40+ gaveideer – Gave til Morfar

Gave til Morfar: Morfar er den bedste person i hele verden, og derfor fortjener han de allerbedste gaver når julen nærmer sig.

En morfars er mors super seje far. Men selvom han bør få de allerbedste julegaver, så er det ikke altid ens betydning med, at det er særligt nemt at finde en god gave til morfar.

Når man skal købe gave til sin morfar, farfar, mormor, farmor og øvrige familiemedlemmer bør du tænke på hvad han/hun vil blive glade for at få i gave, og hvad de normalt sætter pris på i deres hverdag.

Julegaver til morfar bør indeholde noget han kan bruge i sin hverdag og noget han kan lide at lave i sin fritid. F.eks hvis han elsker at læse, så køb en god bog. Elsker han at grille, så giv han noget fedt grilludstyr, og holder ham at opleve noget, så find en unik oplevelsesgave til ham.

Her er vores bud på gode gaver til morfar:

Morfar plakat

Super fin og sød gave til kære morfar. Den hyggelige plakat er både dekorativ og har et rigtigt fint budskab. Denne morfar plakat vil gerne hylde morfar og gør det med et håndtegnet hjerte og positive og søde ord. Men den søde Morfar plakat vil din morfar helt sikkert blive glad og taknemmelig for.

Pris: 99 kr – Gå til shop

_9788792021335

Morfar – minder og gemmer

Det er sjovt at give sin historie videre til de næste generationer, og det er sjovt for børnebørn at lære om deres familie, fra en tid de ikke selv har oplevet.

MORFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver morfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt

Pris: 199 kr – Gå til shop

_9788712047667

Morfar, fortæl nu

“Morfar, fortæl nu” er en del af en serie, som går ud på at få den ældre generation til at fortælle sin livshistorie.

Det er fantastisk for et barnebarn at få indblik i en bedsteforælders liv og levned: Mange ting går tabt, når et menneske går bort, men med “;Morfar, fortæl nu” behøver det ikke være sådan. Enhvers morfar har nu muligheden for at skrive sine erindringer ned, klistre fotos ind og generelt få fortalt de historier, der skal fortælles. Bogen er fyldt med alle de gode spørgsmål, der er spændende at stille og få svar på. Hvordan var morfar som barn, og hvad har han oplevet i gennem sit lange liv?

Elma Van Vliet står bag denne fantastiske idé, som mange allerede har gjort brug af.

Pris: 199 kr – Gå til shop

bog-om-slaegtsforskning

Slægtsforskerens ABC – en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i slægtsforskning. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, lægdsruller, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m. Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med slægtsforskning på arkiverne og på internet, samt hvordan man afslutter sin slægtsforskning med udarbejdelse og udgivelse af en slægtsbog.

Pris: 159,95 kr – Gå til shop

vin ilter, gave til farvar, julegaver til farfar

Vinturi Vinilter

Via en sindrig konstruktion ilter Vinturi vinen lige så hurtigt, som det tager at hælde vinen op i et glas. Lad vinen løbe igennem vinilteren. Så tilføres den rette mængde ilt med den rette hastighed! Perfekt til morfars julegave.

Pris: 349 kr – Gå til shop

silly-socks-sandal-strompen

Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver morfar ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter! En sjov gave til morfar til jul.

Pris: 69 kr – Gå til shop

fru_nimb_wallpaper

Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb

Fru Nimb er lig med klassisk dansk smørrebrød højt belagt med gode råvarer – og kærlighed.

Morfar kan sætte sig til rette i de smukke lyse lokaler og smag på en højtbelagt klassisk anretning som altid består af de bedste lokale råvarer, som sæsonen har at byde på. Nyd dertil et glas af Fru Nimbs hjemmelavede snaps – og en dejlig stund for to personer.

Fru Nimb står både for tradition og nyfortolkning af det danske smørrebrød og har noget for enhver smag på smørrebrødssedlen. Fru Nimb har selvsagt også gjort sig umage med at udvælge dagens anretning som I får serveret på denne oplevelse. Fru Nimb er opkaldt efter Louise Nimb, der sammen med sin mand etablerede restaurant Nimb i 1909 – en restaurant der hurtigt blev et af byens førende spisesteder. Køkkenchefen hos Fru Nimb henter den dag i dag sin inspiration fra Louise Nimbs traditionelle måde at lave rødkål, fiskefilet, røget ål, rødbeder eller leverpostej på.

Pris: 499 kr – Køb oplevelsen her

9855-1216-wahl-body-trimmer-pro1

WAHL Bodytrimmer Pro Alt-i-en

WAHL Body Trimmer Pro er en alt-i-en bodytrimmer. Her får du nemlig både en hårtrimmer, skægtrimmer, kropstrimmer samt næse/ørehårs trimmer. Perfekt til at hjælpe morfar med at få sine hår under kontrol. Trimmeren kan bruges til håret, kroppen, skægget samt næse, ører og øjenbryn. Trimmeren kan nemt lades op efter brug, og den kan trimme i helt op til 60 min. på en opladning.

Pris: 299 kr – Gå til shop

rosendahl-oelglas-61-cl-2-stk

Rosendahl Ølglas 61 cl – 2 stk.

En god øl skal have plads til at skumme, og morfar kan nyde både ølskum og øl i Premium ølglasset fra Rosendahl. Premium serien fra Rosendahl er hverdagsluksus i et lækkert design, som fremhæver glassets indhold, og en kvalitet, som tåler en tur i opvaskemaskinen. Materiale: blyfrit glas. Tåler opvaskemaskine op til 55° C. Du får 1 æske med 2 ølglas på 61 cl. Design: Tom Nybroe.

Pris: 169,95 kr – Gå til shop

Toiletbasket

Toiletbasket

Skal Morfar dyrkemere “sport” så skal gaven til morfar være et sæt toiletbasket. Spillet kan nemt og hurtigt indsættes på alle toiletter da kurven og boldholderen sættes nemt fast med sugekopper.

Pris: 149 kr – Se spillet her

din-egen-whiskyflaske-1

Oplevelsesgave: Om Din Egen Whiskyflaske

Den ekstraordinære gave til whiskyelskeren. Braunstein Bryggeriet tilbyder her en helt unik oplevelse for alle som sætter pris på en god whisky. Morfar får her muligheden for at forkæle smagssanserne med den anmelder roste og prisvindende Braunstein Whisky og som prikken over i’et skal han selvfølgelig have lov til at fylde sin egen lille flaske med den variant, han synes bedst om. Dette er den perfekte oplevelsesgave til morfar der elsker whisky.

Pris: 399 kr. – Køb oplevelse her

proev-skydning-gunsport-2

Oplevelsesgave: Prøv Pistolskydning

Giv morfar en oplevelse, han ikke vil glemme. Giv ham mulighed for at skyde med pistol og revolver under professionel instruktion.  Hele vejen i gennem forløbet bliver han instrueret af en af landets bedste skytter og instruktører, der tager ham igennem præcisionsskydning og dynamisk hurtigskydning mod reaktive faldmål. Hele oplevelsen kan afvikles som en spændende konkurrence for de deltagere, der ønsker at være med.

Pris: 660 kr. – Køb oplevelse her

KitchPro-4-i-1-stegepande

KitchPro 4-i-1 stegepande

Lad Morfar lave hele måltidet i en og samme pande. Slip-let-stegepanden med fire rum maksimerer madlavningen og minimerer opvasken. Perfekt til at lave en lækker morgenmad eller grøntsager og kød på samme tid.

Pris: 299 kr. – Gå til shop

 

luxo-grillredskaber

Luxo grillredskaber

Luxo grillredskaber er den perfekte julegave til morfar, der ønsker HANS grill område skal se pænt og stilbevidst ud. Luxo er kendt for deres flotte skandinaviske design og lækre finish.

Pris: 299 kr – Bestil Luxo Grillredskaber her

4d34bb17fc7acf04da02cd2a80ba6c36
 Mingle Grilltang med termometer

Grilltangen med indbygget lommelygte og termometer. Tangen er der et indbygget termometer, som stikkes ind i kødet, når du tager fat i kødet med tangen. Temperaturen vises på displayet på håndtaget – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har indstillet ved enten at vælge én ud af de syv forudindstillede kødtyper eller ved selv at indtaste den.

Pris: 469 kr – Bestil Grilltangen her

cook-baker-knivsaet-4-dele

Cook & Baker Knivsæt i 4 dele

En god gave til morfar, er gaver han kan bruge til noget, og som ikke bare står og samler støv. En af årets farvorit gaver til morfar er et knivsæt. Du kan f.eks købe dette sæt fra Cook & baker. Med knivsættet er man udstyret til alle de vigtigste opgaver i køkkenet: perfekte udskæringer, lynhakning af urter, morgenbrød og meget mere. Du får 1 æske med 4 køkkenknive: 1 brødkniv på 20 cm, 1 kokkekniv på 20 cm, 1 santokukniv på 17,5 cm og 1 universalkniv på 12 cm.

Pris: 199 kr – Køb knivsættet her

ourtime-1170-vejrstation-graa-sort

OurTime 1170 Vejrstation

Med OurTime vejrstation kan man have helt styr på både inde- og udeklimaet. Vejrstationens sender, måler trådløst udendørstemperatur, luftfugtighed og tryk, så man har al information tilgængelig på displayet. Displayet måler de samme værdier indenfor og har også radiostyret ur med dato og indbygget alarm med snooze funktion, så man kan bruge det som vækkeur på natbordet.

Pris: 399 kr – Køb vejrstation her

bodum-stempelkande-sort-1-l

Bodum Stempelkande

Forkæl en kaffe-elskende morfar med Bodums Caffettiera stempelkande. Stempelkanden er en klassisk stempelkaffekande til den store kaffetørst. Tilsæt din favoritkaffe, kogende vand – rør, vent og pres, så har du aromatisk kaffe, der er en nydelse for både øje og gane. Kanden kan indeholde op til 1 liter svarende til 8 kopper kaffe. Farve: sort.

Pris: 299,95 kr – Bestil den her!

giorgio_armani_acqua_gio_essenza_homme_men_edp_edt_intese_billigparfume__81743
Giorgio Armani – Acqua Di Gio Homme Essenza

Acqua di Gio Essenza fra Armani er en nyfortolkning af klassikeren og en af de bedst sælgende parfumer til mænd. Acqua Di Giò duften er tidløs og produkterne komplementerer den maskuline mands personlighed. Hans styrke, en indre ro og samtidig en sprudlende, energisk passion i alt hvad han foretager sig.

Duften har en ekstraordinær friskhed, med strejf af cologne, siciliansk bergamot og sprudlende grapefrugt.

Pris: 629 kr – Gå til shop

giorgio_armani_eau_pour_homme_new_edt_billigparfume__82249Giorgio Armani – Eau Pour Homme 2013

Modehuset Armani præsenterede sin første maskuline duft Eau Pour Homme i 1984. En maskulin, citrus og aromatisk duft. En klassiker blandt herreparfumer. Næsten 30 år senere, lancerer Armani en ny version af Eau Pour Homme – New Eau Pour Homme er ikke ændret meget, men flaskens design er opdateret og duftsammensætningen har fået et nyt twist.

Pris: 469 kr – Gå til shop

paco_rabanne_1_million_cologne_75ml_billigparfumedk__13196Paco Rabanne – 1 Million Cologne

I 2008 præsenterede Paco Rabanne denne duft, der skulle vise sig at blive en af de bedst sælgende herredufte nogensinde.

Duften er mere frisk og energifyldt med masser af forførende charme, og uimodståelig, til manden der besidder verden.

Pris: 379 kr – Gå til shop

bastian-vinreol-sort-2-stk2 stk Bastian Vinreol Sort

Uanset om morfar er en ægte vinconnaisseur eller bare nyder et glas i ny og næ, så tager hans vinflasker sig flot ud i Bacchus vinreol.

Her får han2 reoler med plads til 10 flasker, og man kan selv vælge om reolerne stå ved siden af hinanden, så årgangsvine bliver flot fremvist, eller om de skal stables ovenpå hinanden, så dine flasker ikke optager for meget plads i køkkenet.

Farve: sort. Materiale: lakeret rustfrit stål. Mål: 48,4 x 12 x 33 cm.

Pris: 499,95 kr – Gå til shop

 

jamie-oliver-kuglegrill-classic-bbq-sort-oe-53,5-cm

Jamie Oliver kuglegrill – Classic BBQ

Giv morfar en professionel grilloplevelse uden for køkkenet, inspireret af mesterkokken Jamie Olivers passion for grillmad.

Classic BBQ er én af de mest populære kulgrill fra Jamie Oliver, designet til en hyggelig grillaften i selskab med familie og venner. Grillen indeholder en masse smarte funktioner, der gør madlavning over trækul nem og sjov.

Bl.a. buede grillbakker, så maden ikke falder ned og justerbar ventilation for den perfekte luftstrøm. Den har desuden smart opbevaringsplads i bunden.

Pris: 1699 kr – Gå til shop

ba6f158c6ceda75f7bd2522cd9dfb363

Genopladelig Luftpumpe med Trykmåler

Kan morfar godt lide at være handy, så giv ham en genopladelig Luftpumpe med trykmåler. Bildæk, cykeldæk, fodbolde, luftmadrasser; alt som skal holde et specifikt lufttryk passer til pumpen. Nem at have med i en stilfuld fløjlspose og kan oplades både hjemme og i bilen.

Pris: 639 kr – Bestil den her!

file_178_1

Kør et militærkøretøj

Lad morfar føle spændingen ved helt anderledes kørsel i disse imponerende, ægte militærkøretøjer. Han kan få lov at testkøre 2 af disse fantastiske og legendariske enten pansrede køretøjer, eller køretøjer til transport i terræn omkring Leichester i Storbritannien.
Grib denne utrolige chance og styr selv f.eks. en kampvogn, et amfibiekøretøj, en troppetransport brugt af specialenheder, en pansret schout car eller en rigtig arbejdshest af en militær-truck.

Denne oplevelse giver ham mulighed for at køre 2 militærkøretøjer efter eget valg. Vælg mellem:

– BV 206 Hägglund
– BRDM2 Russian APC
– Bedford MJ
– Ferret MK2 Armoured Shout Car
– FV432 Amoured Personal Carrier

Meget enestående og med garanti uforglemmelig kørefornemmelse – powerfull driving the military way!

Pris: 899 kr – Køb oplevelsen her

 

rosendahl-oelglas-61-cl-2-stk

Rosendahl Ølglas 61 cl – 2 stk.

En god øl skal have plads til at skumme, og morfar kan nyde både ølskum og øl i Premium ølglasset fra Rosendahl. Premium serien fra Rosendahl er hverdagsluksus i et lækkert design, som fremhæver glassets indhold, og en kvalitet, som tåler en tur i opvaskemaskinen. Materiale: blyfrit glas. Tåler opvaskemaskine op til 55° C. Du får 1 æske med 2 ølglas på 61 cl. Design: Tom Nybroe.

Pris: 169,95 kr – Gå til shop

 

cook-baker-forklaede-sort

Cook & Baker Forklæde

Er Morfar familiens bedste kok? Forklædet fra Cook & Baker er udstyret med en praktisk lomme foran, så morfar kan have de vigtigste redskaber, krydderier eller noget helt tredje på dig hele tiden. Forklædet tåler vask på 40° C. Materiale: 100% bomuld. En god gave til morfar.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

 

stiga-cylinderklipper-scm-240-r-med-bagudkast

Stiga cylinderklipper

God håndskubbet cylinderklipper fra Stiga. En god gaveide hvis morfar plæneareal at pleje. SCM 240 R har 40 cm klippebredde, 3 højdeindstillinger og kaster det afklippede græs bagud.

Pris: 799 kr – Gå til shop

 

karikatur-familie-foto

Karikatur foto af familien

Hvis morfar fortjener en utrolig personlig gave, hvorfor så ikke give ham en karikatur af familien, hans hund, ham selv og mormor eller noget helt tredje.

Soankarikatur.dk tegninger personlige karikatur tegninger efter ønske – Læs mere her

 Architectmade, Optimist, julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver

Architectmade – Optimist

Håndlavet figur i teaktræ, designet af Hans Bølling. Sæt den gerne sammen med Pessimist figuren. Mål: H 13 cm. En flot design gave til morfar.

Pris: 449 kr – Gå til shopjulegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver

Kaffe bryggesæt

Kintos super lækre slow-bryggesæt hjælper farmor med at brygge perfekt filterkaffe hver eneste gang!

Bryggessættet består af en smuk varmeresistent og transparent glaskande, en tilhørende stilren kaffetragt i røgfarvet plast, tilhørende papirfiltre og et smart målebæger, der dels kan anvendes til opmåling af kaffen, og dels kan anvendes som holder for det brugte papir-kaffefilter.

Kaffefiltrene er lavet af bomuld og træ, og afsætter ikke smag i kaffen, som mange traditionelle kaffefiltre gør.

De fire dele til bryggesættet er super nemme at rengøre, og sættet kan stables, således at det fylder minimalt på køkkenbordet og i skabet.

Køb gaven her

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver

Aroma To-Go 2.0 Termokop

Her er den perfekte termokop til farmor, som gerne vil have varm kaffe eller te med på farten. Indholdet i koppen bliver holdt varmt – mens du undgår at brænde dine fingre. Praktisk at have med, i et lækkert diskret design der passer til et hav af forskellige aktiviteter.

Aroma TO GO 2.0 er produceret i Tyskland, under bæredygtige forhold. Den er 100% genanvendelig, fri for kemikalier – og så tåler den vask i opvaskemaskine!

Køb gaven herjulegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaverKaffe startpakke med kværn og bønner

 Den helt perfekte “begynder-kværn” fra Bosch med kaffe til farmor. Så kan hun nemt  kværne kaffe til en hel kande kaffe ad gangen.

Med i startsættet er en smagspakke, så farmor kan få prøve forskellige bønner af uden at skulle investere i store poser kaffe til at starte op med. I smagspakken er der 100 gram af NORUs egen Organica kaffe, 100 gram NORU Mixto og 100 gram NORU Gastrónomo kaffe.

Pris: 277 kr – Køb gaven her

balance disk, balance bræt, værktøjer til genoptræning af balance, julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar,Balance Disc

Balance disc til en god pris af høj kvalitet til både voksne og børn bruges til både træning og som siddepude.

Balance disc´en er fyldt med luft, som skaber den “levende” effekt.

Balance disc´en kan bruges til hele kroppen – stående, siddende, liggende, hoppende osv. Den er et nyt alternativ til det traditionelle vippebrædt, hvor morfar også kan træne ankler og knæ.

 Pris: 249 kr – Køb den her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv!

Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt gave til morfar, som får mange tegninger.

 Pris: 269 kr – Køb tegningrammen her

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020

Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød.

Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne. Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og den perfekte gave til morfar.

 Pris: 399 kr – Køb puffin her

 

julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar, falske lys, elektiske lys

Sompex LED stearin bloklys

Sompex LED bloklys er lavet af rigtig stearin og har en højkvalitets LED flamme.

Lyset er lavet med den sidste nye LED teknologi, der giver et 100% realistisk flimren, så du har svært ved at se forskel på et almindelig lys og disse LED lys. Sammen med dette, har lyset en diskret oplyst krop, som giver en ekstra hyggelig atmosfære.

Lyset har en indbygget 5-times timer, der automatisk tænder lyset på samme tidspunkt hver dag.

 Pris: 225 kr – Køb lysende her

julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar, falske lys, elektiske lys

Uyuni 2 pak. LED Kronelys

Uyuni LED kronelys er utroligt flotte og virkelighedstro, med et blidt varmt led-lys.

LED kronelyset er håndlavet af Virgin paraffin voks og har en højkvalitets LED flamme med 3 lysstyrke indstillinger, der kun kan benyttes med fjernbetjeningen.

Bloklysene er ideelle til brug på institutioner, hvor levende lys ikke er tilladt, da der ingen brandfare er med dem.

 Pris: 199 kr – Køb lysende her


Fandt du ikke den rigtige gave til morfar?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge som gave til morfar. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener morfar vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende. Smartbox tilbyder en lang række gavekort, som er perfekte som gave. Se Smartbox gavekort her.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff og Random shop
  • Indretning: Farfar sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: