10+ mest populære parfumer til kvinder i 2021

Parfumerne er en populær julegave til både ham og hende.

Vi har været igennem årets top 10 mest populære lister med parfumer over hele internettet, og samlet denne liste, med de mest populære parfumer i 2020.

Hvilken som helst af disse parfumer vil med garanti være et stort julegave hit både blandt piger og kvinder i alle aldre.

Note: Artiklen om populære parfumer til kvinder er sidst opdateret D. 28/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> 10 idéer til gratis gaver til veninden

10+ mest populære parfumer til kvinder i 2021
Abercrombie & Fitch, Authentic Night Woman, populære parfumer til kvinder, populære parfumer, de bedste parfumer til kvinder, julegaver til konen, julegaver til kvinder,
Abercrombie & Fitch – Authentic Night Woman

Fantastisk lækker og feminin duft i Abercrombie & Fitch’s Authentic serie til kvinder.

En duft der gør sig bemærket og allerede nu er en af de mest populære parfumer til kvinder.

Skønne eksklusive duftnoter af æble, solbær og pink peber. Et hjerte af jasmin magnolia og tuberose og en varm base af trænoter og patchouli.

Pris: 375 kr. – Køb parfumen her

Oscar De La Renta, Bella Rosa parfume, Oscar De La Renta 2021, populære parfumer i 2021, populære parfumer til kvinder
Oscar De La Renta – Bella Rosa

Duften er skabt med udgangspunkt i Oscars forkærlighed for blomster. De florale noter flyder perfekt sammen, alle med sin egen individuelle stil. Med nuancer af mandarin og jasmin har den en lun friskhed som giver en orientalsk fornemmelse.

Pris: 349 kr. – Køb parfumen her

Valentino Donna Born In Roma Eau de Parfum, populære parfuner til kvinder, parfumer til kvinder 2020, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 parfumer i 2020
Valentino Donna Born In Roma Eau de Parfum

Valentino har med Donna Born In Roma Eau de Parfumen lavet en haute couture orientalsk blomsterduft, der taler til den moderne og elegante kvinde. Parfumens elegance er bygget på en trio af jasmin blomster, blandet med en af de dyreste ingredienser i moderne parfumri, Vanilje Bourbon.

Pris: 679 kr. – Køb Valentino parfumen her

Chloe, Rose Tangerine, Chloe Rose Tangerine, Chloe Parfume, Rose Tangerine parfume, de bedste parfumer i 2021, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2020
Chloe – Rose Tangerine

Chloe laver romantiske klassisk kvindelige parfumer, som denne Rose Tangarine.

Parfumen fra Chloe er frisk, klar og strålende rosennote, der er en naturlig del af brandets duftidentitet. I Rose Tangerine får denne unikke rosennote et uventet strejf af frugt: Lækker mandarin giver parfumen et strålende sommer skær, mens solbær fremhæver endnu mere af parfumens karakter.

Frihed, lethed og kvindelighed – det er de grundsten, som Chloé blev bygget på, da brandet blev grundlagt for mere end 60 år siden i Paris.

Pris: 698 kr. – Køb Chloe parfumen her

Escada Candy Love parfume, Escada parfume, Candy Love parfume, Escada, Candy Love parfume, de bedste parfumer i 2021, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2020
Escada – Candy Love

En ny parfume lancering fra Escada, der dufter lige så himmelsk som at komme ind i en slikbutik. Med topnoter af kandiserede æbler og en base af flødeskum og vanilje kan man ikke andet end elske denne skønne duft, som med sikkerhed bliver en af de mest populære parfumer til kvinder i 2021.

Pris: 549 kr. – Køb den populære parfume her

gucci-bamboo-til-hende-parfume
Gucci Bamboo

Gucci Bamboo afspejler Gucci-kvindens forskellige sider: hendes kvindelighed, selvtillid, viden og styrke. Blød og intens på samme tid. Træagtige og varme noter giver genlyd i duftens hjerte og base.

Duften har naturlige, varme og sensuelle duftnoter, berusende vanilje, amber, træagtige noter mikset med florale pift af feminin orange blomst Casablanca Lily og delikat ylang ylang. Design og flakon er stilren og luksuriøs

Pris: 415 kr. – Gå til shop

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 10.32.30
MARC JACOBS Daisy Dream

En af de smukkeste parfumer, må uden tvivl den nye duft fra Marc JacobsDaisy Dream

Duften er dejlig frugt-agtig. Brombær og pære gør duften både frisk, let og sød, men uden at den er kvalmende. Parfumen er perfekt til den feminine kvinde, som går op i mode og stil. Størrelse: 50 ml

Pris: 399 kr. – Gå til shop

Marc Jacobs Daisy Eau so fresh, Marc Jacobs Daisy, Marc Jacobs parfume, Daisy Eau so fresh parfume, parfume til kvinder, parfume til unge piger, unge piger parfume, populære parfumer til kvinder, populære parfumer til piger
Marc Jacobs – Daisy Eau so fresh

Daisy Eau So Fresh er den glade, friske og nye version af den originale Daisy parfume, som er strålende klar, elegant og fuld af charme. Daisy har i mange år været en utrolig populære parfume til kvinder.

Fortab dig i en hel blomstermark med Daisy Eau So Fresh, som er fuld af liv og perfekt til piger og kvinder i alle aldre. Duften er frisk og kan både anvendes til hverdag og fest.

Pris: 399 kr. – Køb Daisy parfumen her

MontBlanc parfume, Signature Women parfume, parfumer til kvinder, MontBlanc parfumer til kvinder
MontBlanc – Signature Women

Signature er en orientalsk og floral duft, der er lavet til selvstændige og moderne kvinder. Lanceret i 2020.

Pris: 379 kr. – Køb MontBlanc parfumen her

populaere-parfumer-2016
Lancome – Miracle

Miracle er en duft fuld af energi og livsglæde. En duft, der afspejler skønhed og ønsket om altid at opleve livets små miracler – i dag og alle dage, igen og igen. Miracle er en frugtig blomsterduft med magnolie og jasmin.

Mens den søde duft altid vil være duftens signatur, har de denne gang fået selskab af dufte af hasselnød, der tilfører en sprødhed, som fremhæver blomsternes grønne facetter, som giver duften et energisk og optimistisk udtryk.

Pris: 575 kr. – Gå til shop

chanelno5
Chanel – Chanel No. 5

Chanel No 5 er den første duft lanceret af modeskaber Gabrielle “Coco” Chanel og den er blevet beskrevet som “verdens mest legendariske duft” og derfor også en meget populære parfume til kvinder.

Den har en blid blomsterduft med en blanding af moderne blomster med ylang-ylang, rav, iris, patchouli, neroli, jasmin og rose. Størrelse: 100 ml.

Pris: 1.149 kr. – Gå til shop

parfumer-til-kvinder-2017
Lancome – La Vie Est Belle Intense

La Vie est Belle betyder “Livet er Smukt”  – en hyldest til livet. La Vie est Belle repræsenterer det smukke i at formå, at sætte sig ud over materielle goder. Det er friheden til at vælge sin egen vej, følge sit hjerte, og ikke lade nogen eller noget diktere, hvordan man skal leve sit liv.

La Vie est belle fra Lancóme, er ikke bygget af en traditionel duft, men består af bare 63 dyrebare ingredienser, hvorimod de fleste i dag består af over 200 ingredienser. Specielt Iris blomsten er dominerende i denne duft dem flotte parfume men indeholder også Sambac jasmin og appelsinblomst.

Pris: 645 kr. – Gå til shop

calvin_klein_endless_euphoria_edp_billigparfume__77708
Calvin Klein – Endless Euphoria

Endless Euphoria et nyt kapitel til Euphoria serien, fra den originale klassiske orientalske blomster duft til kvinder, til et moderne blomstret frugtagtig duft.

Endless euphoria Calvin Klein er en forfriskende let og strålende fortolkning af den ikoniske Euphoria duft, tranformeret til en solfyldt drøm af kirsebærblomster og let sensualitet. Perfumen er en forfriskende og blid duft, der åbner med et blidt strejf af Cherry Blossom efterfulgt af  mandarin og bergamot. Blid fint rosablomst, lilla og elegant viol sammen med en meget fængslende bambus. Sandeltræ og blid moskus, som bringer tankerne til varmer sommerdage.

Pris: 279 kr – Gå til shop

armani_si_edp_billigparfumedk__83047
Giorgio Armani – Armani Sí

Armani Si til kvinder blev lancerer af modehuset Armani og parfumen er utrolig populære blandt mange kvinder.

Sì Eau de Parfum er en feminin duft til den moderne kvinde med en elegant, sofistikeret duft som har et moderne, sødt og feminint touch. Sì-kvinden er fri og ved, hvordan livet leves fuldt ud. Hun repræsenterer den rolige styrke af kvindelighed, og udstråler en blanding af mystik og følelser. Hendes styrke er hendes dristighed og mod til at sige Sì!

Pris: 995 kr – Gå til shop

32d52a86949743c48830747b50f91398
Calvin Klein Reveal

Calvin Kleins nye duft Reveal blev lanceret i september i 2015, og er stadig en populær parfume til kvinder i 2020, for en god parfume bliver kun mere populære med tiden.

Den har en let og vandig duft med søde, orientalske undertoner af salt, cashmere og musk. Størrelse: 100 ml.

Pris: 399 kr. – Bestil den her

Læs også >> GRATIS JULEKALENDER: Den positive julekalender

%d bloggers like this: