Alle julegaver ideerTil drengeTil HamTil HendeTil pigerTil studerendeTil unge

Gaver i sidste øjeblik – Til ham og hende

 Har du også opdaget – i sidste øjeblik – at du mangler en julegave eller fødselsdagsgave?

Alle butikker er lukket, alle gæsterne er ankommet, og du opdager pludseligt, at du mangler en gave til en af gæsterne! Det er enhver mands værste mareridt!

Men heldigvis har vi samlet en over de bedste gaver i sidste øjeblik, som du med god samvittighed kan slippe af sted med, og julefreden eller festen kan fortsætte uden drama.

Læs også >> Til hende: 30+ Gaver til under 100 kr

Note: Artiklen om Gaver i sidste øjeblik er sidst opdateret D. 5/12 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Find inspiration til gaver i sidste øjeblik her:

Oplevelser til ham og hende.

En oplevelse er noget mange ønsker sig, og finder du den rigtige oplevelse, så kan du helt sikkert slippe af med at give den som gave i sidste øjeblik. En unik oplevelse kan ikke pakkes ind. Men det kan et gavekort til en oplevelse, naturligvis, så derfor kan du købe det i sidste øjeblik.

Fordelen ved at købe oplevelser, som gave i sidste øjeblik er, at de kommer på et gavekort – et gavekort du enten kan printe eller sende på en mail / sms. Dermed skal du ikke nødvendigvis bruge en printer for at give en oplevelse, som gave i sidste øjeblik, men blot internet!

Nederst i artiklen finder du også sjove klippekort samt plakater, som gratis kan downloades og printes som gave i sidste øjeblik.

mandelgave 2021, oplevelsesgavekort, gavekorter til julegave, mandelgaver til hele familien, gaver til mandelgaven, oplevelser til børn, oplevelsesgaver til børn

Giv ét gavekort til over 100 oplevelser

Er du usikker på hvilken oplevelse personen vil blive glad for, kan du købe et åbent oplevelsesgavekort til dem.

truestory.dk køber du oplevelsesgavekort, som efterfølgende kan bruges til over 100 forskellige unikke oplevelser fra deres hjemmeside. Fordelen ved at give et gavekort (som julegave i sidste øjeblik) er blandt andet at du selv bestemmer hvilket beløb det åbne gavekort skal være på.

Bestil et åbent oplevelsesgavekort her!

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,

Luksus ansigtsmaske

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt – og en gave der passer perfekt til måde mænd og kvinder selvom du køber den i sidste øjeblik. Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om København) Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme. Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle. Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat, som giver smukke og glade julegave-modtagere.

Pris: 750 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver

Bodyflight i vindtunnel

Hvem drømmer ikke om at kunne flyve? Nu kan den drøm blive til virkelighed i denne helt unikke og anderledes oplevelsesgave, som du kan give til måde ham og hende. Køb et gavekort til bodyflight, som er Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det, og inkluderet i gaven er opvarmning og instruktion samt Dragt, hjelm, og handsker.

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

Ginsmagning hos Trekantens Bartender, Trekantens Bartender, Ginsmagnig i Kolding,

Ginsmagning hos Trekantens Bartender (Kolding)

Gin er ikke længere kun noget, vi forbinder med noter af enebær og gran. I dag er smagsnoterne i gin nemlig udvidet til også at ramme citrus, havtorn, lyng og en række andre forskellige nuancer, og det er netop det store spekter af smage, der gør, at gin igen er blevet populært på barerne. En hyggelig oplevelsesgave til både ham og hende, du ikke lige fik købt julegave til i tide.

Denne ginsmagningen vil tage dig med ind i en spændende verden af nuancer og farver, der udfordrer din holdning til gin. Oplevelsen var 3 timer og inkludere velkomstdrink og smagning af min. 5 forskellige Gin & Tonics med passende tilbehør.

For hyggens skyld er der også en quiz undervejs og let tapas og snacks.

Pris: 400 kr. – Køb ginsmagning her

Læs også >> 10+ mest populære parfumer til kvinder

ginsmagning, oplevelsesgaver til hende, oplevelser med gin, Ginsmagning hos Two Socks, Two Socks café , Ginsmagnig i København, Gin & Tonic århus, Gin & Tonic Cruise på Christianshavn, oplevelser i århus, oplevelsesgaver i købenahvn, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende med alkohol, oplevelser med Gin og tapas, tapas og gin smagning, Two Socks gin og tapas

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks

Dyk ned i verdenen af gin på Two Socks på Halmtorvet i København, Christianshavn eller i Århus, hvor en smagsfulde oplevelser venter.

Ved denne ginsmagning får du ikke kun en velkomstgin på 10 ml ren gin, men også tre varierede Gin & Tonics á 40 ml gin og 100 ml tonic. Sammen med disse forfriskende drikke får du en lækker tapasanretning til deling, fyldt med udsøgt ost, velsmagende charcuteri og lækkert brød.

Undervejs kan du nyde små anekdoter om hver Gin & Tonic og lære om de forskellige botanicals og smagsnuancer, der gør denne oplevelse til noget helt særligt.

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Århus

Oplevelses gaver til voksne, vin oplevelser, dansk vingård, vingår i danmark, oplevelses gaver til mormor, oplevelsesgaver til farmor, julegaver til vin elskeren, julegaver til hende, julegaver til ham

Besøg en dansk vingård hos MODAVI

En spændende oplevelsesgave der byder på et besøg hos en dansk vingård.

Her på de bløde, sydjyske bakker står 16.000 vinstokke plantet, men før den færdige flaske vin kan åbnes, skal mange arbejdsgange udfyldes – lige fra vinterbeskæring til opbinding, høst og gæring af druerne. Vinbonden han har altid travlt, men alligevel bliver der tid til finurlige fortællinger fra årets gang på vingården, når Modavi inviterer indenfor.

MODAVI startede med at lave dansk vin i 2004, og siden har de udvidet med en ekstra gård og utallige ekstra vinstokke. Sorterne spænder vidt og de dyrker lige fra Cabernet Cortis til Mertzling, der er druer der kan klare sig i det kolde klima mod nord.

Pris: 215 kr – Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her

Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands, Rundvisning og smagning på Stauning Whisky og Lowlands, oplevelsesgaver med mad og drikke, Rundvisning og smagning på Stauning Whisky og Lowlands, gaver til bedsteforældre, gaver til bedstemor, gaver til bedstefar, whiskys i skjern, whiskys jylland, whiskys smagning i jylland, Whisky smagning, oplevelsesgaver til far, oplevelser med Whisky, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver til hende med alkohol, Whisky oplevelsesgaver, Whisky smagning, oplevelsesgave whisky smagning, oplevelsesgaver til ham, gaver til far,

Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

Dyk ned i en fortryllende aften hvor cocktails, tapas og Stauning Whisky mødes i en perfekt symbiose på Lowlands, en af jyllands mest stemningsfulde destinationer.

Oplev kunsten af mixologi, når dygtige bartendere skaber unikke cocktails baseret på den berømte Stauning Whisky. Smag på delikate tapasretter, der er nøje udvalgt til at komplimentere de komplekse smagsoplevelser.

Alt imens kan du suge atmosfæren til dig og fordybe dig i historierne bag Stauning Whisky. En aften på Lowlands er ikke bare en smagsrejse; det er en oplevelse, hvor kulinariske nydelser og ekspertise mødes i perfekt harmoni.

Pris: 695 kr – Køb cocktails og tapas oplevelsesgaven her

Bagekursus i århus, Bagekursus med surdej, bage kurser, bagekursus med surdej, bagekursus, oplevelsesgaver til hende, oplevelser til ham, oplevelser i Århus, madlavning kursuser, lær at lave mad, oplevelsesgave til jul

Surdejskursus hos La Cabra Bakery (Århus)

Kom med til en hyggelig og lærerig aften hos La Cabras bageri, hvor du bliver vejledt i at lave dit eget landbrød hævet udelukkende på surdej.

Et spændende bagekursus, hvor du lære forskellige spænende surdejsteknikker. Bagekurset vare 4,5 timer og dit brød får du med hjem i en hævekurv, så du kan bage det derhjemme dagen efter til både din personlige glæde såvel som familie og venners fornøjelse.

Du får hævekurv, surdej, friskbagt brød og smagsprøver med hjem fra kurset. Der er drikkevarer tilgængelig under hele kurset.

Pris: 1200 kr – Køb bagekurset her

Pizza kursus, kursus med pizza bagning, bagekursus, oplevelsesgaver til ham, oplevelsesgaver i odense, odense oplevelsesgaver, lær at lave pizza, Bagekursus i viborg, Bagekursus med surdej, bage kurser, bagekursus med surdej, bagekursus, oplevelsesgaver til hende, oplevelser til ham, oplevelser i viborg, madlavning kursuser, lær at lave mad, oplevelsesgave til jul, madkursus, madlavningskursus, oplevelses gaver, oplevelses julegaver, oplevelsesgaver med mad, oplevelser med drik, oplevelser med øl, oplevelser vinsmagning, oplevelser ølsmagning, oplevelser sønderjydsk kagebord, oplevelse chokoladesmagning, ginsmagning, Pizza madlavningskursus, pizza kursus, gin kursus, Gin smagning, hotdog kursus, lær at lave flødeboller, Sort kaffekursus hos Coffee Collective, Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery, Flødebollekursus hos Social Foodies, Flødebollekursus,

Mangler du mere inspiration til oplevelsesgaver?

Se flere oplevelser til hende

Se flere oplevelser til ham

Gavekort til hverdagen og weekenden

Et gavekort er ligesom en oplevelse ofte noget man kan købe i sidste øjeblik, og en printer eller en mail adresse er det eneste du behøver, for at slippe afsted med denne julegave i sidste øjeblik.

Når man skal købe et gavekort, er det naturligvis vigtigt at kigge på, hvad der ville passe til personen man har glemt at købe gave til. Nedenfor kommer vi med en nogle forslag.

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative

Et gavekort til garn og hjemmesysler

Er det strikkeglade mormor, møderen med små børn eller en anden kreativ person, som du har glemt gaven til, så er Rito´s webshop, den perfekte gave. Rito sælger garn, hobbybøger, hobbyting og meget mere.

Pris fra: 1 kr – Køb Rito gavekortet her

productpage_350x262

Matas gavekort

Vil du gerne overraske en du holder af med et gavekort til Matas, så kan du nu på få sekunder sende et gavekort til Matas via mobilen. Hos Matas kan modtager frit vælge mellem et hav af skønheds– og pleje produkter fra en masse forskellige brands. Matas er elsket af både mænd og kvinder, og nok ikke mindst teenage piger!

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

saxo-com-gavekort

Saxo gavekort

Gaven til en læsehest eller roman romantiker? Saxo er Danmarks største og første boghandel, der første gang slog dørene op for læselystne danskere, i 1961 på Østerbrogade i København. I dag er Saxo også Danmarks største og første online boghandler, og har i dag flere millioner titler. Saxo er mere end bare en boghandler, de er en udgivelsesplatform og en læringsportal. De gør meget mere end bare at tænde læselysten hos danskerne, de formidler viden ud til befolkningen.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

Hay sengetæppe, Sengetæppe fra Hay, gaver til mor, mors dags gaver, julegaver til mor, gode gave ideer til kvinder, kvinder gave ideer, gaver til kvinder, gaver til konen

 Trendyliving gavekort

Næsten alle kan bruge noget nyt og lækkert til deres hjem. Trendyliving er en stor webshop med utal af produkter. Alt fra grydesker til sengetæpper kan købes her.

Pris fra: 100 kr – Køb Trendyliving gavekortet her


roede-kors-gavekort

Giv velgørenhed – Røde kors gavekort

Måske har du glemt julegaven til ham eller hende, fordi de simpelthen har ALT. Er det tilfældet, så kan et gavekort til et velgørende formål måske være en god julegave.

Med et gavekort til Røde Kors, kan du glæde en du holder af med et gavekort, som er med til at ændre verden. Ved at give et gavekort, der er med til at ændre verden, hjælper du Røde Kors’ hjælpearbejde, både ude og hjemme.

Røde Kors redder liv hver dag og ruster menneskerne, der skal klare sig gennem katastrofer og kriser. I Danmark skaber Røde Kors fællesskaber og støtter de sårbare i samfundet til et bedre liv. Røde Kors hjælper mennesker på begge sider af konflikten og hjælper mennesker i de fjerneste egne af verden – uden hensyn til politiske holdninger, religion eller nationalitet. Røde Kors er verdens største humanitære organisation med 16 millioner frivillige i 190 lande. Røde Kors er en del af lokalsamfundet, uanset hvor du bor. Ved at støtte Røde Kors, kan Røde Kors altid være til stede, lige præcis der hvor der er brug for dem.

Et par eksempler på hvad pengene kan være med til:

  • 50 kr. kan give mad til et katastroferamt barn i 3 uger.
  • 100 kr. kan via vandrensningstabletter sikre 2.000 liter rent drikkevand til katastroferamte familier.
  • 242 kr. kan sikre mad til en katastroferamt familie en hel måned.
  • 430 kr. kan give et huslysæt til en familie, der bor i et krigshærget område.

Beløbet går ubeskåret til Røde Kors

Pris fra: 50 kr – Køb Røde kors gavekort her


print-selv-klippekort-til-babysitter-720x340

Et hjemmelavet gavekort til Babysitting

På inspirationssiden børneværelset.dk kan du gratis downloade et klippekort/gavekort med babysitting. Gavekortet kan du give til den med børn, og det vil kun koste dig tid at give denne jule i sidste øjeblik.

Print klippekortet her


klippekort-01

Hjemmelavet 10 x gavekort til det de/du ønsker

Ovenstående klippekort gavekort er kun til babysitting, men måske har den person du har glemt julegave til ikke nogle børn (eller hunde) du kan babysitte.

I så fald kan du lave dit eget klippekort til f.eks et kram, græs slåning, rengøring, massage, madlavning, vasketøj, at få vasket tøj (måske til teenage drengene?), middage eller hvad du ellers kunne finde relevant. Dette er en sød gratis hjemmelavet julegave, som kan gives i sidste øjeblik.

Download klippekortene her


En print selv plakat

På børneværelset.dk kan man også downloade plakater. De fleste har designs der passer til et børneværelse, men flere af plakaterne kan også bruges til voksne. Dette er perfekte julegaver til sidste øjeblik, såfremt du har en printer, du kan printe plakaterne med.

black-love-1024x729

Print selv: Love plakat

Print selv: Google søgning plakat

Print selv: Chaplin plakat

julegave i sidste øjeblik, gave i sidste øjeblik, gratis plakater, print selv plakater, is plakater, plakater du selv kan printe

Print selv: 3 stk sommer is plakater


Fandt du ikke den rigtige julegave til sidste øjeblik?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede som julegave i sidste øjeblik. For at finde den perfekte gave bør du naturligvis derfor gøre dig nogle overvejelser samtidig med du tænker lidt hurtigt. Passer julegaven slet ikke til modtageren eller er gaven sjusket lavet, så kan det måske hurtigt mærkes at det er en julegave i sidste øjeblik.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og de kan købes og printes hurtigt og nemt. I Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets gave til de ansatte være en oplevelse så tjek truestory.dk og Go dream
  • En service eller noget hjemmelavet: Har man ikke fået købt en gave, kan man altid give en service eller noget hjemmelavet. Man kan f.eks give mormor en bilvask, moster kan få en middag og far kan få hjælp til at få græsset eller skovle sne.
  • Design noget personligt: Har man lidt kreative evner kan man også selv lave et design. Du kan f.eks lave et bogmærke, en plakat, en foto kollage eller noget helt tredje.