Grøn krymmel og glimmer til julekagerne

Skal julekagerne skinne og shine i flotte grønne nuancer?

I dette indlæg finder du krymmel og glimmer i alle nuacnerne af grøn der findes.

Brug det til at lave et lille juletræ på dine cupcakes, en grøn julemand på dine småkager eller drys grøn spiselig glimmer over risengrøden, til at give den lidt ekstra sparkel.

Læs også >> Krymmel med julemotiver

Note: Artiklen om Grøn krymmel og glimmer til julekagerne er sidst opdateret D. 10/6 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Grøn krymmel og glimmer til julekagerne:
spiselig-glimmer-mork-gron-5-gram
Spiselig mørke grøn glimmer

Spiseligt glimmer i mørke grøn fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et fantastisk finish på juletræskager og et smukt look til kager, is, desserter, konfekt og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-gron-5-gram
Spiselig grøn glimmer

Spiseligt glimmer grøn fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et fantastisk finish på juletræskager og et smukt look til kager, is, desserter, konfekt og andre julebagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

sukkerperler-metallisk-gron-metallic-green
Sukkerperler metallisk grøn (Metallic Green)

FunCakes sukkerperler i skinnende grøn. Med disse spiselige sukkerkugler har du nærmest uanede muligheder for at pynte dine julekager på den mest fantastiske måde. De kan fx bruges til at lave juletræer og andre figurer, eller til at lave en kæde eller en kant omkring kagen – kun fantasien sætter grænser! Størrelse: 4 mm. Indeholder 80 gram.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

funcakes-farvet-sukker-gron-80-gram
Farvet Grøn sukker

Farvet grøn sukker fra FunCakes. Det farvet sukker har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Det kan f.eks bruges som pynt til julekagerne, cookies, popcakes og cupcakes. Indfarvet sukker kaldes også til tider pastelsukker. Indeholder 80 gram.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

sma-sukkerperler-non-pareilles-gron
Non pareilles grøn – små sukkerperler

Små grønne sukkerperler fra FunCakes. Dette produkt er også kendt under betegnelsen “Non pareilles”. De små grønne sukkerperler er perfekte på brunkager og julekonfekt. Indeholder 80 gram.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

grønne chokolade kugler, chokolade kugler grøn, grøn julekrymmel, julekrymmel grøn, grønne kugler, farvet chokolade kugler
Chokolade kugler m/knas mini, ægte sølv og grøn

Kornflakes og mælkechokolade kugler med et lag af knasende sukkerskal med ægte sølv, i grøn farve, som ikke kun efterlader dine kager spektakulære, men vil også smage vidunderligt. De har en størrelse på ca. 4-5 mm.

Pris: 49,95 kr. – Gå til shop

Jueltræs krymmel, krymmel med juletræer, jule krymmel, jule krymmel, julekonfekt, grøn krymmel
Juletræs krymmel

Flotte små grønne juletræer som du kan pynte dine muffins eller småkager med. For at krymmelen kan sidde fast, er det en god idé enten at bruge pynteglasur eller pyntegele. De kan også sidde fast i marcipan, fondant eller glasur.

Pris: 9,95 kr. –Køb juletræ´s krymmel her

Jueltræs krymmel, krymmel med juletræer, jule krymmel, jule krymmel, julekonfekt, grøn krymmel
Spiselige juletræs krymmel i grøn

Spiselige juletræer med en flot, dybgrøn farve. Drys dem med let hånd direkte fra bøtten over dine kager for et flot resultat.

Den perleagtige overflade reflekterer lyset fra forskellige vinkler, og giver dine kager et særdeles eksklusivt look.

Pris: 59,95 kr. –Køb juletræ´s krymmel her

Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, krymmel med juletræer, julekrymmel, krymmel til julekager, juleage krymmel, krymmel til kager, juletræs krymmel, snefnug krymmel, krymmel juletræ, krymmel snefnug, krymmel julekonfekt, julekonfekt
Julekrymmel med snefnug

FunCakes Sprinkle Medley Christmas er den perfekte topping til dit hjemmelavede julebag denne jul! Medleyen indeholder hvid, rød og grøn grymmel. Den hvide er formet som snefnug.  

Pris: 29,95 kr. – Køb julekrymmel her

Grøn krymmel, Stjerne krymmel, Krymmel med julemotiver, julemotiver på krymmel, julekrymmel, krymmel til jul, krymmel til julekagerne, julekrymmel til konfekten, konfekt med julekrymmel, krymmel med peberkagemænd, krymmel med juletræer, julekrymmel, krymmel til julekager, juleage krymmel, krymmel til kager, juletræs krymmel, snefnug krymmel, krymmel juletræ, krymmel snefnug, krymmel julekonfekt, julekonfekt
Julekrymmel med røde, hvide og grønne stjerner

Top dine kager, cupcakes, småkager og meget andet med disse smukke stjerner i julens farver. De er formet som stjerner og er i farverne rød, hvid og grøn. 

Pris: 29,95 kr. – Køb julekrymmel her

Du kan også købe:

spiseligt-glimmer-mork-rod-5-gram
Spiselig glimmer i mørk rød

Spiseligt glimmer i mørk rød, fra Rainbow Dust. Spiseligt mørke rød glimmer giver dit konfekt et funklende look og et fantastisk finish til din kager og og muffins. Glimmeret er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

sukkerdekoration-snemaend-12-stk
Sukkerdekoration snemænd til julens kager

Spiselige sukkerfigurer med snemænd i rød og blå fra Culpitt. Kan bruges som pynt på cookies, cupcakes og andre julekager. Pakken indeholder 12 figurer i forskellige designs. Højde: ca. 30 mm. De anvendte farvestoffer er ASO-fri. Flot kagetilbehør med Snemænd

Pris: 34,95 kr. – Gå til shop

julemand-udstikker
Julemand udstikker

Kageudstikker formet som julemanden, der bærer en sæk med gaven over skulderen. Udstikkeren er fremstillet af hvidblik og har en længde på 7 cm. Flot kagetilbehør med julemanden.

Pris: 14,95 kr. – Gå til shop

spiselig hvid glimmer, glimmer du kan spise, spiselig glimmer, hvid glimmer til kager, julekonfekt, konfekt til jul
Spiselig hvid glimmer

Spiseligt hvid glitter med smuk klitter effekt. Få et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre bagværk. Dette er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

%d bloggers like this: