10+ gave ideer: Romantiske middage for to

Find den her: Romantiske middage for 2.

Kender du også en person (eller måske et forelsket par) som fortjener at komme ud at spise en eller flere romantiske middage sammen?

En romantisk middag er altid en perfekt måde at skabe et uforglemmeligt minde mellem 2 personer, som holder af hinanden.

Det er også en perfekt måde at genfinde kærligheden i en travl hverdag, hvor der sjældent tages tid til at fortælle sin partner, hvor meget de betyder i ens liv og hvor værdsat de er.

Læs også >> Middage for 2 – Masser af gavekort

Note: Artiklen om Romantiske middage for to er sidst opdateret D. 22/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Hvis du gerne vil give din kone, mand, kæreste, veninde eller en helt anden en skøn oplevelse, med en romantisk middag for 2 personer, så har vi har samlet en lang liste med de skønneste romantiske middage, som du kan give som en oplevelsesgave til jul, fødselsdag eller til en særlig lejlighed:

10+ gave ideer: Romantiske middage for to

Kro-ophold-for-2_personer

Kro- eller hotelophold for 2 personer

Bo på et ægte landevejskro grundlagt i 1700-tallet, på et moderne, nyrenoveret familiedrevet hotel eller et mindre men skønt hotel, der emmer af hygge og afslapning.

Modtageren kan vælge mellem mere end 30 forskellige steder rundt omkring i Danmark, som alle har det til fælles, at det er steder med historie, hjerte og sjæl. I bliver på alle stederne budt velkommen med en flaske vin på jeres dobbeltværelse, og opholdet inkluderer selvfølgelig en lækker morgenmad og middag.

Pris: 1.199 kr – Kro- og hotelophold med middag for 2.

gourment ophold, opelvelser med mad, oplevelser med drikke, oplevelser julegaver

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Forære en du holder af med et ophold på det hyggelige Lyng Dal Hotel.

Det gamle bindingsværkshus kickstarter forestillingen om den landlige idyl, og idéen tager fart i løbet af dagen, inden den fuldendes mens de klassiske, danske retter vokser frem på tallerkenen i moderne udgaver.

Restauranten byder på nærvær, gourmet og smukke rammer. Træk stikket ud og slap af i de rolige omgivelser ved Gl. Rye. Personalet kræser om jer med deres flotte sammensatte menuer.

Hos Lyng Dal, der er et familiedrevet hotel og restaurant, er kærligheden til god mad, vin og service altid i højsædet. Dette har gjort stedet rigtig populært, og det er naturligvis noget The White Guide har fået øjnene op for – og også en af grundene til, at gæsterne bliver ved med at vende tilbage.

 Pris: 2190 kr – Køb oplevelsesgaven her

dinner in the dark, oplevelses julegave, oplevelsesgave, gaver med oplevelser, julegaven til hende, julegaven til ham

Dinner in the Dark

En utrolig oplevelse, som gavemodtageren garanteret aldrig har prøvet før, når du, eller en heldig gavemodtager, skal nyde en 3-retters madoplevelse i total mørke!

Når vi ikke kan se noget, skærpes de resterende sanser på en helt anden måde – hvordan påvirker det smagssansen, og får du overhovedet noget mad på gaflen?

Betjeningen står det synshandicappede personale for, der er vant til at navigere i sådanne omgivelser. De eneste, der kan se noget, er køkkenpersonalet. Læs mere om oplevelsen her.

Pris: 1.195 kr – Book oplevelsen her

romatisk brunch, brunch for 2 personer, romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver, gaver til farmor, morgenmads oplevelse

Brunch for 2 personer

Brunch er et vidunderligt miks af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med et stort udvalg af lækre små retter.

Forkæl en du holder af med en brunch for 2 personer – måske de endda invitere dig med som tak. Sammen med de mange lækre retter der bliver serveret til en romantisk brunch, bliver der også ofte serveret noget lækkert at drikke, f.eks champagne, frisk appelsin juice eller en kop frisk brygget kvalitets kaffe. I Danmark kan man få brunch over hele landet og udvalget varierer fra sted til sted.

Du kan se hele udvalget af oplevelsesgaver med brunch i linket nedenfor.

Priser fra: 145 kr – Køb Brunch oplevelserne her

gaver til bedsteforældre, gaver for 2 personer, gaver til 2, morgenmad på bistro royal, oplevelsesgaver til ældre, oplevelsesgaver til bedsteforældre

Morgenmad på Bistro Royal

Er du og din kæreste typerne der står tidligt op og som elsker at opleve noget. Så er dette den perfekte oplevelsesgave til jer!

På Madklubbens herskabelige bistro på Kongens Nytorv, emmer stemningen af storbyvibes, som var du i Paris, London eller New York.

Denne oplevelser tilbyder blandt andet morgenmad med røræg, sprød bacon, stegte pølser, yoghurt med kirsebærsirup, bær & bistroens granola. Hele herligheden serveres med hjemmebagt rugbrød, smør fra Loire & juice.

Den lækre bistro på Kongens Nytorv byder på det bedste fra både det danske og franske køkken. Tag plads i spisebaren ved et af de mange borde omgivet af autentiske bistrostole eller i en af båsene med udsigt til livet på torvet.

Pris for 2 personer: 299 kr – Køb morgenmad på Bistro Royal her

3-retters_middag_1050x650

3-retters menu for 2

Forkæl en du holder af og inviter på en lækker middag i hyggelige omgivelser. Her er et gavekort til en skøn 3-retters middag, hvor både øjne og smagsløg bliver forkælet. Caféerne og restauranterne er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne.

Middagen består af 3 retter, og menuen vil variere afhængigt af, hvilket sted I vælger, men alle steder vil I få serveret lækker mad af høj kvalitet, tilberedt af årstidens råvarer.

Giv et gavekort til en 3-retters middag på en café eller restaurant efter eget valg. Oplagt som smagfuld værtindegave, gave til par, værtindegave eller julegave til kæresten. Vælg selv, hvor I vil spise blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark.

Pris: 599 kr – Bestil oplevelsen her

middag for 2 personer, burger middag, gavekort til burger, oplevelsesgaver til par, par oplevelsesgaver, romantiske middage

Gourmetburger for 2

Forestil dig duften af nybagt brød, flammegrillet bøf, krydrede fritter og hjemmerørt dressing. Sæt tænderne i den sprøde bolle, smag den saftige bøf, knasende friske salat og det lækre tilbehør – mums!

Vælg frit mellem håndplukkede caféer, brasserier og burgerrestauranter overalt i landet.

Burgere er ikke længere blot fastfood – gourmetburgeren er fremstillet af lækre råvarer, hjemmelavede ingredienser og tilberedt med passion.

Pris: 299 kr – Bestil oplevelsen her

romantiske middage, Fru nimb, Klassisk smørrebrød,  Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb, oplevelsesgaver med mad, oplevelsesgaver romantisk middag.

Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb

Fru Nimb er lig med klassisk dansk smørrebrød højt belagt med gode råvarer – og kærlighed.

Sæt jer til rette i de smukke lyse lokaler og smag på en højtbelagt klassisk anretning som altid består af de bedste lokale råvarer, som sæsonen har at byde på. Nyd dertil et glas af Fru Nimbs hjemmelavede snaps – og en dejlig stund for bare jer to.

Fru Nimb står både for tradition og nyfortolkning af det danske smørrebrød og har noget for enhver smag på smørrebrødssedlen. Restauranten har selvsagt også gjort sig umage med at udvælge dagens anretning som I får serveret på denne oplevelse. Stedet, Fru Nimb, er opkaldt efter Louise Nimb, der sammen med sin mand etablerede restaurant Nimb i 1909 – en restaurant der hurtigt blev et af byens førende spisesteder. Køkkenchefen hos Fru Nimb henter den dag i dag sin inspiration fra Louise Nimbs traditionelle måde at lave rødkål, fiskefilet, røget ål, rødbeder eller leverpostej på.

Pris: 699 kr – Køb oplevelsen her

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,

Sushi middag for 2 personer

Menuen står klar. På stribe, rullet i tang, minimalistisk pyntet og fuld af smag. Væk smagsløgene med smuk, frisklavet sushi fra det traditionelle japanske køkken.

Sushi tilberedes altid af helt friske råvarer med masser af smag. Ikke alene smager sushi godt – det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten.

Middagen er for 2 personer, perfekt som en romantisk middag eller en hyggetur for veninder eller mor og datter.

Priser fra 499 kr. – Køb sushi middag for 2 personer her

tapas_wallpaper_1

Tapas for 2 personer

Så inviter én du holder af på en uforglemmelig tapas aften på én af Danmarks fremragende tapasrestauranter.

Tapas er små, lækre og fristende delikatesser, der er tilberedt efter den spanske køkkentradition. Retterne serveres i små skåle, så man har mulighed for at smage mange forskellige slags tapas i samme måltid. Tapas er en rigtig social spise, der lægger op til, at man sidder længe rundt om bordet og snakker og hygger sig – mens man deles om maden.

Over hele Danmark er der mange glimrende tapasrestauranter, som tilbyder de lækreste delikatesser fra det spanske køkken – både som fusionstapas, men også som klassiske tapas. Prøv for eksempel den klassiske kolde tomatsuppe Gazpacho, Calamares a la Romana (stegt blæksprutte) eller Pollo al Ajillo (kylling med hvidløg) – eller hvad med Pimientos Rellenis con Queso (røde peberfrugter med ostefyld)?

Kræs for smagsløgene – og hinanden – og tag på tapasrestaurant! Her vil du opleve en oase for dine smagsløg og den ideelle ramme for en mindeværdig aften. Velbekomme – eller som spanierne siger: Buen Provecho!

Priser fra 499 kr – Gå til shop

Afternoon Tea på Café duse, engelsk afternoon tea i København, oplevelsesgaver i København, københavn oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med mad, Afternoon Tea i Danmark, oplevelser til mormor, oplevelser til farmor,

Afternoon Tea på på Café Duse

Afternoon Tea er en britisk klassiker. I København kan traditionen med Afternoon Tea oplevelses hos på Café Duse, hvor du får du serveret den klassiske Afternoon Tea.

Scones med syltetøj og creme, Et udvalg af italienske sandwich også kaldet tramezzini og Caféens specielle afternoon tea kager. Dertil får i et glad Champagne og frit valg i et stort udvalg af te

 Pris: 350 kr – Køb oplevelsesgaven her

Bøf for 2 personer, gavekort til restauranter, oplevelsesgaver for par, oplevelsesgaver til 2 personer, gavekort til kæresten, gaver til kæresten

En god bøf for personer

Nyd en dejlig aften i hinandens selskab med en god, saftig bøf for to.

Storbyens caféer og restauranter er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne. Vælg mellem flere caféer og restauranter i Danmark og prøv deres forskellige, velsmagende bøffer og steaks tilberedt nøjagtig, som I vil have den – gennemstegt, medium eller blodrød.

Tag din kæreste eller en anden under armen og skab jer et åndehul i den hektiske hverdag, sæt jer til rette og stift bekendtskab med en mør T-bone steak, en saftig mørbrad, en lækker rib eye, en god tornedos eller en af de andre lækre steaks og bøffer.

Pris: 499 kr – Bestil En god bøf for 2 her!

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver, romantiske middage
Derfor skal du give en romantisk oplevelsesgave

Der er ikke mange i dag, som savner mere materialisme i deres liv. Mange savner derimod flere oplevelser og uforglemmelige minder. Romantiske middage er en god måde at få kvalitets tid sammen.

En oplevelsesgave er gave, som kan gives til alle typer person, i alle aldre. Der findes oplevelser indenfor et stort antal af områder blandt andet madlavning, guidet turer, wellness, adrenalin og weekend ophold.

Oplevelsesgavekort er gaver, der bliver husket – det er vi slet ikke i tvivl om.

Pak gaven unikt ind!

Hvis du skal give en oplevelsesgave, som f.eks en romantisk middag, så ser gaven ofte kedelig ud, selvom indholdet er vidunderligt.

Romantiske middage er heldigvis nemme at pakke unikt ind.

Overvej en unik måde, hvorpå du kan pakke gaven unikt ind, alt efter hvad oplevelsen er. Er gavekortet f.eks til en sushi middag, så sæt et par spisepinde på julegaven og er det en middag på slottet, så pak gaven royalt ind med et smukt silkebånd og et guldbelagt til og fra kort. På den måde er oplevelsen allerede startet når gaven pakkes op.

Mangler du flere gave ideer?

7 naturlige natursvampe til badet

Himalaya saltstens-lampe mod stress og søvnproblemer

Gaver til bedsteforældre

25+ gaveideer: Oplevelser med mad og drikke