Pixi bogs julekalenderen til børn – 24 pixi bøger

Skal de mindste have en hyggelige og genanvendelig julekalender?

Årets julekalender er en PIXI-julekalender, som indholder 24 indpakkede pixibøger. Bøgerne skaber sammen et juleeventyr fra byen Vorby.

Pixi bogen har sin oprindelse helt tilbage i 1953, hvor Illustrationsforlaget med Per Carlsen udstillede en “Pixi-bog” på en messe i Frankfurt. Carlsen havde fået ideen fra USA, hvor en “pixie” er en lille skovtrold eller alf. Siden 1953 er der blevet skabt et utal af pixi bøger – herunder en pixi julekalender!

Pixi bøgerne har været populære igennem flere generationer, og med god grund, både formatet og historien er nemlig med til at skabe et pixi-univers!

Juleeventyret i pixi bogs julekalenderen

Historien udspiller sig i Vorby, hvor julefreden kommer alvorligt i fare! Heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder og sammen er de med til at skabe et ægte juleeventyr!

Læs en historie om dagen i december, og se om der bliver julefred i Vorby før juleaften! Med Pixi-bøger hver eneste dag i december er julen reddet!

Julekalenderen er genanvendelig flere år i træk.

1928736_1

Bag om pixi bog julekalenderen

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen, og indeholder 24 pixi-bøger, der er klar til at blive pakket op og læst hver eneste dag frem til juleaften.

Læs en historie om dagen, og følg med alle de spændende ting der sker i Vorby op til jul. Julefreden kommer alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Køb PIXI julekalenderen her

Pris: 149,95 kr

↓↓↓

Leder du efter en julekalender til dine børn?

Rasmus Klump julekalender, julekalendre Rasmus Klump, julekalender Rasmus klump, Rasmus Klump julekalender til børn, anderledes julekalendere til børn, rasmus klump, eurotoys

Rasmus Klump Julekalender

Julekalenderen med Rasmus Klump indeholder 24 lækre folieposer med små gaver med Rasmus klump og alle hans venner. De små fine gaver er nummeret med tal til hver dag i december.

Julekalenderen med gaverne er pakket ind i en flot kasse med Rasmus klump design på, inden i er alle gaverne kommer i små søde folieposer. Med Rasmus Klump julekalenderen  medfølger der en sød lille julemandssæk i stof med Rasmus Klump motiv på og indvendig i kassen er der et farv-selv foto af Rasmus Klump der pynter juletræ med mine venner.

Køb Rasmus Klump julekalenderen her

 

playmobil julekalender, julekalender med playmobil, julekalender til drenge, playmobil julekalender til drenge, playmobil julekalender 2019, 2019 playmobil julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, legetøjsjulekalender

Playmobil julekalender -Kampen om den magiske sten

Playmobil kommer år efter år med spændende julekalendere med playmobil indhold, som gør ventetiden til jul lidt sjovere.

Nyheden i år er denne Julekalender -Kampen om den magiske sten som giver 24 dage med spændende overraskelser hver dag.

Bag lågerne i denne Playmobil julekalenderen gemmer på spændende ridderfigurer og masser af tilbehør. Med nye og spændende ridderhistorier starter PLAYMOBIL-julekalenderen nedtællingen til juleaften og sørger for en eventyrlig tid før jul.

Køb playmobil julekalenderen her

 

Playmobil Julekalender – Julemandens værksted

En stor og flot julekalender fra Playmobil. Med denne Playmobil kalender får du en lille gave fra playmobil hver dag indtil juleaften.Denne julekalender er helt perfekt til en rigtig Playmobil fan, som langt fra ville have et problem med at få nogle ekstra Playmobil gaver i december.

På kalenderen kan man se julemandens elever, som har travl med at få alle gaverne klar til juleaften.

Køb playmobil julekalenderen her

 

Brio-julekalender-drenge

Brio julekalender til de små

Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år. Brio Julekalenderen er designet som en togstation, hvor vinduer og døre en en nummeret låge.

Julekalenderen kan foldes ud og åbnes til så det ligner en station, og hvad dag i ugerne op til jul vil togstationen blive sat sammen stykke for stykke og til jul vil det danne en helhed med tog, spor, figurer og eksklusivt juleindhold. Alle 24 gaver er lavet eller har detaljer i træ.

Køb Brio Julekalender her

Marvel julekalender, Funk pop marvel julekalender, julekalender funk pop, julekalender til drenge 2019, julekalender med superhelte 2019, Julekalender med Marvel 2019

Marvel julekalender med pop funk figurer

En sjove Marvel Julekalender fra Funko Pop! Indeni Marvel julekalenderen får du hver dag en ny lille vinylfigurer i form af superhelte, skurke og antihelte fra det spændende Marvels univers. I julekalenderen er der figurer som f.eks Thanos, Venom, Captain America og mange, mange flere!

Denne julekalender er special lavet i forbindelse med at Marvel fejrer sit 80-årsjubilæum. Perfekt til både store og små fans!

Køb Marvel Julekalenderen her

 

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og dine børn.

Lær bondegårdsdyrene at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender både før og efter jul.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

 

%d bloggers like this: