10+: Te julekalendere 2022

Vil du nyde en ny kop velsmagende te hver dag frem til jul?

Over de sidste år er te julekalendere blevet en populær december trend blandt unge og gamle.

Med en te julekalender får du, eller en anden heldig gavemodtager, mulighed for at varme dig på en ny lækker kop te, hver dag frem til fra 1. til 24. december samtidig med der er mulighed for at smage en masse ny te.

Læs også >> Strikke julekalender til december hygge

Den oplagte julekalender til både mænd og kvinder, som elsker denne varme sunde drik som har masser af smag!

Julekalendere med forskellige te varianter fås i stort udbud, fra 25 gr. poser med unik smag – til økologiske te julekalendere, for dem der vil have god samvittighed i december.

Te julekalendere er perfekte som gave eller til selvforkælelse i december måned, og en oplagt mulighed til at finde din nye favorit te.

Note: Artiklen om te julekalendere for 2022 er sidst opdateret D. 04/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har i denne artikel været de mest populære webshops igennem og fundet et stort udvalg af de og mest velsmagende te julekalendere i 2022, til både ham og hende.

julekalender med tea, tea julekalender 2022, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender, Te julekalender, te julekalender 2022, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender til hende, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2023, sund julekalender, anderledes julekalender, økologisk te julekalender, julekalender med økologisk te, kaffe julekalender, julekalender med kaffe,

10+: Te julekalendere 2022

Tea julekalender, julekalender med te, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, te julekalender 2022, julekalender med the 2022, julekalender med økologisk the, kaffe kapsel julekalender, voksen julekalender med te, julekalender økologisk tea, kvalitets julekalender, julekalender med drikkevare, adventskalender med kaffe,

NABO Te Julekalender 2022

Økologisk te julekalender med 24 forskellige slags spændende tevariationer fra svenske NABO. Denne dejlige tekalender til julen 2022, indeholder et væld af spændende og nytænkende teer fra vores svenske naboer “NABO”.

Årets smage er en god blanding af både sort te, hvid te, grøn te, rooibos og urtete.

Køb NABO Te Julekalender 2022 her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english Tea shop te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea

Whittard Eksklusiv Te julekalender

I skønne julekalender gemmer der sig udsøgte teer, som vil gøre din december meget mere hyggelig. Bag lågerne gemmer der sig flere poser te hver dag, så du kan invitere hele familien til en skøn testund som nedtælling til juleaften!

Smag de 18 mest elskede teer fra traditionsrige Whittard. Bag de 24 låger gemmer der sig en blanding af sort, grøn og hvid te i nye spændende smagskombinationer og blandinger. Nyd julet Christmas Tea, frisk Lemon & Ginger, eller frisk op i vintermørket med Refresh.

Hver låge indeholder hele fire teposer, bortset fra den første låge, som starter blødt med to poser, men som også byder på en overraskelse. I alt er der 94 te poser i julekalenderen.

Køb Te julekalenderen 2022 her

Te julekalender, te julekalender 2022, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender,

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 48 gram og der er 12 forskellige smagsvarianter. Bag hver låge i tekalenderen gemmer der sig pyramideposer med økologisk te i julede smage såsom granatæble, hibiscus og ingefær med tranebær.

I alt får du tolv forskellig tesmage, og her står sort, rød, grøn og hvid te i kø med roobois og urtete, der alle passer rigtig godt på en kold decemberdag!

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2022, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender,

English Tea Shop Juletræs Tekalender

En fantastisk tekalender fra English Tea Shop, som ligner et juletræ når du folder den ud – så bliver en julekalender vist ikke mere ”jul”.

Julekalenderen med økologisk te indeholder 13 forskellige smagsvarianter fordelt på 25 låger, så der også er til en kop te efter juleaften. Dertil skal det naturligvis nævnes at teposerne er komposterbare. I ”juletræet” finder du forskellige smage, såsom sort te, rooibos, grøn te samt urtete.

Køb English Tea Shop julekalenderen her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english Tea shop te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, English Tea Shop økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea

English Tea Shop Julekalender med te økologisk

English Tea Shop er blevet den helt store aktør indenfor te julekalendere.

I denne julekalender finder du økologiske te-blandinger i poser – Julekalenderen indeholder 25 stk og du får således også en dejlig velsmagende te til 1. juledag. Teen i denne økologiske julekalender kommer fra Sri Lanka.

Køb Økologisk te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2022, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender,

English Tea Shop Triangle Tekalender

Tæl ned til jul med en stor og trekantet te-kalender fra English Tea Shop! De 25 låger indeholder økologiske teer i 13 julede smagsvarianter, som vil give dig mulighed for at maksimere julehyggen i december!

Al te er økologisk, og der er i alt tretten julede smage med nøje udvalgte varianter af sort te, rooibos, grøn te og urtete. ​

Køb Økologisk English Tea Shop julekalender her

NUTE Julekalender 2021, Økologiske julekalendere, NUTE Julekalender, økologisk te julekalender, julekalender med te, julekalender med tea 2021

NUTE Julekalender 2022

En lækker og smagfuld julekalender med 24 økologiske tebreve fra danske NUTE Organic. Med denne julekalender har du lidt at varme dig på i julens hektiske tid, hvor du hver dag får et brev te med 48 gram.

Du finder 14 forskellige smagsvarianter, her i blandt NUTE populære Christmas Tea samt grønne, sorte, hvide og urte teer. Med NUTE Julekalender får du altså 24 eksklusive kopper te, så den er helt perfekt til te-elskeren. 

Varm dig på en lækker kop te fra d 1 til d. 24 december med NUTE Organic te julekalender. En fantastisk te julekalender, hvor du kommer igennem et hav af lækre smagsvarianter og te-blandinger. Alle tebreve er økologiske og har en fantastisk god og kraftig smag. Teerne er alle inspireret af traditionelle teer som har fået et lækker nordisk strejf. 

Køb Økologisk NUTE julekalender her

24 days of te julekalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, the julekalender, tea adventskalender, julekalender til voksne, voksen julekalender, teacup, te jul, jule te, hyggelig julekalender, 24 days of tea kalender

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Julekalenderen har et flot og minimalistisk design der nemt kan bidrage til julestemningen derhjemme. Julekalenderen har 24 låger, med løst te, nok til to kopper i hver. Så enten kan du selv nyde 2 kopper te om dagen eller nyde en kop te med en du holder af.

Jule kalenderen er lavet af økologiske og bionedbrydelige materialer, som kan genbruges og genanvendes.

Teministeriet er gået i tænkeboksen og har i år udviklen en ny julekalender med fokus på 5 R’er; Rethink, Reduce, Reuse, Recycle, Recover.

Køb 24 days of tea julekalenderen her

Carstensens te julekalender, te julekalender, te adventskalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, the julekalender, tea adventskalender, tea julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender,

Carstensens Te Julekalender for 2 personer

En perfekt og smagsfuld te julekalender til 2 personer. Bag hver af de 24 låger er der to tebreve, perfekt til at nyde en kop til med en du holder af.

Hver dag byder på en nye smage, f.eks sorte, grønne, hvide, rooibos, urte teer og krydrede teer, frugtige teer, friske teer, sødlige teer, kendte teer, økologiske teer og meget meget mere.

Te julekalenderen har et flot design, som sammenkobler den gamle tebutik – Carstensens Tehandel med en skøn og moderne julekalender, som de har skabt.

Designet er er en flot rød julekalender der kan åbnes op. På den ene siden af den åbnede kalender, finder du en lille historie om teen og et fint billede fra Carstensens Tehandel. På den anden side finder du 24 små låger, med gule tal på, hvor du bag hver låge finder din te.

Køb Carstensens Te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017

Te Julekalender fra Teacup

En rigtig december-hyggelig te julekalender. I julekalenderen får du en ny og spændende smag hver dag frem til juleaften. Man får 24 små pakker, så man hver dag kan åbne en pakke og får en ny smag te, som man kan nyde i løbet af dagen. Der er 10-15 gram løs te i hver pose, og poserne har vejledning om hvor lang trækketid og vandtemperatur, der skal bruges.

Bestil Te julekalenderen her

Cup of tea from blueberry and chabrets with cinnamon sticks, and honey

Tea & Taste julekalender

Te julekalender til den voksne som fortjener lidt forkælelse.

Du får 24 små pakker, som er individuelt pakket ind. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe m.m.

Her får man en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.

Bestil Te og Taste julekalenderen

Te julekalender, te julekalender 2022, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea

Økologisk Pukka te Julekalender 2022

Julekalender med 24 økologiske Pukka tebreve.

Pukka te julekalender med 24 Pukka tebreve i smukt design. Forkæl dig selv og dine te-elskende kære hele december måned med en ny spændende smag hver dag.

Åben op for en ny spændende smag hver dag indtil juleaften. For dig der elsker at gå julen i møde på allerbedste vis, nyd en varm velsmagende kop te hver dag. Måske finder du en ny favoritvariant!

Køb Pukka julekalenderen her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english home te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne

Advent te fra Sonnentor

Advents kalender te – en spændende blanding af 24 forskellige teer fra Sonnentor. Teeerne består af et af urte- og frugt teer.

Køb Sonnentor te julekalenderen her

Eller måske skulle du købe en kaffe julekalender?

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, kaffe kapsler julekalender, Estate Coffee adventskalender, Kaffekapsel julekalender

Estate Coffee Kaffekapsel julekalender

De populære kaffekapsler fra Estate Coffee kommer her i en fin julekalender. Prøv hver dag en kop god kaffe, åbn blot skuffen, og sæt din nespresso-maskine i gang. Du kan smage 12 forskellige varianter i julekalenderen, heriblandt 6 økologiske varianter.

Kaffen i julekalenderen varierer i styrken imellem 5-10. Du vil altså både kunne drikke lungo og espresso. Julekalenderen byder blandt andet på Tres Flores, som er en økologisk espresso med bønner fra Costa Rica, Nicaragua og Etiopien. Der er også en special juleudgave af den dybe kaffe.

Køb økologisk Kaffe julekalenderen her!

julekalender med tea, tea julekalender 2022, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender, Te julekalender, te julekalender 2022, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender til hende, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2023, sund julekalender, anderledes julekalender, økologisk te julekalender, julekalender med økologisk te, kaffe julekalender, julekalender med kaffe,

Hvad er en te julekalender?

En te julekalender er en julekalender, hvor man hver dag får en ny smagsvariant af te, i stedet for f.eks chokolade eller slik.

Te julekalendere fungere ligesom almindelige julekalendere, hvor der er 24 låger, en til hver dag fra den 1. til 24. december. Nogle af te poserne i julekalenderen er ofte med en julesmag, mens andre måske er økologiske eller fair trade te. En te julekalender er på mange måder også en sund julekalender, men det afhænger naturligvis af, hvor meget sukker man hælder i teen. De fleste åbner deres te julekalender om morgen og nyder dagens te til deres morgenmad, eller pakker den i tasken og drikker den på arbejde.

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Derfor skal du købe te julekalendere:

Te er en aromatisk drik, der fremstilles ved at hælde kogende vand over tebuskens blade. Te findes i et utal af smagsvarianter og variationer. Men ikke nok med det, det er også rigtig sundt at drikke te.

Te er en naturlig drik og en fransk undersøgelse viser, at folk der drikker te hver dag, har et bedre helbred end andre, og de lever tilmed længere.

Studiet er gennemført blandt 130.000 franske kvinder mellem 18-95 år ved Paris Preventive Medicine Center. Resultaterne viser, at hvis man drikker én til fire kopper te om dagen, så kan man minimere risikoen for at dø af det, som forskerne kalder, ’sygdomme der ikke er relateret til hjertekar-systemet’ med 24 procent.

(kilde: avisen.dk)

Udgået Tea julekalendere

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017
økologisk te julekalender, økologisk te julekalender Te julekalender, te julekalender 2023, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender