Alle julegaver ideerTilbehør til Jul

Juletræ leveret til døren (bestil online)

Juletræ leveret til døren:

Orker du heller ikke ud i regnen og fælde et juletræ?

Eller har du ikke en bil og synes det er lidt svært at transporterer et juletræ hjem i bussen eller bag på cyklen?

Løsningen er simpel: Bestil det online og få det leveret lige til døren inden jul uden besvær!

Note. ALLE links i denne artikel med Juletræ leveret til døren er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen. Artiklen er sidst opdateret D. 15/11 2022.

Læs også: De 10 bedste mandelgaver til børn

christmas-1085566_640

Plantetorvet.dk tilbyder at levere dit juletræ til døren.

Plantetorvet.dk leverer i år udsøgte og flotte, billige juletræer til salg – store som små.

Alle juletræer, som sælges online på Plantetorvet.dk, er og udvalgt efter de bedste normer og kvaliteter, hvilket sikrer juletræer af rette mål, farve og vitalitet.

Deres priser afhænger af, om det er et lille billigt juletræ eller et stort og flot juletræ, som du leder efter. Alle juletræer kan blive leveret hjem til dig eller din familie.

Størrelserne er som følger:

Bestil allerede i dag og vælg selv (i kurven) hvornår du vil have træet leveret til dit hjem. 

Sidste dag for bestilling er mandag d. 21 december. KL. 12.00

Bestil juletræ leveret til døren her


Har du styr på juletræet?

Men ikke på juletræsfoden og topstjernen?

Find dem her ↓

h-c-andersen-topstjerne, julestjerne, juletræsstjerne, H.C andersens juletræsstjerne, topstjerne,

H.C. Andersen juletræsstjerne (forgyldt)

Inspireret af papirklip og eventyr – skabt af Hans Christian Andersen, som på sine mange rejser altid underholdte med papirklip og eventyr. H.C. Andersen elskede julen med alle den skikke og traditioner og nu er det muligt at skabe en eventyrlig julestemning med den nye topstjerne.

Stjernen kan både fungere på juletræet og som bordpynt, samt hænge fra loftet i det medfølgende bånd.

Pris: 805,50 kr – Bestil juletræsstjernen her

juletræsstjerne i guld, flotte juletræsstjerner, moderne juletræs stjerner, George Jensen juletræsstjerne, topstjerne fra George jensen, guld stjerne fra George Jensen

Georg Jensen Topstjerne i guld

Georg Jensen´s guld Topstjerne designet af Flemming Eskildsen. Materiale: Forgyldt messing, 18 kt. guld. Mål: H: 24 x B: 23 x D: 23 x Ø: 23

Utrolig smuk og harmonisk Georg Jensen topstjerne i forgyldt. Topstjernen er tredimensionel og er smuk at se på fra alle vinkler.

Den kan pynte flot og yndigt på juletræets top eller man kan hænge den op i det klassiske røde bånd som følger med. Topstjernen fra Georg Jensen kan fås i flere størrelser, dette er den store!

Pris: 449 kr. – Bestil Topstjernen fra George Jensen her

juletræsstjerne, flotte juletræsstjerner, moderne juletræs stjerner, George Jensen juletræsstjerne

Georg Jensen Topstjerne i sølv

Smuk og skinnede topstjerne belagt med palladium, som gør den sølvfarvet, fra Georg Jensen.

Den smukke topstjerne er designet af Flemming Eskildsen. Georg Jensen topstjernen er smuk fra alle vinkler i sit tredimensionelle design. Topstjernen vil pynte yndigt oppe på juletræets top og bringe smil og glæde frem i børn og voksne. Den kan også bruges som ophæng i stedet for som topstjerne.

Topstjernen fra Georg Jensen kan fås i flere størrelser, dette er den store! Der medfølger det røde klassiske bånd. Materiale: Messing belagt med palladium. Mål: H: 24 x B: 23 x D: 23 x Ø: 23

Pris: 449 kr – Bestil Topstjernen her

Rosendahl topstjerne, Rosendahl juletræsstjerne, juletræsstjerne 2019, juletræsstjerne, topstjerne, stjerne til juletræet, julestjerne, juletræsstjerne i guld, H C Andernse juletræsstjerne

Rosendahl juletræsstjerne (forgyldt)

Denne dejlige topstjerne kommer til at sprede en herlig julefølelse i hjemmet, da den kommer til at stråle smukt på juletræets top. Den er lavet i et elegant design og fås også i sølv. Måler 32 cm.

Pris: 339 kr – Bestil juletræsstjernen her

 

Skærmbillede 2015-12-07 kl. 23.23.37, ferm living juletræsfod, juletræs fod, fod til juletræet, ferm living juletræs fod,

Ferm Living juletræsfod i lys grå

Ferm Living har designet denne elegant juletræsfod, som fuldender et smukt pyntet juletræ.
Juletræsfoden er lavet i metal og pulverlakeret i en fin, lys grå tone. Størrelses ID: H=13.00 B=50.00 D=50.00

Pris: 599 kr – Se juletræsfoden her

juletræsfod, juletræsfod 2021, juletræstæppe, moderne juletræstæppe, flotte juletræsfødder, juletræsfødder, fødder til juletræet, fod til juletræet, julegaver til ham ,julegaver til hende, nemme julegaver, tilbehør til jul, juletræsfod i guld, juletræsfod i sølv

Star messing House Doctor juletræsfod

Når juletræet skal frem, og pyntes er juletræsfoden en selvfølgelighed. STAR juletræsfod i stål med messing finish fra House Doctor i guld eller sølv er et klassisk valg af juletræsfod.

Juletræsfoden er uundværlig i den søde juletid og her har du en der er både funktionel og smuk år efter år. House Doctor har derfor kreeret en smuk og elegant fod, der skaber balance og stabilitet, så træet står fast, når det skal dekoreres og danses omkring.

Måler: 47 cm x 20 cm i højden.

Pris: 819 kr – Se juletræsfoden i guld og sølv her

juletræsfod, juletræsfod 2019, juletræstæppe, moderne juletræstæppe, flotte juletræsfødder, juletræsfødder, fødder til juletræet, fod til juletræet, julegaver til ham ,julegaver til hende, nemme julegaver, pakkeleg, tilbehør til jul

Juletræsfod op til 5 meter træer

Juletræsfod C-144 med vandtæt holder, samt (ekspres-push-pull bolt system ), som er udstyret med en knap for frigang af gevind.

Juletræet kan vandes og derved bevare glansen og friskheden. Ved brug af juletræsfod C-144 mindsker man brandfaren.

Pris: 499 kr – Se juletræsfoden til 5 meter træer her

juletræsfod, juletræsfod 2019, juletræstæppe, moderne juletræstæppe, flotte juletræsfødder, juletræsfødder, fødder til juletræet, fod til juletræet, julegaver til ham ,julegaver til hende, nemme julegaver, pakkeleg, tilbehør til jul

Juletræsfod op til 3 m. træer

Juletræsfod C-152 med vandtæt holder, samt ( ekspres-push-pull bolt system ), som er udstyret med en knap for frigang af gevind.

Juletræet kan vandes og derved bevare glansen og friskheden. Ved brug af juletræsfod C-152 mindsker man brandfaren.

Pris 249 kr – Se juletræsfoden her

juletræsfod, juletræsfod 2019, juletræstæppe, moderne juletræstæppe, flotte juletræsfødder, juletræsfødder, fødder til juletræet, fod til juletræet, julegaver til ham ,julegaver til hende, nemme julegaver, pakkeleg, tilbehør til jul

Skagerak Juletræsfod Eg

Den elegante og populære juletræsfod er formet som en stjerne ved bunden af træet, hvor træet holdes på plads med skruer. En otte-punkts stjerne sidder i bunden af ​​træet og afspejler det smukke spidse mønster hele vejen rundt om den forgyldte bæger.

Koppen kan fyldes med vand for at forhindre dit træ i at tørre ud og små skruer sørger for at træet står oprejst hele julen. Juletræsfoden fra Skagerak er lavet i eg og messing. Mål: 50 x 15,5 cm.

Pris: 1990,00 kr – Se juletræsfoden her

One thought on “Juletræ leveret til døren (bestil online)

Lukket for kommentarer.