Grøn krymmel og glimmer til julekagerne

Skal julekagerne skinne og shine i flotte grønne nuancer?

I dette indlæg finder du krymmel og glimmer i alle nuancerne af grøn der findes.

Brug det til at lave et lille juletræ på dine cupcakes, en grøn julemand på dine småkager eller drys grøn spiselig glimmer over risengrøden, til at give den lidt ekstra sparkel.

Læs også >> Krymmel med julemotiver

Note: Artiklen om Grøn krymmel og glimmer til julekagerne er sidst opdateret D. 12/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Grøn krymmel og glimmer til julekagerne:

spiselig-glimmer-mork-gron-5-gram

Spiselig mørke grøn glimmer

Spiseligt glimmer i mørke grøn fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et fantastisk finish på juletræskager og et smukt look til kager, is, desserter, konfekt og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-gron-5-gram

Spiselig grøn glimmer

Spiseligt glimmer grøn fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et fantastisk finish på juletræskager og et smukt look til kager, is, desserter, konfekt og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

sukkerperler-metallisk-gron-metallic-green

Sukkerperler metallisk grøn (Metallic Green)

FunCakes sukkerperler i skinnende grøn. Med disse spiselige sukkerkugler har du nærmest uanede muligheder for at pynte dine julekager på den mest fantastiske måde. De kan fx bruges til at lave juletræer og andre figurer, eller til at lave en kæde eller en kant omkring kagen – kun fantasien sætter grænser! Størrelse: 4 mm. Indeholder 80 gram.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

funcakes-farvet-sukker-gron-80-gram

Farvet Grøn sukker

Farvet grøn sukker fra FunCakes. Det farvet sukker har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Det kan f.eks bruges som pynt til julekagerne, cookies, popcakes og cupcakes. Indfarvet sukker kaldes også til tider pastelsukker. Indeholder 80 gram.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

sma-sukkerperler-non-pareilles-gron

Non pareilles grøn – små sukkerperler

Små grønne sukkerperler fra FunCakes. Dette produkt er også kendt under betegnelsen “Non pareilles”. De små grønne sukkerperler er perfekte på brunkager og julekonfekt. Indeholder 80 gram.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

grønne chokolade kugler, chokolade kugler grøn, grøn julekrymmel, julekrymmel grøn, grønne kugler, farvet chokolade kugler

Chokolade kugler m/knas mini, ægte sølv og grøn

Kornflakes og mælkechokolade kugler med et lag af knasende sukkerskal med ægte sølv, i grøn farve, som ikke kun efterlader dine kager spektakulære, men vil også smage vidunderligt. De har en størrelse på ca. 4-5 mm.

Pris: 49,95 kr. – Gå til shop

Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, krymmel med juletræer, julekrymmel, krymmel til julekager, juleage krymmel, krymmel til kager, juletræs krymmel, snefnug krymmel, krymmel juletræ, krymmel snefnug, krymmel julekonfekt, julekonfekt

Julekrymmel med snefnug

FunCakes Sprinkle Medley Christmas er den perfekte topping til dit hjemmelavede julebag denne jul! Medleyen indeholder hvid, rød og grøn grymmel. Den hvide er formet som snefnug. Indeholder 60 gram.  

Pris: 29,95 kr. – Køb julekrymmel her

Krymmel med julemotiver, juletræs krymmel, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, jule inspireret krymmel, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, krymmel med juletræer, julekrymmel, julekage krymmel, krymmel til kager, juletræs krymmel, snefnug krymmel, krymmel juletræ, krymmel snefnug, krymmel julekonfekt, julekonfekt

Krymmel Holly Mix med kristtjørnblade og røde bær/kugler

Yndig julekrymmel bestående af krymmel der forestiller grønne kristtjørnblade og røde bær, perfekt til at lave julekager med masser af stemning. Krymlet kan naturligvis også bruges på julesmåkagerne, is og til marcipanen. Indeholder 55 gram.  

Pris: 29,95 kr. – Køb julekrymmel her

Krymmel med julemotiver, juletræs krymmel, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, jule inspireret krymmel, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, krymmel med juletræer, julekrymmel, julekage krymmel, krymmel til kager, juletræs krymmel, snefnug krymmel, krymmel juletræ, krymmel snefnug, krymmel julekonfekt, julekonfekt

Julekrymmel med hvide snemænd, grønne juletræer og bronzefarvede julekugler

Skøn julekrymmel med masser af varme farver. I krymlet er der hvide snemænd, grønne juletræer og bronzefarvede julekugler.

Julen er bare en dejlig tid, og derfor vil denne julekrymmel selvfølgelig passe ind i meget julebag. Pynt dine små kagemænd, cupcakes eller hjemmelavet marcipan med det. Indeholder 55 gram.

Pris: 34,95 kr. – Køb julekrymmel med juletræer her

Grøn krymmel med julemotiver, grøn krymmel, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, jule inspireret grøn krymmel, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, julekrymmel, julekage krymmel, krymmel til kager, juletræs krymmel, krymmel i grøn

Grøn julekrymmel

Så er der virkelig gået jul i den! Et drys og dit bagværk ser fantastisk ud!

Dette FunCakes medley grøn er perfekt til at dekorere kager, cupcakes, donuts, cookies, desserter, is og meget mere! Og det ser ikke kun godt ud, men smager også godt! Indeholder 65 gram.

Pris: 24,95 kr. – Køb grøn julekrymmel her

Grøn krymmel, Stjerne krymmel, Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, krymmel med juletræer, julekrymmel, krymmel til julekager, juleage krymmel, krymmel til kager, juletræs krymmel, snefnug krymmel, krymmel juletræ, krymmel snefnug, krymmel julekonfekt, julekonfekt

Julekrymmel med røde, hvide og grønne stjerner

Top dine kager, cupcakes, småkager og meget andet med disse smukke stjerner i julens farver. De er formet som stjerner og er i farverne rød, hvid og grøn. 

Pris: 29,95 kr. – Køb julekrymmel her

Du kan også købe:

marcipan-250-g-gron

Funcakes Marcipan i grøn

Grøn marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Den grønne marcipan er perfekt til at lave julekranse og juletræer med.

Pris: 31,95 kr – Køb grøn marcipan her

spiseligt-glimmer-mork-rod-5-gram

Spiselig glimmer i mørk rød

Spiseligt glimmer i mørk rød, fra Rainbow Dust. Spiseligt mørke rød glimmer giver dit konfekt et funklende look og et fantastisk finish til din kager og og muffins. Glimmeret er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

Sukkerdekoration Jule figurer, jule sukkerdekorationer, sukker pynt til kager, julekager med julemanden, julemanden kagetilbehør, kagetilbehør med julemanden

Sukkerdekoration med Jule figurer

Dette sæt indeholder 4 klassiske julefigurer: Julemand, pingvin, snemand og Rudolf. Dine cupcakes eller kager er ikke komplet uden disse figurer fra Funcakes, som giver det perfekte finish på dine julekager. Pakken indeholder 8 stk / 2 ad hver.

Pris: 29,95 kr. – Køb dem her

Juletræstyl, jule tyl, juletræ, kager med juletræ, juletræer kage, kagepynt med juletræ, julekager,

Juletræstyl

JEM dekorationstyl til fremstilling af juletræer på julekagerne. Metal tyl som sprøjter juletræer ud, den måler 3 cm. 

En flad tyl som denne, kaldes også for en russisk tyl. Denne tyl formet som et juletræ fungerer med standardposer og koblinger.

Pris: 24,95 kr. – Køb juletrætyl her

peberkagemand-udstikker-75-cm

Peberkage mand udstikker

Kageudstikker formet som den klassiske peberkagemand. Udstikkeren er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask. Længde: 10 cm.

Pris: 34,95 kr – Gå til shop

spiselig hvid glimmer, glimmer du kan spise, spiselig glimmer, hvid glimmer til kager, julekonfekt, konfekt til jul

Spiselig hvid glimmer

Spiseligt hvid glitter med smuk klitter effekt. Få et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre bagværk. Dette er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop