Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Nem opbevaring af julepynten hos Pelican Self Storage - Julegaver
Alle julegaver ideerTilbehør til Jul

Nem opbevaring af julepynten hos Pelican Self Storage

Hyggelig julepynt er altafgørende for den gode danske jul og stemningen i hjemmet.

Men hvad med de måneder, hvor julepynten ikke er oppe at hænge?

Mange storby lejligheder, f.eks københavner lejligheder, er ofte for små til at opbevare kasserne med julepynt og det gør mange fravælger at have julepynt i hjemmet.

En nem løsning på det problem, er Pelican Self Storage. Pelican Self Storage tilbyder lagerhotel i København (reklamelink) som er en nem og problemfri lageropbevaring eller erhvervsopbevaring til alle de ting i hjemmet eller på kontoret, som kun skal bruge nogle få uger eller måneder om året.

Et lagerhotel, som har lager til leje, er de seneste år blevet mere og mere populært blandt danske familier og erhverv, fordi mange ønsker at gemme deres møbler, billeder, dokumenter, tilbehør til bilen som f.eks vinter og sommerdæk eller børnelegetøj fremfor at smide det ud.

Vinter- og sommerdæk er skiftevis på bilen i løbet af året og det er utvivlsomt billigere at gemme de sæsondæk, som ikke er påsat bilen, fremfor at købe nye dæk og fælge hver sæson.

Mange gemmer også børnenes legetøj, tøj og møbler, så det kan bruge igen, når der engang kommer børnebørn til familien.

Mange sammenbragte familier benytter sig også af lagerrum, når to hjem skal kombineres til et hjem, i kærlighedens tegn.

Læs også: 25+ gaveideer: Oplevelser med mad og drikke

Et godt sted at gemme julegaverne

Er ægtefællen eller dine børn juledetektiver?

Det er ikke noget mere irriterende end dem, som går på jagt efter julegaverne før juleaften, i håb om at finde ud af, hvad de får i gave. Sammen med alle de andre fordele, der ved at have en lagerplads, så er det også det perfekte sted at gemme julegaverne, fra de nysgerrige juledetektiver.

Faktisk kan du sende de gaver, du har købt online, til Pelicans lagerhotel og medarbejderne der, kan modtage dine bestilte vare til dit lagerrum for dig. Derefter kan du hente de tilsendte julegaver, kort før jul og holde indholdet af alle julegaverne en hemmelighed helt frem til juleaften.

Læs også: Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Opbevaring for hele familien

Har du fået for mange julegaver eller skal der ryddes op i familiens mange julegaver igennem årene, så er et lagerrum en god løsning på at opbevare dine ting, indtil de igen kan få en plads i hjemmet.

Hvis i er en stor familie, så et lagerhotel i København også nemt at dele mellem bedste forældre, forældre og voksne børn.

Pelican Self Storage (reklamelink) har XL lagerrum på op til 160m2, perfekt til at dele imellem en stor familie.