10+: Te julekalendere 2020

Vil du nyde en ny kop velsmagende te hver dag frem til jul?

Over de sidste år er te julekalendere blevet en populær december trend blandt unge og gamle.

Hvert år bliver nye udgaver introduceret og spændende nyfortolkninger af te julekalendere lavet. 

Se også: Økologiske julekalendere 2020 (te, kaffe & chokolade)

Med en te julekalender får du, eller en anden heldig gavemodtager, mulighed for at varme dig på en ny lækker kop te, hver dag frem til fra 1. til 24. december.

Den oplagte julekalender til både mænd og kvinder, som elsker denne varme sunde drik som har masser af smag!.

Julekalendere med forskellige te varianter fås i stort udbud, fra 25 gr. poser med unik smag – til økologiske te julekalendere, for dem der vil have god samvittighed i december.

Te julekalendere er perfekte som gave eller til selvforkælelse i december måned, og en oplagt mulighed til at finde din nye favorit te.

Note: Artiklen om te julekalendere for 2020 er sidst opdateret D. 04/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har i denne artikel været de mest populære webshops igennem og fundet et stort udvalg af de og mest velsmagende te julekalendere i 2020, til både ham og hende.

Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2019
Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 48 gram og der er 12 forskellige smagsvarianter. Bag hver låge i tekalenderen gemmer der sig pyramideposer med økologisk te i julede smage såsom granatæble, hibiscus og ingefær med tranebær.

I alt får du tolv forskellig tesmage, og her står sort, rød, grøn og hvid te i kø med roobois og urtete, der alle passer rigtig godt på en kold decemberdag!

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english home te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne
Julekalender Grøn med te økologisk

English home er blevet den helt store aktør indenfor te julekalendere og lige nu kan du få 3 forskellige te julekalendere fra det populære mærke.

I denne julekalender finder du økologiske te-blandinger i poser – Julekalenderen indeholder 25 stk fordelt på 13 varianter af tea. Økologisk te fra English Tea Shop, med urter og bær, tea infusers.

Køb Økologisk te julekalender her

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Endnu en skøn te julekalender fra English Home. Denne julekalender indeholder 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 50 gram og der er 13 forskellige smagsvarianter.

Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

Carstensen Tehandel Julekalender med 2×24 tebreve

Te julekalender med 2 x 24 forskellige tebreve fra Carstensens Tehandel i Aabenraa.
Alle teposer er 100% komposterbare og biologisk nedbrydelig.

Bestil te julekalender her

Noru Te julekalender

Alt det bedste fra webshoppen Noru´s te sortiment og mikset det med lækre søde sager, i denne flotte adventskalender. Hele herligheden er pakket ind i 4 flotte gaver, der bringer lykke hos den heldige der skal pakke dem op.

Te julekalenderen indeholder forskellige overraskelser med te og søde sager. Noru pakker alle gaverne ind i smukt gavepapir lavet af genbrugsmateriale og nummererer dem fra 1 – 4.
Det er kun NORU der ved hvad der er i pakkerne, men de lover at du ikke bliver skuffet.

Bestil Noru´s te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017
Te Julekalender fra Teacup

En rigtig december-hyggelig te julekalender. I julekalenderen får du en ny og spændende smag hver dag frem til juleaften. Man får 24 små pakker, så man hver dag kan åbne en pakke og får en ny smag te, som man kan nyde i løbet af dagen. Der er 10-15 gram løs te i hver pose, og poserne har vejledning om hvor lang trækketid og vandtemperatur, der skal bruges.

Bestil Te julekalenderen her

Cup of tea from blueberry and chabrets with cinnamon sticks, and honey
Tea & Taste julekalender

Te julekalender til den voksne som fortjener lidt forkælelse.

Du får 24 små pakker, som er individuelt pakket ind. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe m.m.

Her får man en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.

Bestil Te og Taste julekalenderen

økologisk te julekalender, økoglogisk te julekalender 2020, Te julekalender, te julekalender 2020, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2020
Økologisk Pukka te Julekalender 2020

Denne julekalender er utrolig populær år efter år. Julekalenderen indeholder 24 økologiske Pukka tebreve.

Pukka te julekalender med 24 Pukka tebreve i smukt design. Forkæl dig selv og dine te-elskende kære hele december måned med en ny spændende smag hver dag. Læs mere om alle smagsvarianterne her.

Køb Pukka julekalenderen her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english home te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne
Advent te fra Sonnentor

Advents kalender te – en spændende blanding af 24 forskellige teer fra Sonnentor.

Køb Sonnentor te julekalenderen her

Eller måske skulle du købe en kaffe julekalender?

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne,

Growers Cup – Kaffe Julekalender 2020

Med denne kalender får du 24 forskellige kopper lækker kaffe til hver dag i juleperioden.

Den består af 24 kopper kaffe på 300 ml hver, og kan derudover gøre dig klogere på julefacts. Hver dag får du en ny historie om Julemanden, som du kan fortælle dine kolleger eller børn med.

Gennem december bliver du introduceret til fem forskellige kaffevarianter af smagfulde bønner, som har fået en masse opmærksomhed og kærlighed.

Du åbner blot den grønne pose, hælder vand på og nyder den friskbryggede lækre kaffe!

Køb Kaffe julekalenderen her

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne,

Kaffe Julekalender – Farm Mountain

Bag hver af de 24 låger, finder du en pose kaffebønner med 55 gram kaffe, hvilket svarer til ca. 8 kopper kaffe. Så en god og smagfuld julekalender som du også kan dele med resten af huset.

Kom igennem december med lækker og velsmagende kaffe fra Farm Mountain.

Køb kaffe julekalenderen fra Farm Mountain her

Kaffe advents julekalender fra Noru

Adventskalenderen indeholder forskellige overraskelser med kaffe og søde sager.

Alle gaverne bliver pakket ind i flot gavepapir lavet af genbrugsmaterialer og kommer med numre fra 1 – 4.

Indholdet er hemmeligt, men vi lover at du ikke bliver skuffet. Adventskalenderen bliver leveret lige til døren, og ønsker man det, så kan der også laves en personlig hilsen.

Køb kaffe kalenderen her

kaffe kapsel julekalender, julekalender kaffe kapsel, julekalender med kaffe, kaffe kapsel julekalender, julekalender kapsel kaffe
Kaffe kapsel julekalender (Dolce Gusto)

Hver kaffe julekalender er bestående af 24 forskellige Dolce Gusto kaffekapsler er skabt med en stor kærlighed for den højeste kaffekvalitet. Julekalenderen vil uden tvivl gøre alle dine december-dage op til juleaften mere hyggelige.

Tag en pause fra julens stress og tag dig god tid til at nyde en ny og interessant kop dejlig kaffe, hver eneste dag indtil juleaften.

Køb kaffe kapsel julekalenderen her

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, kaffe kapsler, julekalender til voksne, voksen julekalender, juleklaender til ham, julekalender til hende
Estate Coffee Kaffekalender

Nyd en kop velsmagende espresso hver dag frem til jul! Kaffekalenderen fra Estate Coffee indeholder 24 kaffekapsler i 12 forskellige smage.

Kapslerne passer til Nespresso-maskiner og denne julekalender til voksne er en perfekt gave til som elsker kaffe!

Køb Kaffe Kapsel julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017
Hvad er en te julekalender?

En te julekalender er en julekalender, hvor man hver dag får en ny smagsvariant af te, i stedet for f.eks chokolade eller slik.

Te julekalendere fungere ligesom almindelige julekalendere, hvor der er 24 låger, en til hver dag fra den 1. til 24. december. Nogle af te poserne i julekalenderen er ofte med en julesmag, mens andre måske er økologiske eller fair trade te. En te julekalender er på mange måder også en sund julekalender, men det afhænger naturligvis af, hvor meget sukker man hælder i teen. De fleste åbner deres te julekalender om morgen og nyder dagens te til deres morgenmad, eller pakker den i tasken og drikker den på arbejde.

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Derfor skal du købe te julekalendere:

Te er en aromatisk drik, der fremstilles ved at hælde kogende vand over tebuskens blade. Te findes i et utal af smagsvarianter og variationer. Men ikke nok med det, det er også rigtig sundt at drikke te.

Te er en naturlig drik og en fransk undersøgelse viser, at folk der drikker te hver dag, har et bedre helbred end andre, og de lever tilmed længere.

Studiet er gennemført blandt 130.000 franske kvinder mellem 18-95 år ved Paris Preventive Medicine Center. Resultaterne viser, at hvis man drikker én til fire kopper te om dagen, så kan man minimere risikoen for at dø af det, som forskerne kalder, ’sygdomme der ikke er relateret til hjertekar-systemet’ med 24 procent.

(kilde: avisen.dk)

%d bloggers like this: