Alle julegaver ideerPrint-selv Julepynt

GRATIS: Til og fra kort med farverige snefnug

Hos Julegaver til alle ønsker vi at sprede den gode (og gratis) julestemning med et stort udvalg af GRATIS julepynt, som du kan downloade og printe ud til julen. Du kan blandt andet printe vores gratis kravlenisser, gratis bordkort, gratis skabeloner til julepynt, gratis til og fra kort til julen, gratis bogmærker og gratis julekort. Alle design er gratis til privat brug (alt andet brug kræver tilladelse)

Gratis til og fra kort med farverige snefnug

[sociallocker id=”3222″] [/sociallocker]

Download GRATIS vores til og fra kort her

Mangler julekalenderen, adventskalenderen eller julegaven lidt farve, så pynt det med disse farverige snefnug i blå nuancer og guld. Hver ark består af 6 forskellige designs, så hver julegave bliver unik under træet. Designet har et moderne look, og er perfekt til gaver der er pakket ind i enkeltfarvet papir eller genbrugspapir. Vi har også designet et julekort i samme design – download det her.

Du kan kvit og frit bruge disse til og fra kort med farverige snefnug til personligt brug, f.eks til gaven til Mor eller far, eller måske til adventsgaverne til ungerne – Glædelig jul!

Læs også: 10 klassiske børnebøger

Derfor laver vi GRATIS designs:

Vi hos julegavertilalle.dk elsker julen og alt hvad der har med julen at gøre. Vi ved AT julen er en stresset og en meget økonomisk dyr periode for rigtig mange danskere. Af de grunde ønsker vi derfor at sprede god jule karma med en lille hjælpende hånd til julen. Vi designer GRATIS julepynt, som du kan pynte dit hjem, dit julebord eller dine julegaver med.

Vi ønsker ikke at tjene penge på vores designs, da vi allerede tjener pengene på vores reklamer på hjemmesiden. Vi ønsker blot at du som gæst på vores hjemmeside får endnu mere “med hjem” til jul, og at du som tak vil hjælpe os med at sprede den gode julestemning igennem julen.

PÅ FORHÅND TAK FORDI DU SPREDER DEN GODE JULE STEMNING SAMMEN MED OS I ÅR!

Læs også: 25+ Gaveideer: Gave til 2 årige piger
<script>

Gem