25+ gaveideer: Oplevelser med mad og drikke

Oplevelser er den perfekte gaveide til ham eller hende, der er træt af materiale gaver.

– eller som godt kan lide at opleve noget, enten alene eller sammen med dem han eller hun holder af.

I dag findes der alle typer oplevelser f.eks oplevelser med adrenalin, Romantiske middage for 2, oplevelser for børn.

Du kan også give en velsmagende oplevelse, hvor oplevelsesmodtageren smager, spiser, laver eller drikker noget lækkert. Der findes velsmagende oplevelser med alt fra besøg på et ølbryggeri, til et bage kursus hos Meyer.

Læs også >> 30+ gaveideer: Gaver til studerende

Note: Artiklen om 25+ gaveideer: Oplevelser med mad og drikke er sidst opdateret D. 4/12 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har 25+ gaveideer til oplevelser med mad og drikke af forskellige art – perfekt til julegave, fødselsdagsgave eller bare en gave til en der bare fortjener en god gave.

dinner in the dark, oplevelses julegave, oplevelsesgave, gaver med oplevelser, julegaven til hende, julegaven til ham

Dinner in the Dark

Dark Waiter er Danmarks første helt mørklagte restaurant, og har stået bag konceptet siden 2008.

Her kan du få en unik oplevelse, du garanteret aldrig har prøvet før! I Dinner en the Dark får du mulighed for at nyde en 3-retters madoplevelse i total mørke!

Betjeningen står det synshandicappede personale for, der er vant til at navigere i de mærke omgivelser. De eneste, der kan se noget, er køkkenpersonalet, som sammensætter aftens lækre 3-retters menu.

Hos Dark Waiter består middagen altid af en hemmelig, primært økologisk, 3-retters menu med nøje udvalgt og inkluderet øl-, vin- eller alkoholfri menu. Slutteligt vil der også serveres the og kaffe.

Når vi ikke kan se noget, skærpes de resterende sanser på en helt anden måde – hvordan påvirker det smagssansen, og får du overhovedet noget på gaflen?

Pris: 1195 kr – Book oplevelsen her

lav selv sushi, sushi kursus, kursus hvor du lærer at lave sushi, madlavningskursus med sushi, sushi gave, gaver itl sushi elskeren, sjov med sushi, julegaver til alle, julegaver til mor, julegaver til far

Sushikursus på Restaurant Soya

Et spændende 3 timers sushikursus, med undervisning af en fantastisk sushikok. På Sushikurset lærer du ikke kun at lave en egen sushi, du også om de forskellige slags sushi, som f.eks nigiri, futumaki, hosomaki & uramaki.

Som afslutning på kurset er der fælles spisning og hygge med de øvrige deltagere på kurset.

Dette er med garanti et kursus som enhver sushi elsker og passioneret foodie vil elske at få i gave.

Pris: 395 kr – Køb sushikurset her

Oplevelses gaver til voksne, vin oplevelser, dansk vingård, vingår i danmark, oplevelses gaver til mormor, oplevelsesgaver til farmor, julegaver til vin elskeren, julegaver til hende, julegaver til ham

Besøg en dansk vingård hos MODAVI

En spændende oplevelsesgave der byder på et besøg hos en dansk vingård.

Her på de bløde, sydjyske bakker står 16.000 vinstokke plantet, men før den færdige flaske vin kan åbnes, skal mange arbejdsgange udfyldes – lige fra vinterbeskæring til opbinding, høst og gæring af druerne. Vinbonden han har altid travlt, men alligevel bliver der tid til finurlige fortællinger fra årets gang på vingården, når Modavi inviterer indenfor.

MODAVI startede med at lave dansk vin i 2004, og siden har de udvidet med en ekstra gård og utallige ekstra vinstokke. Sorterne spænder vidt og de dyrker lige fra Cabernet Cortis til Mertzling, der er druer der kan klare sig i det kolde klima mod nord.

Pris: 185 kr – Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her

gourment ophold, opelvelser med mad, oplevelser med drikke, oplevelser julegaver

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Forære en du holder af, et ophold på det hyggelige Lyng Dal Hotel og Restaurant. Hotellet og restauranten byder på nærvær, gourmet og smukke rammer. Træk stikket ud og slap af i de rolige omgivelser ved Gl. Rye. Personalet kræser om jer med deres flotte sammensatte menuer i det hyggelige bindingsværkshus og til sidst kan i flade ud i de hjemlige værelser.

Lyng Dal Hotel er et familiedrevet hotel og restaurant. Kærligheden til god mad, vin og service er altid i højsædet. Dette har gjort stedet rigtig populært, og det er naturligvis noget The White Guide har fået øjnene op for – og også en af grundene til, at gæsterne bliver ved med at vende tilbage.

 Pris: 1790 kr – Køb oplevelsesgaven her

Afternoon Tea på Café Royal Copenhagen, oplevelsesgaver med mad, Afternoon Tea i Danmark, oplevelser til mormor, oplevelser itl farmor,

Afternoon Tea på Café Royal Copenhagen

Afternoon Tea er en britisk klassiker. Midt i København kan traditionen med Afternoon Tea oplevelses hos Café Royal Copenhagen, hvor du får du serveret den klassiske Afternoon Tea.

Det bliver serveret med en unik fortolkning af udvalgt dansk smørrebrød, Wales Swan scones med creme, serveret med flødeskum, syltetøj & marmelader, samt patisserie inspireret af kunstværker og farver fra Arne Jacobsens berømte design og drikkevarer ad libitum. Dertil bliver der serveret to glas af udvalgt prosecco i de stemningsfyldte omgivelser.

 Priser fra 325 kr – Køb oplevelsesgaven her

ølsmagning, ølsmagning gavekort, gavekort til ølsmagning, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, ølsmagning i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mand

Ølsmagning og besøg på et bryggeri

Ølsmagning er for mange danske mænd (og kvinder), hvad vinsmagning er for mange franske.

Når man deltager i en ølsmagning får man mulighed for at smage nye øl. Man lærer mere om øllen og hvordan brygprocessen er for forskellige typer øl, f.eks Ale eller Lager.

Ølsmagningen foregår normalt vis i bryggeriet, som brygger øllene, der smages. Så ud over ølsmagning, får man også mulighed for at se et ægte danske bryggeri, og hører bryggeriet historie.

Gavekort til ølsmagning:

Jylland:

Århus – Øl som gave hos Wintercoat

Kolding – Øl som gave hos Trolden Bryghus

Silkeborg – Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Fyn:

Svendborg – Ølsmagning hos Ø-Bryg

Odense – Ølsmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Sjælland:

Køge – Øl som gave hos Braunstein 

fru_nimb_wallpaper

Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb

Fru Nimb er lig med klassisk dansk smørrebrød højt belagt med gode råvarer – og kærlighed.

Sæt jer til rette i de smukke lyse lokaler og smag på en højtbelagt klassisk anretning som altid består af de bedste lokale råvarer, som sæsonen har at byde på. Nyd dertil et glas af Fru Nimbs hjemmelavede snaps – og en dejlig stund for bare jer to.

Fru Nimb står både for tradition og nyfortolkning af det danske smørrebrød og har noget for enhver smag på smørrebrødssedlen. Fru Nimb har selvsagt også gjort sig umage med at udvælge dagens anretning som I får serveret på denne oplevelse. Fru Nimb er opkaldt efter Louise Nimb, der sammen med sin mand etablerede restaurant Nimb i 1909 – en restaurant der hurtigt blev et af byens førende spisesteder. Køkkenchefen hos Fru Nimb henter den dag i dag sin inspiration fra Louise Nimbs traditionelle måde at lave rødkål, fiskefilet, røget ål, rødbeder eller leverpostej på.

Pris: 499 kr – Køb oplevelsen her

Hotdog kursus, madkursus med Hotdog, sådan laver du en Hotdog,romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver

Hotdogkursus – Den Perfekte Hotdog

Hotdogs er en fast del af de fleste danskeres mad pyramide. Så hvorfor ikke give en du holder af en gave der kan bringe glæde længe ind i fremtiden? Et hotdogkursus er den perfekte oplevelsesgave for alle.

Står hotdog højt på ønskelisten, når ugens madplan skal laves, men skal turen til pølsevognen ikke være hverdagskost, så ryk pølsevognen hjem i køkkenet – bare en gang imellem. Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog.

Pris: 595 kr – Køb oplevelsen her

ginsmagning, oplevelsesgaver til unge, cocktail kursus, bartender kursus, oplevelser med gin
GemGinsmagning på Highlanders Bar (Århus)

Oplevelsen vare cirka 1,5-2 timers oplevelse og der bliver smagt på 6 forskellige gins og 3-4 forskellige tonics. Sammen med oplevelsen fås historien bag den enkelte gins særpræg og oprindelse.

Gin har været udsat for meget kritik på grund af dens helt særlige smag, og den er ofte blevet beskyldt for at smage af grantræ. Men ginen lader sig ikke sådan slå ud, og langsomt er den begyndt at indtage barerne som en sikker vinder.

Pris: 199 kr. – Køb ginsmagnings oplevelsen her

ginsmagning, oplevelsesgaver til unge, cocktail kursus, bartender kursus, oplevelser med gin
Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

I løbet af de sidste par år er gin blevet virkelig populært, og i de store byer skyder ginbarerne op i gadebilledet.

Oplevelsen vare 2 timer, hvorunder du får mulighed for at udvælge urter og krydderier til din egen gin, så du kan blande din egen flaske gin, som er det oplevelsen består af. Du får også mulighed for at lave din egen etikette. Sammen med oplevelsen er der også mulighed for at køre ginens historie.

Pris: 499 kr. – Køb gin oplevelsen her

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart, Gin & Tonic Cruise i Odense, oplevelser i Odense, oplevelsesgaver i Odense, G&T cruise
Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Sæt dig godt til rette på bådens bænke, mens du nyder udsigten til den grønne natur og nipper til en kølig Gin & Tonic. Der er næppe nogen bedre måde at opleve Odense Å på.

Dette unikke Gin og Tonis cruise tager 1,5 time og undervejs bliver der serveret 3 gin og tonics. Den ene bliver serveret i smukke Fruens bøge. Undervejs på turen bliver du også introduceret til de forskellige gins samt for en masse sjove historier undervejs.

Pris: 299 kr. – Køb gin oplevelsen her

bagekursus-for-boern-og-voksne-1

Bagekursus for børn og voksne

Populært bagekursus med Karoline Trier, som vandt Masterchef i 2016.

Gå på opdagelse i forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barn også lærer om surdej, brød og kager. Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med. På det 3,5 timers lange kurses kommer du til at lave 6-8 forskellige slags bagværk som både er salt og sødt. Kaffe, te, vand og saft under hele kurset.

Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super oplevelses gaver til børn og børnebørn.

Pris: 595 kr – Gå til shop

floedebollekursus-social-foodies-5

Flødebolle kursus

Giv en du holder af et flødebolle kursus, så hun/han kan lærer at lave lækre flødeboller.

Social Foodies inviterer indenfor til et hyggeligt flødebolle kursus. Kurset indeholder alt hvad man skal bruge i køkkenet, og når man er færdig, får man selvfølgelig lov til at tage flødebollerne med hjem, så de kan deles med hele familie, eller spise dem alle sammen selv. Kususet inkludere blandt andet 1 – 1,5 times flødebolle kursus med færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde.

Priser fra: 299 kr – Køb oplevelsesgaven her

 Whisky smagning, oplevelsesgave whisky smagning, oplevelsesgaver til ham,

Whisky smagning i Danmark

Oplev et af Danmarks Whiskydestillerier. Der vil du få mulighed for at høre om whiskyens tilblivelse og lærer en masse om smags-, dufte og de visuelle oplevelser der er i processen omkring at skabe en whisky – fra jord til bord.

Du vil få fornøjelsen af at få lov at smage på forskellige whiskyer, alt efter hvor i landet du vælger din whisky smagningen

Dette er en unik oplevelse, hvor far kan se, hvordan dansk whisky bliver lavet og derefter smage på de gyldne dråber.

Køb oplevelsesgaven her

vinsmagning-aarhus-koebenhavn-5

Oplevelsesgave: Vinsmagning

Vinsmagningen foregår i samarbejde med det anerkendte Kjær & Sommerfeldt, som tager dig med på en rejse gennem vinens smagfulde, komplekse verden. Under vinsmagningen kommer man rundt i verden og smager de klassiske druer fra verdens bedste områder.

Vinsmagningen garanterer at man bliver kælet for smagsløgene og at deltageren lærer, hvordan man smager, dufter og vurderer vine. Oplevelsen henvender sig til den nysgerrige begynder og den let øvede vinsmager.

Vinsmagningen varer i 1,5-2 timer og der serveres 6-7 vine, samt brød og vand.

Denne oplevelse er en yderst populær julegave til hende, der elsker vin, og gerne vil lære mere om smagning og valg af vine på et helt grundlæggende niveau.

Pris: 399 kr – Bestil gavekort til vinsmagning her

kaffe elsker, julegave til kaffe elskeren, kaffe julegave, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, julegaver 2015, nemme julegaver, julegaver til kaffeelskeren, julegave, julegaver, køb julegaverne

Oplevelsen “Sort Kaffe Kursus”COLOURBOX1045234

Vi kan her tilbyde en heldig gavemodtager, muligheden for at komme på et populært kaffekursus med fokus på den gode sorte kop kaffe – hos The Coffee Collective i København.

Det er et oplevelsen for ham eller hende, som vil lære at brygge den bedste kaffe derhjemme. Du lærer hvordan de bedste bønner findes og hvordan de brygges optimalt. Er man kaffeelsker, så er en unik kaffe smagning den perfekte oplevelses-julegave. Kurset tager 2,5 time og giver masser af viden til fremtidens kaffe brygning.

Pris fra 570 kr – Køb Sort Kaffe Kursus

kaffekursus-aarhus-4

Kaffekursus hos La Cabra i Århus

Vi kan her tilbyde en barista-oplevelse, som den perfekte gave til kaffeelskeren. Oplevelsen indebærer gennemgang af dosering, distribuering, tampning, brygning og steaming i løbet af 2 intensive timer, hvor der tales engelsk.

På kurset lærer du “Cupping” af forskellige oprindelseslande samt forskellige kvaliteter og sorter, Terroir i kaffe og hvordan det spiller en rolle i smagen, Håndbrygning, alt hvad der skal til for at brygge god kaffe derhjemme.

Pris: 399 kr – Kaffekursus hos La Cabra

kaffekursus-coffee-collective-7

Kaffekurset hos The Coffee Collective i København

Dette kursus vil give gavemodtageren en grundlæggende viden om, hvad der skal til for at brygge god kaffe derhjemme.

Kurset indeholder begynder nørderi omkring bryggeopskrifter, kværningsgrad, bryggetid samt kaffesmagning med læring om kaffens mange smagsnuancer. Dertil kommer gennemgang af Gennemgang af brygmetoder som håndbrygget filterkaffe på Kalita Wave, Espro Stempelkande og Aeropress og Kaffesmagning med læring om kaffens mange smagsnuancer.

Kurset tager 2,5 timer.

Pris: 570 kr – Køb kaffe oplevelsen her

hverdagsmad-for-boern-og-voksne-1

Grønnere hverdagsmad for børn & voksne hos Karoline Trier

Populært madkursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Få et barn med i køkkenet – både derhjemme, men også på dette hyggelige madkursus, hvor du og et barn får inspiration til hverdagen og gode redskaber til, hvordan barnet kan deltage i den daglige madlavning. Karoline Trier, kendt fra Masterchef 2016, underviser jer i, hvordan sunde og nemme retter kan blive en del af jeres hverdag.

Lære sunde og nemme retter, der kan tilberedes på mindre end en time.
På kurset vil i lave 3 forskellige retter, som I i fællesskab spises til sidst. Denne oplevelse giver både en hyggelig eftermiddag sammen med børnene, men også en oplevelse, hvor barnet rent faktisk kan bruge det i hverdagen bagefter. Denne oplevelsesgave for børn og voksne indeholder 2 1/2 times undervisning i madlavning.

Pris: 495 kr – Gå til shop

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge, Vildmarksbrunch oplevelsesgave, oplevesesgave til mænd, oplevelsesgave til far, oplevesesgave til farfar, gaver til morfar, anderledes oplevelser,

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge

En skøn udendørs oplevelsesgave er en Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter.

Oplevelsen består af en Introduktion til stedet og dagens menu med en kop cowboykaffe i hånden og derefter er der en Sanketur i haven ved Karpenhøj Naturcenter og Tilberedning af brunch over bål. Sammenlagt består oplevelsen af 4 ½ times vildmarksbrunch i Mols Bjerge med tilkoblet instruktør under hele oplevelsen.

Pris fra 275 kr – Køb oplevelsesgaven her

Smag Mols Bjerge til fods med Karpenhøj Naturcenter, Karpenhøj Naturcenter, Mols bjerge,
Karpenhøj Naturcenter tilbyder spændende udendørs oplevelser i Mols bjerge

Smag Mols Bjerge til fods med Karpenhøj Naturcenter

Gravhøje fra bronzealderen rejser sig i landskabet som bløde bakker blandt bjergene og dybe dale i Mols Bjerge. Så du skal finde dine gode vandresko frem, når du går af sted, men madpakken behøver du ikke at tænke på. Undervejs er der pitstop med forplejning, naturformidling, gode historier og tips til oplevelser i naturen. Lad benene få en pause, inden turen igen går ud i det grønne.

Pris: 549 kr. – Køb Udendørs oplevelser her

Pizza kursus, kursus med pizza bagning, bagekursus, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver i odense, odense oplevelsesgaver, lær at lave pizza
Pizzakursus hos Alfred & Kamilla

Selvom det tager lidt længere tid at lave en pizza fra bunden, end det gør at ringe efter en, så er det også en hyggelig proces. Hos Alfred & Kamilla lærer du, hvordan du laver din pizza med sprøde bunde og lækre toppings.

Efter et par timer i køkkenet tør vi godt love, at du bliver hele familiens glade pizzabud fra nu af. Kurset har en varighed på 2,5 time, som blandt andet inkludere introduktion til bagning og håndtering af pizzadej samt tips & tricks til at bage i egen ovn, stenovn & grill. Du får både dej og rester med hjem fra kurset.

Pris: 295 kr – Køb Pizzakurset her

luksusbrunch_1050x650

Luksusbrunch for 2 personer

Brunch er et vidunderligt miks af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch.

Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksusbrunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksusbrunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil I – afhængig af indløsningssted – have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice, mousserende vin eller en kop friskbrygget kaffe.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsen her

Macaronkursus, selvtillid, julegaver, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til teenagere, julegaver til unge, detglemmerdualdrig.dk, julegaver til kageelskere

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En utroligt velsmagende oplevelse for alle med en sød tand.

Et macaronkursus, hvor man undervises af den anerkendte dessertkok, Frédéric Terrible, som er udlært konditor fra Frankrig, med mere end 20 års erfaring.

På macaronkurset laves alt selvfølgelig fra bunden, mens de forskellige råvarer og teknikker gennemgås. Oplevelsen inkluder god, kompetent undervisning, med brugbare tips og tricks til kage-projekter derhjemme. Oplevelsen finder sted i charmerende, lyse køkkenfaciliteter på Frederiksberg med alt det nødvendige udstyr indenfor professionel konditori – faciliteter indrettet til lige præcis macaron- og kagekurser.

Denne oplevelse er helt perfekt til den, som elsker kager og søde sager, om gerne vil udvikle sine bageteknikker. Alle deltagere får sine macarons med hjem til glæde for familie og venner.

Pris: 449 kr – Bestil oplevelsen her

cider smagning, anderledes oplevelsesgaver, oplevelsesgaver til mormor, oplevelsesgaver til mor, oplevelsergaver til farmor, oplevelsesgaver til bedstemor, spændende oplevelsesgaver, julegaver til ham, julegaver til hende

Cidersmagning hos Holm Cider

De danske ciders er lavet af efterårets æbler og har et fint og boblende udtryk, der uden problemer kan måles mod udlandets store regioner, der gennem mange år har vist vejen, når det kommer til ciderproduktion.

Tag med rundt i verden og smag dig igennem ciderens historie fra sydens varme himmelstrøg til nordens kølige vinde. Denne oplevelsesgave 1,5 times cidersmagning hvor der smages på 7-8 cidere og fortælles om ciders.

Pris: 250 kr. – Køb oplevelsen her

Østerssafari i Limfjorden, Østerssafari, udendørs oplevelser, julegaver til udendørs oplevelser, Oplevelser ved Limfjorden, Seværdigheder ved Limfjorden

Østerssafari i Limfjorden

Nogle omtaler dem som en delikatesse uden mage, hvor andre igen bruger mindre flatterende ord om de små skaller. Østers kan virkelig dele vandene –  dog ikke så meget, at man ligefrem kan gå tørskoet på jagt efter dem… På østerssafari kan du indfange den friske fjordduft, mens du går på jagt i Limfjordens spisekammer, og efterfølgende tilbereder de friskfangede østers. Måske en østersforskrækket ven endda kan omvendes?

Pris: 299 kr – Køb udendørs oplevelser ved Limfjorden her

oplevelsesgaver med mad, oplevelser med drik, oplevelser med øl, oplevleser vinsmagning, oplevelser ølsmagning, oplevelser sønderjydsk kagebord, oplevelse chokoladesmagning
Derfor skal du give en oplevelsesgave med mad og drikke.

Vi skal alle sammen have noget at spise hverdag, så hvorfor ikke gøre det til en oplevelse. Hvad enten det er en oplevelsesgave som indeholder et lækkert måltid eller en oplevelsesgave som indeholder et madkursus, så er det en gave, som alle vil være glad for at modtage til jul eller fødselsdag.

En oplevelsesgave er gave, som kan gives til alle typer person, i alle aldre. Der findes oplevelser indenfor et stort antal af områder blandt andet madlavning, guidet turer, wellness, adrenalin og weekend ophold.

Oplevelsesgavekort er gaver, der bliver husket – det er vi slet ikke i tvivl om.

Pak gaven unikt ind!

Hvis du skal give en oplevelsesgave, som f.eks en luksus brunch for 2 personer, så ser gaven ofte kedelig ud, selvom indholdet er vidunderligt.

Luksus brunch er heldigvis nemme at pakke unikt ind.

Overvej en unik måde, hvorpå du kan pakke gaven unikt ind, alt efter hvad oplevelsen er. Er gavekortet f.eks til en sushi middag, så sæt et par spisepinde på julegaven og er det et bagekusus, hvad så med at sætte en legetøjs kagerulle på pakken. På den måde er oplevelsen allerede startet når gaven pakkes op.

Mangler du flere gaveideer?

10+ gaveideer: De bedste udendørs oplevelser i 2022

Gaver til bedsteforældre

7 naturlige natursvampe til badet

%d bloggers like this: