Alle julegaver ideerOplevelser til HamTil Ham

+20 Gaver til far (Jul, fødselsdag og Far´s dag)

På udkig efter de bedste gaver til far?

Så er du kommet til det helt rigtige sted! Find alle de bedste gaver til far her.

Hvad enten det er julegaver, fødselsdagsgaver eller gaver til far´s dag, så finder du et bredt udvalg af idéer til gaver til far i denne oversigt.

Vi har søgt bredt, så der er en gave til alle type fædre.

Læs også >> Oversigt: De 10+ bedste fars dag gaver

Note: Artiklen +25 Gaver til far (Jul, fødselsdag og far´s dag) er sidst opdateret D. 30/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

+25 Gaver til far (Jul, fødselsdag og Far´s dag)

 Whisky smagning, oplevelsesgave whisky smagning, oplevelsesgaver til ham,

Besøg et Whiskydestilleri

Oplev et Danmarks Whiskydestilleri. Her vil du få lejlighed til at høre om deres prisvindende whiskys tilblivelse og gennem smags-, dufte og visuelle oplevelser får du indblik i processen omkring at skabe en whisky – fra jord til bord.

Du vil få fornøjelsen af at få lov at smage på 3 af deres whiskyer, smagningens varighed er ca. 60 minutter og afsluttes med en af bryghusets øl.

Dette er en unik oplevelse, hvor far kan se, hvordan dansk whisky bliver lavet og derefter smage på de gyldne dråber.

Pris: 250 kr – Køb oplevelsesgaven her

Pizza kursus, kursus med pizza bagning, bagekursus, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver i odense, odense oplevelsesgaver, lær at lave pizza

Pizza med pizzakursus.dk

Elsker far pizza? Hvad så med at gøre ham til hele familiens pizzabud.

Selvom det tager lidt længere tid at lave en pizza fra bunden, end det gør at ringe efter en, så er det også en hyggelig proces. Hos pizzakursus.dk lærer du, hvordan du laver din pizza med sprøde bunde og lækre toppings.

Efter et par timer i køkkenet tør vi godt love, at du bliver hele familiens glade pizzabud fra nu af. Kurset har en varighed på 3 time, som blandt andet inkludere introduktion til bagning og håndtering af pizzadej samt tips & tricks til at bage i egen ovn, stenovn & grill. Hver deltager laver 4-5 pizzaer på kurset. Du får både rester og et hæfte med opskrifter og guidesmed hjem fra kurset.

Pris: 700 kr – Køb Pizzakurset her

Hotdog kursus, madkursus med Hotdog, sådan laver du en Hotdog,romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver

Hotdogkursus – Den Perfekte Hotdog

Hotdogs er en fast del af de fleste fædres mad pyramide. Så hvorfor ikke give far en gave der kan bringe glæde længe ind i fremtiden? Et hotdogkursus er den perfekte oplevelsesgave for alle madglade fædre.

Står hotdog højt på ønskelisten, når ugens madplan skal laves, men skal turen til pølsevognen ikke være hverdagskost, så ryk pølsevognen hjem i køkkenet – bare en gang imellem. Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog.

Køb oplevelsen her

Introduktion til mountainbike, lærer at kører mountainbike, anderledes julegaver, adrenalin gave, gaver med adrenalin, action oplevelser, oplevelser med action, oplevelsesgaver med action, få en Adrenalin oplevelse, oplevelsesgave Adrenalin, oplevelsesgave med Adrenalin, oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingsfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, Mountinbike tur, mountainbike tur,

Intro til mountainbike for 2 personer

Tag din far eller mand med på et eventyr og udforsk naturen på to hjul med “Mountainbike for 2” fra MTBGuide Silkeborg. Denne oplevelse åbner dørene til spændende stier og udfordrende terræn, perfekt til både erfarne mountainbikere og nybegyndere.

Del oplevelsen og skab minderige øjeblikke sammen. Oplev suset fra naturens egne veje, mens I træder i pedalerne og udforsker nye steder. Det er ikke kun motion, det er en rejse gennem landskaber og stier, der giver en unik forbindelse til omgivelserne. Kickstart jeres mountainbike-eventyr og lad naturen være jeres legeplads.

Pris fra: 999 kr – Køb Mountain bike oplevelsen her

ginsmagning, oplevelsesgaver til unge, cocktail kursus, bartender kursus, oplevelser med gin

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

I løbet af de sidste par år er gin blevet virkelig populært, og i de store byer skyder ginbarerne op i gadebilledet.

Lad far lave sin egen gin hos Copenhagen Distillery. Oplevelsen vare 2 timer, hvorunder du får mulighed for at udvælge urter og krydderier til din egen gin, så du kan blande din egen flaske gin, som er det oplevelsen består af. Du får også mulighed for at lave din egen etikette. Sammen med oplevelsen er der også mulighed for at køre ginens historie.

Pris: 550 kr. – Køb gin oplevelsen her

Whisky smagning, oplevelsesgaver til far, oplevelser med Whisky, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende med alkohol, Lav din egen Whisky hos Trolden Destilleri, Trolden Destilleri, lav din egen Whisky, oplevelsesgaver med Whisky, Whisky oplevelsesgaver, Whisky smagning, oplevelsesgave whisky smagning, oplevelsesgaver til ham, gaver til far

Lav Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Deltag i en unik oplevelse hos Trolden Destilleri og skab din egen personlige whiskyflaske.

Din personlige whiskyflaske er mere end blot en flaske; det er et dybtgående eventyr ind i whiskyerens verden. På denne oplevelse vil du få mulighed for at sammensætte din egen whisky ved at vælge fra et udvalg af ædle destillater, og du kan endda designe et særligt etiket til din flaske.

Undervejs vil du lære om whiskyerens komplekse verden og historie. En fantastisk gave til både whiskyeleskeren og dem, der ønsker at udforske denne ædle drik på en helt unik måde.

Pris: 350 kr – Køb Whiskey oplevelsesgaven her

Plakat til Far, far plakat, Plakat med Far defination, gaver til far, Faren plakat

Faren plakat

Plakaten er med citater fra en række hverdagssituationer, som de fleste fædre kan nikke genkendende til. “Faren”-plakaten er tiltænkt som en sjov og kærlig hyldest til de fædre, der dag ud og dag ind gør det fantastisk som far.

Pris fra: 249 kr – Køb plakaten her

Instant Taste Marinade Pistol, Marinade Pistol, marinade til kød, marinade værktøj, gaver til morfar, julegaver til farfar, gave til bedstefar

Instant Taste – Marinade Pistol

Instant Taste har lavet denne super smarte marinade pistol som er perfekt som gave til far.

Marinade pistolen gør at man altid får marineret kødet godt, som gør det saftigt og smagsfuldt, og som ovenikøbet gør at det ikke brænder på. Marinaderne til pistolen er lavet i samarbejde med den folkekære tv kok Claus Holm, som mange fædre elsker.

Pris: 199 kr – Køb Marinade Pistol

Vinreol, Koziol vinreol, morderne vinreol, gaver til far, julegaver til far, fødselsdagsgaver til far

Vinreol – SET UP fra Koziol

Vinreol fra Koziol i sort. Her har du mulighed for at skabe en vinreol i den størrelse du ønsker.
Et fag består af fire kvarter elementer som er samlet til et modul.

Et modul har plads til 8 flasker. Flere moduler kan købes enkeltvis, så man kan udvide til en endnu større reol. Mål: Dybde: 23,3 cm, Højde: 36 cm, Bredde: 35,4 cm.

Pris: 339 kr – Køb vinreolen her

Ølkasse, Skagerak ølkasse, morderne ølkasser, gaver til far, julegaver til far, fødselsdagsgaver til far

Skagerak – Dania box 3/ølkasse

Den klassiske ølkasse er kommet til ære og værdighed i denne eksklusive udgave. Kassen kan anvendes til alt fra øl og sodavand til grøntsager og frugt. Den passer til 12 standard ølflasker og 24 dåser.

Materiale: teak Mål: 30,8 x 22,2 x 25,5 cm Design: Skagerak.

Ølkasser er perfekte som retro gaver til far og vil med sikkerhed bringe minder til hans barndom.

Pris: 787 kr – Køb ølkassen her

Ball væglampe, klassisk væglampe, mat sort væglampe, natlamper til børneværelset

Ball væglampe i mat sort med transparent ledning

Elsker far at læse? Hvad så med at skrive ham en smuk væglampe, som giver et behageligt læselys f.eks hans sang eller bag hans favorit stol. Ball væglampe en moderne og klassisk væglampe i en smuk mat sort. Mål: Ø: 12 x D: 15 cm.

Pris: 453 kr – Køb natlampen her

 Brewbarrel Bryg Din Egen Øl, Hjemmelavet øl, minibryggeri til hjemmelavet øl, Far gaver, gaver til far

Brewbarrel Bryg Din Egen Øl

Med ølsættet Brewbarrel får far alt, hvad han har brug for til at brygge sin egen øl. Vælg mellem forskellige øltyper og hav færdigt øl på kun 7 dage!

Pris: 279 kr – Køb Brewbarrel her

personlige strømper, sjove strømper til julegaven, strømper med print, strømper med ansigts print på, print dit ansigt på strømper, sjove sokker, sokke julegave, sokker med ansigt, Superhelte sokker

Personlige Strømper med Billede – Superhelt

Synes du, at sokker er en traditionel og uinspirerende gave? Tænk om igen! Giv en gave, der skiller sig ud fra mængden når far skal have gaver. Vælg et billede af dig selve eller af far og få disse skønne strømper til gaven. Forbered dig på latterbrøl, når gaven bliver åbnet!

At skabe disse fantastiske personlige superhelt-sokker er lige så nemt som at trykke på en knap. Vælg din foretrukne baggrund, og upload det billede, der fortjener at blive trykt på sokkerne. Når du er tilfreds med billedets placering, lægger du blot sokkerne i indkøbskurven. Efter et par dage får du de perfekte sokker, der giver bæreren ekstra styrke og personlighed.

Pris: 179 kr – Køb personlige superhelte strømper her

fede gaver til teenagere, teenage drenge gaver, hat med lyse i, hat med lys i, lommelygte hat
LED Beanie Hue

LED Beanie er en hue med indbygget pandelampe, som sørger for, at du både kan se og bliver set i mørket! Lyser med tre lysstyrker og er perfekt, uanset om du går i en mørk skov eller forsøger at finde noget i et mørkt skab!

Perfekt til fædre, som cykler eller tager bussen i den mørke tid af året eller håndværker fædre, som arbejder udendørs.

Pris: 149 kr – Bestil LED huen her!

oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver

Bodyflight i vindtunnel

Har far nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det. Den perfekte gave til far, der trænger til en oplevelse.

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

hugo_boss_the_scent_edt_men_billigparfumedk__17276, hugo boss parfume til mænd, populære parfumer til mænd, mande parfumer,

Hugo Boss – The Scent

Dette er den seneste signaturduft fra Hugo Boss. BOSS elegante og stil er indfanget i en flaske. En maskulin duft, fuld af drive og power, der er skarp med  en varm base. En elegant krydret duft med noter af æble, kanel og træ.

Pris: 498 kr – Gå til shop

Abercrombie & Fitch, First Instinct Together For Him, Abercrombie & Fitch First Instinct Together For Him, Abercrombie & Fitch parfume, First Instinct Together For Him Parfume, parfumer til mænd, mænade parfumer, populære parfumer til mænd

Abercrombie & Fitch – First Instinct Together For Him

First Instinct Together For Him er blevet lanceret i 2020 af Abercrombie & Fitch.

Denne populære mande parfume er en varm og frisk duft. First Instinct Together For Him af Abercrombie & Fitch er en træagtig, aromatisk duft til ham.

Pris: 344,95 kr – Gå til shop

Mühle Rejsebarbersæt, Rejsebarbersæt, gaver til far, barberingssæt, fars dags gaver

Mühle Rejsebarbersæt med Skraber, Børste og læder etui

Rejs med stil mens du har styr på skægget! Et mandligt grooming ritual fortjener de bedste redskaber – også når du er på farten eller ude at rejse.

Sættet indeholder tre eksklusive dele:

1) Et lækkert etui lavet af koskind. Det naturlige materiale er holdbart og udvikler en individuel patina i løbet af dens anvendelse. Etuiet får således et individuelt udtryk med spor fra ejeren, hans rejser og oplevelser.

2) En Barberkost klassificeret som Silvertip Fibre, som er højteknologiske syntetiske fibre, der giver en barberkost i 1. klasses kvalitet. Børstehårene er meget holdbar, tørrer hurtigt og er derfor perfekt til rejsebrug. Håndtaget, som er lavet i forkromet messing, gør sættet utrolig stilet.

3) En matchende Skraber, der passer til dine Gillette Fusion barberblade.

Pris: 1.355 kr – Køb Mühle Rejsebarbersæt her

 Mario Lorenzin Sæt med Skægshampoo & Skægolie, Skægshampoo og Skægolie, skæg plejesæt, pleje til skægget,

Mario Lorenzin Sæt med Skægshampoo & Skægolie

Dette sæt indeholder produkter, der sikrer dig til et flot, velplejet skæg.

Sættet indeholder følgende 2 produkter:

1) Mario Lorenzin Skægshampoo, 50 ml.
Effektiv skægshampoo, der rengør hud og skæg samt fjerner snavs og fedt uden at ødelægge pH-balancen eller udtørre hud og hårsække. Har en dejlig, blødgørende effekt.

2) Mario Lorenzin Skægolie, 50 ml.
Lækker og velduftende skægolie. Indeholder radicchio planteolie, som styrker skægget og leverer de nødvendige mineraler og vitaminer til hårsækkene, samt den stærke antioxidant arganolie og fedtsyrer, som minimerer risikoen for irritation og kløe samt har anti-age egenskaber. Giver øget glans og fugt, så skægget bliver flot og velplejet. Skægolien påføres i fugtigt eller tørt skæg.

Pris: 306 kr – Køb sættet her

Ginsmagning på Njord Gin Distillery, Njord Gin Distillery, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende, oplevelser med Gin

Ginsmagning på Njord Gin Distillery (Århus)

I Sydhavnen i Aarhus ligger Njord Gin Distillery. Her fremstilles der håndlavet gin i små mængder og med nummererede flasker. På Distilleriet kan du tydeligt mærke passionen og kærligheden til at fremstille smagfuld og kompleks gin. Det er Danmarks første dedikerede gindestilleri, og med flere flotte medaljer er Njord Gin allerede godt på vej mod målet om at lave verdens bedste gin.

Her tilbydes en oplevelsesrig vinsmagning på ca. 1,5 time. Det hele starter med en velkomstdrink og om ginens verden og om Njord Gins historie. Derefter smages der på 5 forskellige gin fra Njord Gin. På bordet står der kolde tonic, som kan blandes i ginen.

En spændende oplevelsesgave for far i Midtjylland.

Pris: 399 kr. – Køb ginsmagning hos Njord gin her

 Vølve Vidundersalve No. 1, Vølve creme, creme til tørre hænder, gaver til bedsteforældre

Vølve Vidundersalve No. 1 med vejbred

Ægte vidundersalve der fugter og heler huden, når den trænger til allermest pleje. Salven tilfører huden intensiv fugt og virker helende på selv meget tør og irriteret hud.

Huden bliver genopbygget og afbalanceret. Salven kan bruges til alt fra nærende natmaske til tørre fødder til ru cykelhænder. Velegnet til de kolde vintermåneder.

Pris: 219 kr – Køb den her

knivmagnet, magnet til knive, Køkkenudstyr, snart køkkenudstyr

Knivmagnet – Lang (Sort)

Praktisk, smart og funktionel knivmagnet så du kan få styr på tingene i køkkenet. Mål: 24 x 3 x 2 cm.

Pris: 119 kr – Køb den her

Fandt du ikke de rigtige gaver til far?

Måske indeholdte vores liste ikke den perfekte gave til din far? Når du skal finde den perfekte gave bør du gøre nogle overvejelser omkring, hvad du mener far vil sætte mest pris på at få i gave. Er han et udendørs menneske, elsker han hygge eller skal han have noget, han kan spise?

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal gaven være en oplevelse så tjek Truestory.dk og Go dream
  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde mange fædre. Smartbox tilbyder en lang række gavekort, som er perfekte som gave.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Mange fædre sætter også pris på at få noget pænt til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning.
Far gaver, gaver til far, de bedste gaver til far, gaveideer til far, Far´s dags gaver, gaver til fædre,

Find den perfekte gave til far

At finde den perfekte gave til far kan være en hjertevarm udfordring. Giv ham noget, der afspejler hans interesser og personlighed.

Hvis han elsker teknologi, kunne et smart gadget eller en opgradering til hans elektronik være ideel. For en far, der værdsætter øjeblikke, kan et personligt fotoalbum eller en ramme med et særligt billede være betydningsfuldt. Tænk også på hans hobbyer – måske en gourmetmadoplevelse, sportsudstyr eller en god bog.

Uanset hvad du vælger, handler det om at vise, at du tager dig tid til at vælge noget, der virkelig vil glæde ham. Gode gaver til far handler om at værdsætte den unikke mand, han er.