Alle julegaver ideerPakkeleg

60+ gaver til pakkelegen fra 19 kr til 179 kr.

Gode og sjove gaver til pakkelegen

Pakkelegen er årets sjoveste leg – men en god pakkeleg kræver naturligvis gaver!

Vi har samlet årets ultimative liste med gaver til pakkelegen fra 19 kr og op til 179 kr.

Gode råd til at købe gaver til pakkelegen

  • Aftal et budget med de øvrige deltagere inden pakkelegen, så alle køber for det samme beløb.
  • Køb en gave som ville kunne “bruges af alle i selskabet” (ingen frække gaver til familiefesten eller hvis der er børn med)
  • Pak gaven sjovt ind, så de øvrige deltagere ikke kan gætte, hvad det er og så gaven er spændende at spille om.

Note: Artiklen om gaver til pakkelegen er sidst opdateret D. 7/12 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: Top 25 mandelgaver 2023!

Find gaven til pakkelegen her

mandelgaven 2022, mandelgave ideer, ideer til mandelgaven, find mandelgaven, hemmelig mandelgave, mandelgave inden kender indholdet af, sjove mandelgaver, mandelgaver 2022, indpakkede mandelgaver, nemme mandelgaver, billige mandelgaver

Hemmelig gave

Vil du gerne overraskes med en gave i pakkelegen, som du heller ikke selv ved hvad er?

Mostersskur har fundet en lækker og hemmelig gave, hvor gaven kan være hvad som helst, hvilket giver ekstra spænding.

Gaven pakkes pænt ind i gavepapir, så den er helt klar til at blive taget frem til pakkelegen, samtidig med at ingen ved hvad der er i.

Pris: 100 kr – Køb gaven her

OneToHundred Protein-marcipangris, marcipan gris, anderledes marcipan gris, sund marcipangris, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr

OneToHundred Protein-marcipangris

Normalt forbinder man marcipangrisen med at finde mandlen i Risalamanden, men hvorfor ikke også give en marcipangris i pakkelegen? Denne marcipan grisen er lidt anderledes end den traditionelle marcipangris, det er nemlig en proteinboostet marcipangris, som er dyppet i uimodståelig mørk chokolade!

Pris: 39 kr – Køb marcipangrisen her

Grønne Fingre Gavesæt, havesæt, mini gartner sæt, kom igang som gartner, gaver til under 100 kr, gaver til hende,

Grønne Fingre Gavesæt

Hvem vil ikke gerne starte en have? Det vil alle naturligvis, så derfor er denne gavekasse den perfekte gave når gaven max på koste 100 kr.

Dette gavesæt er den ultimative gave til både begyndere og erfarne haveentusiaster.  Pakket ind i en stilfuld metalæske finder du alt, hvad du behøver for at kickstarte en mini-have.

Med planteredskaber, havegarn, saks, frøkuverter, plantemarkører, penne og et hæfte med dyrkningstips, vil du være udstyret med de essentielle redskaber og viden til at skabe din egen grønne oase.

Pris: 99 kr – Gå til shop

Nakkemassager, manuel 
Nakkemassager, coolstuff Nakkemassager, gaver til pakkelegen til max 50 kr, gaver til pakkelegen,

Nakkemassager

Lad vinderen af den pakkelegsgave forkæle sine muskler med denne simple nakke- og skuldermassageapparat fra CoolStuff. Designet til at lindre spændinger og stresse efter en lang dag. Du styrer selv denne manuelle nakkemassager ved at flytte håndtagene frem og tilbage. Dertil skal det næves at denne pakkelegsgave koster under 50 kr.

Pris: 49 kr – Køb gaven her

 Badedyr And, lille bade and, lille badedyr, Gaver til max 40 kr, gaver til pakkelegen, børnevenlige gaver til pakkelegen, sjove gaver, billige gaver til pakkelegen

Lille Badedyr And

Store som små, den lille badedyrs and kan holde holde alle med selskab i badet. Perfekt lille gave til pakkelegen hvor der er både børn og voksne til stede.

Pris: 24.95 kr – Køb gaven her

Popcorn Pop-A-Cob Gourmetpopcorn, Gourment popcorn, sjove gaver til pakkelegen, pakkelegsgaver, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr

Popcorn Pop-A-Cob Gourmetpopcorn

En skør og anderledes måde at lave popcorn op er ved at lave en hel majskolbe med tørret majs samtidig – som er præcis det denne gave består af. Gourmet-popcornene Pop-A-Cob poppes i mikroovnen i den medfølgende pose. Perfekt gave til pakkelegen, hvor gaven max må koste 50 kr.

Pris: 49 kr – Køb gaven her

hjerte stegepande, hjertepande, hjerteformet pandekager, hjerteformet æg, gaver til pakkelegen, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr,

Hjertepande

Med denne hjertepande kan man lave de kærligste spejlæg eller pandekager. En sjov og brugbar gave i pakkelegen.

Med en diameter på cirka 12 cm får du perfekt formede hjerteformede lækkerier, efter du har vundet gaven.

Pris: 39 kr – Køb gaven til under 40 kr her

Gadekridt i farver, farvekridt til gaden, store farvekridt, vej farvekridt, Gaver til max 40 kr, gaver til pakkelegen, børnevenlige gaver til pakkelegen, sjove gaver, billige gaver til pakkelegen

Gadekridt i farver (20 stk)

Hvis der ikke er sne udenfor, hvad så med at farve gaden efter pakkelegen. Du kan f.eks tegne flotte kunstværker på fortovet eller skrive hyggelige beskeder til forbipasserende med dette farverige kridt. De 20 store kridt kommer i en kasse, så de er nemme at pakke ind som gave.

Pris: 39.95 kr – Køb gaven her

100 Beers Skrabeplakat, sjove skrabeplakater, julegaven til ham, julegaven til morfar, julegaven til farfar, julegaven til mænd, øl plakat, 100 øl plakat, gaver til øl elskeren

100 øl skrabelodsplakakt (100 beer poster)

En super sjov skrabeplakat, som indeholder 100 felter med navne på øl fra hele verden. Med sikkerhed en gave mange gerne vil vinde i pakkelegen – de ved det bare ikke endnu.

På Øl plakaten finder du alt fra kendte klassikere til mere ukendte øl fra eksempelvis Tahiti og Island. Under hvert felt er der også en skrabeboks, der gemmer på en flot illustration af den øllen.

Pris: 139 kr – Køb Øl plakaten her

kaktus usb oplader, 3 stik usb bil oplader, bil usb oplader med flere stik, kaktus usb, gaver til pakkelegen, gaver til pakkeleg, mandelgaver til voksne, mandelgaver 2022

Kaktus USB-oplader til Bil

Der er aldrig nok UDB porte i bilen, men det kan denne 3-ports USB-oplader fikse. Opladeren kan levere strøm til både en tablet og en mobiltelefon på samme tid, hvis det er nødvendigt. En god og brugbar gave til pakkelegen.

Pris: 79 kr. – Køb Kaktus USB-oplader her

Hvidløgsskræller, skræller til hvidlør, hvidløgsrør, gave til 20 kr, pakkelegsgave til 20 kr,

Hvidløgsskræller

Giv en gave i pakkelegen som fremadrettet giver lethed i køkkenet med denne smarte hvidløgsskralder fra CoolStuff. Den innovative skralder gør processen hurtig og nem. Placér hvidløget indeni, rul skralderen frem og tilbage, og se skrællen blive løsnet uden besvær. Den er hurtig at rengøre og fremstillet af holdbart materiale.

Pris: 19 kr – Køb Hvidløgsskræller her

Vinglasholder til Badeværelset mandelgave, Vinglasholder til Badeværelset, Vinglasholder til badet, pakkelegsgaver til voksne, pakkelegsgaver, pakkelegs gaver til under 80 kr, gaver til pakkeleg, søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg,, hvidvinsglas, flotte hvidvins glas, julesok til voksne, vinbeholder til jul, vinbeholder, julesok vinholder

Vinglasholder til Badeværelset

Vinderen af denne pakkelegsgave kan gøre deres badeværelse mere luksuriøst med denne smarte vinglasholder til badet!

Glasholderen er designet til at fastgøre sikkert til fliser eller glasoverflader uden brug af værktøj eller boring.  Vinglasholderen har en stabil konstruktion, der kan holde op til to glas, hvilket gør det ideelt til romantiske badeaftener eller bare for at skabe en spa-lignende atmosfære derhjemme. Og så koster den under 50 kr til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Gå til shop

snebold laver, snabold maskine, pakkegave til pakkeleg, pakkeleg

Snowball Maker

Det er koldt og røv nederen at lave snebold – men det laver Snowball maker helt om på.

Skal der hurtigt laves snebold er den perfekt.

En sneboldekamp er sjov, og det er Snowball maker også!

Pris: 79 kr – Gå til shop

Dartspil, juledartspil, dart spil med snemand, magnetisk dartspil, sjove gaver til pakkelegen, gaver til pakkelegen, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr, gaver til max 30 kr,

Magnetisk darts spil med snemand

Giv en sjove pakkelegsgave med dette skønne dartspil, der leveres med tre magnetiske pile. Med dimensioner på 18 x 10 cm kan du nyde sjove og udfordrende dartspil uden bekymringer om skarpe pile eller beskadigede vægge. Det magnetiske design gør det både sikkert og let at spille, perfekt til børn og voksne.

Pris: 29,95 kr – Køb gaven til pakkelegen her

SmellWell lugtdræber

Har dine medspiller ildelugtende sko? Fjern den grimme lugt fra sko, sportsudstyr, tasker, biler, garderober og man caves med de bakteriedræbende, genanvendelige SmellWell duft-godt-poser som fås i 5 forskellige designs.

Pris: 89 kr – Gå til shop

Money Maze Pengelabyrint mandelgave, Money Maze Pengelabyrint, penge labyrint, mandelgaver til voksne, pakkelegsgaver, pakkelegs gaver til under 80 kr, gaver til pakkeleg, søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg

Money Maze Pengelabyrint

En underholdende måde at gemme penge på med Money Maze-gåden! Denne smarte pengekasse er mere end blot en opbevaringsboks – den udfordrer modtageren til at løse gåden for at få adgang til det skjulte rum indeni.

Om du pakker gaven ind med penge i eller tom, det er op til dig selv, men der er ingen tvivl om at denne gave er perfekt som gave til pakkelegen.

Pris: 79 kr – Køb Money Maze Pengelabyrint her

Guinness Trøfler i Dåse, Guinness mandelgave, chokolade trøffel, mandelgaver til voksne, pakkelegsgaver, pakkelegs gaver til under 50 kr, gaver til pakkeleg

Guinness Trøfler i Dåse

Oplev en himmelsk kombination af chokolade og den ikoniske Guinness-øl med disse lækre trøfler.

Denne velsmagende delikatesse leveres i en stilfuld dåse, der ikke kun bevarer trøflernes friskhed, men også gør dem til en perfekt gave i pakkelegen.

Hver trøffel er omhyggeligt lavet for at fange den fyldige smag af Guinness, og chokoladen omkring tilføjer en lækker sødme.

Pris: 69 kr – Køb Guinness Trøfler i Dåse her

pakkeleg, gaver til pakkeleg, alt til pakkelegen, slik gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg

Man plejer at sige at Jelly Bellys findes i alverdens smagsvariationer, og med denne gaveæske får vinderen lov til at smage 10 af dem!

Følgende smagsvariationer er i æsken: Very Cherry, Green Apple, Coconut, Tutti Frutti, Pomegranate, Blueberry, Buttered Popcorn, Juicy Pear, Peach og Watermelon.

Pris: 69 kr. – Gå til shop

bordhockey, bord hockey spil, mini hockey spil, sjove gaver til pakkelegen, gaver til pakkelegen, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr, gaver til max 30 kr,

Bord Hockey spil

Endnu et sjov spil til pakkelgen, som med sikkerhed til gøre julen ekstra festlig efter gaverne er fordelt. Med målene 18,5 cm er det det perfekte spil til at udfordre dine venner og familie til en spændende match. Lad bolden glide på bordet, og sigt mod modstanderens mål for at score point.

Pris: 29,95 kr – Køb bord hockey spillet her

 Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz,  Harry Potter Quiz, Quiz med Harry Potter, Hogwarts Trivia Quiz

Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz

Hvor mange hoveder har Fluffy? Hvad hedder Rawenclaw’s husspøgelse? Blær dig med din hårdt tilegnede viden i denne Harry Potter-quiz med 200 spørgsmål til alle Potterheads!

Pris: 39 kr – Køb Harry Potter quizzen her

Enhjørning slikautomak, Enhjørning med slik, jelly beans slikautomat, Jelle beans slik, Jelly belly slik

Pooping Unicorn Slikautomat

En skide sjove pakkelegs gave: Pooping Unicorn, som efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på!

Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Pris: 79 kr. – Køb enhjørningen her

Hængekøje, nem hængekøje, camping hængekøje, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen, max 70 kr,

Outlust® Super hængekøje

Outlust Superhængekøjen er fremstillet i nylon og så lille, at den som vinder den i pakkelegen kan opbevare den i mappen, lommen, håndtasken eller madkassen. Dette er faktisk en gave man gerne vil vinde!

Pris: 69 kr – Gå til shop

gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 60 kr
Moustache Krus

Hold overskægget tørt og smukt! Dette krus har en overskægs beskytter på indersiden, som sørger for, at kaffen kommer ind i munden og ikke i overskægget, når man drikker! Ikke rigtig en kvindegave – men alligevel sjov, hvis hun vandt ikke?

Pris: 59 kr – Gå til shop

USB discolampe, discolampe med USB, gave til 20 kr, pakkelegsgave til 20 kr, Pakkelegsgave til børn,

USB Discolampe

Skru op for feststemningen med CoolStuff’s USB Discolampe! Denne lille, farverige enhed tilsluttes en USB-port og forvandler straks ethvert rum til et festligt dansegulv. Lampen har indbyggede LED-lys, der skaber et pulserende diskolysmønster, perfekt til fester eller sjov stemning derhjemme. Den er kompakt og bærbar, hvilket gør den ideel til brug med computere, powerbanks eller andet med USB-tilslutning.

Pris: 19 kr – Køb USB Discolampe her

baby yoda kop, star wars kaffekop, kaffe koop med Yoda, baby yoda, kop med baby yoda

Star Wars Baby Yoda Krus

Hvem vil ikke gerne vinde dette søde krus med Baby Yoda? De store øre er perfekte som hanke, når der skal sippes glögg med familien eller en kop varm kaffe på juledag.

Pris: 179 kr – Køb Baby Yoda Krus her

Retro skilte med citater på, retro citat skilt, søde skilte til væggen, emalje skilte, sjove retro skilte, retro skilte til drengeværelset

Silence is a good Answer emalje skilt

Skilt med teksten “Sometimes Silence is a really good Answer”. Nogle gange er stilhed et rigtig godt svar. Måler: 20×30 cm.

Pris: 49 kr – Køb Retro Emalje skilt her

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50

Lives bekræftende emalje skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”.

Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Læs også >> Retro skilte til hjemmet

529b42425efca7eab51ea218d51e7459
Shotsglas spil

Dette glas er ikke særligt teknologisk, men det er stadig utrolig fjollet og en sjov billig gave til pakkelegen.

Slå med terningen indeni glasset og se hvis tur det er til at drikke. Perfekt til en pakkeleg, der skal udvikle sig til en fest.

Pris: 39 kr – Bestil shotsglasset her

Sneakers sokker

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). En anderledes gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Gå til shop

fjollede julestrømper, julestrømper til mænd, sjove strømper til mænd, sjove sokker til mænd, sokker i julegaven, julegave sokker

De fjollede julestømper

Et par sjove og behagelige jule sokker (til fødderne, ikke kaminen) perfekte som sjov gave til pakkelegeg. Under strømperne er der en engelsk tekst. PÅ den ene står der; If you can read this – og på den anden står der I´m watching Hällmärk christmas movies.

Sokkerne er unisex og fås i størrelse 37-45 (onesize).

Pris: 79 kr – Køb de fjollede sokker her

Eatsects Spiselige Græshopper, spiselige insekter, sjove gaver til pakkelegen, pakkelegsgaver, gaver til max 40 kr, gaver til max 50 kr

Eatsects Spiselige Græshopper

En meget skør og ultra anderledes gave i pakkelegen er disse spiselige græshopper. De ristede græshopper er smagt til med havsalt, og er en proteinrig snack. Perfekt gave til pakkelegen, hvor gaven max må koste 40 kr.

Pris: 39 kr – Køb gaven til under 40 kr her

5ec2e40f8215840369e2e0d5229310f5

Pineapple Peeler

Gør fremtiden nemmere for venner og bekendte, smid en Ananas piller i gavebunken til pakkelegen.

Dette er en smart lille fidus, som hjælper ejeren med at skrælle en ananas.

Pris: 79 kr – Gå til shop

1895b2836797abae56a59b6ba2c96c08
Kærlighedspiller

Piller, der kan åbnes, med en seddel indeni. Skriv din besked og læg pillen til en, du gerne vil have skal finde den!

Disse kærlighedspiller kan gøre enhver pakkeleg til en succes eller katastrofe, alt efter hvem der får dine kærlighedspiller!

Pris: 79 kr – Gå til Shop

pakkeleg til 40 kr, sjove balloner, pakkelegsgaver til 40 kr, gaver til 40 kr, Balloner med uhøflige citater, balloner med onde citater, balloner med citater, sorte balloner

Ubehagelige Balloner

Man når lige at blive glad for sin gave, indtil det går op for en, at det er 10 stk sorte balloner med super uhøflige balloner. Heldigvis koster de ikke mere end 40 kr, så det går nok.

Pris: 49 kr – Køb gaven til max 40 kr her

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen

Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Her er gaven: Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn.

Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af!

Pris: 59 kr – Gå til shop

Kølekruset, nedkølet krus, krus der køler øl, krus der køler din drink, pakkeleg til 40 kr, pakkelegsgaver til 40 kr, gaver til 40 kr,

Kølekruset

Hold din juleøl kold, efter du har vundet dette kølekrus i pakkelegen. Det er et super smart krus med hule vægge fyldt med saltvand, der fryser til is, når kruset har ligget i fryseren. Derefter holder det en øl kold i laaang tid.

Pris: 49 kr – Køb kølerkruset her

Fugle fodrebræt, fodrebræt til vindue, fugle fodrebræt til viduet, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen max 70 kr,

Fugle fodrebræt til vinduet

Alle har et vindue i deres hjem og på det vindue kan dette søde fuglefodrebræt sidde fast på. Nyd udsigten til de små fugle som sidder på den anden side af ruden og spiser.

Pris: 79 kr – Køb fuglefodrebræt her

gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 60 kr, Hovedbundsmassager, massage til hovedbunden

Hovedbundsmassager

De fleste elsker at blive nusset i håret og med denne hovedbundsmassage dims, kan du nusse dig selv. Denne blæksprutte kløpind til hovedbunden består af et håndtag med tolv metalstænger med afrundede ender, der giver en behagelig og skrækkeligt skøn massage til den hårdt belastede hovedbund. Det er let at få gåsehud af den hyggelige kløe og føle sig glad indeni.

Pris: 59 kr – Køb den her

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen
Jordbærpiller

Alle elsker jordbær, alle hader at pille jordbær – Giv en jordbærpiller! En lille fidus der faktisk virker. Måske invitere vinderen på jordbær til sommer, hvis du smider denne gave i pakkelegen!

Pris: 89 kr – Gå til shop

7b3a41eea3bafbefa69566c5c32553d3

Rudolfkostume til bil

En rød tud og to horn, som man sætter fast på bilen! Ingen kan undgå at se bilen, når man kommer kørende som en supermoderne julemand! Kostumer er ikke længere kun til mennesker og dyr, i år er bilerne også med på moden.

Pris: 119 kr – Gå til shop

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg
Røde rengøringstøfler

Skal du spille pakkeleg med sjove gaver? Så skal du købe disse rengøringstøfler til bunken. Sweeping Slippers ”slipper” man for at finde gulvskrubben frem. På med tøflerne, og glid rundt omkring på gulvet, så bliver det skinnende rent!

Pris: 69 kr – Gå til shop

søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg

Lav selv Isstjerne

Nu kan man selv lave flotte lamper af is til at stille i haven eller på altanen!

Fyld den medfølgende form med vand og læg den i fryseren. Når vandet er frosset til is har man sine egne hjemmelavet isstjerne lysestager.

Pris: 89 kr – Gå til shop

Cookie-mug

Cookie Mug

Kaffen øverst, kagen i rummet i bunden. En gave fra pakkelegen, som vinderen kan få glæde af resten af året!

Husk cookies medfølger ikke, dem skal du selv bage!

Pris: 69 kr – Gå til shop

Blinkende Partyglas , festglas med lys i, lys i flag,  Blinkende festglas, gaver til max 40 kr, gaver til 40 kr, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen til max 40 kr

Blinkende Partyglas

Med disse glas får med garanti feststemningen helt i top til årets julefrokost! I bunden af glasset sidder LED-pærer, der blinker grønt, rødt og blåt, og som lyser så stærkt, at de også kan bruges i dagslys!

Pris: 79 kr – Køb de blinkende partylys her

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender

Bean Boozled Jumbo Spinner Jelly Belly

BeanBoozled Jelly Beans Box, 6th Edition, er et spil, der garanterer spænding, overraskelser og måske endda en smule mod. Denne sjove og udfordrende æske med slik byder på en unik oplevelse, der vil teste dine smagløg og få latteren til at briste løs.

Spillet indeholder en række farverige og tilsyneladende lækre gelébønner. Men pas på! Bag de tiltalende farver gemmer der sig både velsmagende og grusomme smagsvarianter. For hver farve er der to forskellige smage, hvoraf den ene er lækker og den anden er totalt ulækker.

BeanBoozled Jelly Beans er det perfekte spil til en sjov aften med venner eller familie. Det er en udfordring, der kan teste din mod og dit held. Hver deltager tager en gelébønne uden at vide, hvilken smag de vil få. Det er et spil om at tage chancer, forvente det uventede og måske endda overvinde en smule modvilje.

Smagsvarianterne spænder fra de lækre som hindbær og karamel popcorn til de mere kontroversielle som hundemad og rådne æg. Det er en rejse gennem smagsspektret, der kan føre til både jubel og afsky, og som garanteret vil skabe en uforglemmelig oplevelse.

BeanBoozled Jelly Beans Box, 6th Edition, er ikke kun et spil, men også en måde at udfordre vores forventninger og eksperimentere med vores smagssanser. Det er en chance for at prøve noget nyt og se, hvordan vi reagerer på forskellige smagsoplevelser.

Pris: 99 kr – Gå til shop

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg
Tøjfolderen

At mænd ikke kan ligge tøj sammen er et videnskabeligt faktum. Derfor er tøjfolderen er året mest fjollede gave til pakkelegen. Den lægger skjorter og trøjer sammen – nemt og hurtigt. En fold til højre, en fold til venstre og en fold nedefra – så er tøj foldet!

Tøjfolderen erstatter at folde tøj med hænderne, hvilket ellers i sig selv er simpelt nok, og derfor er tøjfolderen den perfekte gave i pakkelegen.

Pris: 89 kr – Gå til shop

IQ-box-pakkeleg

IQ-box

Verdens mest irriterende æske! En æske, som kun kan åbnes, når man har afluret hemmeligheden. Perfekt til at ødelægge enhver julefrokost med frustrationer!

Pris: 69 kr – Gå til shop

Star-wars-krus

Farve skiftende Star Wars-krus

Mangler kollegaerne et nyt krus til morgenkaffen, så køb et farve skiftende Star Wars krus til årets pakkeleg, og lad skæbnen vælge, hvem der får et nyt fedt krus.

Pris: 129 kr – Gå til shop

robot til børn, børne robot, lille robot, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, find mandelgaven til børn, mandelgave til børn 2019, 2019 mandelgave til børn

Robot, der følger linjer

Denne smarte robot har sensorer, som registrerer, hvor du har tegnet, og holder den på rette spor. Almindeligt tegnepapir og nogle tegnede linjer forvandles pludselig til en snørklet sti, som robotten kan opdage!

Robotter er seje og de er fremtiden. Denne lille robot er nok ikke fremtiden men den er sjov og sej. Tegn en streg og se, hvordan robotten følger dine linjer helt på egen hånd!

Pris: 119 kr. –  Gå til shop

8971ff3fdbc011f0a816685459f923db
Fuck off sovemaske

F*ck off-sovemasken sender et tydeligt budskab og sørger for at holde både lys og forstyrrelser ude. En god og yderst brugbar gave til pakkelegen med et budget på max. på 40 kr.

Pris: 49 kr – Gå til shop

 Hundehvalp Mini 3D-byggesæt , 3D byggesæt, lego hunde, mandelgaver til børn, mandelgaver 2020

Hundehvalp Mini 3D-byggesæt

Ligesom at have en hund kræver dette 3D-byggesæt i form af menneskets bedste ven en stor dosis tålmodighed.

Hver hund består af næsten 1000 små byggeklodser, så derfor er den ikke egnet som mandelgave til små børn.

Pelsen er muligvis mere ru end på de levende udgaver, men disse puslespil hunde har allerede mestret kommandoer som at stå stille, gå og se lige frem.

Pris: 139 kr. – Køb 3D mini byggesættet til hunde her

børnevenlige gaver til pakkelgen, sjove puslespil, jokepuslespil, hund der skider puslespil, sjove gaver til pakkelegen,

Jokepuslespil – Spralla

Dette sjove Spralla Jokepuslespil er den perfekte tilføjelse til pakkelegen med børn! Puslespillet kan købes med forkslelige klassisk illustration, men med en overraskende og humoristisk twist, som f.eks en hund der skider.

Dette puslespil vil med garanti få børnene til at grine. Det er den perfekte måde at kombinere sjov og læring i en gave, der passer perfekt til pakkelegen.

Så overrask alle med dette sjove Spralla Jokepuslespil og få gang i grin og glæde under pakkelegen.

 Pris: 69 kr. – Køb pomfrit plaster her

Jumbo Playing Cards

Store spillekort fører til højt spil – mød jumbo spillekortene, der er bevis på, at størrelsen spiller en rolle (I hvert fald inden for kortspil). Perfekt gave til pakkelegen, hvis der er børn med i legen.

Pris: 129 kr – Gå til shop

popcorn maskine, bøf presser, candyfloss maskine, mini donut maskine, donut maskine, julegaven til den der har alt, julegaver til alle, nemme julegaver, julegaven til dem der ikke ønsker dig noget

En bøfpresser!

Ja den lyder tosset, men med denne bøfpresser kan man lave bøffer med fyld.

F.eks kan man fylde lækker ost inden i sin bøf, som smelter eller hvad med friske peberfrugter, som få steger sammen med bøffen.

Pris 89 kr – Køb Bøfpresser her

 Friends Trivia Quiz, friends quiz spil, quiz spil med friends, quiz spil med venner, pakkelegsgaver, gaver til pakkeleg

Friends Trivia Quiz

Arbejder Chandler virkelig som “transpondster”? Når en af dine venner eller familiemedlem vinder denne gave i pakkeleg, kan i fortsætte aftenen med dette sjove Friends-quiz og svar på spørgsmål om alt, som vedrører den kulterklærede TV-serie Venner!

Spørgespillet indeholder hundrede spørgsmål i to sværhedsgrader: er du en ægte Super Fan, der klarer de allersværeste?

Pris: 119 kr – Køb Friends quiz spillet her

Æggekoger til mikroovn

Super nem æggekoger til mikrobølgeovnen Boiley Æggekoder til et æg gør det nemt at lave gode æg i mikroovnen

1 æg – Pris: 69 kr – Køb den her

flaske rosenblade, romantiske gaver, frække gaver til pakkelegen, gaver til pakkelegen, røde gaver til pakkelegen, romantisk gaver til kæresten

Falske Rosenblade til sengen eller andet

100 styk syntetiske rosenblade, som man kan sprede ud over sengen, i badekarret, eller hvor man vil, for at skabe den maksimale romantiske stemning.

Pris: 79 kr – Bestil rosenblade her

sex klokke, frække gave, sex gaver, små erotiske gaver, erotiske gaver, ring for sex klokke, gaver til pakkelegen

Ring For Sex Klokke

Et lille pling er nok til at fortælle, at du er klar til lidenskab! Hvad enten det er julefrokost med firmaet eller om du bare gerne vil gøre et familiemedlem forlegen, så er dette en sjov gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Bestil sex klokken her

62397f5aadabde4faf1ad807efc4613e
Forspilsterninger

Slå med terningen og se “hvad der skal ske”. Hver terning har set ord, kombiner ordene og følg instruktioner.

Pris: 29 kr – Bestil forspilsterninger her

c355da104e79269dbcd39b3a1defe7ef

A Year Of Sex

Tænd på det her! Kortspillet indeholder mere end 50 Kama Sutra inspirerede sexstillinger, der med garanti vil udvide sin horisont.

Sexstillingerne har en sværhedsgrad mellem 1-5

Pris: 89 kr – Bestil a year of sex her

Khom Loy Svævende Lygte, flyvende papirs lamper, papirs lamper, lamper af papir der kan flyve,

Khom Loy Svævende Lygte

Khom Loy er store varmluftsballoner af rispapir med et brændbart voksstykke i bunden. Tænd og se din Kom Loy stige op mod himlen som en flyvende lanterne. En sød gave til pakkelegen som koster under 40 kr.

Pris: 39 kr – Køb Khom Loy Svævende Lygte her

Musemåtte i orientalsk design, skøre musemåtter, gaver til pakkelegen, pakkelegsgaver 2022, sjove gaver til under 100 kr, billige gaver,

Musemåtte i orientalsk design

Hvorfor have en grim musemåtte, når du kan købe en orientalsk musemåtte med frynser og det hele? Året praktiske og ikke mindst bløde gave til pakkelegen.

Pris: 79 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-13-50-01

Retro Coca Cola skilt

Et retro skilt har aldrig været mere moderne, og det her er faktisk en pakkelegs gave nogle kunne blive glade for.

Skiltet viser en tidslinje af 6 Coca-Cola flasker frem til den vi kender i dag.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Disneys Juleklassikere 25, mandelgave 2021 mandelgave 2020, mandelgaven 2020, mandelgaven 2021, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Disneys Juleklassikere – Fra alle os til alle jer

Traditionen tro udkommer årets Juleklassikere. Læs alle de klassiske og hyggelige historier fra Andeby med dine yndlingsfigurer og oplev, at julen endelig er kommet.

En sjov idé til pakkelegen for hele familien.

Pris: 69,95 kr – Køb bogen her

face-mats-ølbrikker
Face Mats Ølbrikker

Disse ølbrikker bliver en sikker succes og lokker latteren frem med det samme, når man hænger dem under næsen!

Der er 40 forskellige skøre grimasser på 20 Face Mats i hver pakke!

Pris: 89 kr – Gå til shop

Fold up toilet taske, toilettaske man kan folde ud, toilettaske til studerende, udfoldelig toilettaske, toilettaske til unge, gaver til studerende

Fold up toilettaske

Herre og damer, store og små. Alle kan bruge en toilettaske som gave i pakkelegen.

Denne fold up toilettakse fungere ved at du løsner løbegangene på siderne og åbner hele tasken, så den folder sig ud som en stor dug. Materiale: 100% polyester. Tåler vaskemaskine, 40 °C.

Pris: 99 kr. – Køb fold ud toilettasken her

Børste til Hårbundsmassage, pakkeleg regler, gaver til pakkelegen, hvad er en god gave til pakkelegen

Børste til Hårbundsmassage

Den her gave er faktisk ikke så tosser som den ser ud. Det er en børste til hårbundsmassage, perfekt til brug i badet, for både mænd og kvinder med alle hårtyper. Dette er en gave man faktisk gerne vil vinde i pakkelegen.

Pris: 39 kr – Køb den her

chokoaldebomber, chokolade kugler med skumfiduser, chokolade til varm chokolade, chokoladekugler til varm kakao, mandelgaver 2020, gave til pakkeleg

Chokoladekugler til Varm Chokolade

Lad vinderen af denne gave i pakkeleg nyde en kop luksuriøs varm chokolade med disse chokoladekugler, som smelter i varm mælk!

I chokoladekuglerne gemmer der sig miniskumfiduser, som gør den varme chokolade endnu mere spændende.

Pris: 99 kr – Køb gaven til pakkeleg her

gave til pakkelegen, sjove gaver, sjove gaver til børn, mystic 8 ball, magisk 8 ball,

Mystic 8 Ball

Julen er magisk, at vinde pakkelegen er magisk og mystic 8 ball er magisk!

Gaven til børn og voksne kan meget vel være en mystic 8 ball

Pris: 79 kr – Køb mystic 8 ball her

planter i dåse, dåse planter, nemme planter, billige planter, planter i gave, planter til børn, Gave til pakkeleg, mandelgaver, mandelgaver til børn

Planter i dåser

Disse blomster leveres i en pæn aluminiumsdåse, som man på et valgfrit tidspunkt kan åbne, give et skvæt vand, hvorefter man lader naturens under gå sin gang. Søde som både mandelgave eller gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Køb planterne i dåse her

0f74d18d51dc1510bdeeca6c8d37ed6a

Towel Twister

Næsten alle har hår der skal tørres. Saml det våde hår i et superabsorberende mikrofiberhåndklæde og drej det nonchalant op på hovedet! Den perfekte og mest behagelige måde at tørre sit hår på og en smart gave at smide i pakkelegen.

Pris: 79 kr – Gå til shop

Masque Me Up Hair Steam Mask, hår maske, hårkur, miqura hårkur, gave til pakkelegen

Masque Me Up Hair Steam Mask

Selvom man ikke ved, hvem der vinder ens gave i pakkeleg, så betyder det jo ikke, at det ikke gerne må være en god gave. Man kan jo også selv gå efter sin gave. Denne Hår maske er god til tørt og skadet hår og efterlader håret med et glansfuldt og sundt look.

En praktisk one-step-kur, der giver dig en premium salonbehandling derhjemme.

Pris: 69 kr – Gå til shop

verden mindste puslespil, lille puslespil, puslespil med små brikker, miniature puslespil, mandelgaver 2020, pakkeleg, sjove pakkeleg gaver,

Verdens mindste puslespil

Dette puslespil bliver ikke større end et fotografi! Det består af 234 brikker, der kun er ca. en centimeter store. Pincet medfølger!

Pris: 69 kr. – Bestil verdens mindste puslespil her


Reglerne for Pakkeleg

Vi skændes om det hvert år – Hver er reglerne for pakkeleg?!

I år skal i ikke skændes! – For reglerne for pakkeleg er lige her!

Det skal i bruge:

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg

– Aftalt antal gaver fra hver deltager.

– Et raflebæger og terninger pr. 5 personer. Det vil sige er i 10 personer skal i bruge 2 sæt raflebægere og 2 sæt terninger.

– Et stopur (brug eventuelt det på telefonen)

Læs også: Gaver til pakkeleg – Max 100 kr.

Reglerne for pakkeleg:

– Vælg en der styrer tiden. Vedkommende sætter stopuret til x antal minutter, uden at fortælle de andre deltagere antallet. Tiden startes først når alle pakkerne er fordelt, og man skal begynde og kæmpe om pakkerne.

officelle regler til pakkeleg, officielle regler i pakkeleg, pakkesleg rigtige reglern, pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg

– Lægge alle gaverne i en bunke langs midten af bordet så alle kan se dem.

– Efter tur rafler deltagerne. Deltagerne slår efter urets retning

– Hvis deltageren slår en 6’er, må personen tage en pakke fra bunken og lægge den foran sig. Pakkelegen forsætter sådan indtil alle pakker er fordelt.

– Tidsstyreren starter tiden til 2. runde af pakkelegen.

– Deltagerne rafler igen efter tur – og hver gang, en person får en 6’er, må man stjæle en pakke fra en anden deltager i spillet.

– Når stopuret ringer, slutter spillet. De gaver man har foran sig må man pakke op.

– TILLYKKE MED DIT NYE RAGELSE.


HER HAR DU DEM: Reglerne for Pakkeleg!
Vi skændes om det hvert år – Hver er reglerne for pakkeleg?! I år skal i ikke skændes! – For reglerne for pakkeleg er lige her!