Juletræ leveret til døren (bestil online)

Juletræ leveret til døren:

Orker du heller ikke ud i regnen og fælde et juletræ?

Eller har du ikke en bil og synes det er lidt svært at transporterer et juletræ hjem i bussen eller bag på cyklen?

Løsningne er simpel: Bestil det online og få det leveret lige til døren inden jul uden besvær!

Note. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Plantetorvet.dk tilbyder at levere dit juletræ til døren.

Plantetorvet.dk leverer i år udsøgte og flotte, billige juletræer til salg – store som små. På Plantetorvets hjemmeside kan du se, dit juletræ før du køber, så du får præcis det træ, du allerbedst kan lide.

Alle juletræer, som sælges online på Plantetorvet.dk, er dansk produceret og udvalgt efter de bedste normer og kvaliteter, hvilket sikrer juletræer af rette mål, farve og vitalitet.

christmas-1085566_640

Deres priser afhænger af, om det er et lille billigt juletræ eller et stort og flot juletræ, som du leder efter. Alle juletræer kan blive leveret hjem til dig eller din familie.

Størrelserne er som følger:

Bestil allerede i dag og vælg selv (i kurven) hvornår du vil have træet leveret til dit hjem. 

Sidste dag for bestilling er mandag d. 21 december. KL. 12.00

BONUS: Plantetorvet donere 10 kr. til Røde kors for hvert juletræ de sælger!

Bestil juletræ leveret til døren her


Har du styr på juletræet?

Men ikke på juletræsfoden og topstjernen?

Find dem her ↓

h-c-andersen-topstjerne, julestjerne, juletræsstjerne, H.C andersens juletræsstjerne, topstjerne,

H.C. Andersen juletræsstjerne (forgyldt)

Inspireret af papirklip og eventyr – skabt af Hans Christian Andersen, som på sine mange rejser altid underholdte med papirklip og eventyr. H.C. Andersen elskede julen med alle den skikke og traditioner og nu er det muligt at skabe en eventyrlig julestemning med den nye topstjerne.

Stjernen kan både fungere på juletræet og som bordpynt, samt hænge fra loftet i det medfølgende bånd.

Pris: 765 kr – Bestil juletræsstjernen her

juletræsstjerne i guld, flotte juletræsstjerner, moderne juletræs stjerner, George Jensen juletræsstjerne, topstjerne fra George jensen, guld stjerne fra George Jensen

Georg Jensen Topstjerne i guld

Georg Jensen´s guld Topstjerne designet af Flemming Eskildsen. Materiale: Forgyldt messing, 18 kt. guld. Mål: H: 24 x B: 23 x D: 23 x Ø: 23

Utrolig smuk og harmonisk Georg Jensen topstjerne i forgyldt. Topstjernen er tredimensionel og er smuk at se på fra alle vinkler.

Den kan pynte flot og yndigt på juletræets top eller man kan hænge den op i det klassiske røde bånd som følger med. Topstjernen fra Georg Jensen kan fås i flere størrelser, dette er den store!

Pris: 699 kr. – Bestil Topstjernen fra George Jensen her

juletræsstjerne, flotte juletræsstjerner, moderne juletræs stjerner, George Jensen juletræsstjerne

Georg Jensen Topstjerne i sølv

Smuk og skinnede topstjerne belagt med palladium, som gør den sølvfarvet, fra Georg Jensen.

Den smukke topstjerne er designet af Flemming Eskildsen. Georg Jensen topstjernen er smuk fra alle vinkler i sit tredimensionelle design. Topstjernen vil pynte yndigt oppe på juletræets top og bringe smil og glæde frem i børn og voksne. Den kan også bruges som ophæng i stedet for som topstjerne.

Topstjernen fra Georg Jensen kan fås i flere størrelser, dette er den store! Der medfølger det røde klassiske bånd. Materiale: Messing belagt med palladium. Mål: H: 24 x B: 23 x D: 23 x Ø: 23

Pris: 699 kr – Bestil Topstjernen her

Rosendahl topstjerne, Rosendahl juletræsstjerne, juletræsstjerne 2019, juletræsstjerne, topstjerne, stjerne til juletræet, julestjerne, juletræsstjerne i guld, H C Andernse juletræsstjerne

Rosendahl juletræsstjerne (forgyldt)

Denne dejlige topstjerne kommer til at sprede en herlig julefølelse i hjemmet, da den kommer til at stråle smukt på juletræets top. Den er lavet i et elegant design og fås også i sølv. Måler 32 cm.

Pris: 435 kr – Bestil juletræsstjernen her

 

Skærmbillede 2015-12-07 kl. 23.23.37, ferm living juletræsfod, juletræs fod, fod til juletræet, ferm living juletræs fod,

Ferm Living juletræsfod i lys grå

Ferm Living har designet denne elegant juletræsfod, som fuldender et smukt pyntet juletræ.
Juletræsfoden er lavet i metal og pulverlakeret i en fin, lys grå tone. Størrelses ID: H=13.00 B=50.00 D=50.00

Pris: 499 kr – Se juletræsfoden her

juletræsfod, juletræsfod 2021, juletræstæppe, moderne juletræstæppe, flotte juletræsfødder, juletræsfødder, fødder til juletræet, fod til juletræet, julegaver til ham ,julegaver til hende, nemme julegaver, tilbehør til jul, juletræsfod i guld, juletræsfod i sølv

Star messing House Doctor juletræsfod

Når juletræet skal frem, og pyntes er juletræsfoden en selvfølgelighed. STAR juletræsfod i stål med messing finish fra House Doctor i guld eller sølv er et klassisk valg af juletræsfod.

Juletræsfoden er uundværlig i den søde juletid og her har du en der er både funktionel og smuk år efter år. House Doctor har derfor kreeret en smuk og elegant fod, der skaber balance og stabilitet, så træet står fast, når det skal dekoreres og danses omkring.

Måler: 47 cm x 20 cm i højden.

Pris: 899 kr – Se juletræsfoden i guld og sølv her

 Stelton Treepod Juletræsfod, stelton juletræsfod, elegant juletræsfod, moderne juletræsfod, den bedste juletræsfod, fod itl juletræet, fødder til juletræet,

Stelton – Treepod Juletræsfod

Treepod juletræsfod, designet af Klaus Rath, sørger for at juletræet står både elegant, stabilt og sikkert.

Det unikke ved Treepod juletræsfoden er, at dens tre fødder, af lyst bøgetræ, kan klappes sammen, når den skal pakkes væk indtil næste års jul.

Treepod er udført i aluminium og kan justeres til træstammens tykkelse. For at træet kan holde sig frisk så længe som muligt, kan der hældes vand i aluminiumsskålen, som træet er skuet fast i.

Se juletræsfoden fra Stelton her

juletræsfod, juletræsfod 2019, juletræstæppe, moderne juletræstæppe, flotte juletræsfødder, juletræsfødder, fødder til juletræet, fod til juletræet, julegaver til ham ,julegaver til hende, nemme julegaver, pakkeleg, tilbehør til jul

Juletræsfod op til 5 meter træer

Juletræsfod C-144 med vandtæt holder, samt (ekspres-push-pull bolt system ), som er udstyret med en knap for frigang af gevind.

Juletræet kan vandes og derved bevare glansen og friskheden. Ved brug af juletræsfod C-144 mindsker man brandfaren.

Pris: 499 kr – Se juletræsfoden til 5 meter træer her

juletræsfod, juletræsfod 2019, juletræstæppe, moderne juletræstæppe, flotte juletræsfødder, juletræsfødder, fødder til juletræet, fod til juletræet, julegaver til ham ,julegaver til hende, nemme julegaver, pakkeleg, tilbehør til jul

Juletræsfod op til 3 m. træer

Juletræsfod C-152 med vandtæt holder, samt ( ekspres-push-pull bolt system ), som er udstyret med en knap for frigang af gevind.

Juletræet kan vandes og derved bevare glansen og friskheden. Ved brug af juletræsfod C-152 mindsker man brandfaren.

Pris 249 kr – Se juletræsfoden her

juletræsfod, juletræsfod 2019, juletræstæppe, moderne juletræstæppe, flotte juletræsfødder, juletræsfødder, fødder til juletræet, fod til juletræet, julegaver til ham ,julegaver til hende, nemme julegaver, pakkeleg, tilbehør til jul

Skagerak Juletræsfod Eg

Den elegante og populære juletræsfod er formet som en stjerne ved bunden af træet, hvor træet holdes på plads med skruer. En otte-punkts stjerne sidder i bunden af ​​træet og afspejler det smukke spidse mønster hele vejen rundt om den forgyldte bæger.

Koppen kan fyldes med vand for at forhindre dit træ i at tørre ud og små skruer sørger for at træet står oprejst hele julen. Juletræsfoden fra Skagerak er lavet i eg og messing. Mål: 50 x 15,5 cm.

Pris: 1996 kr – Se juletræsfoden her

Skagerak Stella Juletræsfod Teak, Skagerak Juletræsfod, juletræsfod, juletræsfod 2022, juletræstæppe, moderne juletræstæppe, flotte juletræsfødder, juletræsfødder, fødder til juletræet, fod til juletræet, julegaver til ham ,julegaver til hende, nemme julegaver, pakkeleg, tilbehør til jul

Skagerak – Stella Juletræsfod i Teak træ

En otte-punkts stjerne sidder i bunden af ​​træet og afspejler det smukke spidse mønster hele vejen rundt om den forgyldte bæger. Koppen kan fyldes med vand for at forhindre dit træ i at tørre ud og små skruer sørger for at træet står oprejst hele julen.

Koppen på foden kan fyldes med vand så dit træ ikke tørre ud og små skruer sørger for at træet står oprejst hele julen. Juletræsfoden fra Skagerak er lavet i teak træ og messing. Mål: 50 x 15,5 cm.

Pris: 1996 kr – Se Skagerak juletræsfoden her

 

Læs også: De 10 bedste mandelgaver til børn

One thought on “Juletræ leveret til døren (bestil online)

Lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: