Alle julegaver ideerOplevelserOplevelser til HamOplevelser til Hende

Oplevelsesgaver: Madlavningskursus i gave

Giv en gave med smag og oplevelse i et.

Lad dine nærmeste udforske kulinariske horisonter med en oplevelsesrig madlavningskursus.

I stedet for traditionelle gaver kan du give en gave, der vækker sanserne og skaber varige minder.

Madlavningskurser er ikke kun en fantastisk mulighed for at forfine køkkenfærdighederne, men også en social og lærerig oplevelse, der kan deles med dem, du holder af.

Fra kulinariske nybegyndere til erfarne madelskere vil et madlavningskursus ikke kun tilfredsstille smagsløgene, men også skabe en sjov og interaktiv ramme, hvor alle kan bidrage til at skabe de mest lækre retter.

Der findes madlavningskurser indenfor alt fra Pizza til Sushi. I denne oversigt finder du et bredt madlavningskursuser.

Note: Artiklen om oplevelsesgaver Madlavningskursus i gave er sidst opdateret D. 1/12 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Oplevelsesgaver: Madlavningskursus i gave

lav selv sushi, sushi kursus, kursus hvor du lærer at lave sushi, madlavningskursus med sushi, sushi gave, gaver itl sushi elskeren, sjov med sushi, julegaver til alle, julegaver til mor, julegaver til far

Sushikursus på Restaurant Soya

Et spændende 3 timers madlavningskursus med sushi, hvor du får undervisning af en fantastisk sushikok. På Sushikurset lærer du ikke kun at lave din egen sushi, du lærer også om de forskellige slags sushi, som f.eks nigiri, futumaki, hosomaki & uramaki.

Som afslutning på kurset er der fælles spisning og hygge med de øvrige deltagere på kurset. Dette er med garanti et kursus som enhver sushi elsker og passioneret foodie vil elske at få i gave.

Pris: 468 kr – Køb sushikurset her

Hotdog kursus, madkursus med Hotdog, sådan laver du en Hotdog,romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver

Hotdogkursus – Den Perfekte Hotdog

Hotdogs er en fast del af de fleste danskeres mad pyramide. Så hvorfor ikke give en du holder af en gave der kan bringe glæde længe ind i fremtiden? Et hotdogkursus er den perfekte oplevelsesgave for alle, som elsker at lave mad eller som fortjener et spændende madlavningskursus i julegave.

Står hotdog højt på ønskelisten, når ugens madplan skal laves, men skal turen til pølsevognen ikke være hverdagskost, så ryk pølsevognen hjem i køkkenet – bare en gang imellem. Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog.

Pris: 695 kr – Køb madlavningskurset med Hotdog her

floedebollekursus-social-foodies-5

Flødebolle kursus

Giv en du holder af et flødebolle kursus, så hun/han kan lærer at lave lækre flødeboller på et unikt madlavningskursus.

Social Foodies inviterer indenfor til et hyggeligt flødebolle kursus. Kurset indeholder alt hvad man skal bruge i køkkenet, og når man er færdig, får man selvfølgelig lov til at tage flødebollerne med hjem, så de kan deles med hele familie, eller spise dem alle sammen selv. Kurseret inkludere blandt andet 1 – 1,5 times flødebolle kursus med færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde.

Priser fra: 349 kr – Køb oplevelsesgaven her

Sambusakursus med MultiFoods, madlavningskursuser, madlavnings kursus, oplevelsesgaver til hende, oplevelsesgaver til mormor, gaver til mormor, gaver til bedstemor, Sambusak madlavningskursus,

Sambusakursus med MultiFoods

Et sambusa-kursus hos Multifoods er en unik og smagsfuld madlavningskursus, der vil glæde enhver madentusiast eller nogen, der ønsker at lære nye køkkenfærdigheder. Sambusa er en traditionel afrikansk ret, der består af fyldte dejpakker, der er fyldt med lækre ingredienser og krydderier.

På kurset vil dine gavemodtagere blive introduceret til sambusaens hemmeligheder og lære at forberede dejen, tilberede forskellige fyldninger og mestre teknikken til at forme og lukke sambusaerne. De vil blive guidet af erfarne kokke, der deler deres autentiske opskrifter og tips til at opnå den perfekte smag og konsistens.

Undervejs på dette madlavningskursus vil man ikke kun lære at lave sambusaer, men de vil også få en forståelse for den kulturelle betydning bag denne spændende afrikanske ret. Det er en fantastisk mulighed for at udforske nye smagsoplevelser og udvide deres kulinariske horisont.

Giv dine kære et sambusa-kursus hos Multifoods som en julegave, og lad dem opleve glæden ved at lære nye madlavningsteknikker og opdage de rige smagsnuancer af afrikansk køkken. Det er en gave, der ikke kun vil give dem en uforglemmelig oplevelse, men også give dem evner og inspiration til at eksperimentere med mad derhjemme.

Pris: 299 kr. – Køb Sambusa kurset her

Økologisk chokoladekursus hos Pods of Beans, Økologisk chokoladekursus, Pods of Beans chokoladekursus, chokolade oplevelse, gave chokolade, julegave chokolade, julechokolade, chokolade til jul, oplevelsesgave chokolade smagning, chokolade smagning, miljøvenlige gaver, økologisk mad oplevelse,

Økologisk chokoladekursus hos Pods of Beans

Dyk ned i chokoladens fortryllende verden med Pods of Beans’ økologiske chokoladekursus. Chokoladekurset taget 2,5-timer.

Det bliver ledet af en erfaren instruktør lærer du de hemmelige kunstner ved at skabe autentisk rå chokolade ved lav temperatur uden raffineret sukker. Opdag ernæringsmæssige fordele ved superfood kakao og udforsk kreativiteten bag at kombinere økologiske råvarer som frugt, nødder og smørbar chokolade for at skabe din egen unikke smagsoplevelse.

Under kurset får du mulighed for at nyde chokoladesmagning med en lækker chokoladefontæne og tager stolthed i at forlade med to æsker af dine egne håndlavede rå, økologiske chokolader eller chokoladebarer.

En opskrift følger med, så du kan gentage denne lækre oplevelse derhjemme. Alt dette sker i en venlig atmosfære, ledsaget af kaffe, te og vand. Så tag del i dette chokoladeeventyr og lad dine smagsløg danse.

Pris fra: 597 kr – Køb chokolade oplevelsen her

bagekursus-for-boern-og-voksne-1

Bagekursus for børn og voksne

Gå på opdagelse i forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barn også lærer om surdej, brød og kager. Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med. På det 3,5 timers lange kurses kommer du til at lave 6-8 forskellige slags bagværk som både er salt og sødt. Kaffe, te, vand og saft under hele kurset.

Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super oplevelses gaver til børn og børnebørn. Populært bagekursus med Karoline Trier, som vandt Masterchef i 2016.

Pris: 695 kr – Gå til shop

hverdagsmad-for-boern-og-voksne-1

Grønnere hverdagsmad for børn & voksne hos Karoline Trier

Populært madkursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Få et barn med i køkkenet – både derhjemme, men også på dette hyggelige madlavningskursus, hvor du og et barn får inspiration til hverdagen og gode redskaber til, hvordan barnet kan deltage i den daglige madlavning. Karoline Trier, kendt fra Masterchef 2016, underviser jer i, hvordan sunde og nemme retter kan blive en del af jeres hverdag.

Lære sunde og nemme retter, der kan tilberedes på mindre end en time.
På kurset vil i lave 3 forskellige retter, som I i fællesskab spises til sidst. Denne oplevelse giver både en hyggelig eftermiddag sammen med børnene, men også en oplevelse, hvor barnet rent faktisk kan bruge det i hverdagen bagefter. Denne oplevelsesgave for børn og voksne indeholder 2 1/2 times undervisning i madlavning.

Pris: 595 kr – Bestil madlavsningskursus for børn og vosne her

ginsmagning, oplevelsesgaver til unge, cocktail kursus, bartender kursus, oplevelser med gin

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

I løbet af de sidste par år er gin blevet virkelig populært, og i de store byer skyder ginbarerne op i gadebilledet.

Oplevelsen vare 2 timer, hvorunder du får mulighed for at udvælge urter og krydderier til din egen gin, så du kan blande din egen flaske gin, som er det oplevelsen består af. Du får også mulighed for at lave din egen etikette. Sammen med oplevelsen er der også mulighed for at køre ginens historie.

Pris: 499 kr. – Køb gin oplevelsen her

Whisky smagning, oplevelsesgaver til far, oplevelser med Whisky, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende med alkohol, Lav din egen Whisky hos Trolden Destilleri, Trolden Destilleri, lav din egen Whisky, oplevelsesgaver med Whisky, Whisky oplevelsesgaver, Whisky smagning, oplevelsesgave whisky smagning, oplevelsesgaver til ham, gaver til far

Lav Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Deltag i en unik oplevelse hos Trolden Destilleri og skab din egen personlige whiskyflaske.

Din personlige whiskyflaske er mere end blot en flaske; det er et dybtgående eventyr ind i whiskyerens verden. På denne oplevelse vil du få mulighed for at sammensætte din egen whisky ved at vælge fra et udvalg af ædle destillater, og du kan endda designe et særligt etiket til din flaske.

Undervejs vil du lære om whiskyerens komplekse verden og historie. En fantastisk gave til både whiskyeleskeren og dem, der ønsker at udforske denne ædle drik på en helt unik måde.

Pris: 350 kr – Køb Whiskey oplevelsesgaven her

Pizza kursus, kursus med pizza bagning, bagekursus, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver i odense, odense oplevelsesgaver, lær at lave pizza

Pizza med pizzakursus.dk

Elsker far eller mor pizza? Hvad så med at gøre dem til hele familiens pizzabud.

Selvom det tager lidt længere tid at lave en pizza fra bunden, end det gør at ringe efter en, så er det også en hyggelig proces. Hos pizzakursus.dk lærer du, hvordan du laver din pizza med sprøde bunde og lækre toppings.

Efter et par timer i køkkenet tør vi godt love, at du bliver hele familiens glade pizzabud fra nu af. Kurset har en varighed på 3 time, som blandt andet inkludere introduktion til bagning og håndtering af pizzadej samt tips & tricks til at bage i egen ovn, stenovn & grill. Hver deltager laver 4-5 pizzaer på kurset. Du får både rester og et hæfte med opskrifter og guidesmed hjem fra kurset.

Pris: 700 kr – Køb Pizzakurset her

Macaronkursus, selvtillid, julegaver, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til teenagere, julegaver til unge, detglemmerdualdrig.dk, julegaver til kageelskere

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En utroligt velsmagende oplevelse for alle med en sød tand.

Et madlavningskursus med macaron, hvor man undervises af den anerkendte dessertkok, Frédéric Terrible, som er udlært konditor fra Frankrig, med mere end 20 års erfaring.

På macaronkurset laves alt selvfølgelig fra bunden, mens de forskellige råvarer og teknikker gennemgås. Oplevelsen inkluder god, kompetent undervisning, med brugbare tips og tricks til kage-projekter derhjemme. Oplevelsen finder sted i charmerende, lyse køkkenfaciliteter på Frederiksberg med alt det nødvendige udstyr indenfor professionel konditori – faciliteter indrettet til lige præcis macaron- og kagekurser.

Denne oplevelse er helt perfekt til den, som elsker kager og søde sager, om gerne vil udvikle sine bageteknikker. Alle deltagere får sine macarons med hjem til glæde for familie og venner.

Pris: 449 kr – Bestil oplevelsen her

Fandt du ikke den rigtige oplevelsesgave?

romantiske middage, Fru nimb, Klassisk smørrebrød,  Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb, oplevelsesgaver med mad, oplevelsesgaver romantisk middag.

Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb

Fru Nimb er lig med klassisk dansk smørrebrød højt belagt med gode råvarer – og kærlighed.

Sæt jer til rette i de smukke lyse lokaler og smag på en højtbelagt klassisk anretning som altid består af de bedste lokale råvarer, som sæsonen har at byde på. Nyd dertil et glas af Fru Nimbs hjemmelavede snaps – og en dejlig stund for bare jer to.

Fru Nimb står både for tradition og nyfortolkning af det danske smørrebrød og har noget for enhver smag på smørrebrødssedlen. Restauranten har selvsagt også gjort sig umage med at udvælge dagens anretning som I får serveret på denne oplevelse. Stedet, Fru Nimb, er opkaldt efter Louise Nimb, der sammen med sin mand etablerede restaurant Nimb i 1909 – en restaurant der hurtigt blev et af byens førende spisesteder. Køkkenchefen hos Fru Nimb henter den dag i dag sin inspiration fra Louise Nimbs traditionelle måde at lave rødkål, fiskefilet, røget ål, rødbeder eller leverpostej på.

Pris: 699 kr – Køb oplevelsen her

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart, Gin & Tonic Cruise i Odense, oplevelser i Odense, oplevelsesgaver i Odense, G&T cruise

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Sæt dig godt til rette på bådens bænke, mens du nyder udsigten til den grønne natur og nipper til en kølig Gin & Tonic. Der er næppe nogen bedre måde at opleve Odense Å på.

Dette unikke Gin og Tonis cruise tager 1,5 time og undervejs bliver der serveret 3 gin og tonics. Den ene bliver serveret i smukke Fruens bøge. Undervejs på turen bliver du også introduceret til de forskellige gins samt for en masse sjove historier undervejs.

Pris: 329 kr. – Køb gin oplevelsen her

gaver til bedsteforældre, gaver for 2 personer, gaver til 2, morgenmad på bistro royal, oplevelsesgaver til ældre, oplevelsesgaver til bedsteforældre

Morgenmad på Bistro Royal

Hvis du vil overraske en du holder af med en skøn oplevelse, kan et morgenmadsbesøg på Bistro Royal være den perfekte julegave. Her kan I nyde en lækker morgenmad sammen i hyggelige omgivelser og starte dagen på den bedst tænkelige måde.

På Madklubbens herskabelige bistro på Kongens Nytorv, emmer stemningen af storbyvibes, som var du i Paris, London eller New York.

Denne oplevelser tilbyder blandt andet morgenmad med røræg, sprød bacon, stegte pølser, yoghurt med kirsebærsirup, bær & bistroens granola. Hele herligheden serveres med hjemmebagt rugbrød, smør fra Loire & juice.

Den lækre bistro på Kongens Nytorv byder på det bedste fra både det danske og franske køkken. Tag plads i spisebaren ved et af de mange borde omgivet af autentiske bistrostole eller i en af båsene med udsigt til livet på torvet.

Denne oplevelse giver jer mulighed for at skabe dejlige minder sammen og nyde hinandens selskab på en helt særlig måde. Det er den perfekte julegave til at vise din kærlighed og værdsættelse for den person, du holder af.

Pris for 2 personer: 299 kr – Køb morgenmad på Bistro Royal her

chokolademassage-wellness-oplevelse

Chokolademassage

Skøn full-body massage med noget så lækkert som chokolade. Ved denne dejlige behandling for alle sanser bliver man først masseret med varme lavasten. Herefter hældes en velduftende chokoladeblanding ud over kroppen, og man får en dybdevirkende massage, der stimulerer huden og får musklerne til at slappe af. Undervejs i behandlingen får man flere gange hældt ny, varm chokolade over sig, så musklerne ikke bliver kolde, og du kan hele tiden nyde den helt igennem uimodståelige aroma fra chokoladen.

Chokolade har en fantastisk beroligende effekt på huden. Ved massage med chokolade bliver huden både blødgjort, fugtet optimalt og stimuleret til at slappe af. Samtidig afgiver chokolade en række sunde stoffer og indeholder bl.a. store mængder endorfiner, der forbindes med følelsen af lykke. En perfekt og uforglemmelig wellness oplevelsesgave.

Pris 549 kr – Køb chokolademassage gavekortet her!

oplevelses julegaver, julegaver oplevelser, oplevelser til hende, julegaver til konen, julegaven til kæresten, julegaver til kvinder, julegaven til hende, oplevelsesgave spa, oplevelsesgave wellness, templemassage, templemassage oplevelsesgave, templegave oplevelse, spa oplevelse

En afslappende Tempelmassage

Forvandl julegaven til en sand oase af afslapning og foryngelse med en tempelmassage. Tempelmassagen er en luksuriøs behandling, der kombinerer traditionelle teknikker med moderne velvære for at skabe en unik og fortryllende oplevelse.

Kombinationen af en lækker fodbehandling og fodmassage efterfulgt af en lang, gennemsyrende massage over hele resten af kroppen får den afslappede stemning og nydelsen til at overraske positivt, både mentalt og fysisk.

Under fodbehandlingen bliver søsteren, veninden eller en anden heldig gavemodtager forkælet med et glas bobler og til slut lidt frisk frugt som prikken over i’et. Hvis du kender en der trænger til optimal afslapning, er denne wellness oplevelsesgave lige noget for dem!

Med en tempelmassage fra Nimat Spa kan du forvente at blive transporteret til en verden af total ro og velvære. De luksuriøse omgivelser, beroligende dufte og beroligende musik skaber en atmosfære, der er perfekt til at slippe af med hverdagens stress og bekymringer.

Pris: 950 kr – Book Wellness oplevelser her