Pixi julekalenderen til børn – 24 pixi bøger

Skal de mindste have en hyggelige og genanvendelig julekalender?

Pixi julekalenderen, som indholder 24 indpakkede pixibøger, er en skøn julekalender til store og små, som kan genanvendes år efter år.

Bøgerne skaber sammen et juleeventyr fra byen Vorby.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 8/9 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Pixi bøgerne har været populære igennem flere generationer, og med god grund, både formatet og historien er nemlig med til at skabe et pixi-univers!

Pixi bogen har sin oprindelse helt tilbage i 1953, hvor Illustrationsforlaget med Per Carlsen udstillede en “Pixi-bog” på en messe i Frankfurt. Carlsen havde fået ideen fra USA, hvor en “pixie” er en lille skovtrold eller alf. Siden 1953 er der blevet skabt et utal af pixi bøger – herunder en pixi julekalenderen!

Juleeventyret i Pixi julekalenderen (bog julekalender)

Historien udspiller sig i Vorby, hvor julefreden kommer alvorligt i fare! Heldigvis er der både nisser, katte og børn, som er klar til kamp, når det virkelig gælder og sammen er de med til at skabe et ægte juleeventyr!

Læs en historie om dagen i december, og se om der bliver julefred i Vorby før juleaften! Med Pixi-bøger hver eneste dag i december er julen reddet!

Julekalenderen er genanvendelig flere år i træk og kommer i en holder, som gør den nem at opbevare.

Pixi julekalenderen, julekalender med pixi bøger, pixi bogs julekalender, genanvendelige julekalendre, julekalendere med bøger
Bag om pixi bog julekalenderen

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen, og indeholder 24 pixi-bøger, der er klar til at blive pakket op og læst hver eneste dag frem til juleaften.

Læs en historie om dagen, og følg med alle de spændende ting der sker i Vorby op til jul. Julefreden kommer alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Køb PIXI julekalenderen her

↓↓↓

Leder du efter en julekalender til dine børn?
playmobil julekalender, julekalender med playmobil, julekalender til drenge, playmobil julekalender til drenge, playmobil julekalender 2019, 2019 playmobil julekalender, julekalender til børn, børne julekalender, legetøjsjulekalender
Playmobil julekalender -Kampen om den magiske sten

Playmobil kommer år efter år med spændende julekalendere med playmobil indhold, som gør ventetiden til jul lidt sjovere.

Nyheden i år er denne Julekalender -Kampen om den magiske sten som giver 24 dage med spændende overraskelser hver dag.

Bag lågerne i denne Playmobil julekalenderen gemmer på spændende ridderfigurer og masser af tilbehør. Med nye og spændende ridderhistorier starter PLAYMOBIL-julekalenderen nedtællingen til juleaften og sørger for en eventyrlig tid før jul.

Køb playmobil julekalenderen her

Playmobil Julekalender – Julemandens værksted

En stor og flot julekalender fra Playmobil. Med denne Playmobil kalender får du en lille gave fra playmobil hver dag indtil juleaften.Denne julekalender er helt perfekt til en rigtig Playmobil fan, som langt fra ville have et problem med at få nogle ekstra Playmobil gaver i december.

På kalenderen kan man se julemandens elever, som har travl med at få alle gaverne klar til juleaften.

Køb playmobil julekalenderen her

Brio-julekalender-drenge
Brio julekalender til de små

Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år. Brio Julekalenderen er designet som en togstation, hvor vinduer og døre en en nummeret låge.

Julekalenderen kan foldes ud og åbnes til så det ligner en station, og hvad dag i ugerne op til jul vil togstationen blive sat sammen stykke for stykke og til jul vil det danne en helhed med tog, spor, figurer og eksklusivt juleindhold. Alle 24 gaver er lavet eller har detaljer i træ.

Køb Brio Julekalender her

Marvel julekalender, Funk pop marvel julekalender, julekalender funk pop, julekalender til drenge 2019, julekalender med superhelte 2019, Julekalender med Marvel 2019
Marvel julekalender med pop funk figurer

En sjove Marvel Julekalender fra Funko Pop! Indeni Marvel julekalenderen får du hver dag en ny lille vinylfigurer i form af superhelte, skurke og antihelte fra det spændende Marvels univers. I julekalenderen er der figurer som f.eks Thanos, Venom, Captain America og mange, mange flere!

Denne julekalender er special lavet i forbindelse med at Marvel fejrer sit 80-årsjubilæum. Perfekt til både store og små fans!

Køb Marvel Julekalenderen her

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene og dine børn.

Lær bondegårdsdyrene at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender både før og efter jul.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

Find endnu flere julekalendere til børn her!

%d bloggers like this: