10 populære julekalendere til kvinder

Kender du en kvinde som fortjener en skøn julekalender?

Find julekalendere til kvinder, som fortjener at få en ekstra god jul i 2021.

Vi har fundet de 10 mest populære julekalendere til kvinder i 2021 til dig her – alt du skal gøre er at gå til webshoppen og klikke køb også er årets bedste overraskelse på vej til en kvinde, du holder af.

Læs også >> 10+ Makeup julekalender til hende 2021

Note: Artiklen om 10 populære julekalendere til kvinder er sidst opdateret D. 3/11 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

10 populære julekalendere til kvinder

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender sminke, julekalender til kæresten, pakkekalender til kæresten, julekalender til konen, julekalender til manden, pakkekalender til manden, pakkekalender til konen, pakkekalender til ham, pakkekalender til hende, pakkekalender til voksne, julekalender til voksne, matas julekalender, kvinde julekalender, skønhedsjulekalender, skønsheds julekalender til hende, make up julekalender, julekalender med makeup

NYX Cosmetics – Makeup Julekalender 2021

NYX Makeup julekalender fra 2021, sprang fyldt med lækre beauty produkter som f.eks butter gloss, concealer, læbestifter, eye pencils, øjenbryns gel og meget meget mere.

En makeup julekalender med lækre bestseller produkter fra NYX med en samlet værdi på 1024 kr – prisen er dog kun 479 kr.

Forkæl dig selv med en ny overraskelse hver dag frem til jul, eller brug den som den perfekte gave til en du holder af.

Køb NYX Cosmetics julekalender med makeup her

strømpe julekalender til piger, strømpe julekalender til kvinder, sokke julekalender, sokke julekalender til piger, pige julekalender, julekalender til kæresten, julekalender til piger

Strømpe julekalender til kvinder

Med en julekalender fyldt med søde strømper får fødderne en chance for at se pæne ud hele vinteren, og de slipper for at blive holdt skjult i skoene, fordi sokkerne er for kedelige.

Hvem siger strømper kun er for mænd? Glæd kæresten med denne søde sokke julekalender.

Køb strømpe julekalenderne her

Essie julekalender, Essie neglelak julekalender, neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender, julekalender til kvinder, gave til teenage piger, teenager pige gave, gave til teenage, gave til piger,

Essie – Neglelak Julekalender 2021

Den perfekte gave til neglelak-lovers! Forkæl dig selv, eller en du holder af, men årets neglelak julekalender fra Essie. I julekalenderen får man et skønt negle produkt til ren forkælelse.

Den flotte julekalender indeholder de bedste produkter fra Essie, smukke neglelakker, neglepleje og manicureprodukter.

Essie kalenderen indeholder 9 produkter i full size, hvor nogle endda er limited editions.14 mini produkter og 1 produkt til at pleje negle og neglerødder. En kalender der vil glæde alle kvinder.

Køb Essie neglelak julekalender her

voknsen julekalender med slik, pakkekalender til den søde tand, slik julekalender til voksne, chokolade julekalender til voksne, voksen adventskalender med slik 2021, julekalender til voksne 2021

Pakkekalender til den søde tand

Julemåneden må godt være ekstra sød ved kvinder. Det bliver den med denne pakkekalender. Hver dag byder på nye lækkerier fra leverandører, der sætter kvaliteten højt. Bliv udfordret på de søde smagssanser i en hel måned.

Bestil pakkekalenderen den søde tand til kvinder her

Johan Bülow julekalender, julekalender Johan Bülow, lakrids julekalender, julekalender med lakrids, voksen julekalender, Johan Bülow, Johan Bülow julekalender 2021, Johan Bülow julekalender  2022, julekalender til kvinder, kvinde julekalender

Bülow Lakrids Julekalender

Lakrids by Bülow julekalender 2021 – den populære lakridsjulekalender til kvinder

I år fejre Bülow 10 års jubilæum med et lækkert opdateret design og flere nye varianter, du aldrig har set før! Perfekt måde at gå julen i møde!
Nyd 24 dage i december med knasende overraskelser og søde fristelser, mens du tæller ned til juleaften.

Bestil julekalenderen nu, da den produceres i et begrænset antal, og vær sikker på at du kan spise dig igennem smagfuld lakrids i december.

Bestil Bülow julekalenderen 2021 her

Xocolatl Luksus julekalender for 2, Luksus julekalender for 2,slik julekalender til voksne, voksen slik julekalender, luksus adventskalender, kalender til advent, julekalendere til kvinder, kvinde julekalender

Xocolatl – Luksus julekalender for 2

Håber du hun vil dele sin julekalender med dig, så bør køb denne luksus julekalender for 2 personer fra Xocolatl.

Luksus julekalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med minimum 2 lækkerier bag lågen. Pakkerne kan indeholde et mix af fyldte chokolader, smørbløde karameller, sprøde mandler med chokolade og hindbær, 69% ren mørk chokolade, chokoladelakrids, marcipan og crispy snack. En velsmagende kvalitets slik julekalender til voksne.

Bestil Xocolatl luksus julekalender for 2 her

baileys julekalender, julekalender med baileys, julekalender med alkohol, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, alkohol julekalender

Baileys XL Julekalender 2021

Baileys-kalenderen model XL! Choklade og likør er jo lidt af en drømmekombination, og nu kan du tælle ned til juleaften med gode trøffelkugler, der smelter i munden!

Tæl ned til juleaften som aldrig før med denne lækre alkohol julekalender til voksne! Bagved lågerne i Baileys-kalenderen gemmer der sig mælkechokoladetrøfler med mildt Baileys-fyld i forskellige smage. Perfekt gave til den voksne slikelsker, der fortjener en anderledes julekalender!

Køb Baileys julekalenderen her

Læs også >> FIND DEN HER: Julekalender med alkohol i

portvins julekalener, julekalender med portvin, Portvinskalender, Portvinskalender julekalender, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol rom, alkohol julekalender, julekalender med procenter,

Portvins julekalender 2021

En julekalender for fein-schmeckere: portvinsjulekalenderen 2021. Bag lågerne gemmer der sig 24 originale miniature-udgaver af originalflaskerne, med et indhold på 5 cl. I år er det eksklusive producenter: Bulas, Vieira de Sousa, DR og Quinta da Prelada der står bag indholdet i julekalenderen.

Der vil være alt fra 10 års White Porto over 30 års Tawny Porto. Der er også 2 stk. Late Bottle Vintage som kun er godkendt til julekalenderen. Andre specialaftapninger vil også være at finde.

Nogle af portvinene heri er ikke udgivet endnu, så du kan få en hel eksklusiv forsmag. På producentens hjemmeside kan man hver dag læse om de forskellige portvine. 

Med den flotte æske, er det den perfekte gave til en du holder af – og en som holder af portvin.

Køb Portvins julekalenderen her!

Orion Erotisk Julekalender med sexlegetøj 2021

I år tilbyder ORION’s julekalender en original Womanizer som en del af julekalender – Få gang i december med Orions erotiske julekalender med sexlegetøj fra 2021.

I julekalenderen finder du også masser af selvforkælelse til singler. Udover den originale Womanizer tilbyder kalenderen 23 andre højdepunkter, der skaber en spændende adventstid. En guide er også inkluderet og giver dig masser af tips og tricks.

Julekalender er designet med 24 elegante, skinnende æsker i metalliske farver, som giver et eksklusivt og erotisk udseende på denne voksen julekalender. Hver dag frem til jul får man en dejlig gave til par, der trænger til en pause fra den travle juletid.

Det absolutte klimaks den 24. december – så glad dig til juleaften!

Køb Orions julekalender med sexlegetøj her

Læs også >> 4+: Julekalender med sexlegetøj

Te julekalender, te julekalender 2021, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2021

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Julekalender med 25 æsker økologisk te til kvinden som elsker en god kop te.

I alt får du tolv forskellig tesmage, og her står sort, rød, grøn og hvid te i kø med roobois og urtete, der alle passer rigtig godt på en kold decemberdag!

Hver tepakke vejer 48 gram og der er 12 forskellige smagsvarianter. Bag hver låge i tekalenderen gemmer der sig pyramideposer med økologisk te i julede smage såsom granatæble, hibiscus og ingefær med tranebær.

Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet. En af mange perfekte te julekalendere til kvinder.

Køb Økologisk te julekalender her

Læs også >> 10+: Te julekalendere 2021

%d bloggers like this: