40+ gaveideer – Gave til Morfar, Farfar og bedstefar

Gave til Morfar, Farfar og bedstefar:

Han er den bedste person i hele verden, og derfor fortjener han de allerbedste gaver når julen nærmer sig.

Men selvom han bør få de allerbedste julegaver, så er det ikke altid ens betydning med, at det er særligt nemt at finde en god gave til morfar, farfar eller bedstefar.

Når man skal købe gave til sin morfar, farfar, bedstefar, mormor, farmor og øvrige familiemedlemmer bør du tænke på hvad han/hun vil blive glade for at få i gave, og hvad de normalt sætter pris på i deres hverdag.

Julegaver til morfar, farfar og bedstefar bør indeholde noget han kan bruge i sin hverdag og noget han kan lide at lave i sin fritid. F.eks hvis han elsker at læse, så køb en god bog. Elsker han at grille, så giv han noget fedt grilludstyr, og holder ham at opleve noget, så find en unik oplevelsesgave til ham.

Note: Artiklen med gave til farfar er sidst opdateret D. 09/12 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Her er vores bud på gode gaver til morfar, farfar og bedstefar:
_9788792021335
Morfar – minder og gemmer

Det er sjovt at give sin historie videre til de næste generationer, og det er sjovt for børnebørn at lære om deres familie, fra en tid de ikke selv har oplevet.

MORFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver morfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt

Pris: 199 kr – Gå til shop

_9788712047667

Morfar, fortæl nu

“Morfar, fortæl nu” er en del af en serie, som går ud på at få den ældre generation til at fortælle sin livshistorie.

Det er fantastisk for et barnebarn at få indblik i en bedsteforælders liv og levned: Mange ting går tabt, når et menneske går bort, men med “;Morfar, fortæl nu” behøver det ikke være sådan.

Enhvers morfar har nu muligheden for at skrive sine erindringer ned, klistre fotos ind og generelt få fortalt de historier, der skal fortælles. Bogen er fyldt med alle de gode spørgsmål, der er spændende at stille og få svar på. Hvordan var morfar som barn, og hvad har han oplevet i gennem sit lange liv?

Elma Van Vliet står bag denne fantastiske idé, som mange allerede har gjort brug af.

Pris: 199 kr – Gå til shop

bog-farfar
Farfar – fortæl nu

“Farfar – fortæl nu” er den helt perfekte bog til farfaren, der gerne vil spille en rolle i sit barnebarns liv – også når han ikke længere er der. Bogen giver nemlig en unik mulighed for at fortælle sine erindringer til børnebørnene, så de aldrig går tabt.

Som farfar får du lov til at fortælle om da du var barn, om da du mødte farmor, flyttede hjemmefra og meget mere. Der er mulighed for at sætte billeder ind, og desuden er bogen fyldt med historiske begivenheder, så du har noget at skrive ud fra.  Når “Farfar – fortæl nu” er udfyldt kan den på fin vis overrækkes til barnebarnet og udgøre en udødelig gave. Bogen er udviklet af Elma Van Vliet og en del af en større serie.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

farfar-mindebog
Farfar – minder og gemmer

FARFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver farfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv.

Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt. 

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

bog-om-slaegtsforskning
Slægtsforskerens ABC – en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i slægtsforskning. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m. Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med slægtsforskning på arkiverne og på internet, samt hvordan man afslutter sin slægtsforskning med udarbejdelse og udgivelse af en slægtsbog

Pris: 248,95 kr – Gå til shop

_9788771592344
Bog: Ting, min søn skal vide om verden

Fredrik Backman står i den samme situation, som mange mænd har stået i før ham.

Han er blevet far. Men hvordan forbereder man sin søn på livet? Backman gør et ihærdigt forsøg med “Ting, min søn skal vide om verden”.  I denne skønne bog kan man læse alt om hverdagen, de store begivenheder i livet og måske også om et par af de nedture, der nok skal dukke op. Forfatteren konfronterer forældre med deres styrker og svagheder, og skriver om kvinder, bilnøgler, mandighed, fodbold og hvad der ellers hører sig til. 

Men allermest ihærdigt handler “Ting, min søn skal vide om verden” om, hvordan han hver eneste fag forsøger at være en god far.

Pris: 199 kr – Gå til shop

Den store håndbog for halvgamle mænd, bog Den store håndbog for halvgamle mænd, bog til farfar
Den store håndbog for halvgamle mænd

Der kommer et tidspunkt i de fleste mænds liv, hvor de må se i øjnene at de er blevet halvgamle. Det er ikke altid lige let, men måske kan “Den STORE håndbog for halvgamle mænd” gøre det hele lidt nemmere!

“Den STORE håndbog for halvgamle mænd” af Gorm Vølver og Bjarne Schilling er en håndbog, der kommer alle mænd til gode på et eller andet tidspunkt. Den konfronterer dem med sine særheder, og giver dem et brokkeregister over alle de ting, man kan gå og brokke sig over! Bogen her er morsom og sjov bog, der giver gode råd til alle de halvgamle mænd derude, der er ved at være halvgamle.

Pris: 155 kr – Gå til shop

Rødvinssæt, sæt til rødvin, vin karaffel, elegant vin sæt, julegave til farfar, julegave til morfar
Final Touch Conundrum Rødvin sæt

Rødvins decanter sættet fra final touch, er gennemtænkt til perfektion. Alt lige fra decanterens evne til at ilte vinen, imens du skænker, til de mundblæste vin glas’ utrolige design, der gør glassene fantastiske at holde i hånden. 

Køb Rødvin sættet her

hvidvinsglas, flotte hvidvins glas, gaver til farfar, gaver til morfar
Amber Hvidvins glas – 4 stk.

Smukke & dekorative hvidvins glas, med smuk rav-farve i bund og stilk.

Pris: 359 kr – Køb Hvidvins glassene her

rødvinssæt, rødvins karafel, karafel til rødvin, gaver til morfar, gave til farfar, gave til bedstefar,
Vin Sæt med 7 dele i træ-æske

Går man op i vin er det ikke kun den dejlige, røde væske, som man elsker. Et vinsæt som dette, som består af hele 7 dele. Alle delene kommer i en trææske, så man behøver ikke at bekymre sig over hvad man skal gøre af tingene når man står der og ikke bruger tingene.

I dette MEMORABILE vinsæt får man en mini proptrække, og en vakumpumpe. En anden ting man får er 2 propper, og desuden får man en champagneprop, som også er god. 

Køb vin sættet her

fjollede strømper, sjove strømper, julegaven til ham, julegaven til manden, julegaven til mænd
Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver morfar ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter! En sjov gave til morfar, farfar eller bedstefar til jul.

Pris: 69 kr – Gå til shop

miljøvenlige gaver, miljøvenlig prop, mijløvenlig mandelgave, mandelgaver 2020, 2020 mandelgaven, gaver til farfar, gaver til morfar, gaver til bedstefar
Spring Copenhagen – Tipsy – Bæredygtig vinprop

En god flaske vin kan godt drikkes over flere dage, så hvorfor ikke forkæle morfar, farfar eller bedstefar med en julegave bestående af en smuk og miljøvenlig proptrækker fra Spring Copenhagen.

Pris: 189 kr – Gå til shop

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver
Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb

Fru Nimb er lig med klassisk dansk smørrebrød højt belagt med gode råvarer – og kærlighed.

Morfar, farfar eller bedste kan sætte sig til rette i de smukke lyse lokaler og smag på en højtbelagt klassisk anretning som altid består af de bedste lokale råvarer, som sæsonen har at byde på. Nyd dertil et glas af Fru Nimbs hjemmelavede snaps – og en dejlig stund for to personer.

Fru Nimb står både for tradition og nyfortolkning af det danske smørrebrød og har noget for enhver smag på smørrebrødssedlen. Fru Nimb er opkaldt efter Louise Nimb, der sammen med sin mand etablerede restaurant Nimb i 1909 – en restaurant der hurtigt blev et af byens førende spisesteder. Køkkenchefen hos Fru Nimb henter den dag i dag sin inspiration fra Louise Nimbs traditionelle måde at lave rødkål, fiskefilet, røget ål, rødbeder eller leverpostej på.

Pris: 499 kr – Køb oplevelsen her

9855-1216-wahl-body-trimmer-pro1
WAHL Bodytrimmer Pro Alt-i-en

WAHL Body Trimmer Pro er en alt-i-en bodytrimmer. Her får ham både en hårtrimmer, skægtrimmer, kropstrimmer samt næse/ørehårs trimmer.

Perfekt til at hjælpe morfar / farfar /bedstefar med at få sine hår under kontrol. Trimmeren kan bruges til håret, kroppen, skægget samt næse, ører og øjenbryn. Trimmeren kan nemt lades op efter brug, og den kan trimme i helt op til 60 min. på en opladning.

Pris: 299 kr – Gå til shop

Instant Taste Marinade Pistol, Marinade Pistol, marinade til kød, marinade værktøj, gaver til morfar, julegaver til farfar, gave til bedstefar
Instant Taste – Marinade Pistol

Instant Taste har lavet denne super smarte marinade pistol som er perfekt som gave.

Marinade pistolen gør at man altid får marineret kødet godt, som gør det saftigt og smagsfuldt, og som ovenikøbet gør at det ikke brænder på. Marinaderne til pistolen er lavet i samarbejde med den folkekære tv kok Claus Holm, som mange bedstefædre elsker.

Pris: 199 kr – Køb Marinade Pistol

Instant Taste Marinade Pistol, Marinade Pistol, marinade til kød, marinade værktøj, gaver til morfar, julegaver til farfar, gave til bedstefar
Marinade Pistol inkl. 7 marinader & rensebørste

Instant Taste har lavet rigtig smart marinade pistoli samarbejde med den folkekære, Claus Holm.

Ved dette kampagnekøb får du en marinade pistol inklusiv 7 marinader, og du får også en rensebørste med i købet. Perfekt kombi gave til farfar, morfar eller bedstefar.

Pris: 365 kr – Køb Marinade Pistol sættet

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver, mandelgaven 2020
Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbelt vægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 155 kr – Gå til shop

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay
HAY – Colour Kasse

En af 2020´s mest lækre og funktionelle design idér. Kassen kan bruges til opbevaring af gamle billeder, værktøj eller slips. Vi har alle ting, så denne gave er perfekt til morfar, bedstefar eller farfar.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

sjove sokker, sjove strømper, julegaven til ham, sokker til ham, gaver til mænd, anderledes gaver til ham
Svensk Husman Strømper

Hyld svenske spisevaner med sjove strømper fra Svensk Husman! Er det fastelavnsbollen, kanelsneglen eller måske den udsøgte hummer, der er hans favorit?

Vælg mellem flere forskellige motiver på webshoppen.

Pris: 79 kr – Køb strømperne her

din-egen-whiskyflaske-1
Oplevelsesgave: Om Din Egen Whiskyflaske

Den ekstraordinære gave til whiskyelskeren. Braunstein Bryggeriet tilbyder her en helt unik oplevelse for alle som sætter pris på en god whisky.

Morfar /farfar / Bedstefar får her muligheden for at forkæle smagssanserne med den anmelder roste og prisvindende Braunstein Whisky og som prikken over i’et skal han selvfølgelig have lov til at fylde sin egen lille flaske med den variant, han synes bedst om. Dette er den perfekte oplevelsesgave til morfar der elsker whisky.

Pris: 399 kr. – Køb oplevelse her

proev-skydning-gunsport-2
Oplevelsesgave: Prøv Pistolskydning

Giv morfar /farfar / Bedstefar en oplevelse, han ikke vil glemme. Giv ham mulighed for at skyde med pistol og revolver under professionel instruktion. 

Hele vejen i gennem forløbet bliver han instrueret af en af landets bedste skytter og instruktører, der tager ham igennem præcisionsskydning og dynamisk hurtigskydning mod reaktive faldmål. Hele oplevelsen kan afvikles som en spændende konkurrence for de deltagere, der ønsker at være med.

Pris: 790 kr. – Køb oplevelse her

KitchPro-4-i-1-stegepande
KitchPro 4-i-1 stegepande

Lad Farfar / bedstefar /morfar lave hele måltidet i en og samme pande. Slip-let-stegepanden med fire rum maksimerer madlavningen og minimerer opvasken. Perfekt til at lave en lækker morgenmad eller grøntsager og kød på samme tid.

Pris: 299 kr. – Gå til shop

salt tallerken, himalaya salt, julegaver til farfar, julegaver til morfar
Saltsten fra Himalaya

Saltstenen har rejst hele vejen fra foden af Mount Everest for at give gæsterne en ganske særlig oplevelse. Nu kan man grille, stege, grave og servere med dette unikke redskab, som salter maden for en. Eftersom saltstenen holder længe på varmen, kan du lægge den opvarmet i et specialindrettet metalstativ og stege maden ved bordet! Middagsgæsterne går bagover af begejstring! En perfekt gave til farfar / morfar /bedstefar, som elsker at lave mad.

Pris: 319 kr – Bestil saltstenen her

Julegave til grillmesteren, Julegaver til grillmesteren, Julegaven til grillmesteren, julegaver til far, de bedste julegaver til far, alt til grillen, gaver til grillmesteren, alt til grillmesteren
Luxo grillredskaber

Luxo grillredskaber er den perfekte julegave til Morfar /farfar / Bedstefar, der ønsker HANS grill område skal se pænt og stilbevidst ud. Mærket Luxo er kendt for deres flotte skandinaviske design og lækre finish.

Pris: 299 kr – Bestil Luxo Grillredskaber her

gaver til farfar, gaver til morfar, griltang med termometer, julegaver til alle,
 Mingle Grilltang med termometer

Grilltangen med indbygget lommelygte og termometer. Tangen er der et indbygget termometer, som stikkes ind i kødet, når du tager fat i kødet med tangen. Temperaturen vises på displayet på håndtaget – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har indstillet ved enten at vælge én ud af de syv forudindstillede kødtyper eller ved selv at indtaste den.

Pris: 469 kr – Bestil Grilltangen her

bastian-vinreol-sort-2-stk
2 stk Bastian Vinreol Sort

Uanset om morfar er en ægte vinconnaisseur eller bare nyder et glas i ny og næ, så tager hans vinflasker sig flot ud i Bacchus vinreol.

Her får han 2 reoler med plads til 10 flasker, og man kan selv vælge om reolerne stå ved siden af hinanden, så årgangsvine bliver flot fremvist, eller om de skal stables ovenpå hinanden, så dine flasker ikke optager for meget plads i køkkenet.

Farve: sort. Materiale: lakeret rustfrit stål. Mål: 48,4 x 12 x 33 cm.

Pris: 399 kr – Gå til shop

ba6f158c6ceda75f7bd2522cd9dfb363
Genopladelig Luftpumpe med Trykmåler

Kan morfar godt lide at være handy, så giv ham en genopladelig Luftpumpe med trykmåler. Bildæk, cykeldæk, fodbolde, luftmadrasser; alt som skal holde et specifikt lufttryk passer til pumpen. Nem at have med i en stilfuld fløjlspose og kan oplades både hjemme og i bilen.

Pris: 729 kr – Bestil den her!

udendørsoplevelser, udendørs oplevelsesgave, oplevelsesgave udendørs oplevelser, køb udendørs oplevelsesgave, en udendørs oplevelsesgave, oplevelser til ham, oplevelser til hende, oplevelser til unge, julegaver oplevelser, oplevelser julegave
Kør et militærkøretøj

Lad morfar føle spændingen ved helt anderledes kørsel i disse imponerende, ægte militærkøretøjer. Han kan få lov at testkøre 2 af disse fantastiske og legendariske enten pansrede køretøjer, eller køretøjer til transport i terræn omkring Leichester i Storbritannien.
Grib denne utrolige chance og styr selv f.eks. en kampvogn, et amfibiekøretøj, en troppetransport brugt af specialenheder, en pansret schout car eller en rigtig arbejdshest af en militær-truck.

Denne oplevelse giver ham mulighed for at køre 2 militærkøretøjer efter eget valg. Vælg mellem:

– BV 206 Hägglund
– BRDM2 Russian APC
– Bedford MJ
– Ferret MK2 Armoured Shout Car
– FV432 Amoured Personal Carrier

Meget enestående og med garanti uforglemmelig kørefornemmelse – powerfull driving the military way!

Pris: 1250 kr – Køb oplevelsen her

karikatur-familie-foto
Karikatur foto af familien

Hvis morfar fortjener en utrolig personlig gave, hvorfor så ikke give ham en karikatur af familien, hans hund, ham selv og mormor eller noget helt tredje.

Soankarikatur.dk tegninger personlige karikatur tegninger efter ønske – Læs mere her

Architectmade, Optimist, julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver
Architectmade – Optimist

Håndlavet figur i teaktræ, designet af Hans Bølling. Sæt den gerne sammen med Pessimist figuren. Mål: H 13 cm. En flot design gave til morfar.

Pris: 449 kr – Gå til shop

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender
 Jelly Belly Ultra Gaveæske

Jelly Belly Ultra Gaveæske er fyldt til randen med slikbønner med 20 af de mest populære smage pakket ind i en luksuøs gaveæske – Perfekt som gave til farfar /morfar /bedstefar.

Æsken indeholder følgende smagsvarianter: A&W® Root Beer, Blueberry, Bubble Gum, Buttered Popcorn, Coconut, Cotton Candy, Dr Pepper®, Green Apple, Juicy Pear, Sunkist® Lemon, Licorice, Peach, Piña Colada, Pomegranate, Sizzling Cinnamon, Strawberry Cheesecake, Sunkist® Tangerine, Toasted Marshmallow, Very Cherry og Watermelon

Pris: 119 kr. – Gå til shop

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver
Kaffe bryggesæt

Kintos super lækre slow-bryggesæt hjælper farmor med at brygge perfekt filterkaffe hver eneste gang!

Bryggesættet består af en smuk varmeresistent og transparent glaskande, en tilhørende stilren kaffetragt i røgfarvet plast, tilhørende papirfiltre og et smart målebæger, der dels kan anvendes til opmåling af kaffen, og dels kan anvendes som holder for det brugte papir-kaffefilter.

Kaffefiltrene er lavet af bomuld og træ, og afsætter ikke smag i kaffen, som mange traditionelle kaffefiltre gør.

De fire dele til bryggesættet er super nemme at rengøre, og sættet kan stables, således at det fylder minimalt på køkkenbordet og i skabet.

Køb gaven her

hoptimist fødselsdag, fødselsdags hoptimist, mandelgave 2020, mandelgave 2021, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver
Hoptimist – Characters – Small Birthday

Birthday baby bumble gør det nu nemmere og sjovere at sige Hurra vi elsker dig!. Birthday baby bumble kan bruges som dekoration på alle festlige lejligheder eller som sød dekoration i hjemmet.

Pris: 199 kr. – Køb hoptimisten her

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver
Kaffe startpakke med kværn og bønner

 Den helt perfekte “begynder-kværn” fra Bosch med kaffe til farmor. Så kan hun nemt  kværne kaffe til en hel kande kaffe ad gangen.

Med i startsættet er en smagspakke, så farmor kan få prøve forskellige bønner af uden at skulle investere i store poser kaffe til at starte op med. I smagspakken er der 100 gram af NORUs egen Organica kaffe, 100 gram NORU Mixto og 100 gram NORU Gastrónomo kaffe.

Pris: 277 kr – Køb gaven her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv!

Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt gave til morfar, som får mange tegninger.

 Pris: 269 kr – Køb tegningrammen her

Oplevelsesgaver til børn, oplevelser til børn, julegaver til børn, barne oplevelser, detglemmerdualdrig børne oplevelser, oplevelsesgaver til børn og voksne, oplevelser til barnebarn, unikke julegaver til børn, unikke julegaver til ungerne, julegaver til drenge, julegaver til piger, unikke julegaver til piger, unikke julegaver til drenge, aktivitets julegaver til børn, aktiviteter til julegaver, Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gae, julegaven til ham, Adrenalin oplevelser
En passagertur i en Ferrari 360 Spider:

Kender du en herre, som vil elske at være passager i en super lækker Ferrari 360 Spider? Her er oplevelsesgaven til ham! Den denne oplevelsesgave får gavemodtageren mulighed for at sidde som passager i en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider, der har en topfart på 315 km/t og som klarer 0-100 km/t på 4 sekunder.

Turen foregår på landeveje og motorvej, med en erfaren chauffør af sportsbiler. En meget populær oplevelsesgave til “fartbøller”!

Pris: 849 kr – Køb oplevelsesgaven her

Versace Pour Homme

Versace Pour Homme er en selvsikker og klassisk duft i harmoni med naturen. Denne duft har den klassiske maskuline duft til mænd.

Den har en intens, frisk og forførende duft med bl.a. bergamotte, citron, neroli, geranium, blå hyacint, salvie, cedertræ og tonkabønne. Nummer1 blandt rigtig mange mænd og en af de mest populære parfumer til mænd.

Køb parfumen her

Parfumer til mænd, julegaver til mænd, gode julegaver til mænd,Guess, Seductive Noir Homme, Guess Seductive Noir Homme, Guess parfume,  Seductive Noir Homme parfume,
Guess – Seductive Noir Homme

Guess parfumen Seductive Noir Homme til mænd kommer i en stilren sort flaske, som vil pynte på ethvert badeværelse. Duften er en krydret blanding af sort peber, muskatnød og grapefrugt kombineret med lavendel, appelsinblomst og æble samt tonka bønne, sandeltræ og amber.

Pris: 229 kr – Køb Guess parfumen her

parfumer til mænd, julegaver til kæresten, julegaver til drenge, MontBlanc Legend Eau de Parfume, MontBlanc parfume,  Legend Eau de Parfume
MontBlanc – Legend Eau de Parfum

Legend til mænd i Eau de Parfum, en ny fortolkning af den klassiske Legend Maskulin, intens, mystisk og fuld af karisma. Lækre duftnoter af magnolia, viol, jasmin, bergamotte og varm mos. Parfumen blev lanceret i 2020.

Pris: 425 kr – Køb MontBlanc parfumen her

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020
Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød.

Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne. Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og den perfekte gave til morfar.

 Pris: 299 kr – Køb puffin her

wellness-oplevelse-massage
Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

Giv farfar / morfar / bedstefar en pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led.

Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen. Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min. 45 minutter.

Pris 399 kr – Køb massage gavekortet her!

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort
Danmarkskort plakat i blå

Smuk Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til farfar / morfar / bedstefar. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant gave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

balance disk, balance bræt, værktøjer til genoptræning af balance, julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar,
Balance Disc

Balance disc til en god pris af høj kvalitet som kan bruges til både træning og som siddepude.

Disc´en er fyldt med luft, som skaber den “levende” effekt.

Den kan bruges til hele kroppen – stående, siddende, liggende, hoppende osv. Den er et nyt alternativ til det traditionelle vippebrædt, hvor farfar også kan træne ankler og knæ.

Pris: 249 kr – Køb den her

Barsæt_julegave
Den professionelle bartender gave

Skal gaven være flot og stilfuld, så skal du købe et Manhattan Cocktail sæt.

Manhattan sættet indeholder alt en rigtig bartender skal bruge, for at lave flotte professionelle drink til vennerne. Cocktail sættet kommer i en flot træ kasse, så sættet diskret kan pakkes væk i, når det ikke skal bruges.

Pris: 299 kr – Køb Manhattan Cocktail sæt her


Fandt du ikke den rigtige gave til Farfar / morfar / bedstefar?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge som gave til farfar / morfar /bedstefar. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener han vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff og Random shop
  • Indretning: Farfar sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.

G

%d bloggers like this: