Alle julegaver ideer

+25 Gaver til far (Jul, fødselsdag og Far´s dag)

På udkig efter de bedste gaver til far?
Så er du kommet til det helt rigtige sted! Find alle de bedste gaver til far her.

Hvad enten det er julegaver, fødselsdagsgaver eller gaver til far´s dag, så finder du et bredt udvalg af idéer til gaver til far i denne oversigt.

Vi har søgt bredt, så der er en gave til alle type fædre.

Læs også >> Oversigt: De 10+ bedste fars dag gaver

Note: Artiklen +25 Gaver til far (Jul, fødselsdag og far´s dag) er sidst opdateret D. 25/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

+25 Gaver til far (Jul, fødselsdag og Far´s dag)
 Whisky smagning, oplevelsesgave whisky smagning, oplevelsesgaver til ham,
Besøg et Whiskydestilleri

Oplev Danmarks første singlemalt Whiskydestilleri. Her vil du få lejlighed til at høre om deres prisvindende whiskys tilblivelse og gennem smags-, dufte og visuelle oplevelser får du indblik i processen omkring at skabe en whisky – fra jord til bord.

Du vil få fornøjelsen af at få lov at smage på 3 af deres whiskyer, smagningens varighed er ca. 60 minutter og afsluttes med en af bryghusets øl.

Dette er en unik oplevelse, hvor far kan se, hvordan dansk whisky bliver lavet og derefter smage på de gyldne dråber.

Pris: 250 kr – Køb oplevelsesgaven her

Pizza kursus, kursus med pizza bagning, bagekursus, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver i odense, odense oplevelsesgaver, lær at lave pizza
Pizzakursus hos Alfred & Kamilla

Elsker far pizza? Hvad så med at gøre ham til hele familiens pizzabud.

Selvom det tager lidt længere tid at lave en pizza fra bunden, end det gør at ringe efter en, så er det også en hyggelig proces. Hos Alfred & Kamilla lærer du, hvordan du laver din pizza med sprøde bunde og lækre toppings.

Efter et par timer i køkkenet tør vi godt love, at du bliver hele familiens glade pizzabud fra nu af. Kurset har en varighed på 2,5 time, som blandt andet inkludere introduktion til bagning og håndtering af pizzadej samt tips & tricks til at bage i egen ovn, stenovn & grill. Du får både dej og rester med hjem fra kurset.

Pris: 295 kr – Køb Pizzakurset her

Hotdog kursus, madkursus med Hotdog, sådan laver du en Hotdog,romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver
Hotdogkursus – Den Perfekte Hotdog

Hotdogs er en fast del af de fleste fædres mad pyramide. Så hvorfor ikke give far en gave der kan bringe glæde længe ind i fremtiden? Et hotdogkursus er den perfekte oplevelsesgave for alle madglade fædre.

Står hotdog højt på ønskelisten, når ugens madplan skal laves, men skal turen til pølsevognen ikke være hverdagskost, så ryk pølsevognen hjem i køkkenet – bare en gang imellem. Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog.

Køb oplevelsen her

Plakat til Far, far plakat, Plakat med Far defination, gaver til far
Far definition plakat

Definitionsplakat med sød og sjov definition af titlen “far”

På Citatplakat har de skabt en far plakat, der på en kærlig måde fortæller far hvor meget vi holder af ham, men med et tvist af dårlig/forfriskende humor, der tilføre gaven personlighed og kant.

Pris fra: 199 kr – Køb plakaten her

Plakat til Far, far plakat, Plakat med Far defination, gaver til far, Faren plakat
Faren plakat

Plakaten er med citater fra en række hverdagssituationer, som de fleste fædre kan nikke genkendende til. “Faren”-plakaten er tiltænkt som en sjov og kærlig hyldest til de fædre, der dag ud og dag ind gør det fantastisk som far.

Pris fra: 249 kr – Køb plakaten her

Plakat med Far jokes, far jokes plakat, far plakat, Plakat med Far defination, gaver til far, Faren plakat, fars dag gave, gave til fars dag
Far jokes plakat

Plakaten er med citater og situationer, som alle fædre helt sikkert vil kunne grine af. Plakaten er en sjov og kærlig hyldest til de platte fædre.

Denne plakat et oplagt valg som en gave til far.

Pris fra: 249 kr – Køb plakaten her

Plakat med Far humor, far humor plakat, far plakat, Plakat med Far defination, gaver til far, Faren plakat
Far humor plakat

Plakaten er med citater og situationer, som alle fædre helt sikkert vil kunne grine af. Plakaten er en sjov og kærlig hyldest til de platte fædre.

Far-humor plakaten er med jokes, som alle fædre eller folk med plat humor helt sikkert vil kunne grine af. Plakaten er en sjov og kærlig hyldest til alle de, der ikke er bange for at fortælle en joke, som man selv griner højest af.

Denne plakat et oplagt valg som en gave til far.

Pris fra: 249 kr – Køb plakaten her

Instant Taste Marinade Pistol, Marinade Pistol, marinade til kød, marinade værktøj, gaver til morfar, julegaver til farfar, gave til bedstefar
Marinade Pistol inkl. 7 marinader & rensebørste

Instant Taste har lavet rigtig smart marinade pistoli samarbejde med den folkekære Claus Holm.

Ved dette kampagnekøb får du en marinade pistol inklusiv 7 marinader, og du får også en rensebørste med i købet. Perfekt kombi gave til far.

Pris: 365 kr – Køb Marinade Pistol sættet

Vinreol, Koziol vinreol, morderne vinreol, gaver til far, julegaver til far, fødselsdagsgaver til far

Vinreol – SET UP fra Koziol

Vinreol fra Koziol i sort. Her har du mulighed for at skabe en vinreol i den størrelse du ønsker.
Et fag består af fire kvarter elementer som er samlet til et modul.

Et modul har plads til 8 flasker. Flere moduler kan købes enkeltvis, så man kan udvide til en endnu større reol.

Mål: Dybde: 23,3 cm, Højde: 36 cm, Bredde: 35,4 cm

Pris: 281 kr – Køb vinreolen her

Ølkasse, Skagerak ølkasse, morderne ølkasser, gaver til far, julegaver til far, fødselsdagsgaver til far

Skagerak – Dania box 3/ølkasse

Den klassiske ølkasse er kommet til ære og værdighed i denne eksklusive udgave. Kassen kan anvendes til alt fra øl og sodavand til grøntsager og frugt. Den passer til 12 standard ølflasker og 24 dåser.

Materiale: teak Mål: 30,8 x 22,2 x 25,5 cm Design: Skagerak.

Ølkasser er perfekte som retro gaver til far og vil med sikkerhed bringe minder til hans barndom.

Pris: 745 kr – Køb ølkassen her

sjove sokker, sjove strømper, julegaven til ham, sokker til ham, gaver til mænd, anderledes gaver til ham
Svensk Husman Strømper

Sokker som Fars dags gaver er altid en sikker vinder. Hyld svenske spisevaner med sjove strømper fra Svensk Husman! Er det fastelavnsbollen, kanelsneglen eller måske den udsøgte hummer, der er hans favorit?

Vælg mellem flere forskellige motiver på webshoppen.

Pris: 79 kr – Køb strømperne her

Ball væglampe, klassisk væglampe, mat sort væglampe, natlamper til børneværelset
Ball væglampe i mat sort med transparent ledning

Elsker far at læse? Hvad så med at skrive ham en smuk væglampe, som giver et behageligt læselys f.eks hans sang eller bag hans favorit stol. Ball væglampe en moderne og klassisk væglampe i en smuk mat sort.

Mål: Ø: 12 x D: 15 cm.

Pris: 419 kr – Køb natlampen her

 Brewbarrel Bryg Din Egen Øl, Hjemmelavet øl, minibryggeri til hjemmelavet øl, Far gaver, gaver til far
Brewbarrel Bryg Din Egen Øl

Med ølsættet Brewbarrel får far alt, hvad han har brug for til at brygge sin egen øl. Vælg mellem forskellige øltyper og hav færdigt øl på kun 7 dage!

Pris: 289 kr – Køb Brewbarrel her

øl oplukker, øl oplukker med tæller, oplukker med tæller, øl gaver, gaver til øl elskeren, julegaver til ham, gaver til ham, gaver til manden, gaver til kæresten, gaver til morfar, gaver til farfar
Beer Tracker

Beer Tracker er den øltrætte centralcomputers bedste ven. På det lille display holder den ubønhørligt styr på, præcis hvor mange flasker der er åbnet.

Pris: 49 kr – Gå til shop

fede gaver til teenagere, teenage drenge gaver, hat med lyse i, hat med lys i, lommelygte hat
LED Beanie Hue

LED Beanie er en hue med indbygget pandelampe, som sørger for, at du både kan se og bliver set i mørket! Lyser med tre lysstyrker og er perfekt, uanset om du går i en mørk skov eller forsøger at finde noget i et mørkt skab!

Perfekt til fædre, som cykler eller tager bussen i den mørke tid af året eller håndværker fædre, som arbejder udendørs.

Pris: 149 kr – Bestil LED huen her!

oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver
Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det. Den perfekte gave til teenagere, der trænger til en oplevelse.

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

hugo_boss_the_scent_edt_men_billigparfumedk__17276, hugo boss parfume til mænd, populære parfumer til mænd, mande parfumer,
Hugo Boss – The Scent

Dette er den seneste signaturduft fra Hugo Boss. BOSS elegante og stil er indfanget i en flaske. En maskulin duft, fuld af drive og power, der er skarp med  en varm base. En elegant krydret duft med noter af æble, kanel og træ.

Pris: 369 kr – Gå til shop

Abercrombie & Fitch, First Instinct Together For Him, Abercrombie & Fitch First Instinct Together For Him, Abercrombie & Fitch parfume, First Instinct Together For Him Parfume, parfumer til mænd, mænade parfumer, populære parfumer til mænd
Abercrombie & Fitch – First Instinct Together For Him

First Instinct Together For Him er blevet lanceret i 2020 af Abercrombie & Fitch.

Denne populære mande parfume er en varm og frisk duft. First Instinct Together For Him af Abercrombie & Fitch er en træagtig, aromatisk duft til ham.

Pris: 375 kr – Gå til shop

 Vooni Portable Power Station, powerbank til stik, Vooni, Mobil power station, gaver til far, far gaver
Vooni® Portable Power Station

Powerstation fungerer cirka som en kraftfuld powerbank og har en kapacitet på hele 40 800 mAh. Den har i alt seks udtag, blandt andet USB-porte til hurtigoplading, en DC-port og et AC-udtag. Udtagene kan benyttes samtidig, uden at effekten aftager, og batteriet i powerstationen oplades enten via en stikkontakt eller via bilens 12V-udtag.

Ekstrabatteriet er let og bekvemt at tage med, og på siden er der en LED-lampe, der kan anvendes som lommelygte.

Powerstationen er perfekt at tage med på campingturen, bilferien og alle andre lejligheder, hvor du ønsker at kunne anvende dine elskede elektroniske ting, lige meget hvor du er henne i verden.

Pris: 1495 kr – Køb Vooni® Portable Power Station her

Mühle Rejsebarbersæt, Rejsebarbersæt, gaver til far, barberingssæt, fars dags gaver
Mühle Rejsebarbersæt med Skraber, Børste og læder etui

Rejs med stil mens du har styr på skægget! Et mandligt grooming ritual fortjener de bedste redskaber – også når du er på farten eller ude at rejse.

Sættet indeholder tre eksklusive dele:

1) Et lækkert etui lavet af koskind. Det naturlige materiale er holdbart og udvikler en individuel patina i løbet af dens anvendelse. Etuiet får således et individuelt udtryk med spor fra ejeren, hans rejser og oplevelser.

2) En Barberkost klassificeret som Silvertip Fibre, som er højteknologiske syntetiske fibre, der giver en barberkost i 1. klasses kvalitet. Børstehårene er meget holdbar, tørrer hurtigt og er derfor perfekt til rejsebrug. Håndtaget, som er lavet i forkromet messing, gør sættet utrolig stilet.

3) En matchende Skraber, der passer til dine Gillette Fusion barberblade.

Pris: 1250 kr – Køb Mühle Rejsebarbersæt her

 Mario Lorenzin Sæt med Skægshampoo & Skægolie, Skægshampoo og Skægolie, skæg plejesæt, pleje til skægget,
Mario Lorenzin Sæt med Skægshampoo & Skægolie

Dette sæt indeholder produkter, der sikrer dig til et flot, velplejet skæg.

Sættet indeholder følgende 2 produkter:

1) Mario Lorenzin Skægshampoo, 50 ml.
Effektiv skægshampoo, der rengør hud og skæg samt fjerner snavs og fedt uden at ødelægge pH-balancen eller udtørre hud og hårsække. Har en dejlig, blødgørende effekt.

2) Mario Lorenzin Skægolie, 50 ml.
Lækker og velduftende skægolie. Indeholder radicchio planteolie, som styrker skægget og leverer de nødvendige mineraler og vitaminer til hårsækkene, samt den stærke antioxidant arganolie og fedtsyrer, som minimerer risikoen for irritation og kløe samt har anti-age egenskaber. Giver øget glans og fugt, så skægget bliver flot og velplejet. Skægolien påføres i fugtigt eller tørt skæg.

Pris: 306 kr – Køb sættet her

Barsæt_julegave
Den professionelle bartender gave

Skal gaven være flot og stilfuld, så skal du købe et Manhattan Cocktail sæt.

Manhattan sættet indeholder alt en rigtig bartender skal bruge, for at lave flotte professionelle drink til vennerne. Cocktail sættet kommer i en flot træ kasse, så sættet diskret kan pakkes væk i, når det ikke skal bruges.

Køb Manhattan Cocktail sæt her

Ginsmagning på Njord Gin Distillery, Njord Gin Distillery, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende, oplevelser med Gin
Ginsmagning på Njord Gin Distillery (Århus)

I Sydhavnen i Aarhus ligger Njord Gin Distillery. Her fremstilles der håndlavet gin i små mængder og med nummererede flasker. På Distilleriet kan du tydeligt mærke passionen og kærligheden til at fremstille smagfuld og kompleks gin. Det er Danmarks første dedikerede gindestilleri, og med flere flotte medaljer er Njord Gin allerede godt på vej mod målet om at lave verdens bedste gin.

Her tilbydes en oplevelsesrig vinsmagning på ca. 1,5 time. Det hele starter med en velkomstdrink og om ginens verden og om Njord Gins historie. Derefter smages der på 5 forskellige gin fra Njord Gin. På bordet står der kolde tonic, som kan blandes i ginen.

En spændende oplevelsesgave for far i Midtjylland.

Pris: 399 kr. – Køb ginsmagning hos Njord gin her

 Vølve Vidundersalve No. 1, Vølve creme, creme til tørre hænder, gaver til bedsteforældre
Vølve Vidundersalve No. 1 med vejbred

Ægte vidundersalve der fugter og heler huden, når den trænger til allermest pleje.

Salven tilfører huden intensiv fugt og virker helende på selv meget tør og irriteret hud.

Huden bliver genopbygget og afbalanceret. Salven kan bruges til alt fra nærende natmaske til tørre fødder til ru cykelhænder. Velegnet til de kolde vintermåneder.

Pris: 175 kr – Køb den her

knivmagnet, magnet til knive, Køkkenudstyr, snart køkkenudstyr
Knivmagnet – Lang (Sort)

Praktisk, smart og funktionel knivmagnet så du kan få styr på tingene i køkkenet. Mål: 24 x 3 x 2 cm.

Pris: 149 kr – Køb den her

læder forklæde, forklæder til mænd, forklæder af løder, brun læder forklæde,
Mellow Fellow Copenhagen – Apron Forklæde

Super flot og lækkert forklæde fra Mellow Fellow Copenhagen i mørkebrunt, med lomme og viskestykke holder. Ikke nok med at forklædet ser fantastisk ud og er super praktisk, er det også lavet med et miljøvenligt og bæredygtigt fokus.

Forklædet er lavet af kork’læder’, som rent faktisk er et 100% bæredygtigt plantebaseret materiale.

Pris: 950 kr – Køb den her

3-retter menu på Grøften, Grøften på bakken, gaver til bedsteforældre, gaver for 2 personer, gaver til 2, grøften restaurant, oplevelsesgaver til ældre, oplevelsesgaver til bedsteforældre
3-retters med Champagne på Grøften for 2

Grøften er en restaurant som næsten alle fædre har besøgt eller drømmer om at besøge.

Med denne unikke 3-retters med Champagne på Grøften bliver der sat prik over iét på en fantastisk måde.

Grøftens historie er spækket af finurligheder. Den lille café var stamsted for Pantomimeteatrets skuespillere, samt Tivolis musikere stort set fra første dag af. På det givne tidspunkt serverede Madam Meyer, den oprindelige ejer, varme pølser til gæsterne og veltiltrængte øl til Pjerrot gennem en lille hemmelig låge før og efter forestillinger.

Med dette gavekort får I 2 glas Champagne, 2x Kongsbak Lassens røget laks, helstegt oksemørbrad trancheret ved bordet med hjemmelavet bearnaise, rødvinssauce, pommes frites mm., 2x årstidens desserttallerken samt kaffe og te ad libitum. Velbekomme!

Pris for 2 personer: 1779 kr – Køb oplevelsesgaven til bedsteforældre her

Fandt du ikke de rigtige gaver til far?

Måske indeholdte vores liste ikke den perfekte gave til din far? Når du skal finde den perfekte gave bør du gøre nogle overvejelser omkring, hvad du mener far vil sætte mest pris på at få i gave. Er han et udendørs menneske, elsker han hygge eller skal han have noget, han kan spise?

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal gaven være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende. Smartbox tilbyder en lang række gavekort, som er perfekte som gave.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff og Random shop.
  • Indretning: Mange fædre sætter også pris på at få noget pænt til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning.