under ovenlysvinduerne i 50 meters højde i den store S2 hal. Det gør den til verdens højeste indendørs High Roping Bane! Urban High Roping byder på 28 forskellige fysisk og mentalt udfordrende reb aktiviteter i fire baner. Med Urban High Roping har vi importeret den vovede leg i skovens trækroner til storbyens rå industrielle rum.

Pris: 395 kr – Køb en fed adrenalin oplevelse her

oplevelsesgave-djaelvleraes

Kør Djævleræs oplevelsen

Slip den indre fartdjævel løs, når du kører det kendte Djævleræs. Her kan du afprøve dine fartkundskaber og på samme tid være med i et sjovt race, hvor du både får lov til at køre bilen og sidde som Co-driver. I samarbejde med Racing Factory og Fun Race byder duglemmerdetaldrig dig velkommen til en oplevelse i overhalingsbanen.

Man kører 2 personer i hver bil, og skiftes til at være fører og Co-driver. Der bliver på forhånd lavet hold af 2 personer. Hvis I har købt oplevelsesbeviserne samlet, 2 eller flere personer, vil du blive sat sammen med én du kender.

Det er muligt at prøve denne udendørs oplevelse på Djævleræs på Løvelbanen i Viborg og Nisseringen i Næstved

Pris fra: 895 kr – Køb Djævleræs oplevelsen her

wallpaper_fly_high

Fly High i Ledreborg Slotspark

Svæv mellem trætoppene i op til 40 meters højde og oplev Ledreborg Slotspark fra fugleperspektiv!

Fly High er Nordeuropas største svævebanepark med 1,7 km svæv. Ved ankomsten får I sikkerhedsbriefing og bliver iført klatresele og hjelm. Herefter skal testbanen gennemføres – og når I har fået GO fra instruktørerne er det tid til at se det hele lidt fra oven.

Hele familien kan være med, da der er 3 forskellige baner: Børnebanen Tuff Tom er for børn fra 5 år, Little John er for børn fra 10 år og Big B er for de modigste (fra 14 år og opefter). Alle baner er udstyret med bremser, så man selv bestemmer hvor hurtigt man svæver. En af årets udendørs oplevelser for hele familien.

Pris: 110 kr – Køb oplevelsen her

proev-skydning-gunsport-2

Oplevelsesgave: Prøv Pistolskydning

Få en oplevelse, du ikke vil glemme, hvor du skyder med pistol og revolver under professionel instruktion.

Hele vejen i gennem forløbet bliver du instrueret af en af landets bedste skytter og instruktører, der tager dig igennem præcisionsskydning og dynamisk hurtigskydning mod reaktive faldmål. Hele oplevelsen kan afvikles som en spændende konkurrence for de deltagere, der ønsker at være med.

Pris: 590 kr. – Køb oplevelse her

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: