Alle julegaver ideerJulegave ideerTil studerendeTil unge

30+ gaveideer: Gaver til studerende

Gaver til studerende:

Livet som studerende kan ofte være hårdt.

Dårlig økonomi, lange nætter med studierne (eller byture) og hårde eksamener er hverdagen for mange studerende.

Når man gerne vil finde gode gaver til studerende, bør du overveje at gaven måde skal være brugbar, praktisk og nem at bruge/have i en ofte lille studielejlighed eller værelse, så den studerende her mulighed for at opbevare gaven.

Note: Artiklen om gaver til studerende er sidst opdateret D. 28/11 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Julegaver til Alle kommer her med 30+ gave ideer til gaver til studerende (både piger og drenge)

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Tæppet kan fås i 9 forskellige farver, blandt andet Creme, rød, grøn, brun, blå og lyserød. Tæppet med ærmer er perfekt gave til studerende, så der kan spares på varmen, mens der læses lektier om vinteren. Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken.

Pris 279 kr – Køb tæppet med ærmer her

æggekoger til mikroovn, koger til æg i mikroovn, gaver til studerende, gode gaver til unge, gode gaver til dem der flytter hjemmefra,

Æggekoger til mikroovn

Super nem æggekoger til mikrobølgeovnen Boiley Æggekoder til 1 æg gør det nemt at lave gode æg i mikroovnen

1 æg – Pris: 69 kr – Køb den her

Øl i julegave, øl holder, gave øl, øl i julegave, sjov julegave, sjove julegaver, oplevelses julegaver, oplevelses gave, gave til manden der har alt, flaskeholder i julegave, julegave til ham, julegave til mænd, nem julegave til mænd, sådan køber du julegaver til din mand

Flaskeholder i Træ

Overrask den studerende med en smuk ølkasse i træ, perfekt til at tage med til fest eller med på picnicen. På siden er der en praktisk kapselåbner. Flaskeholderen har plads til 6 flasker (33 cl), Hvert rum måler 8,5 x 7,5 cm. Materiale: kejsertræ (flaskeholder), zinklegering (kapselåbner)

Pris: 239 kr – Gå til shop

deluxe scratche map, Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt, mandelgaver til alle, mandelgaver til børn, nemme mandelgaver

Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er sort med guld skrabeeffekt.

Verdenskortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver. Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm.

Pris: 219 kr. – Bestil verdenskortet her

Wally and Whiz, Wally and Whiz  vingummi, vingumme Wally and Whiz, kvalitets vingummi, mandelgave 2020, mandelgave 2021, pakkelegsgaver

Wally and Whiz vingummi

Fortjener den studerende lækre Wally and Whiz vingummier, til at forkæle sig selv med? Vingummien er vegansk og sælges i flotte gavepakker. Vælg mellem flere forskellige smagskombinationer af frugt, bær og lakrids.

Pris: 59 kr – Køb Wally and Whiz vingummi her

KB_39250_02-2.w480.h480.wm, kay bojesen abe, gave til studerende, gaver til unge under uddannelse, dyr fra kay bpjesen,

Kay Bojesens Abe – Den Lille Abe

Den lille abe fra Kay Bojesen har en total højde på 20 cm og er en design klassiker. Dette er den mest almindelig og den abe de fleste har i deres hjem. Størrelsen gør den god som dekoration på lamper, dører eller som pynt på en hylde. Den lille abe er lavet i Teak- og limbatræ.

Selvom man er studerende, så er det stadig lækkert at eje en smuk design klassiker.

Pris: 568 kr. – Køb den lille abe her

Se Kay Bojesens aber i flere størrelser her

Hotdog kursus, madkursus med Hotdog, sådan laver du en Hotdog,romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver

Hotdogkursus – Den Perfekte Hotdog

Hotdogs er en fast del af de fleste danskeres mad pyramide. Så hvorfor ikke give en du holder af en gave der kan bringe glæde længe ind i fremtiden? Et hotdogkursus er den perfekte oplevelsesgave for alle.

Står hotdog højt på ønskelisten, når ugens madplan skal laves, men skal turen til pølsevognen ikke være hverdagskost, så ryk pølsevognen hjem i køkkenet – bare en gang imellem. Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog.

Pris: 695 kr – Køb oplevelsen her

Bagekursus i århus, Bagekursus med surdej, bage kurser, bagekursus med surdej, bagekursus, oplevelsesgaver til hende, oplevelser til ham, oplevelser i Århus, madlavning kursuser, lær at lave mad, oplevelsesgave til jul

Surdejskursus hos La Cabra Bakery (Århus)

Mange studerende bor i Århus og brødt er dyrt hos bageren når man er studerende. Så giv en gave hvor den studerende kommer på en hyggelig og lærerig aften hos La Cabras bageri, hvor de bliver vejledt i at lave sit eget landbrød hævet udelukkende på surdej.

Et spændende bagekursus, hvor du lære forskellige spænende surdejsteknikker. Bagekurset vare 4,5 timer og dit brød får du med hjem i en hævekurv, så du kan bage det derhjemme dagen efter til både din personlige glæde såvel som familie og venners fornøjelse.

Du får hævekurv, surdej, friskbagt brød og smagsprøver med hjem fra kurset. Der er drikkevarer tilgængelig under hele kurset.

Pris: 1200 kr – Køb bagekurset her

flyt hjemmefra kogebog, kogebog til studerende, gaver til studerende, julegaver til studerende,

Flytte Hjemmefra Kogebog

Flytte hjemme fra kogebogen er til den studerende som skal flytte hjemmefra, eller som netop er flyttet hjemmefra, og som for første gang selv skal til at stå for alt fra indkøb og madlavning i hverdagen.

Med denne kogebog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid – og efterlader stort set ingen opvask.

Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f. eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk.

Pris: 199,95 kr – Køb kogebogen her

bog til studerende, anderledes kogebøger, anderledes kogebog, street food, kogebog til unge, gaver til studerende

Street Food Derhjemme – Katrine Klinken

Mad, der er sjovt for den studerende at lave derhjemme med og til venner og familie.

Mange af os elsker at gå på streetfood-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Streetfood er ofte hyggemad med megen smag og lækker konsistens, og det er netop sådan noget mad, unge studerende også rigtig godt kan lide.

Streetfood Derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i køkkenet, og ikke mindst til unge, der er flyttet hjemmefra og har brug for inspiration til mad for få penge.

Pris: 129,95 kr – Køb bogen her

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver

Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbelt vægge og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 170 kr – Gå til shop

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smukt Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til de studerende. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant julegave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

gigantisk marabou, gigantisk chokolade, chokolade, mandelgave til voksne, mandelgave til børn, mandelgaver til børn og voksne, chokolade mandelgave, gaver til studerende, gode gaver til studerende

Gigantisk marabou chokolade

På en SU er der ikke mange penge til slik og søde sager, men med denne gigantiske marabou chokolade er der nok til at dele med familie og venner.

I denne store chokoladeæske får du hele 16 x 100 grams Marabou-mælkechokolade! Kartonen er udformet som en Marabou mælkechokolade og måler 70 x 29 cm.

 Pris: 499 kr – Køb gaven til studerende her

middag for 2 personer, burger middag, gavekort til burger, oplevelsesgaver til par, par oplevelsesgaver, romantiske middage

Gourmetburger for 2

Giv de studerende en velfortjent pause med duften af nybagt brød, flammegrillet bøf, krydrede fritter og hjemmerørt dressing. Sæt tænderne i den sprøde bolle, smag den saftige bøf, knasende friske salat og det lækre tilbehør!

Vælg frit mellem håndplukkede caféer, brasserier og burgerrestauranter overalt i landet. Burgere er ikke længere blot fastfood – gourmetburgeren er fremstillet af lækre råvarer, hjemmelavede ingredienser og tilberedt med passion.

Pris: 299 kr – Bestil oplevelsen her

Lékué Cheese Maker, lav din egen ost, hvordan laver man sin egen ost, oste laver maskine, lav ost, gaver til bedstemod, gaver til mormor,

Lékué Cheese Maker

Hvem vil ikke gerne lærer at lave sin egen ost? Mange studerende vil sikkert gerne, da det er en hyggelig fritidsaktivitet og en fantastisk måde at spare penge på!

Med Lékués friskostsættet kan du nemt lave din egen friskost hjemme i køkkenet og derefter tilsætte lige den smag du ønsker. Sættet til at lave friskost består af en skål, en si og et låg. Derudover skal du kun bruge to ingredienser: Mælk og noget surt som f.eks. citron eller vineddike.

Dette er en perfekt gaveidé til studerende som elsker at lave mad fra bunden, studerende som dyrker en simplere livsstil eller folk som gerne vil bruge deres hænder.

Pris: 249 kr – Bestil den her

Designer vasketøjskurv, stilren vasketøjskurv, Gaver til teenage drenge, julegaver til studerende, Gaver til studerende 2022, gaver til teenagere, gaver til drenge, gaver til piger, gaven til studenten, gave til student, studentergave, gaver til studerende universitet, universitet studerende julegave, julegave til universitets studerende,

FRISCO Vasketøjskurv

En af de “bedste” gaver til studerende er en vasketøjspose, så de har noget at slæbe deres vasketøj hjem i.

Vasketøjskurven fra Blomus i plastfibre, og med håndtag af aluminium. Denne moderne vasketøjskurv, som ikke skaber meget opmærksomhed og som pænt gemmer vasketøjet væk. Den er lavet af Aluminium/plastfibre og måler H: 70 cm B: 45 cm L: 28 cm.

Pris: 536 kr – Gå til shop

økologisk senge tøj, økologisk sengetøj til voksne, økologisk voksen sengetøj, sengetøj økologisk voksne, sengetøj til voksne i økologisk stof, økologisk stof sengetøj, sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, gode julegave ideer,

Voksen sengetøj (økologisk kvaliteter)

Forkæl den studerende med luksuriøst økologisk sengetøj denne jul. Voksen økologisk sengetøj er ikke kun et praktisk, men også et omsorgsfuldt og miljøvenligt valg. Den bløde og bæredygtige tekstur giver komfort og støtte under gode nattesøvn, ideelt for travle studerende.

Giv en gave, der både plejer deres velvære og respekterer naturen – en tankevækkende gestus i juleånden. Med økologisk sengetøj investerer du ikke kun i deres søvn, men også i en bæredygtig og ansvarlig livsstil.

Bestil økologisk sengetøjet her!

skaermbillede-2016-10-31-kl-23-14-34

Giv en velduftende parfume

En parfume er altid en god gave til studerende, som ønsker at lugte godt før eksamen.

billigparfume.dk finder ud et stort udvalg af ægte parfumer, til langt under butiks prisen, og siden har også mange parfume sæt, hvor man f.eks kan få parfume og cremer i samme duft og stil.

Se mere på Billigparfume.dk

c4b826df2f8cf613ecda63a92273e9c8

Donuts maskine

Et vaffeljern til at lave mini donuts er noget alle studerende kan bruge! Maskinen er super nem at bruge: Varm maskinen op, hæld dejen ind i maskinen, og kort efter har du 7 lækre donuts, lige til at spise. En lækre maskine findes ikke!

Pris: 289 kr – Bestil den her

Stone power bank, powerbank stone, powerbank til studerende, stilrene powerbanks, mandelgave 2022, mandelgaven 2022, gaver til studerende, GreyLime Power Stone

Power Stone PowerBank

Kender du en studeredende, der kæmper med lange dage på studiet? Så er Power Stone Bank (powerbanken) perfekt.

Strømlinet som en sten på stranden. Blød og glat at holde i hånden og skøn at se på. Der findes i forskellige størrelser af samme type design.

Power Stone 2.600 mAh ikke den perfekte smutsten – til gengæld gør den det eminent som powerbank. Du skal nemlig ikke lade dig narre af dens beskedne størrelse og lækre, harmoniske design. Der gemmer sig masser af kræfter bag det elegante ydre.

Power Stone 2.600 mAh fra GreyLime er den oplagte følgesvend til dig, der er på udkig efter en powerbank, der kan løse de daglige opladninger på farten – og dig, som gerne vil købe teknik med god (grøn) samvittighed.

Pris: 129 kr. – Gå til Shop

2259003

Biograf tur Gavekort

Et gavekort er altid en gave til studerende, som skaber glæde.

Biograftur gavekortet kan bruges af alle fra ung til gammel, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

nutella, stor nutella, 3 kg nutella, gaver til studerende, gaver til teenagere
3 kg nutalla som gave til studerende

Når man er studerende, er alt dyrt, inklusiv et glas nutalle. Så hvorfor ikke give et års forbrug af nutalla til den hårdtarbejdende studerende. På Coolstuff.dk kan man købe en 3 Kgs krukke med Nutalla. Så burde der være Nutella langt ind i det nye år.

Pris: 329 kr – Bestil 3 Kg Nutella her!

Georg Jensen Bernadotte Termokande Kaffe, Stilfulde kaffe kander, Georg Jensen kaffekande, Bernadotte termokande, julegave til farmor, termokande til kaffe, gaver til kaffe elskeren, kaffe gaver, kaffe kande fra George Jensen, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver, julegaven til hende, gaver til ansatte, julegaver til medarbejdere, gaveideer til ansatte, det skal du give dine ansatte, sådan giver du dine ansatte gode julegaver, gaver til mormor, gaver til farmor, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver

Georg Jensen Bernadotte Termokande

Den perfekte gave til studerende er en kaffekande, for der skal mange litre kaffe til at bestå eksamen, så hvorfor ikke lade kaffen komme fra en smuk termokande. Bernadotte termokanden fra Georg Jensen er et ægte designfund, der aldrig går af mode. Kanden er baseret på et design fra 1938 og er en kombination af gamle og nye designelementer. Dette skaber tilsammen et originalt og tidløst design, der er ‘in’ i generation efter generation.

Kanden er udført i blankpoleret, rustfrit stål og krombelagt stål, hvilket giver brugervenlighed i top. Derudover er kanden udstyret med et ergonomisk håndtag, og den kan desuden holde væsken varm i op til 6 timer.

Køb George Jensen Bernadotte Termokanden her

Scrabble, brætspil, Scrabble bratspil, brætspil til voksne, voksen brætspil, Brætspil til familier, Gaver til studerende

Scrabble Jubilæumsudgave

Scrabble blev først produceret i Tyskland i 1955 af Spear-Spiel, Nürnberg. Dette Scrabble jubilæumsudgave er en trofast gengivelse af den klassiske første udgave.

Den leveres med det originale sæt bogstaver (119 stykker træ), træbænke og et højkvalitets lærred-dækket bord. Spil verdens mest populære ordspil med denne unikke udgave, der kombinerer det bedste fra gamle og nye. Det er den klassiske genudgivelse af det populære spil, lavet ved hjælp af de nyeste produktionsmetoder.

Pris: 499 kr – Køb Scrabble spillet her

Fold up toilet taske, toilettaske man kan folde ud, toilettaske til studerende, udfoldelig toilettaske, toilettaske til unge, gaver til studerende

Fold up toilettaske

Som studerende bor man ofte småt og nogle gange må man dele toilet faciliteter med andre studerende. Hvis det er tilfældet, så er en fold ud toilettaske utrolig hjælpsom.

Du løsner bare løbegangene på siderne og åbner hele tasken, så den folder sig ud som en stor dug. Materiale: 100% polyester. Tåler vaskemaskine, 40 °C.

Pris: 99 kr. – Køb fold ud toilettasken her

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver

Luksusbrunch for 2 personer

Nyd en dejlig formiddag mens I får serveret en velsmagende luksus brunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver. Forkælelse og en god oplevelses gave til studerende.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

Denver Wake-up Light Vækkeur, væggeur med lys, væggeur til bedsteforældre, mormor julegave, denver vækkeur med lys, vækkeur med lys,

Denver Wake-up Light Vækkeur

Få en lys start på dagen med et vækkeur med daggrysimulator! Dette wake-up light lader dig vågne til gradvist stærkere lys og lyden af fugle kvidre eller naturlyd. Vækkeur med lys og fugle kvidre får dig til at vågne på den rigtige måde hver morgen!

Wake-up Light fungerer også som hyggebelysning med en pære, der skifter mellem farverne grøn, gul, rød, lilla og blå.

Vælg mellem 7 forskellige vækkelyde (blandt andet fugle kvidre og bølgebrus)

Pris: 379 kr – Gå til shop

Peugeot Bistro salt- og peberkværnssæt, Peugeot salt- og peberkværnssæt, gaver til farfar, gaver til bedstefar, gaver til morfar, gaver til voksne, kvalitets julegaver

Peugeot salt- og peberkværnssæt

Studrende vil gerne have kvalitet, som kan holde i mange år efter deres studier er færdige. Peugeot Bistro er det klassiske, franske design af en helt unikt og usædvanligt kraftigt kværnværk.

Saltkværnsmekanismen er lavet i legeret rustfrit stål, og fungerer optimalt med tørre saltkorn med en diameter på 4 millimeter eller mindre. Peberkværnsmekanismen er også udført i stål og med en patenteret behandling, der bevarer skarphed og slidstyrke. Det anbefales, at der bruges peberkorn med en diameter på 5 millimeter eller mindre. Bistro-kværnene har livslang garanti på kværnværket.

Pris 398 kr – Køb sættet her

Hay garderobestativ, Hay tøjstativ, tøjstativ, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel tøjstativ

Hay tøjstativ

Hay Loop Stand hall – Et moderne tøjstativ fra Hay.

Hay Loop Stand hall er både velegnet som privat tøjstativ og som dekorativt interiør på offentlige steder, hvor der er behov for god bøjleplads. Mål: W 39 cm, L 45 cm, H 150 cm

Perfekt tøjstativ til den lille studielejlighed eller studie værelse.

Pris: 1.299 – Køb Hay tøjstativ her

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay

HAY – Colour Kasse

En af 2021´s mest lækre og funktionelle design idéer. Kassen kan bruges til opbevaring af bøger, skoleudstyr eller smykker. Perfekt gave til studerende.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Vissevasse plakat, plakat med vissevasse, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, mandelgaven 2023, plakat gaver, kærlighedsplakater, plakater med kærlighed,

VISSEVASSE Plakat – Grow your own luck

Plakaten her det skønne navn “Grow your own luck” og er næsten symbolsk når man studere.

Plakten passer ind flere forskellige steder i hjemmet. Plakaten er lavet af svensk miljøvenligt FSC-papir 170 gram, og er produceret i Danmark. Mål: 50×70 cm.

Pris: 245 kr – Køb Visse vasse plakaten her

Svamphuset – dyrk dine egne svampe

Svampe er dyr i supermarkeder, så hvorfor ikke lade den studerende dyrke dem selv i studielejligheden.

Du skal blot tilsætte vand, alt, hvad der ellers skal bruges, medfølger! I Svampehuset trives svampen mindst lige så godt som i skoven. gul østershat, grå østershat eller et kombi-sæt med dem begge.

Pris: 159 kr – Køb svampehuset her

Gaver til studerende, julegaver til studerende, Gaver til studerende 2016, Gaver til studerende 2017, gaver til studenter, gaver til drenge, gaver til piger, gaven til studenten, gave til student, studentergave, gaver til studerende universitet, universitet studerende julegave, julegave til universitets studerende,

Fandt du ikke de rigtige gaver til studerende?

Måske indeholdte vores liste ikke noget, du kunne bruge. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er den studerende vil sætte mest pris på at få i julegave.

Nedenfor får du endnu flere idéer til gaver til studerende:

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Truestory og Go dream.
  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Mormor sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg Trendyliving.

One thought on “30+ gaveideer: Gaver til studerende

  • Pingback: Matas Gavekort | nopandering.com

Lukket for kommentarer.