10+ gaveideer: Romantiske middage for 2

Find den her: Romantiske middage for 2.

Kender du også en person (eller måske et forelsket par) som fortjener at komme ud at spise en romantisk middag sammen?

En romantisk middag er altid en perfekt måde at skabe et uforglemmeligt minde mellem 2 personer, som holder af hinanden.

Det er også en perfekt måde at genfinde kærligheden i en travl hverdag, hvor der sjældent tages tid til at fortælle sin partner, hvor meget de betyder i ens liv, og hvor værdsat de er.

Læs også: 30+ gave ideer: Romantiske gaver til kæresten

Hvis du gerne vil give din kone, mand, kæreste, veninde eller en helt anden en skøn oplevelse, med en romantisk middag for 2 personer, så har vi har samlet en lang liste med de skønneste romantiske middage, som du kan give som en oplevelsesgave til jul, fødselsdag eller til en særlig lejlighed:


Kro-ophold-for-2_personer

Kro- eller hotelophold for 2 personer

Bo på et ægte landevejskro grundlagt i 1700-tallet, på et moderne, nyrenoveret familiedrevet hotel eller et mindre men skønt hotel, der emmer af hygge og afslapning. Modtageren kan vælge mellem mere end 30 forskellige steder rundt omkring i Danmark, som alle har det til fælles, at det er steder med historie, hjerte og sjæl. I bliver på alle stederne budt velkommen med en flaske vin på jeres dobbeltværelse, og opholdet inkluderer selvfølgelig en lækker morgenmad og middag.

Pris: 1.199 kr – Kro- og hotelophold med middag for 2.

gourment ophold, opelvelser med mad, oplevelser med drikke, oplevelser julegaver

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Forære en du holder af med et ophold på det hyggelige Lyng Dal Hotel.

Det gamle bindingsværkshus kickstarter forestillingen om den landlige idyl, og idéen tager fart i løbet af dagen, inden den fuldendes mens de klassiske, danske retter vokser frem på tallerkenen i moderne udgaver.

Restauranten byder på nærvær, gourmet og smukke rammer. Træk stikket ud og slap af i de rolige omgivelser ved Gl. Rye. Personalet kræser om jer med deres flotte sammensatte menuer.

Hos Lyng Dal, der er et familiedrevet hotel og restaurant, er kærligheden til god mad, vin og service altid i højsædet. Dette har gjort stedet rigtig populært, og det er naturligvis noget The White Guide har fået øjnene op for – og også en af grundene til, at gæsterne bliver ved med at vende tilbage.

 Pris: 1590 kr – Køb oplevelsesgaven her

dinner in the dark, oplevelses julegave, oplevelsesgave, gaver med oplevelser, julegaven til hende, julegaven til ham

Dinner in the Dark

En utrolig oplevelse, som gavemodtageren garanteret aldrig har prøvet før, når du, eller en heldig gavemodtager, skal nyde en 3-retters madoplevelse i total mørke!

Når vi ikke kan se noget, skærpes de resterende sanser på en helt anden måde – hvordan påvirker det smagssansen, og får du overhovedet noget på gaflen?

Betjeningen står det synshandicappede personale for, der er vant til at navigere i sådanne omgivelser. De eneste, der kan se noget, er køkkenpersonalet.

Pris: 1.195 kr – Book oplevelsen her

luksusbrunch_1050x650

Luksusbrunch for 2 personer

Brunch er et vidunderligt miks af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch.

Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksusbrunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksusbrunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil I – afhængig af indløsningssted – have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice, mousserende vin eller en kop friskbrygget kaffe.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsen her

3-retters_middag_1050x650

3-retters menu for 2

Forkæl en du holder af og inviter på en lækker middag i hyggelige omgivelser. Her er et gavekort til en skøn 3-retters middag, hvor både øjne og smagsløg bliver forkælet. Caféerne og restauranterne er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne.

Middagen består af 3 retter, og menuen vil variere afhængigt af, hvilket sted I vælger, men alle steder vil I få serveret lækker mad af høj kvalitet, tilberedt af årstidens råvarer.

Giv et gavekort til en 3-retters middag på en café eller restaurant efter eget valg. Oplagt som smagfuld værtindegave, gave til par, værtindegave eller julegave til kæresten. Vælg selv, hvor I vil spise blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark.

Pris: 599 kr – Bestil oplevelsen her

gå amok i en pølsevogn, pølsevogn oplevelsesgave, oplevelsesgave amok i pølsevogn, anderledes oplevelsesgaver, skøre oplevelsesgaver

Oplevelse: Gå amok i en pølsevogn

Måske ikke en klassisk romantisk middag for 2, men romantik er hvad man skaber af det. Med oplevelsesgaven – ’Gå amok i en pølsevogn’ kan du tage din hotdog-partner-in-crime under armen og sammen kan I forsøge jer med at spise alt, hvad I kan på 1 time i jeres lokale Steff’s Place pølsevogn eller grillbar.

Gaven er den ideelle julegave til alle dem, som i forvejen bruger alt for meget tid hos den lokale pølsevogn. Gaven kan også gives til glade pølse-par, da den gælder for 2 personer.

Pris: 349 kr – Bestil oplevelsen her

middag ofr 2 personer, burger middag, gavekort til burger, oplevelsesgaver til par, par oplevelsesgaver

Gourmetburger for 2

Forestil dig duften af nybagt brød, flammegrillet bøf, krydrede fritter og hjemmerørt dressing. Sæt tænderne i den sprøde bolle, smag den saftige bøf, knasende friske salat og det lækre tilbehør – mums!

Vælg frit mellem håndplukkede caféer, brasserier og burgerrestauranter overalt i landet.

Burgere er ikke længere blot fastfood – gourmetburgeren er fremstillet af lækre råvarer, hjemmelavede ingredienser og tilberedt med passion.

Pris: 299 kr – Bestil oplevelsen her

fru_nimb_wallpaper

Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb

Fru Nimb er lig med klassisk dansk smørrebrød højt belagt med gode råvarer – og kærlighed.

Sæt jer til rette i de smukke lyse lokaler og smag på en højtbelagt klassisk anretning som altid består af de bedste lokale råvarer, som sæsonen har at byde på. Nyd dertil et glas af Fru Nimbs hjemmelavede snaps – og en dejlig stund for bare jer to.

Fru Nimb står både for tradition og nyfortolkning af det danske smørrebrød og har noget for enhver smag på smørrebrødssedlen. Fru Nimb har selvsagt også gjort sig umage med at udvælge dagens anretning som I får serveret på denne oplevelse. Fru Nimb er opkaldt efter Louise Nimb, der sammen med sin mand etablerede restaurant Nimb i 1909 – en restaurant der hurtigt blev et af byens førende spisesteder. Køkkenchefen hos Fru Nimb henter den dag i dag sin inspiration fra Louise Nimbs traditionelle måde at lave rødkål, fiskefilet, røget ål, rødbeder eller leverpostej på.

Pris: 499 kr – Køb oplevelsen her

file_89

Middag på slottet – for 2 personer

Nyd en dejlig middag i hinandens selskab på et slot i smukke, historiske omgivelser.

Rundt om i Danmark ligger seks af verdens smukkeste og mest velholdte slotte, hvor du den dag i dag stadig fornemmer den adelige atmosfære, fra dengang de var hjemsteder for grever, baroner og fornemme adelsfolk. Vælg mellem en af de seks fornemme slotsrestauranter og lad slotskøkkenet varte jer op med en lækker 3-retters menu. Træd indenfor og mærk historiens vingesus fra de flotte riddersale, stemningsfulde stuer og fine saloner, inden I sætter jer godt til rette til en dejlig middag i slotsrestauranten med udsigt til slotshaven og de skønne naturomgivelser.

Menuen er sammensat af friske råvarer afhængig af sæson. De omkringliggende skove byder på vildt, og havet byder på delikate fangster, der af slottets dygtige kokke tilberedes med årstidens urter, frugter og grøntsager. Til middagen vil I blive budt på vin fra slottets egen vinkælder.

Pris: 1.195 kr – Gå til shop

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,
Sushi middag for 2

Menuen står klar. På stribe, rullet i tang, minimalistisk pyntet og fuld af smag. Væk smagsløgene med smuk, frisklavet sushi fra det traditionelle japanske køkken.

Sushi tilberedes altid af helt friske råvarer med masser af smag. Ikke alene smager sushi godt – det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten.

Middagen er for 2 personer, så er du et arligt barn eller barnebarn, så kan det være du bliver inviteret med til denne lækre madoplevelse!

Pris: 499 kr. – Køb sushi middag for 2 personer her

tapas_wallpaper_1

Tapas for 2 personer

Så inviter én du holder af på en uforglemmelig tapas aften på én af Danmarks fremragende tapasrestauranter.

Tapas er små, lækre og fristende delikatesser, der er tilberedt efter den spanske køkkentradition. Retterne serveres i små skåle, så man har mulighed for at smage mange forskellige slags tapas i samme måltid. Tapas er en rigtig social spise, der lægger op til, at man sidder længe rundt om bordet og snakker og hygger sig – mens man deles om maden.

Over hele Danmark er der mange glimrende tapasrestauranter, som tilbyder de lækreste delikatesser fra det spanske køkken – både som fusionstapas, men også som klassiske tapas. Prøv for eksempel den klassiske kolde tomatsuppe Gazpacho, Calamares a la Romana (stegt blæksprutte) eller Pollo al Ajillo (kylling med hvidløg) – eller hvad med Pimientos Rellenis con Queso (røde peberfrugter med ostefyld)?

Kræs for smagsløgene – og hinanden – og tag på tapasrestaurant! Her vil du opleve en oase for dine smagsløg og den ideelle ramme for en mindeværdig aften. Velbekomme – eller som spanierne siger: Buen Provecho!

Pris: 499 kr – Gå til shop

chokolade brunch, anderledes brunch, oplevelsesgaver til mormor, oplevelsesgaver til mor, oplevelsergaver til farmor, oplevelsesgaver til bedstemor, spændende oplevelsesgaver, julegaver til ham, julegaver til hende

Chokoladebrunch hos Peter Beier

Brunch er en sammentrækning af to engelske ord; breakfast og lunch, og som navnet antyder, er brunchen en kombination af både morgenmad og frokost og spises typisk mellem klokken 10 og klokken 14. Den traditionelle brunch har vi næsten alle sammen prøvet, men en chokolade brunch har de færreste prøvet!

Brunchen er lavet med fokus på “World of chocolate”. Oplevelsen tilbydes af Peter Beier, som er en familievirksomhed, der arbejder et efter bæredygtigt koncept, de kalder “fra jord til bord”. Chokoladerne er 100% håndlavede, og kakaobønnerne der er hentet fra Beiers egen plantage i Caribien, er så vidt muligt dyrket økologisk.

Pris: 396 kr – Køb chokolade brunchen for 2 personer her

Derfor skal du give en romantisk oplevelsesgave

Der er ikke mange i dag, som savner mere materialisme i deres liv. Mange savner derimod flere oplevelser og uforglemmelige minder.

En oplevelsesgaver er gave, som kan gives til alle typer person, i alle aldre. Der findes oplevelser indenfor et stort antal af områder blandt andet madlavning, guidet turer, wellness, adrenalin og weekend ophold.

Oplevelsesgavekort er gaver, der bliver husket – det er vi slet ikke i tvivl om.

Pak gaven unikt ind!

Hvis du skal give en oplevelsesgave, så ser gaven ofte kedelig ud, selvom inholdet er vidunderligt. Overvej derfor om der er en unik måde, hvorpå du kan pakke gaven unikt ind. Er gavekortet f.eks til en sushi middag, så sæt et par spisepinde på julegaven og er det en chokolade brunch, så sæt eventuelt et lækkert stykke chokolade på gaven. På den måde er oplevelsen allerede startet når gaven pakkes op.

Mangler du flere gaveideer?

7 naturlige natursvampe til badet

Himalaya saltstens-lampe mod stress og søvnproblemer

Gaver til bedsteforældre

25+ gaveideer: Oplevelser med mad og drikke

Gem

%d bloggers like this: