Grøn krymmel og glimmer til julekagerne

spiselig-glimmer-mork-gron-5-gram

Spiselig mørke grøn glimmer

Spiseligt glimmer i mørke grøn fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et fantastisk finish på juletræskager og et smukt look til kager, is, desserter, konfekt og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-gron-5-gram Spiselig grøn glimmer

Spiseligt glimmer grøn fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et fantastisk finish på juletræskager og et smukt look til kager, is, desserter, konfekt og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

funcakes-farvet-sukker-gron-80-gram

Farvet Grøn sukker

Farvet grøn sukker fra FunCakes. Det farvet sukker har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Det kan f.eks bruges som pynt til julekagerne, cookies, popcakes og cupcakes. Indfarvet sukker kaldes også til tider pastelsukker. Indeholder 80 gram.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

sukkerperler-metallisk-gron-metallic-green

Sukkerperler metallisk grøn (Metallic Green)

FunCakes sukkerperler i skinnende grøn. Med disse spiselige sukkerkugler har du nærmest uanede muligheder for at pynte dine julekager på den mest fantastiske måde. De kan fx bruges til at lave juletræer og andre figurer, eller til at lave en kæde eller en kant omkring kagen – kun fantasien sætter grænser! Størrelse: 4 mm. Indeholder 80 gram.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

sma-sukkerperler-non-pareilles-gron

Non pareilles grøn – små sukkerperler

Små grønne sukkerperler fra FunCakes. Dette produkt er også kendt under betegnelsen “Non pareilles”. De små grønne sukkerperler er perfekte på brunkager og julekonfekt. Indeholder 80 gram.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

↓↓↓
Du kan også købe:

spiseligt-glimmer-mork-rod-5-gramSpiselig glimmer i mørk rød

Spiseligt glimmer i mørk rød, fra Rainbow Dust. Spiseligt mørke rød glimmer giver dit konfekt et funklende look og et fantastisk finish til din kager og og muffins. Glimmeret er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

julemand sukkerdekorationer, sukkerdekorationer med julemanden,, julemand chokoalde form, julebag med julemanden, juemanden bage udstyr, julemanden chokolade, lav julemanden i muffins

Funcakes 3D sukkerdekorationer med julemotiver

Flotte sukkerdekorationer fra Funcakes i 3D med Jule tema, hel perfekt til dine vinter cupcakes eller julekager med Rudolph, Julemand og snemand.

Pris: 34,95 kr. – Gå til shop

 

sukkerdekoration-snemaend-12-stkSukkerdekoration snemænd til julens kager

Spiselige sukkerfigurer med snemænd i rød og blå fra Culpitt. Kan bruges som pynt på cookies, cupcakes og andre julekager. Pakken indeholder 12 figurer i forskellige designs. Højde: ca. 30 mm. De anvendte farvestoffer er ASO-fri. Flot kagetilbehør med Snemænd

Pris: 34,95 kr. – Gå til shop

 

julemand-udstikker

Julemand udstikker

Kageudstikker formet som julemanden, der bærer en sæk med gaven over skulderen. Udstikkeren er fremstillet af hvidblik og har en længde på 7 cm. Flot kagetilbehør med julemanden.

Pris: 14,95 kr. – Gå til shop

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: