4+: Julekalender med sexlegetøj

Har du lyst til en fræk jul? Hvad så med en julekalender med sexlegetøj

Hvem siger en julekalender skal indeholde chokolade stykker? Giv julen et frisk pust i år med en fræk julekalender med sexlegetøj, som du kan nyde sammen med kæresten, ægtefællen eller din elsker.

Vi har fundet de 4+ frækkeste julekalendere til voksne 2018, så du hurtigt og nemt kan få overblik over hvilken af disse erotiske pakkekalendere der passer bedst til dig og din partner.

 

Amorelie Erotisk Julekalender

Årets frækkeste julekalender KUN for voksne! Stilfuld design og frække gaver hver dag frem til jule gør denne erotiske julekalender til årets varmeste hit! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3300 kr! Prisen er tilgengæld kun 1199 kr.

Denne erotiske julekalender med sexlegetøj passer til både kvinder og mænd uanset orientering. 

Køb erotisk julekalender her

Sinful Julekalender med sexlegetøj

Gør julen endnu frækkere og sjovere med den erotiske julekalender fra Sinful. Bag hver af lågerne finder du 24 sexede gaver, så du og din partner har noget at glæde jer til hver eneste dag i december. Alle gaverne er fra Sinfuls egen populære kollektion. Sammen med julekalenderen får du en flot brochure med inspiration. Julekalenderen indeholder 9x legetøj, 7x blid bondage, 3x stimulation og 5x accessories. Indholdet af denne Julekalender med sexlegetøj med  24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af 2.300 kr.

Køb Sinfuls frække julekalender her

sexlegetøj, julekalender med sexlegetøj, adventskalender med sexlegetøj, erotisk julekalender, erotiske adventskalender

Sinful Deluxe Julekalender 2018

Årets frækkeste og mest eksklusive julekalender med sexlegetøj. Julekalenderen indeholder 24 populære kvalitetsprodukter til en værdi af 3.500 kr, blandt andet sexlegetøj, erotisk tilbehør, lingeri og blid bondage produkter til hende, ham og par. I julekalenderen med sexlegetøj er der produkter fra ra kendte brands som Womanizer, Tenga, Kaerlig og mange flere. Inklusiv inspirationshæfte fyldt med ekspert tips og tricks.

Køb Sinfuls Deluxe julekalender her

 

Romantisk Julekalender til Par

Maksimer julehyggen med en romantisk adventskalender til par! Hver luge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter – enten sjove ting at gøre sammen, en romantisk gestus eller hed og sexet inspiration at gribe til når I kryber ned under dynen. I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Valget står oftest mellem noget enkelt og sjovt, noget meget romantisk og noget rigtig sexet, og det er let at finde aktiviteter, som passer lige til dig og din partner. Så tag en pause både fra hverdagstristessen og julestresset og gør jer klar til en decembermåned fuld af sex, romantik og glæde med adventskalenderen til par!

Køb den romantiske julekalender her

 
Inspiration til julekalendere til voksne
Karamelleriets julekalender 2018

Kalramelleriets julekalender giver en magisk jule rundtur i Karamelleriets verden af håndlavede karameller. Karamellerne er lavet  i forskellige konsistenser og smagsvarianter – lige fra klassiske Flødekarameller og syrlige frugtkarameller til bløde karameller med chokolade og hårde klippestykker.

Bag hver låge gemmer sig 2 stykker slik, som du kan nyde for dig selv eller dele med en du holder af.

Køb Karamelleriets julekalender her

 

Julekalender med Gin

En velsmagende julekalender / adventskalender til voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med premium gin fra Smage klubben.

 Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier. Gin flaskerne leveres i en flot gaveæske som gør julekalenderen meget stilfuld.

Køb Gin julekalender her

Rom julekalender 2018, julekalender til voksne, adventskalender med rom, rom adventskalender, julekalender med rom, voksen rom julekalender, mac y rom julekalender, rom julekalender mac y,Rom julekalender 2018

En helt fantastisk julekalender til ham eller hende der elsker at nyde Rom.

Julekalenderen med rom er en julekalender med kvalitetsrom fra mange forskellige steder i verden. Kvaliteten er i top, og miniflaskerne er nøje udvalgt, så hver dag frem til jul bliver en unik smagsoplevelse.

Køb Rom julekalender her

 

Jelly Bean Boozled Julekalender

24 dage med skrækblandet begejstring. 24 poser med blandede slikbønner. 24 dage, hvor du risikerer at sætte tænderne i Jelly Beans som smager af bussemand, hundemad og bræk eller lime, tutti frutti og pære. Sig hej til Bean Boozled Julekalender – når du synes, at en god jul føles lidt tam!

Køb Jelly bean julekalenderen her

%d bloggers like this: