Alle julegaver ideerTest af julekalendere

1-7 December: Julekalender med skæg olie

Året mest unikke julekalender til mænd, er uden tvivl være julekalender med skægolie fra Coolstuff.

I julekalenderen får “wanna be julemænd” og stilfulde herre med fuldskæg mulighed for at teste 24 forskellige duftende olier til skægget. Hver dag åbnes en ny låge i julekalenderen og en nye olie med duft kan tilføjes i skægget. Gå igennem december som en velduftende morderne hippie!

Julekalenderen med skægolie er lavet med 100 % naturlige ingredienser og hver olie er 2 ml stor. Det er det engelske firma The Bearded Man Company som har designet julekalenderen som har et mandigt design i rød og sort. Julekalenderen måler 20 x 15,7 cm i lukket tilstand og 20 x 32 cm i åben tilstand.

Julegavertilalle.dk har fået mulighed for at teste julekalenderen med skæg olie fra Coolshop, og uge for uge vel vi gennemgå hvad dufte der gemmer sig bag lågerne, samt fortælle hvilke er vores favoritter.

 

#1. December

1. December og årets første olie. Bag låge nr. 1 gemte der sig duften Bay Rum. Bay betyder på engelsk flod, men på tyrkisk betyder det HR. (herrer). Om det er et tiltænk synonym at olien hedder HR. RUM vides ikke.

Bay Rum dufter af honningkager, og den kickstarter følelsen af jul. Olien er let at fordele i skægget og afhængig af størrelsen på dit skæg kan olien bruges mere end en gang.

1. decembers skønne juleduftende olie bliver vores første favorit.

 

 

#2. December

December er i gang, og 2. låge i julekalenderen skal åbnes. Dagens duft hedder Driftwood. Olien dufter af savværk og nysavet træ – en rigtig mande duft. Med olien i skægget lufter du som den lumberjack du ligner!

 

#3. December

Skægget har fået en velduftende start på december og bag låge nummer 3 gemmer der sig endnu en skægolie. Dagens duft er Sicilian Lemon.

Om citroner er fra Sicilien kan vi ikke lugte, men duften af citron er tydelig i denne olie. Man kan blive i tvivl om olien skal drikkes eller i skægget, når man dufter den friske citron olie, men i skægget kom det. Olien er nem og fordele, og lugten holder ved i mange timer.

 

#4. December

Det er mandag og efter en weekend med velduftende skæg, er det nu tid til at charmere kollagerne. Bag låg nr. 4 gemmer julekalenderen 2. favorit sig med navnet Walk in the Woods. Hvordan en gåtur i skoven præcis lufter kan være svær at sætte ord på, men denne Walk in the Woods har en let parfumeret duft, som er super lækker i skægget.

 

 

#5. December

Selvom man er en voksen mand, kan man godt glæde sig til at åbne sin julekalender. Bag låge nr. 5 gemmer sig duften Bergamot.  Olien har en skøn duft af bergamotappelsin, som er en duftblanding af mild citron, appelsin og træ. Endnu en citrus olie til skægget, som giver et frisk twist.

 

#6. December

Ugen er halvvejs mod weekenden, og låg nr. 6 skal åbnes. Dagens skægolie hedder Leather.

Duften er meget svag og lidt af en skuffelse. Vi elsker at dufte af “citron træ” og “gåture i skoven”, men at dufte af nye lædersko er ikke noget man gider i skægget. Vi ser frem til D.7 december og de 18 andre olier der venter i kalenderen!

 

Låge nummer 7 åbens og endnu en skægolie som dufter af mad (det elsker vi). Dagens duft hedder Rosemary og dufter af skøn frist Rosmarin. Selvom man bliver en smule sulten af at have duften i skægget, så holder oliens duft i mange timer, og fordeles flot, så skægget ser sundt og godt ud.

 

Ugens favoritter:

Ugens favoritter er Bay Rum (1 december) og Walking in the woods (4 december).

Vores anmeldelse af The Bearded Man Company julekalenderen.

Vi er stor fan af anderledes julekalendere, hvor producenter har tænkt ud af boksen for at skabe nok anderledes, som kan skabe glæde til de voksne i december. Julekalender med skægolie er uden tvivl julekalenderne der vil skabe glæde hos fuldskægget mænd. Kalenderen er flot pakket ind og størrelsen er lille og praktisk.

Det kræver små fingre eller en lille kniv og åbne lågerne i julekalenderen, og det er upraktisk. Hver låge åbner tilgengæld pænt, hvilket gør julekalenderen ikke ligner “børne klippe-klistre” efter du har åbnet lågerne.

Hver olie er i en lille glasflaske med navne skilt på. Har man ikke det store “julemandsskæg”, så kan olierne bruges flere gange, hvilket også kan skabe glæde efter jul.

Køb julekalender med skægolie her!

 

Om Testen: Testen af julekalender med skægolie er julegavertilalle.dk ærlige mening om produktet. Vi er ikke blevet betalt for vores mening om  julekalenderen, og vi kan stå indenfor alle vores holdninger.

Læs også: 3+ Frække julekalendere til voksne 2017