30+ gaveideer: Oplevelser med mad og drikke

Oplevelser er den perfekte gaveide til ham eller hende, der er træt af materiale gaver, eller som godt kan lide at opleve noget, enten alene eller sammen med dem han eller hun holder af.

I dag findes der alle typer oplevelser f.eks oplevelser med adrenalin, oplevelser i Sverige, oplevelser for børn. Du kan også give en velsmagende oplevelse, hvor oplevelsesmodtageren smager, spiser, laver eller drikker noget lækkert. Der findes velsmagende oplevelser med alt fra besøg på et ølbryggeri, til et bage kursus hos Meyer.

Vi har 30+ gaveideer til oplevelser med mad og drikke af forskellige art – perfekt til julegave, fødselsdagsgave eller bare en gave til en der bare fortjener en god gave.

dinner in the dark, oplevelses julegave, oplevelsesgave, gaver med oplevelser, julegaven til hende, julegaven til ham

Dinner in the Dark

En utrolig oplevelse, gavemodtageren garanteret aldrig har prøvet før, når du, eller en heldig gavemodtager, skal nyde en 3-retters madoplevelse i total mørke! Når vi ikke kan se noget, skærpes de resterende sanser på en helt anden måde – hvordan påvirker det smagssansen, og får du overhovedet noget på gaflen?

Betjeningen står det synshandicappede personale for, der er vant til at navigere i sådanne omgivelser. De eneste, der kan se noget, er køkkenpersonalet.

Pris: 995 kr – Book oplevelsen her

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,

Sushikursus for begyndere

Detglemmerdualdrig.dk finder du kurset Sushi for begyndere. Den perfekte gave til sushi-elskeren, som endnu ikke selv har lært at lave sushi.

Sushikursuset for begyndere afholdes af den anerkendte sushikok Zoë Escher, og er et kursus for ham eller hende, som ønsker at lære at lave forskellige slags lækker sushi.40571_421587762698_4041900_n

På kurset læres teknikkerne bag forskellige slags sushi, og hvordan det perfekte sushi måltid sammensættes.

På kurset gennemgås blandt andet:

  • De japanske ingredienser, der bruges i god sushi.
  • Hvad man bør kigge efter, når man køber fisk og skalddyr.
  • Hvad man skal være opmærksom på, når man laver sushi af rå fisk.
  • Hvordan forskellige slags råvarer klargøres til sushi.

Pris: 605 kr – Book oplevelsen her

 

oplevelses gaver, gaver med oplevelser, oplevelser til mormor, oplevelser til farmor
Kokkeskole hos Det franske køkken

Gaven til en der fortjener en dejlig aften med godt humør og gastronomiske oplevelser. Med denne oplevelse, slår Bruno Lecanu og Det Franske Hjørne dørene op og inviterer indenfor til en aften med fokus på fransk madlavning, med alt hvad det indebærer inklusiv vin og andre drikkevarer. Kokkeskolen giver gavemodtager muligheder for at udvide din gastronomiske horisont og hygge dig i godt selskab.

Kokkeskolen sluttes selvfølgelig af med spisning af den fantastiske mad, der er blevet lavet i løbet af aftenen.

Pris: 1100 kr – Book oplevelsen her

gourment ophold, opelvelser med mad, oplevelser med drikke, oplevelser julegaver

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Forære en du holder af med et ophold på det hyggelige Lyng Dal Hotel og Restaurant, der byder på nærvær, gourmet og smukke rammer. Træk stikket ud og slap af i de rolige omgivelser ved Gl. Rye. Personalet kræser om jer med deres flotte sammensatte menuer i det hyggelige bindingsværkshus og til sidst kan i flade ud i de hjemlige værelser.

Hos Lyng Dal, der er et familiedrevet hotel og restaurant, er kærligheden til god mad, vin og service altid i højsædet. Dette har gjort stedet rigtig populært, og det er naturligvis noget The White Guide har fået øjnene op for – og også en af grundene til, at gæsterne bliver ved med at vende tilbage.

 Pris: 1590 kr – Køb oplevelsesgaven her

ølsmagning, ølsmagning gavekort, gavekort til ølsmagning, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, ølsmagning i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mand

Ølsmagning og besøg i et bryggeri

Ølsmagning er for mange danske mænd (og kvinder), hvad vinsmagning er for mange franske.

Når man deltager i en ølsmagning får man mulighed for at smage nye øl. Man lærer mere om øllen og hvordan brygprocessen er for forskellige typer øl, f.eks Ale eller Lager.

Ølsmagningen foregår normalt vis i bryggeriet, som brygger øllene, der smages. Så ud over ølsmagning, får man også mulighed for at se et ægte danske bryggeri, og hører bryggeriet historie.

Gavekort til ølsmagning:

Jylland:

Århus – Øl som gave hos Wintercoat

Kolding – Øl som gave hos Trolden

Sjælland:

Køge – Øl som gave hos Braunstein

Hele Landet

Køb et Smartbox gavekort her

gå amok i en pølsevogn, pølsevogn oplevelsesgave, oplevelsesgave amok i pølsevogn, anderledes oplevelsesgaver, skøre oplevelsesgaver

 Oplevelse: Gå amok i en pølsevogn

Med oplevelsesgaven fra Go dream – ’Gå amok i en pølsevogn’ kan du tage din bedste hotdog-partner-in-crime under armen og sammen kan I forsøge jer med at spise alt, hvad I kan på 1 time i jeres lokale Steff’s Place pølsevogn eller grillbar.

Gaven er den ideelle julegave til alle dem, som i forvejen bruger alt for meget tid hos den lokale pølsevogn. Gaven kan også gives til glade pølse-par, da den gælder for 2 personer.

Pris: 299 kr – Bestil oplevelsen her

hotdog-kursus-birks-koekken-1

Hotdogkursus – Den Perfekte Hotdog

Hotdogs er en fast del af de fleste danskeres mad pyramide. Så hvorfor ikke give en du holder af en gave der kan bringe glade længe ind i fremtiden? Et hotdogkursus er den perfekte oplevelsesgave for alle, der hænger for meget ud på grillen.

Om kurset: Den perfekte pølsefars skal stoppes, koges og steges, og du prøver at lave din egen ketchup, sennep, panerede friturestegte løg, remoulade og syltede agurker.  Selvfølgelig bager du også de perfekte pølsebrød, så du har alt hvad du skal bruge til denne klassiske spise. En oplevelsesgave der vil bringe glæde i mange år.

Pris: 295 kr – Køb oplevelsen her

fru_nimb_wallpaper

Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb

Fru Nimb er lig med klassisk dansk smørrebrød højt belagt med gode råvarer – og kærlighed.

Sæt jer til rette i de smukke lyse lokaler og smag på en højtbelagt klassisk anretning som altid består af de bedste lokale råvarer, som sæsonen har at byde på. Nyd dertil et glas af Fru Nimbs hjemmelavede snaps – og en dejlig stund for bare jer to.

Fru Nimb står både for tradition og nyfortolkning af det danske smørrebrød og har noget for enhver smag på smørrebrødssedlen. Fru Nimb har selvsagt også gjort sig umage med at udvælge dagens anretning som I får serveret på denne oplevelse. Fru Nimb er opkaldt efter Louise Nimb, der sammen med sin mand etablerede restaurant Nimb i 1909 – en restaurant der hurtigt blev et af byens førende spisesteder. Køkkenchefen hos Fru Nimb henter den dag i dag sin inspiration fra Louise Nimbs traditionelle måde at lave rødkål, fiskefilet, røget ål, rødbeder eller leverpostej på.

Pris: 499 kr – Køb oplevelsen her

mad på su, julegave til unge, julegave til studerende, julegaver på su, julegaver til folk på su, su julegaver, julegaver oplevelser, oplevelses julegaver, oplevelser til unge

Madkursus – “Mad på Su

Livet på SU byder normalt ikke på mange kulinariske retter. Men på kurset “Mad på SU” lærer Hanne Holm fra sig med fokus på sund, velsmagende og billige menuer med asiatisk inspiration. De gode råvarer tilberedes lækkert og smages til med herlige krydderier, som forvandler billige hverdagsråvarer til kulinariske lækkerier – alt sammen tilberedt på kort tid.

Pris: 450 kr. – Gå til shop


Kro-ophold-for-2_personer

Kro- eller hotelophold for 2 personer

Bo på et ægte landevejskro grundlagt i 1700-tallet, på et moderne, nyrenoveret familiedrevet hotel eller et mindre men skønt hotel, der emmer af hygge og afslapning. Modtageren kan vælge mellem mere end 30 forskellige steder rundt omkring i Danmark, som alle har det til fælles, at det er steder med historie, hjerte og sjæl. I bliver på alle stederne budt velkommen med en flaske vin på jeres dobbeltværelse, og opholdet inkluderer selvfølgelig en lækker morgenmad.

Gavekortet findes måde med og uden middag inkluderet, se gavekortene her:

Kro- og hotelophold for 2 personer. Pris: 799,-

Kro- og hotelophold med middag for 2. Pris: 999,-

bagekursus-for-boern-og-voksne-1

Bagekursus for børn og voksne

Populært bagekursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Gå på opdagelse i forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barn også lærer om surdej, brød og kager. Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med.
Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super oplevelses gaver til børn og børnebørn.

Pris: 898 kr – Gå til shop

floedebollekursus-social-foodies-5

Flødebollekursus

Lær at lave lækre flødeboller, når Social Foodies inviterer indenfor til et hyggeligt flødebolle kursus for børn. Kurset indeholder alt hvad man skal bruge i køkkenet, og når man er færdig, får man selvfølgelig lov til at tage flødebollerne med hjem, så de kan deles med hele familie, eller spise dem alle sammen selv. Stemningen til kurset er hyggelig, der egner sig godt til børn helt ned fra 9-års alderen.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsesgaven her

vinsmagning-aarhus-koebenhavn-5

Oplevelse: Vinsmagning

Detglemmerdualdrig.dk kan du bestille et julegavekort til Vinsmagning i København eller Århus.

Vinsmagningen foregår i samarbejde med det anerkendte Kjær & Sommerfeldt, som tager deltageren med på en rejse gennem vinens smagfulde, komplekse verden. Under vinsmagningen kommer man rundt i verden og smager de klassiske druer fra verdens bedste områder.

Vinsmagningen garanterer at man bliver kælet for smagsløgene og at deltageren lærer, hvordan man smager, dufter og vurderer vine. Oplevelsen henvender sig til den nysgerrige begynder og den let øvede vinsmager.Vinsmagningen varer i 2-3 timer og der serveres 6-8 vine, samt brød og vand.

Denne oplevelse er en yderst populær julegave til både ham og hende, der elsker vin, og gerne vil lære mere om smagning og valg af vine på et helt grundlæggende niveau.

Bestil gavekort til vinsmagning her:

chokolade gave, gave chokolade, julegave chokolade, julechokolade, chokolade til jul, oplevelsesgave chokolade smagning, chokolade smagning

Oplevelse: Chokoladesmagning

Detglemmerdualdrig.dk kan du bestille et julegavekort til Chokoladesmagning i Aalborg.

En chokoladesmagning er en sjov, spændende og anderledes måde at tilbringe en lørdag Chokolade_julegaveeftermiddag. Og så lærer man endda en masse omkring de fantastiske chokolade produkter, vi elsker i hverdagen.

På kurset bliver man forkælet med det lækreste chokolade, lavet af nogle af verdens sjældne og mest eksklusive kakaobønner.

Til chokoladesmagning sker der følgende:

  • Der vil være smagning af 8 unikke og prisvindende chokolader.
  • Hver chokolade præsenteres med hver sin unikke smag, oprindelse og historie, hvor I udfylder et smagsskema undervejs for at lære mere omkring de forskellige typer.
  • Alt det chokolade man kan spise under smagningen.
  • Efter smagningen vil der være mulighed for at købe chokolade til halv pris.
  • Der serveres en lækker økologisk italiensk sodavand eller et glas kold hvidvin til smagningen.

Bestil gavekort til Chokoladesmagning her!

kaffe elsker, julegave til kaffe elskeren, kaffe julegave, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, julegaver 2015, nemme julegaver, julegaver til kaffeelskeren, julegave, julegaver, køb julegaverne

Oplevelsen “Sort Kaffe Kursus”COLOURBOX1045234

Vi kan her tilbyde en heldig gavemodtager, muligheden for at komme på et populært kaffekursus med fokus på den gode sorte kop kaffe – hos The Coffee Collective i København.

Det er et oplevelsen for ham eller hende, som vil lære at brygge den bedste kaffe derhjemme. Du lærer hvordan de bedste bønner findes og hvordan de brygges optimalt. Er man kaffeelsker, så er en unik kaffe smagning den perfekte oplevelses-julegave.

Pris 500 kr – Køb Sort Kaffe Kursus

kaffekursus-aarhus-4

Kaffekursus hos La Cabra i Århus

Vi kan her tilbyde en barista-oplevelse, som den perfekte gave til kaffeelskeren. Oplevelsen indebærer gennemgang af dosering, distribuering, tampning, brygning og steaming i løbet af 3 intensive timer. Deruodver får man selvfølgelig også mulighed for at smage alle de dejlige espressoer, der brygges på kurset.

Pris: 700 kr – Kaffekursus hos La Cabra

kaffekursus-coffee-collective-7

Kaffekurset hos The Coffee Collective i København

Dette kursus vil give gavemodtageren en grundlæggende viden om hvad der skal til for at brygge god kaffe derhjemme.

Kurset tager udgangspunkt i en kaffesmagning. Derfra vil vi berøre alt fra sourcing til ristning; til brygning og ekstraktion. Vi skal også smage på flere forskellige sorter og forarbejdningsmetoder.

Pris: 495 kr – Køb kaffe oplevelsen her

file_89

Middag på slottet – for 2 personer

Nyd en dejlig middag i hinandens selskab på et slot i smukke, historiske omgivelser.

Rundt om i Danmark ligger seks af verdens smukkeste og mest velholdte slotte, hvor du den dag i dag stadig fornemmer den adelige atmosfære, fra dengang de var hjemsteder for grever, baroner og fornemme adelsfolk. Vælg mellem en af de seks fornemme slotsrestauranter og lad slotskøkkenet varte jer op med en lækker 3-retters menu. Træd indenfor og mærk historiens vingesus fra de flotte riddersale, stemningsfulde stuer og fine saloner, inden I sætter jer godt til rette til en dejlig middag i slotsrestauranten med udsigt til slotshaven og de skønne naturomgivelser.

Menuen er sammensat af friske råvarer afhængig af sæson. De omkringliggende skove byder på vildt, og havet byder på delikate fangster, der af slottets dygtige kokke tilberedes med årstidens urter, frugter og grøntsager. Til middagen vil I blive budt på vin fra slottets egen vinkælder.

Pris: 1195 kr – Gå til shop

hverdagsmad-for-boern-og-voksne-1

Hverdagsmad for børn og voksne

Populært madkursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Få et barn med i køkkenet – både derhjemme, men også på dette hyggelige madkursus, hvor du og et barn får inspiration til hverdagen og gode redskaber til, hvordan barnet kan deltage i den daglige madlavning. Karoline Trier, kendt fra Masterchef 2016, underviser jer i, hvordan sunde og nemme retter kan blive en del af jeres hverdag, og lærer jer at lave retter, der kan tilberedes på mindre end en time.
På kurset vil i lave 3 forskellige retter, som I i fælleskab spises til sidst. Denne oplevelse giver både en hyggelig eftermiddag sammen med børnene, men også en oplevelse, hvor barnet rent faktisk kan bruge det i hverdagen bagefter.

Pris: 498 kr – Gå til shop

luksusbrunch_1050x650

Luksusbrunch for 2 personer

Brunch er et vidunderligt miks af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch.

Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksusbrunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksusbrunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil I – afhængig af indløsningssted – have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice, mousserende vin eller en kop friskbrygget kaffe.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsen her

kaffebord-5

Sønderjysk Kaffebord på Gram Slot

Til et Sønderjysk Kaffebord serverer både mad og drikke. Det sønderjyske kaffebord er et sagnomspundet og landskendt fænomen, der startede i 1870’erne. Dengang var Sønderjylland under tysk styre, og det var forbudt for det danske mindretal at have selskaber med alkoholudskænkning, da Preusserne mente, at det ville løsne de dansksindede tungebånd. I stedet opstod det sønderjyske kaffebord, der hurtigt udviklede sig til en konkurrence landbokonerne imellem, og blev på den måde til det prægtige orgie af kager, som det er i dag. Forkæl farmor med denne oplevelse.

Pris: 150 kr – Køb oplevelsen her

Kender du en, der er vild med desserter og søde sager? Og har du lyst til at give dem en helt fantastisk oplevelse i julegave? Sweet Food Tour, Sweet Food Tour, oplevelser i københavn, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver, oplevelses julegaver, julegaver med oplevelser

Sweet Food Tour i København

Detglemmervialdrig.dk har lavet et samarbejde med Foods of Copenhagen om en helt forrygende og lækker Food Tour rundt i det indre København, hvor man  smager sig i gennem seks forskellige herligheder, skyllet ned med gode historier og godt selskab.

Turen varer i tre timer og undervejs får man historier omkring København, ligesom det enkelte stop er ‘små skjulte spots’, der alle har en kæmpe passion for deres håndværk, og som man ikke nødvendigvis vidste lå i København.

Pris: 600 kr – Sweet Food Tour i København

Macaronkursus, selvtillid, julegaver, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til teenagere, julegaver til unge, detglemmerdualdrig.dk, julegaver til kageelskere

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En utroligt velsmagende oplevelse for alle med en sød tand.

Et macaronkursus, hvor man undervises af den anerkendte dessertkok, Frédéric Terrible, som er udlært konditor fra Frankrig, med mere end 20 års erfaring.

På macaronkurset laves alt selvfølgelig fra bunden, mens de forskellige råvarer og teknikker gennemgås. Oplevelsen inkluder god, kompetent undervisning, med brugbare tips og tricks til kage-projekter derhjemme. Oplevelsen finder sted i charmerende, lyse køkkenfaciliteter på Frederiksberg med alt det nødvendige udstyr indenfor professionel konditori – faciliteter indrettet til lige præcis macaron- og kagekurser.

Denne oplevelse er helt perfekt til den, som elsker kager og søde sager, om gerne vil udvikle sine bageteknikker. Alle deltagere får sine macarons med hjem til glæde for familie og venner.

Pris: 650 kr – Bestil oplevelsen her

kokkeshow1920_x_1200_105_1

Kokkeshow med stjernekok – gruppe

Mød mesterkokken Thorsten Schmidt ansigt til ansigt og kom helt tæt på gastronomi af højeste klasse, når du træder ind i et eksklusivt kokkeshow med det nye nordiske køkken som tema.

Thorsten Schmidt er en af Danmarks dygtigste gourmetkokke og rejser i dag hele verden rundt og fortæller om gastronomi, det sensoriske køkken og ny nordisk mad. Han er indehaver af de to hæderkronede restauranter; Nordisk Spisehus og Malling & Schmidt i Århus, der serverer mad i allerhøjeste kreative og visionære klasse. Thorsten Schmidt er kendt for at gå på indkøb i Nordens eget spisekammer, hvor han bryder grænser og fremelsker retter med jordnære råvarer. Hans passion for de nordiske ingredienser kommer til udtryk, når han på videnskabelig vis leger med gastronomien og udvikler retter som “Egetræ” (cremet is med saltede spåner) og “Den økologiske have” (jordmandler og grønne “planter” med mørk karamel og syrlig granité).

Ved dette eksklusive kokkeshow, hvor højst 40 publikummer lukkes ind, får du en enestående mulighed for at træde indenfor i Thorsten Schmidts gastronomiske og videnskabelige univers og komme helt tæt på.

Fra første række kan du følge den professionelle kok dele ud af erfaringer, tips og opskrifter, mens fantastiske retter fra det nordiske køkken bliver fremtryllet. Og dine smagsløg bliver selvfølgelig forkælet undervejs med smagsprøver fra stjerneretterne. Oplev madlavning på allerhøjeste niveau og hør en stjernekok fortælle om sine idéer, det nye nordiske køkken og give sine visioner om, hvor gastronomien er på vej hen.

Pris: 1.700 kr – Køb denne fantastiske oplevelse her

3-retters_middag_1050x650

3-retters menu for 2

Forkæl en du holder af og invitér på en lækker middag i hyggelige omgivelser. Her er et gavekort til en skøn 3-retters middag, hvor både øjne og smagsløg bliver forkælet. Caféerne og restauranterne er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne.

Middagen består af 3 retter, og menuen vil variere afhængigt af, hvilket sted I vælger, men alle steder vil I få serveret lækker mad af høj kvalitet, tilberedt af årstidens råvarer.Giv et gavekort til en 3-retters middag på en café eller restaurant efter eget valg. Oplagt som smagfuld værtindegave, gave til par, venindegave eller fødselsdagsgave til kæresten. Vælg selv, hvor I vil spise blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark.

Pris: 599 kr – Bestil oplevelsen her

wallpaper_burger_for_2

Burger for 2

The Original Burger blev i 2013 – ikke helt tilfældigt -kåret til årets burger af MetroXpress, og nu kan du invitere en ven, veninde eller kæreste på den populære burger menu.

Er I til den originale burger oplevelse, så kan I allerede nu begynde at glæde jer til en saftig bøf, der er forkælet med en krydret tomatrelish, salat pickles og sprøde løgringe – og det hele serveres i en sprød italiensk-inspireret bolle. Til jeres burgere serveres naturligvis lækre krydrede pommes frites og kolde sodavand.

Pris: 130 kr – Bestil oplevelsen her

tapas_wallpaper_1

Tapas for 2 personer

Så inviter én du holder af på en uforglemmelig tapas aften på én af Danmarks fremragende tapasrestauranter.

Tapas er små, lækre og fristende delikatesser, der er tilberedt efter den spanske køkkentradition. Retterne serveres i små skåle, så man har mulighed for at smage mange forskellige slags tapas i samme måltid. Tapas er en rigtig social spise, der lægger op til, at man sidder længe rundt om bordet og snakker og hygger sig – mens man deles om maden.

Over hele Danmark er der mange glimrende tapasrestauranter, som tilbyder de lækreste delikatesser fra det spanske køkken – både som fusionstapas, men også som klassiske tapas. Prøv for eksempel den klassiske kolde tomatsuppe Gazpacho, Calamares a la Romana (stegt blæksprutte) eller Pollo al Ajillo (kylling med hvidløg) – eller hvad med Pimientos Rellenis con Queso (røde peberfrugter med ostefyld)?

Kræs for smagsløgene – og hinanden – og tag på tapasrestaurant! Her vil du opleve en oase for dine smagsløg og den ideelle ramme for en mindeværdig aften. Velbekomme – eller som spanierne siger: Buen Provecho!

Pris: 499 kr – Gå til shop

cocktailkursus

Cocktailkursus

Dette cocktailkursus har fokus på at skabe nye smagsoplevelser – og give indblik i, hvorfor de forskellige produkter kombineres og synergieffekterne imellem disse.

Oplev nogle fantastiske timer i cocktailens univers, hvor vores kompetente bartendere underholder med sjove og lærerige historier om spiritusser samtidig med, at de vil sørge for, at du får et gastronomisk indblik i denne smagsfulde verden og opskrifter med hjem, så du kan brillere næste gang du har gæster.

Pris: 700 kr – Bestil oplevelsen her!

ølsmagning-oplevelsesgave

Oplevelsesgave – Ølsmagning for alle

Elsker han eller hun allerede øl, så giv dem en oplevelsesgave til rundvisning og smagning på et af Danmarks mest populære specialbryggerier. På en guidet tur får de historien om både bryggeri, brygningsproces og øllets historie, inden de til sidst får lov til at smage på bryghusets velrenommerede specialøl.

Pris: 100 kr – Køb oplevelse her

din-egen-whiskyflaske-1

Oplevelsesgave: Om Din Egen Whiskyflaske

Den ekstraordinære gave til whiskyelskeren. Braunstein Bryggeriet tilbyder her en helt unik oplevelse for alle som sætter pris på en god whisky. Gavemodtageren får her muligheden for at forkæle smagssanserne med den anmelder roste og prisvindende Braunstein Whisky og som prikken over i’et skal han eller hun selvfølgelig have lov til at fylde sin egen lille flaske med den variant, der var dagens favorit. Dette er den perfekte oplevelsesgave til dem der elsker whisky.

Pris: 399 kr. – Køb oplevelse her

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: