Alle julegaver ideerJulegave ideerTil Ham

40+ gaveideer – Gave til Morfar, Farfar og bedstefar

Gave til Morfar, Farfar og bedstefar:

Han er den bedste person i hele verden, og derfor fortjener han de allerbedste gaver, når julen eller fødselsdagen nærmer sig.

Men selvom han bør få de allerbedste julegaver, så er det ikke altid ens betydning med, at det er særligt nemt at finde en god gave til morfar, farfar eller bedstefar. Heldigvis er der hjælp at hente her!

Når man skal købe gave til sin morfar, farfar, bedstefar, mormor, farmor og øvrige familiemedlemmer bør du tænke på hvad han vil blive glade for at få i gave, og hvad de normalt sætter pris på i deres hverdag.

Julegaver til morfar, farfar og bedstefar bør indeholde noget han kan bruge i sin hverdag og noget han kan lide at lave i sin fritid. F.eks hvis han elsker at læse, så køb en god bog. Nyder han at fiske, så giv han noget lækkert udstyr han kan bruge på fisketuren og hvis han holder af at opleve noget, så find en unik oplevelsesgave til ham – få inspiration til oplevelsesgaver til ham her.

Note: Artiklen med Gave til Morfar, Farfar og bedstefar er sidst opdateret D. 7/12 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Her er vores bud på gode gaver til morfar, farfar og bedstefar:

_9788792021335

Morfar – minder og gemmer

Det er sjovt at give sin historie videre til de næste generationer, og det er sjovt for børnebørn at lære om deres familie, fra en tid de ikke selv har oplevet.

MORFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver morfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt

Pris: 229,95 kr – Gå til shop

_9788712047667

Morfar, fortæl nu

“Morfar, fortæl nu” er en del af en serie, som går ud på at få den ældre generation til at fortælle sin livshistorie.

Det er fantastisk for et barnebarn at få indblik i en bedsteforælders liv og levned: Mange ting går tabt, når et menneske går bort, men med “;Morfar, fortæl nu” behøver det ikke være sådan.

Enhvers morfar har nu muligheden for at skrive sine erindringer ned, klistre fotos ind og generelt få fortalt de historier, der skal fortælles. Bogen er fyldt med alle de gode spørgsmål, der er spændende at stille og få svar på. Hvordan var morfar som barn, og hvad har han oplevet i gennem sit lange liv?

Elma Van Vliet står bag denne fantastiske idé, som mange allerede har gjort brug af.

Pris: 199 kr – Gå til shop

bog-farfar

Farfar – fortæl nu

“Farfar – fortæl nu” er den helt perfekte bog til farfaren, der gerne vil spille en rolle i sit barnebarns liv – også når han ikke længere er der. Bogen giver nemlig en unik mulighed for at fortælle sine erindringer til børnebørnene, så de aldrig går tabt.

Som farfar får du lov til at fortælle om da du var barn, om da du mødte farmor, flyttede hjemmefra og meget mere. Der er mulighed for at sætte billeder ind, og desuden er bogen fyldt med historiske begivenheder, så du har noget at skrive ud fra.  Når “Farfar – fortæl nu” er udfyldt kan den på fin vis overrækkes til barnebarnet og udgøre en udødelig gave. Bogen er udviklet af Elma Van Vliet og en del af en større serie.

Pris: 199,95 kr – Bestil bogen her!

farfar-mindebog

Farfar – minder og gemmer

FARFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver farfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv.

Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt. 

Pris: 229,95 kr – Bestil bogen her!

bog-om-slaegtsforskning

Slægtsforskerens ABC

En håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning.

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i slægtsforskning. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m. Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med slægtsforskning på arkiverne og på internet, samt hvordan man afslutter sin slægtsforskning med udarbejdelse og udgivelse af en slægtsbog

Pris: 249,95 kr – Gå til shop

_9788771592344

Bog: Ting, min søn skal vide om verden

Fredrik Backman står i den samme situation, som mange mænd har stået i før ham.

Han er blevet far. Men hvordan forbereder man sin søn på livet? Backman gør et ihærdigt forsøg med “Ting, min søn skal vide om verden”. I denne skønne bog kan man læse alt om hverdagen, de store begivenheder i livet og måske også om et par af de nedture, der nok skal dukke op. Forfatteren konfronterer forældre med deres styrker og svagheder, og skriver om kvinder, bilnøgler, mandighed, fodbold og hvad der ellers hører sig til. 

Men allermest ihærdigt handler “Ting, min søn skal vide om verden” om, hvordan han hver eneste fag forsøger at være en god far.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

Den store håndbog for halvgamle mænd, bog Den store håndbog for halvgamle mænd, bog til farfar

Den store håndbog for halvgamle mænd

Der kommer et tidspunkt i de fleste mænds liv, hvor de må se i øjnene at de er blevet halvgamle. Det er ikke altid lige let, men måske kan “Den STORE håndbog for halvgamle mænd” gøre det hele lidt nemmere!

“Den STORE håndbog for halvgamle mænd” af Gorm Vølver og Bjarne Schilling er en håndbog, der kommer alle mænd til gode på et eller andet tidspunkt. Den konfronterer dem med sine særheder, og giver dem et brokkeregister over alle de ting, man kan gå og brokke sig over! Bogen her er morsom og sjov bog, der giver gode råd til alle de halvgamle mænd derude, der er ved at være halvgamle.

Pris: 194,95 kr – Gå til shop

Rødvinssæt, sæt til rødvin, vin karaffel, elegant vin sæt, julegave til farfar, julegave til morfar

Conundrum Decanter 1 liter Final Touch

Rødvins decanter fra final touch, er gennemtænkt til perfektion. Alt lige fra decanterens evne til at ilte vinen, imens du skænker til det moderne udseende. En karafel der uden tvivl vil hive positiv opmærksomhed til sig fra dine gæster af.

Pris: 269 kr – Køb decanter 1 liter Final Touch her

fjollede strømper, sjove strømper, julegaven til ham, julegaven til manden, julegaven til mænd

Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver morfar (og bedstefar) ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter! En sjov gave til morfar, farfar eller bedstefar til jul.

Pris: 79 kr – Gå til shop

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver

Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb

Fru Nimb er lig med klassisk dansk smørrebrød højt belagt med gode råvarer – og kærlighed.

Morfar, farfar eller bedste kan sætte sig til rette i de smukke lyse lokaler og smag på en højtbelagt klassisk anretning som altid består af de bedste lokale råvarer, som sæsonen har at byde på. Nyd dertil et glas af Fru Nimbs hjemmelavede snaps – og en dejlig stund for to personer.

Fru Nimb står både for tradition og nyfortolkning af det danske smørrebrød og har noget for enhver smag på smørrebrødssedlen. Fru Nimb er opkaldt efter Louise Nimb, der sammen med sin mand etablerede restaurant Nimb i 1909 – en restaurant der hurtigt blev et af byens førende spisesteder. Køkkenchefen hos Fru Nimb henter den dag i dag sin inspiration fra Louise Nimbs traditionelle måde at lave rødkål, fiskefilet, røget ål, rødbeder eller leverpostej på.

Køb oplevelsen her

Denver Wake-up Light Vækkeur, væggeur med lys, væggeur til bedsteforældre, mormor julegave, denver vækkeur med lys, vækkeur med lys,

Denver Wake-up Light Vækkeur

Få en lys start på dagen med et vækkeur med daggrysimulator! Dette wake-up light lader dig vågne til gradvist stærkere lys og lyden af fugle kvidre eller naturlyd. Vækkeur med lys og fugle kvidre får dig til at vågne på den rigtige måde hver morgen!

Wake-up Light fungerer også som hyggebelysning med en pære, der skifter mellem farverne grøn, gul, rød, lilla og blå.

Vælg mellem 7 forskellige vækkelyde (blandt andet fugle kvidre og bølgebrus)

Pris: 379 kr – Gå til shop

Zenkuru Massagepude, 
Massagepude, 
god Massagepude, gaver morfar, gaver til farfar, julegave til morfar, julegave til farfar, gode gaver til morfar, morfar julegave, morfar gave, bedstefar gaver, julegaver til ældre mænd,

Zenkuru Massagepude

Und din elskede farfar / morfar / bedste at få en skøn rygmassage når han sidder i sofaen eller i hans favorit stol.  Denne Zenkuru massagepude ligner en almindelig pude, men har fire roterende kugler, der masserer din ryg. Pudebetrækket er aftageligt og kan skiftes ud med hans yndlingsbetræk!

Pris: 699 kr – Se gaven til ham her

9855-1216-wahl-body-trimmer-pro1

WAHL Bodytrimmer Pro Alt-i-en

WAHL Body Trimmer Pro er en alt-i-en bodytrimmer. Her får ham både en hårtrimmer, skægtrimmer, kropstrimmer samt næse/ørehårs trimmer.

Perfekt til at hjælpe morfar / farfar /bedstefar med at få sine hår under kontrol. Trimmeren kan bruges til håret, kroppen, skægget samt næse, ører og øjenbryn. Trimmeren kan nemt lades op efter brug, og den kan trimme i helt op til 60 min. på en opladning.

Pris: 299 kr – Gå til shop

Instant Taste Marinade Pistol, Marinade Pistol, marinade til kød, marinade værktøj, gaver til morfar, julegaver til farfar, gave til bedstefar

Instant Taste – Marinade Pistol

Instant Taste har lavet denne super smarte marinade pistol som er perfekt som gave.

Marinade pistolen gør at man altid får marineret kødet godt, som gør det saftigt og smagsfuldt, og som ovenikøbet gør at det ikke brænder på. Marinaderne til pistolen er lavet i samarbejde med den folkekære tv kok Claus Holm, som mange bedstefædre elsker.

Pris: 199 kr – Køb Marinade Pistol

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver, mandelgaven 2020

Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbelt vægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 209 kr – Gå til shop

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge, Vildmarksbrunch oplevelsesgave, oplevesesgave til mænd, oplevelsesgave til far, oplevesesgave til farfar, gaver til morfar, anderledes oplevelser,

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge

En skøn udendørs oplevelsesgave er en Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter.

Oplevelsen består af en Introduktion til stedet og dagens menu med en kop cowboykaffe i hånden og derefter er der en Sanketur i haven ved Karpenhøj Naturcenter og Tilberedning af brunch over bål. Sammenlagt består oplevelsen af 4 ½ times vildmarksbrunch i Mols Bjerge med tilkoblet instruktør under hele oplevelsen.

Pris fra 400 kr – Køb oplevelsesgaven her

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay

HAY – Colour Kasse

En af 2023´s mest lækre og funktionelle design idéer. Kassen kan bruges til opbevaring af gamle billeder, værktøj eller slips. Vi har alle ting, så denne gave er perfekt til morfar, bedstefar eller farfar.

Pris fra: 49 kr – Gå til shop

Romantiske Hjertestrømper, mande størmper med hjerter, sjove strømper til far, far strømper, sjove sokker, sjove julegaver

Romantiske Hjerte sokker

Flotte hjerte strømper i forskellige rød og sorte kombinationer. Strømperne sælges i 3-pak og i to forskellige størrelser: 37-40 og 40-45. Materiale: 75 % kæmmet bomuld, 23 % polyamid, 2 % elastan.

Perfekte sokker til farfar, morfor eller bedstefar.

Pris: 149 kr – Køb hjerte-strømper her

proev-skydning-gunsport-2, skyd med pistol, oplevelsesgave skyd med pistol, oplevelsesgaver til mænd, oplevelsesgaver til farfar, prøv at skyde med pistol, pistol skydning oplevelse,

Oplevelsesgave: Prøv pistolskydning

Giv morfar /farfar / bedstefar en oplevelse, han ikke vil glemme. Giv ham mulighed for at skyde med pistol og revolver under professionel instruktion. 

Hele vejen i gennem forløbet bliver han instrueret af en af landets bedste skytter og instruktører, der tager ham igennem præcisionsskydning og dynamisk hurtigskydning mod reaktive faldmål. Hele oplevelsen kan afvikles som en spændende konkurrence for de deltagere, der ønsker at være med.

Pris: 990 kr. – Køb oplevelse her

 Whisky smagning, oplevelsesgave whisky smagning, oplevelsesgaver til ham,

Besøg et Whiskydestilleri

Oplev et Danmarks Whiskydestilleri. Her vil du få lejlighed til at høre om deres prisvindende whiskys tilblivelse og gennem smags-, dufte og visuelle oplevelser får du indblik i processen omkring at skabe en whisky – fra jord til bord.

Du vil få fornøjelsen af at få lov at smage på 3 af deres whiskyer, smagningens varighed er ca. 60 minutter og afsluttes med en af bryghusets øl.

Dette er en unik oplevelse, hvor far kan se, hvordan dansk whisky bliver lavet og derefter smage på de gyldne dråber.

Pris: 250 kr – Køb oplevelsesgaven her

Oplevelses gaver til voksne, vin oplevelser, dansk vingård, vingår i danmark, oplevelses gaver til mormor, oplevelsesgaver til farmor, julegaver til vin elskeren, julegaver til hende, julegaver til ham

Besøg en dansk vingård hos MODAVI

En spændende oplevelsesgave der byder på et besøg hos en dansk vingård.

Her på de bløde, sydjyske bakker står 16.000 vinstokke plantet, men før den færdige flaske vin kan åbnes, skal mange arbejdsgange udfyldes – lige fra vinterbeskæring til opbinding, høst og gæring af druerne. Vinbonden han har altid travlt, men alligevel bliver der tid til finurlige fortællinger fra årets gang på vingården, når Modavi inviterer indenfor.

MODAVI startede med at lave dansk vin i 2004, og siden har de udvidet med en ekstra gård og utallige ekstra vinstokke. Sorterne spænder vidt og de dyrker lige fra Cabernet Cortis til Mertzling, der er druer der kan klare sig i det kolde klima mod nord.

Pris: 215 kr – Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her

ginsmagning, oplevelsesgaver til hende, oplevelser med gin, Ginsmagning hos Two Socks, Two Socks café , Ginsmagnig i København, Gin & Tonic århus, Gin & Tonic Cruise på Christianshavn, oplevelser i århus, oplevelsesgaver i købenahvn, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende med alkohol, oplevelser med Gin og tapas, tapas og gin smagning, Two Socks gin og tapas

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks

Dyk ned i verdenen af gin på Two Socks på Halmtorvet i København, Christianshavn eller i Århus, hvor en smagsfulde oplevelser venter.

Ved denne ginsmagning får du ikke kun en velkomstgin på 10 ml ren gin, men også tre varierede Gin & Tonics á 40 ml gin og 100 ml tonic. Sammen med disse forfriskende drikke får du en lækker tapasanretning til deling, fyldt med udsøgt ost, velsmagende charcuteri og lækkert brød.

Undervejs kan du nyde små anekdoter om hver Gin & Tonic og lære om de forskellige botanicals og smagsnuancer, der gør denne oplevelse til noget helt særligt.

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Århus

julegaver til vinelskeren, vin elskeren gaver, gaven til vin elskeren, vin bøger, vin smagning

Vinen til maden – Forfatter Søren Frank

Om bogen: Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt – det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.

Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der – og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.

Pris: 189,95 kr – Bestil Vinen til maden her!

salt tallerken, himalaya salt, julegaver til farfar, julegaver til morfar

Saltsten fra Himalaya

Saltstenen har rejst hele vejen fra foden af Mount Everest for at give gæsterne en ganske særlig oplevelse. Nu kan man grille, stege, grave og servere med dette unikke redskab, som salter maden for en. Eftersom saltstenen holder længe på varmen, kan du lægge den opvarmet i et specialindrettet metalstativ og stege maden ved bordet! Middagsgæsterne går bagover af begejstring! En perfekt gave til farfar / morfar /bedstefar, som elsker at lave mad.

Pris: 319 kr – Bestil saltstenen her

lav dit eget øl, øl lavnings sæt, bryg dit eget øl kit, gaver til farfar, gaver til morfar, gaver tilbedstefar, gaver til øl elskeren

Lav dit eget øl kit

Drømmer bedstefar / farfar / morfar om at lave sit eget øl, så er dette den perfekte gave til ham!

Med ølsættet Brewbarrel får han alt, hvad han har brug for til at brygge sit eget øl. Der kan vælges mellem forskellige øltyper og det er færdigt på 7 dage!

Dette lav-dit-eget-øl kit Indeholder alt det udstyr og alle de ingredienser, du skal bruge til at brygge øl – du skal blot tilsætte vand!

Pris: 299 kr – Køb lav-dit-eget-øl kittet her

100 Beers Skrabeplakat, sjove skrabeplakater, julegaven til ham, julegaven til morfar, julegaven til farfar, julegaven til mænd, øl plakat, 100 øl plakat, gaver til øl elskeren

100 øl skrabelodsplakat (100 beer poster)

At være øl-elsker kan være “both a blessing and a curse”, så at sige. På den ene side får du et rigtig godt kick, hver gang du prøver en ny type øl og får analyseret både smag og ingredienser, men på den anden side kan folk omkring dig godt blive ret trætte af dig. Er morfar / farfar / bedstefar en øl-elsker, så er gaver til ham her.

Skrabeplakaten indeholder 100 felter med navne på øl fra hele verden. Her kan du finde alt fra kendte klassikere til mere ukendte øl fra eksempelvis Tahiti og Island. Under hvert felt er der også en skrabeboks, der gemmer på en flot illustration af den type øl, du lige har prøvet. Jo flere øl du prøver, jo flere felter kan du skrabe, og jo mere farverig bliver plakaten.

Pris: 139 kr – Køb Øl plakaten her

pulito madpakke, pulito stål, pulito rustfrit stål madkasse, pulito madkasse, madpakke miljøvenlig, miljøvenlige gaver, økologisk madpakke,

Pulito madkasse i rustfrit stål

Den tætte madkasse i rustfrit stål er den ideelle løsning til bedstefar, farfar eller morfar, der ønsker en bæredygtig og langtidsholdbar løsning på deres madopbevaring.

Denne madkasse er fremstillet af Pulito i høj kvalitets rustfrit stål, er denne kvadratiske madkasse designet til at holde dine måltider friske og sikre. 

Med dens tætte låg forbliver maden indeni frisk og lækker uden at bekymre sig om lækager eller lugtgener. Den er perfekt til opbevaring af frokost, snacks eller rester. Kan også bruges på jagt eller fisketurer. Det kvadratiske design gør det nemt at stable og organisere i køleskabet eller tasken. 

Den rustfrie stålkonstruktion gør den nem at rengøre og eliminerer behovet for engangsplastik. Vælg denne tætte madkasse som dit miljøvenlige alternativ til daglig madpakning.

Pris: 199 kr – Bestil Pulito madkasse her!

gaver til farfar, gaver til morfar, griltang med termometer, julegaver til alle,

Mingle Grilltang med termometer

Grilltangen med indbygget lommelygte og termometer.

Tangen er der et indbygget termometer, som stikkes ind i kødet, når du tager fat i kødet med tangen. Temperaturen vises på displayet på håndtaget – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har indstillet ved enten at vælge én ud af de syv forudindstillede kødtyper eller ved selv at indtaste den.

Pris: 339 kr – Bestil Grilltangen her

bastian-vinreol-sort-2-stk
2 stk Bastian Vinreol Sort

Uanset om morfar er en ægte vinconnaisseur eller bare nyder et glas i ny og næ, så tager hans vinflasker sig flot ud i Bacchus vinreol.

Her får han 2 reoler med plads til 10 flasker, og man kan selv vælge om reolerne stå ved siden af hinanden, så årgangsvine bliver flot fremvist, eller om de skal stables ovenpå hinanden, så dine flasker ikke optager for meget plads i køkkenet.

Farve: sort. Materiale: lakeret rustfrit stål. Mål: 48,4 x 12 x 33 cm.

Pris: 399,95 kr – Gå til shop

ba6f158c6ceda75f7bd2522cd9dfb363, Genopladelig Luftpumpe med Trykmåler, luftpumpe til bilen, gaver til morfar, gaver til farfar, gaver til bedstefar,

Genopladelig Luftpumpe med trykmåler

Kan morfar godt lide at være handy, så giv ham en genopladelig Luftpumpe med trykmåler. Bildæk, cykeldæk, fodbolde, luftmadrasser; alt som skal holde et specifikt lufttryk passer til pumpen. Nem at have med i en stilfuld fløjlspose og kan oplades både hjemme og i bilen.

Pris: 729 kr – Bestil den her!

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender

Jelly Belly Ultra Gaveæske

Jelly Belly Ultra Gaveæske er fyldt til randen med slikbønner med 20 af de mest populære smage pakket ind i en luksuøs gaveæske – Perfekt som gave til farfar /morfar /bedstefar.

Æsken indeholder følgende smagsvarianter: A&W® Root Beer, Blueberry, Bubble Gum, Buttered Popcorn, Coconut, Cotton Candy, Dr Pepper®, Green Apple, Juicy Pear, Sunkist® Lemon, Licorice, Peach, Piña Colada, Pomegranate, Sizzling Cinnamon, Strawberry Cheesecake, Sunkist® Tangerine, Toasted Marshmallow, Very Cherry og Watermelon

Pris: 129 kr. – Gå til shop

Peugeot Bistro salt- og peberkværnssæt, Peugeot salt- og peberkværnssæt, gaver til farfar, gaver til bedstefar, gaver til morfar, gaver til voksne, kvalitets julegaver

Peugeot salt- og peberkværnssæt

Peugeot Bistro er det klassiske, franske design af en helt unikt og usædvanligt kraftigt kværnværk.

Saltkværnsmekanismen er lavet i legeret rustfrit stål, og fungerer optimalt med tørre saltkorn med en diameter på 4 millimeter eller mindre. Peberkværnsmekanismen er også udført i stål og med en patenteret behandling, der bevarer skarphed og slidstyrke. Det anbefales, at der bruges peberkorn med en diameter på 5 millimeter eller mindre. Bistro-kværnene har livslang garanti på kværnværket.

Pris 398 kr – Køb sættet her

hoptimist fødselsdag, fødselsdags hoptimist, mandelgave 2020, mandelgave 2021, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver

Hoptimist – Characters – Small Birthday

Birthday baby bumble gør det nu nemmere og sjovere at sige Hurra vi elsker dig!. Birthday baby bumble kan bruges som dekoration på alle festlige lejligheder eller som sød dekoration i hjemmet. Perfekt som gave til bedstefar.

Pris: 149 kr. – Køb hoptimisten her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv!

Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt gave til morfar og farfar som får mange tegninger.

 Pris: 329 kr – Køb tegningrammen her

Mercedes Benz Select Man , Mercedes Benz Select Man parfume, populære parfumer til mænd 2022, populære parfumer 2023, parfumer til mænd, gave parfume mænd, julegaver til manden, gaver til manden, julegaver til herrer, populære parfumer 2022, populære parfumer 2022, bedste parfumer til mænd, julegaven til manden, julegaven til ham, nemme julegaver til mænd, Meredes Benz parfumer til mænd

Mercedes Benz – Select Man parfume

Select Men Eau de Toilette fra Mercedes er en frisk og woody herreduft, der giver et elegant udtryk som man kender det fra de eksklusive biler. Med en frugtig åbning af noter fra bergamotte og solbær, som blandes med friskheden af mint og saftige æbler i hjertet. En bund der giver duften dybde og varme med ambroxan, forførende patchouli og moskus.

Pris: 498 kr – Køb Mercedes Benz parfumen her

Parfumer til mænd, julegaver til mænd, gode julegaver til mænd,Guess, Seductive Noir Homme, Guess Seductive Noir Homme, Guess parfume,  Seductive Noir Homme parfume,

Guess – Seductive Noir Homme

Guess parfumen Seductive Noir Homme til mænd kommer i en stilren sort flaske, som vil pynte på ethvert badeværelse. Duften er en krydret blanding af sort peber, muskatnød og grapefrugt kombineret med lavendel, appelsinblomst og æble samt tonka bønne, sandeltræ og amber.

Pris: 198 kr – Køb Guess parfumen her

parfumer til mænd, julegaver til kæresten, julegaver til drenge, MontBlanc Legend Eau de Parfume, MontBlanc parfume,  Legend Eau de Parfume

MontBlanc – Legend Eau de Parfum

Legend til mænd i Eau de Parfum, en ny fortolkning af den klassiske Legend Maskulin, intens, mystisk og fuld af karisma. Lækre duftnoter af magnolia, viol, jasmin, bergamotte og varm mos. Parfumen blev lanceret i 2020 og er stadig ultra populær i 2023.

Pris: 449 kr – Køb MontBlanc parfumen her

wellness-oplevelse-massage

Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

Giv farfar / morfar / bedstefar en pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led.

Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen. Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min. 45 minutter.

Pris 399 kr – Køb massage gavekortet her!

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smuk Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til farfar / morfar / bedstefar. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant gave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

balance disk, balance bræt, værktøjer til genoptræning af balance, julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar,
Balance Disc

Balance disc til en god pris af høj kvalitet som kan bruges til både træning og som siddepude. Disc´en er fyldt med luft, som skaber den “levende” effekt.

Den kan bruges til hele kroppen – stående, siddende, liggende, hoppende osv. Den er et nyt alternativ til det traditionelle vippebrædt, hvor farfar også kan træne ankler og knæ.

Pris: 249 kr – Køb den her

Svamphuset

Lad gaven morfar / bedstefar / farfar være unik og anderledes i år – med et svampehus!

Dyrk svampe derhjemme, og smag en delikatesse, som er meget bedre end de der konserverede champignoner, du ellers spiser! Du skal blot tilsætte vand, alt, hvad der ellers skal bruges, medfølger! I Svampehuset trives svampen mindst lige så godt som i skoven.

Pris: 159 kr – Køb svampehuset her

gaver morfar, gaver til farfar, julegave til morfar, julegave til farfar, gode gaver til morfar, morfar julegave, morfar gave, bedstefar gaver, julegaver til ændre mænd, gaver til bedstefar, julegaver til farfar, julegaver til morfar, julegaver til bedstefar, gaver til mænd, julegaver, whisky smagning, pistol skydning, Spring Copenhagen big bosses, vildmarkbrunch i mols bjerge,
gaver morfar, gaver til farfar, julegave til morfar, julegave til farfar, gode gaver til morfar, morfar julegave, morfar gave, gaver til bedstefar, julegaver til farfar, julegaver til morfar, julegaver til bedstefar, gaver til mænd, julegaver

Fandt du ikke den rigtige gave til Farfar / morfar / bedstefar?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge som gave til farfar / morfar /bedstefar. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring, hvad du mener han vil sætte mest pris på at få i julegave.

Hvis du mangler inspiration til den rigtige gave, så gå på opdagelse på nogle af disse webshops.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra wellness til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek truestory og Go dream
  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Farfar sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg Trendyliving hjemmeside.

G