Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Oplevelsesgaver: Gin smagning m.m - Julegaver
Alle julegaver ideerJulegave ideerOplevelserOplevelser til HamOplevelser til HendeTil den som elsker?

Oplevelsesgaver: Gin smagning m.m

Gin har efterhånden sneget sig ind i manges hjerter.

At gå på weekend med en Gin og Tonic, som kendt som en G&T, er for mange blevet en tradition.

Gin har ry for at smage af grannåle, men der er så meget mere til drikken. Den klare, bitre væske blandet sammen med en god tonic giver en helt speciel smagsoplevelse som ingen anden cocktail helt kan leve op til.

En ginsmagning er en oplevelsesgave til både ham og hende, som allerede elsker gin og ønsker at lære mere om, hvordan man laver den helt perfekt drink, hvordan gin skal nydes eller ønsker en spændende oplevelse med historie og hygge.

Ginsmagning er også er perfekt oplevelsesgave til dem, som ikke helt har forelsket sig i drikken endnu, men som er klar på nye oplevelser og læring.

Note: Artiklen om Oplevelsesgaver: Ginsmagning m.m er sidst opdateret D. 30/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> Oplevelsesgave: Whisky smagning m.m

Giv en Gin smagning i gave

Ginsmagning på Njord Gin Distillery, Njord Gin Distillery, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende, oplevelser med Gin

Ginsmagning på Njord Gin Distillery (Århus)

I Sydhavnen i Aarhus ligger Njord Gin Distillery. Her fremstilles der håndlavet gin i små mængder og med nummererede flasker. På Distilleriet kan du tydeligt mærke passionen og kærligheden til at fremstille smagfuld og kompleks gin. Det er Danmarks første dedikerede gindestilleri, og med flere flotte medaljer er Njord Gin allerede godt på vej mod målet om at lave verdens bedste gin.

Her tilbydes en oplevelsesrig vinsmagning på ca. 1,5 time. Det hele starter med en velkomstdrink og om ginens verden og om Njord Gins historie. Derefter smages der på 5 forskellige gin fra Njord Gin. På bordet står der kolde tonic, som kan blandes i ginen.

En spændende oplevelsesgave for både ham og hende i Midtjylland.

Pris: 399 kr. – Køb ginsmagning hos Njord gin her

ginsmagning, oplevelsesgaver til unge, cocktail kursus, bartender kursus, oplevelser med gin

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

I løbet af de sidste par år er gin blevet virkelig populært, og i de store byer skyder ginbarerne op i gadebilledet.

Oplevelsen vare 2 timer, hvorunder du får mulighed for at udvælge urter og krydderier til din egen gin, så du kan blande din egen flaske gin, som er det oplevelsen består af. Du får også mulighed for at lave din egen etikette. Sammen med oplevelsen er der også mulighed for at køre ginens historie.

Pris: 550 kr. – Køb gin oplevelsen her

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart, Gin & Tonic Cruise i Odense, oplevelser i Odense, oplevelsesgaver i Odense, G&T cruise

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Sæt dig godt til rette på bådens bænke, mens du nyder udsigten til den grønne natur og nipper til en kølig Gin & Tonic. Der er næppe nogen bedre måde at opleve Odense Å på.

Dette unikke Gin og Tonis cruise tager 1,5 time og undervejs bliver der serveret 3 gin og tonics. Den ene bliver serveret i smukke Fruens bøge. Undervejs på turen bliver du også introduceret til de forskellige gins samt for en masse sjove historier undervejs.

Pris: 329 kr. – Køb gin oplevelsen her

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri, Trolden Destilleri, lav din egen gin, oplevelsesgaver med gin, gin oplevelsesgaver

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri (Kolding)

Gin har en karakteristisk smag, men netop de bitre undertoner – og de mange muligheder for at tilsætte spændende smage under fremstillingsprocessen – er det, der gør gin til noget ganske særligt.

Med dit eget ginfad kommer du tæt på kedlerne og får lov til at snuse, dufte og smage på ginen inden, du hælder den på træfadet, hvor smagen over tid formes til din helt egen gin.

Du kan vælge mellem 4 eller 8 liters gin lagret på træfade. I processen laver du også din egen etikette og får en rundtur på destilleriet.

Efter 6 måneder kan du vende tilbage og tappe din gin på 50 cl flasker til fest og hverdag.

Pris: 1795 kr for 4 liter / 2995 kr for 8 liter. – Køb oplevelsen her

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi, Norddisk gin, ginsmagning af norddisk gin, Dansk gin

Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi (Nordjylland)

Denne ginsmagning oplevelse består af 1 times smagning af brændevin, snaps, gin. Undervejs er der fortællinger om Nordisk Brænder og mulighed for et unikt indblik i produktionens mange processer.

Pris: 250 kr. – Køb ginsmagning her

Ginsmagning hos Trekantens Bartender, Trekantens Bartender, Ginsmagnig i Kolding,

Ginsmagning hos Trekantens Bartender (Kolding)

Gin er ikke længere kun noget, vi forbinder med noter af enebær og gran. I dag er smagsnoterne i gin nemlig udvidet til også at ramme citrus, havtorn, lyng og en række andre forskellige nuancer, og det er netop det store spekter af smage, der gør, at gin igen er blevet populært på barerne.

Denne ginsmagningen vil tage dig med ind i en spændende verden af nuancer og farver, der udfordrer din holdning til gin. Oplevelsen var 3 timer og inkludere velkomstdrink og smagning af min. 5 forskellige Gin & Tonics med passende tilbehør.

For hyggens skyld er der også en quiz undervejs og let tapas og snacks.

Pris: 500 kr. – Køb ginsmagning her

Rundvisning og smagning på Thornæs Destilleri, oplevelsesgaver med mad og drikke, Rundvisning og smagning på Thornæs Destilleri, gaver til bedsteforældre, gaver til bedstemor, gaver til bedstefar, Thornæs Destilleri, whiskys i Helsinge, whiskys hovedstaden, whiskys smagning i hovedstaden

Rundvisning og smagning på Thornæs Destilleri

Dyk ned i en verden af destillering med en fascinerende rundvisning hos Thornæs Destilleri. Ved ankomst til det idylliske Kagerup får I en eksklusiv bag-scenerne-oplevelse, hvor I får indblik i produktionen af deres økologiske single malt whiskys, gin og andre spiritusvarianter.

Udforsk processerne, lyt til spændende fortællinger om, hvordan maltbyg forvandles til whisky og botanicals bliver til gin. Turen fører jer også ind på tøndelageret, hvor I kan absorbere atmosfæren af lagring og modning.

Afslut oplevelsen med en smagning af fire forskellige spiritusvarianter, nogle med tonic og andre uden. Fortællinger om produkterne og destilleriets historie fuldender besøget. Efter rundvisningen har I mulighed for at erhverve nogle af Thornæs’ udsøgte produkter som minde om dagen.

Pris: 195 kr – Køb oplevelsen her

Læs også >> 10+ mest populære parfumer til kvinder

ginsmagning, oplevelsesgaver til hende, oplevelser med gin, Ginsmagning hos Two Socks, Two Socks café , Ginsmagnig i København, Gin & Tonic århus, Gin & Tonic Cruise på Christianshavn, oplevelser i århus, oplevelsesgaver i købenahvn, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende med alkohol, oplevelser med Gin og tapas, tapas og gin smagning, Two Socks gin og tapas

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks

Dyk ned i verdenen af gin på Two Socks på Halmtorvet i København, Christianshavn eller i Århus, hvor en smagsfulde oplevelser venter.

Ved denne ginsmagning får du ikke kun en velkomstgin på 10 ml ren gin, men også tre varierede Gin & Tonics á 40 ml gin og 100 ml tonic. Sammen med disse forfriskende drikke får du en lækker tapasanretning til deling, fyldt med udsøgt ost, velsmagende charcuteri og lækkert brød.

Undervejs kan du nyde små anekdoter om hver Gin & Tonic og lære om de forskellige botanicals og smagsnuancer, der gør denne oplevelse til noget helt særligt.

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Århus

Fandt du ikke den rigtige oplevelsesgave?

Pizza kursus, kursus med pizza bagning, bagekursus, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver i odense, odense oplevelsesgaver, lær at lave pizza

Pizza med pizzakursus.dk

Elsker far eller mor pizza? Hvad så med at gøre dem til hele familiens pizzabud.

Selvom det tager lidt længere tid at lave en pizza fra bunden, end det gør at ringe efter en, så er det også en hyggelig proces. Hos pizzakursus.dk lærer du, hvordan du laver din pizza med sprøde bunde og lækre toppings.

Efter et par timer i køkkenet tør vi godt love, at du bliver hele familiens glade pizzabud fra nu af. Kurset har en varighed på 3 time, som blandt andet inkludere introduktion til bagning og håndtering af pizzadej samt tips & tricks til at bage i egen ovn, stenovn & grill. Hver deltager laver 4-5 pizzaer på kurset. Du får både rester og et hæfte med opskrifter og guidesmed hjem fra kurset.

Pris: 700 kr – Køb Pizzakurset her

lav selv sushi, sushi kursus, kursus hvor du lærer at lave sushi, madlavningskursus med sushi, sushi gave, gaver itl sushi elskeren, sjov med sushi, julegaver til alle, julegaver til mor, julegaver til far

Sushikursus på Restaurant Soya

Et spændende 3 timers sushikursus, med undervisning af en fantastisk sushikok. På Sushikurset lærer du ikke kun at lave din egen sushi, du lærer også om de forskellige slags sushi, som f.eks nigiri, futumaki, hosomaki & uramaki.

Som afslutning på kurset er der fælles spisning og hygge med de øvrige deltagere på kurset. Dette er med garanti et kursus som enhver sushi elsker og passioneret foodie vil elske at få i gave.

Pris: 468 kr – Køb sushikurset her

Kanalrundfart københavn, oplevelser til under 100 kr, oplevelesesgaver til 100 kr, oplevelsesgaver til under 100 kr, oplevelsesgaver i københavn

Kanalrundfart i København

Københavns kanaler tager dig med rundt til de mest kendte seværdigheder. Hør fortællingerne om hovedstadens spir, tårne og kendte bygninger eller tag et billede af Den Lille Havfrue, når båden kommer forbi Langelinie. Det er ikke svært at forstå, hvorfor over en halv million mennesker hvert år vælger at opleve Københavns historie fra vandet.

Pris: 109 kr – Køb oplevelsen her

 Whisky smagning, oplevelsesgave whisky smagning, oplevelsesgaver til ham,

Besøg et Whiskydestilleri

Oplev et Danmarks Whiskydestilleri. Her vil du få lejlighed til at høre om deres prisvindende whiskys tilblivelse og gennem smags-, dufte og visuelle oplevelser får du indblik i processen omkring at skabe en whisky – fra jord til bord.

Du vil få fornøjelsen af at få lov at smage på 3 af deres whiskyer, smagningens varighed er ca. 60 minutter og afsluttes med en af bryghusets øl.

Dette er en unik oplevelse, hvor far kan se, hvordan dansk whisky bliver lavet og derefter smage på de gyldne dråber.

Pris: 250 kr – Køb oplevelsesgaven her

Østerssafari i Limfjorden, Østerssafari, udendørs oplevelser, julegaver til udendørs oplevelser, Oplevelser ved Limfjorden, Seværdigheder ved Limfjorden

Østerssafari i Limfjorden

Nogle omtaler dem som en delikatesse uden mage, hvor andre igen bruger mindre flatterende ord om de små skaller. Østers kan virkelig dele vandene –  dog ikke så meget, at man ligefrem kan gå tørskoet på jagt efter dem. På østerssafari kan du indfange den friske fjordduft, mens du går på jagt i Limfjordens spisekammer, og efterfølgende tilbereder de friskfangede østers. Måske en østersforskrækket ven endda kan omvendes?

Pris: 299 kr – Køb udendørs oplevelser ved Limfjorden her