Pixi julekalenderen til børn – 24 pixi bøger

Skal de mindste have en hyggelige og genanvendelig bog julekalender?

Pixi julekalenderen, som indholder 24 indpakkede pixibøger, er en skøn julekalender til store og små, som kan genanvendes år efter år.

Bøgerne skaber sammen et juleeventyr fra byen Vorby.

Note: Artiklen om Pixi julekalender er sidst opdateret D. 9/8 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Pixi bøgerne har været populære igennem flere generationer, og med god grund, både formatet og historien er nemlig med til at skabe et pixi-univers!

Pixi bogen har sin oprindelse helt tilbage i 1953, hvor Illustrationsforlaget med Per Carlsen udstillede en “Pixi-bog” på en messe i Frankfurt. Carlsen havde fået ideen fra USA, hvor en “pixie” er en lille skovtrold eller alf. Siden 1953 er der blevet skabt et utal af pixi bøger – herunder en pixi julekalenderen!

Kalenderen er lavet i et stort format, så den selv kan stå og skabe julehygge.

Juleeventyret i Pixi julekalenderen (bog julekalender)

Historien udspiller sig i Vorby, hvor julefreden kommer alvorligt i fare! Heldigvis er der både nisser, katte og børn, som er klar til (jule)kamp, når det virkelig gælder og sammen skaber de et ægte juleeventyr fordelt på 24 små bøger!

Læs en historie om dagen i december, og se om der bliver julefred i Vorby før juleaften! Med Pixi-bøger hver eneste dag i december er julen og godnatlæsningen reddet!

Julekalenderen er genanvendelig flere år i træk og kommer i en holder, som gør den nem at opbevare.

pici bøger julekalender, julekalender med pixi bøger
Pixi julekalenderen, julekalender med pixi bøger, pixi bogs julekalender, genanvendelige julekalendre, julekalendere med bøger
Bag om pixi bog julekalenderen

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen, og indeholder 24 pixi-bøger, der er klar til at blive pakket op og læst hver eneste dag frem til juleaften.

Læs en historie om dagen, og følg med alle de spændende ting der sker i Vorby op til jul. Julefreden kommer alvorligt i fare men måske kan det nå at blive julefred før juleaften

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Køb PIXI julekalenderen her

Pakkekalender, jule forhandler, julegaver, julegaver til alle, julegaver 2022, julekalender 2022, julegaver 2021, køb julegaven her, nemme julegaver, julekalender til børn, Julekalender til voksne

↓↓↓

Leder du efter en julekalender til dine børn?
julekalender 2021, julekalender 2022, til piger, julekalender til piger, 2021 julekalender til piger, julekalender til Paw patrol, Børne julekalender, Paw patrol børn julekalender, legetøjs julekalender, Paw patrol julekalender 2021
Paw Patrol julekalender 2021

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpe-fantastiske overraskelser! Bag hver låge venter gave fra Paw Patrol universitet! Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener fra serien eller skabe helt nye eventyr med dine Paw Patrol helte.

Se Paw Patrol julekalenderen 2021 her

brio julekalender, julekalender itl drenge, julekalender til piger, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, julekalender med togbane
Brio julekalender

Brio Julekalender med 24 spændende tilbehørsdele til at skabe og løfte den traditionelle julestemning.

Fold emballagens forside ned for at afsløre en julescene fuld af sjov. Hver dag har hver dør et BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-jernbanesystemet.

Kalenderen indeholder 24 legetøjsstykker, inklusive spor, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonindhold som julemanden og et unikt juletog. Fremstillet af FSC-certificeret træ og plast i høj kvalitet.

Pris: 254 kr –Køb Brio julekalenderen her

playmobil julekalender, julekalender med playmobil, julekalender til drenge, playmobil julekalender til drenge, playmobil julekalender 2019, 2019 playmobil julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, legetøjsjulekalender
Playmobil julekalender -Kampen om den magiske sten

Playmobil kommer år efter år med spændende julekalendere med playmobil indhold, som gør ventetiden til jul lidt sjovere.

Nyheden i år er denne Julekalender -Kampen om den magiske sten som giver 24 dage med spændende overraskelser hver dag.

Bag lågerne i denne Playmobil julekalenderen gemmer på spændende ridderfigurer og masser af tilbehør. Med nye og spændende ridderhistorier starter PLAYMOBIL-julekalenderen nedtællingen til juleaften og sørger for en eventyrlig tid før jul.

Køb playmobil julekalenderen her

Thomas Tog Julekalender, julekalender med Thomas Tog, julekalender til børn, julekalender til de mindste, kønsneutral julekalender, juleklaender til både piger og drenge
Thomas Tog julekalender

Året julekalender for Thomas Tog fans, er denne kalender. Unge togkonduktører kan opdage en spændende Thomas & Friends mini overraskelse hver dag, mens de nedtæller til jul med denne adventskalender. Børn kan fejre feriesæsonen ved at pakke en anden miniature push-along-togmotor ud for hver dag i december frem til juleaften.

Køb Thomas Tog julekalenderen her

gurli gris julekalender, julekalender med gurli gris, julekalender til piger, julekalender til piger med gurli gris, Gurli gris julekalender 2021, Julekalender med Gurli gris 2022,
Gurli Gris julekalender med små bøger

Kom i julestemning med Gurli Gris og hendes mange eventyr!

Denne Gurli gris julekalender indeholder 24 små underholdende papbøger, der hver især fortæller en lille historie om alle de sjove og julede ting, som Gurli Gris, hendes familie og venner oplever i løbet af december måned.


Hver bog har 8 farverige sider og en snor til ophængning, så bøgerne kan bruges som julepynt.
Boksen har en praktisk velcrolukning. Indeholder en særlig gylden bog.

Køb Gurli Gris julekalender her

Find endnu flere julekalendere til børn her!

%d bloggers like this: