Alle julegaver ideerOplevelser til HamOplevelser til Hende

Black Friday Rabat: 25% hos DetGlemmerDuAldrig

Til Black friday får du hele 25% rabat på oplevelses siden DetGlemmerDuAldrig.dk

Brug rabatkoden: BF19

Detglemmerdualdrig.dk har et stort udvalg af spændende oplevelser til store og små! Perfekt som en alternativ julegave til teenagere, mor, far, veninden eller en anden du holder af. Oplevelserne varierer fra spændende udendørsoplevelser til spa ophold eller brunch.

Hvis du mangler inspiration til Black Friday oplevelser fra Duglemmerdetaldrig? Find inspiration her:

Bridgewalking-over-lillebælt

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når du, eller gavemodtageren, får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor du mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under dig giver dig en adrenalinoplevelse, du sent vil glemme.

Pris uden rabat: Fra 289 kr – Book oplevelsen her

dinner in the dark, oplevelses julegave, oplevelsesgave, gaver med oplevelser, julegaven til hende, julegaven til ham

Dinner in the Dark

En utrolig oplevelse, du garanteret aldrig har prøvet før, når du, eller en heldig gavemodtager, skal nyde en 3-retters madoplevelse i total mørke! Når vi ikke kan se noget, skærpes de resterende sanser på en helt anden måde – hvordan påvirker det smagssansen, og får du overhovedet noget på gaflen?

Betjeningen står det synshandicappede personale for, der er vant til at navigere i sådanne omgivelser. De eneste, der kan se noget, er køkkenpersonalet.

Pris uden rabat: 775 kr – Book oplevelsen her

Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gae, julegaven til ham
Kør Ferrari på bane

Giv en julegave man aldrig glemmer. Oplevelsesmodtageren får muligheden for at få den helt store fartdrøm opfyldt. Bag rattet i den fede Ferrari 458 Italia, får du lov til at træde speederen i bund og mærke accelerationen fra den kraftfulde V8-motor – man får fire omgange på banen.

Oplevelsen finder sted i professionelle og sikre omgivelser, hos enten FDM Sjællandsringen eller FDM Jyllandsringen.Under kør-selv oplevelsen, ledsages du af en erfaren instruktør, som løbende giver dig gode råd og instrukser, der sikrer den bedst mulige oplevelse.

Pris uden rabat: 2.495 kr – Book oplevelsen her

oplevelses julegaver, julegaver oplevelser, oplevelser til hende, julegaver til konen, julegaven til kæresten, julegaver til kvinder, julegaven til hende, oplevelsesgave spa, oplevelsesgave wellness, templemassage, templemassage oplevelsesgave, templegave oplevelse. spa oplevelse

Tempelmassage

Kombinationen af en lækker fodbehandling og fodmassage efterfulgt af en lang, gennemsyrende massage over hele resten af kroppen får den afslappede stemning og nydelsen til at overraske dig positivt, både mentalt og fysisk.

Under fodbehandlingen bliver du forkælet med et glas bobler og til slut lidt frisk frugt som prikken over i’et. Hvis du, eller en du holder af, trænger til optimal afslapning, er denne oplevelse lige noget for jer!

Pris uden rabat: 999 kr – Book oplevelsen her

Macaronkursus, selvtillid, julegaver, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til teenagere, julegaver til unge, detglemmerdualdrig.dk, julegaver til kageelskere

Om Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En utroligt velsmagende oplevelse for alle med en sød tand.

Et macaronkursus, hvor man undervises af den anerkendte dessertkok, Frédéric Terrible, som er udlært konditor fra Frankrig, med mere end 20 års erfaring.

På macaronkurset laves alt selvfølgelig fra bunden, mens de forskellige råvarer og teknikker gennemgås. Oplevelsen inkluder god, kompetent undervisning, med brugbare tips og tricks til kage-projekter derhjemme. Oplevelsen finder sted i charmerende, lyse køkkenfaciliteter på Frederiksberg med alt det nødvendige udstyr indenfor professionel konditori – faciliteter indrettet til lige præcis macaron- og kagekurser.

Denne oplevelse er helt perfekt til mor, mormor, farmor eller bedste, som elsker kager og søde sager, om gerne vil udvikle sine bageteknikker. Alle deltagere får sine macarons med hjem til glæde for familie og venner.

Pris uden rabat: 449 kr – Bestil gavekort her.

kaffekursus-aarhus-4

Kaffekursus hos La Cabra i Århus

En barista-oplevelse, som den perfekte gave til kaffeelskeren.

Oplevelsen indebærer gennemgang af dosering, distribuering, tampning, brygning og steaming i løbet af 3 intensive timer. Derudodver får man selvfølgelig også mulighed for at smage alle de dejlige espressoer, der brygges på kurset.

Pris uden rabat: 399 kr – Kaffekursus hos La Cabra

Se flere oplevelser her:

Oplevelser til hende

Oplevelser til ham

Oplevelser i Sverige

Adrenalin oplevelser til ham og hende